Grab it ! Ladies Shoes Clearance Sale!!


CLEARANCE!! CLEARANCE!

Salam.
Hye semua.Seperti yang dijanjikan, malam ni nak buat sale. Owh lupa nak cakap, bagi sesiapa yang rasa kaki dia cinonet comel je cam kaki baby, korang dpt cuci2 mata je la kot. huhu. Sebab kasut2 ni semua size dia untuk kaki yang sihat like me. heheheheh. Size yg special for kaki ukuran size 7-8 camtu kot.

Owrite, since ayah aku daripada dulu sampai lahhhhh sekarang, dok bising about my shoes yang berlambak-lambak kat rumah ni, tiba-tiba terfikir nak buat clearance terus. huuuu. Before ni, sayang jugak dekat kasut-kasut ni semua, sebab baru beli, tapi ada yg sesetengah tuh x pakai langsung. Just rembatttt dan beli terus. Bila sampai rumah jee, terus x de hati nak pakai.Nak-nak bila dah balik kolej, kasut2 yg dah beli tu terusss sepokk kat rumah. huehuheu :'D That's why lah ayah aku marah dan bising2 sebab rumah dipenuhi dengan rak kasut yg penuh dengan kasut aku. 

So, this time nak buat shoes clearance sale !! Come on pretty ! :)
Boleh email di irine_nadia@hotmail.com
( yang ni x termasuk postage k )



Heels daripada Fabiano Ricco. X tinggi pon. just berapa inch je. Tak pernah pakai langsung ok ! huhu. Salah size mungkin sebab bila kat kedai pakai macam sedap. tapi bila kat rumah, longgar pulak rasa. 

SIZE : 40
RM 50
SOLD!







Ok yang ni pulak, kasut time Irine tunang aritu. Pakai sekali je time outdoor. And sekali masa dalam rumah. hehe. Memang nampak cantikk and baru lagi.

SIZE 39
RM 80
SOLD!





Picture kat bawah ni, masa raya aritu, saje pakai dalam rumah sebab nak nampak tinggi masa nak bergambar satu family :)



Yang heels hitam bawah ni pulak, sumpah Irine cakap, memang cantikk sangat. Heels ni beli dekat Carlo Rino. Mahal jugak lah nak beli heels ni dulu. Sanggup kumpul duit semata-mata nk dptkan. Tapi, bila dah beli, jarang pakai. hihii. 

SIZE : 38
RM 80
SOLD !




Brown Heels ( colour dia ala-ala air nescafe ;p )

Brand Vincci.Yang ni pon jarang guna, maybe sebab Irine x suka heels yang jenis ikat tu kot. Kalau suka pon, suka yang xde nak ikat2 bagai. 2-3x je pernah pakai.

SIZE : 7
RM 50
SOLD!


Nampak baru lagi kann? :)



Ribbon Shoes :)
Yang ni kira macam aku nak sale je terus. Aku tersalah beli size. hehe. yang ni jenis wedges tau. ada sikit2 kesan-kesan cela kat tepi wedges ni. tapi bila pakai memang dah x nampak dah :) 

SIZE : 42
RM 30
SOLD




19 comments:

kasmadiana said...

semuaa cantik..
suka..suka...suka..^^
nak beli..tapi duit tak dak..huhuhu..
maklumla budak SPM..haha..

DeyLa Leo said...

berkenanya ngn carlo rino tp saiz la pulaakk :(

CikPutih~ said...

xdpt nk rembat sbb size kaki 4/5 saje T__T

onie said...

ayamakkk,takdak size T_T

yaya_yarman said...

kak,nk shoe fabiano ricco tu...mcm mane nak buat payment??

dynadeenadina :) said...

Dah email. :)

alyaclumsy said...

cantiknya semua. size suma besar :(

cimOt said...

besaq benor kaki mu irine oiiii..

neyra shazeyra said...

fabiano ricco tu je size i. lain bukan size i . keciwa yg tu ada org booked =.=

NynaMysarah said...

Sedih saiz 10 takda T_T

khairul akmal bin azman said...

grab2 yg vinci tue..

Nisa Kay said...

semua cantik dear... u pakai saiz 38?? mcm x caye aje sbb nisa pakai saiz 37.
huhuuu

:: Ika :: said...

akak Irine
cOmeLnye koleksi ksut2 ni
gram diwtnye !n_n!

Schajar McFlurry said...

sume cantik! but yang ribbon tu bukan size sayeee...

zaty said...

cantik2..tapi saiz kecik.haha.kaki sy panjang la. =.='

ayu jue said...

chomel2 kasut irine..tapi xmuat..huhu...

sYiRa LoKMaN said...

comel ^_^

kaTasiButterPrawn said...

alamak...s0ld la pulak..

luna said...

salam.hi gorgeous irine :)
nk tnye bju yg u paki time tunang ni tempah ke or beli ye? cm bminat kalau u sudi jual.. :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in