Apa yang anda tahu about "corset" ?


Assalamualaikum.
Yeahhh..tajuk kali ni, apa yang anda tau about "corset". Ni special for kaum perempuan lah. Kaum perempuan yang selalunya dan arif about corset. Yes, now ramai dah yang try corset. Mereka guna before their big day. Untuk kelihatan lebih ramping dan ada "shape" apabila mengenakan baju wedding mereka. Alaaa..ruginya kalau time your big day, baju dah cantik, baju dah mahal, but dari jauh dan dari dekat nampak macam ada yang x kena je. Nampak macam x terletak. 

Before ni, irine sendiri pernah post about corset by PREMIUM BEAUTIFUL yang Irine dapatkan from Kak Xue. Owh before that, corser Premium Beautifu ni bukan tertumpu pada wanita yang ingin berkawen je, tapi untuk wanita yang ingin mengembalikan bentuk asal badan selepas berpantang :) Nak tengok tak contoh yang betol-betol ketara? Tapi yang ni modelnya bukan aku lahh, yang ni kawan dan testimoni daripada Kak Xue ni. hehe. jangan salah sangka lak :P 


IMMEDIATE EFFECT !

Boleh nampak tak perubahan di atas ? hehe. Kawan Sis Xue ni dia dalam proses berpantang. And mula-mula dia x nak pon beli corset PB ni. But dia saje-saje je try PB ni. See? Hanya dalam 5 minit je, dah transform jadi cam dalam gambar di atas. Yang tu baru pakai 5 minit, kalau hari-hari amalkan 8 jam jam sehari, cuba you all imaginekan apa hasilnya? hehe.Selalunya, yang baru lepas bersalin, yang nak shapekan semula bentuk badan,boleh lah try Premium Beautiful ni. You all try lahh dan dapatkan from Kak Xue ni. Irine sendiri masa awal-awal nak dapatkan PB ni, memang cari someone yg boleh yakinkan irine and bgtau dengan lebih details apa kebaikan PB ni. And Kak Xue adalah one of them yg betol2 menepati citarasa Irine. Banyak benda dan perkara baru yg Irine tau daripada kebaikan PB ni drpd dia. 

Perasan tak masa zaman mak-mak kita dulu, diorang bersusah payah pakai "bengkung".Dulu pon Irine sndiri pelik, ape lahhhh benda alah yang banyak tali-tali berlilit-lilit ( masa tu irine x tau benda alah tu bengkung.haha). Rupa-rupanya bengkung. haihhh..seksanya tengok dengan tali berlilit-lilit bagai. Dengan PB je, just sarungg jeee! X sampai beberapa minit dah selesa pakai. Complete dari atas ke bawah! 


p/s : Kepada sesiapa yang berminat, boleh lah contact my superb friend ni,Kak Xue. Make sure you all yang nak dapatkan PB ni daripada orang yg betol2 tau about PB ni ok? 


16 comments:

onie said...

kawan-kawan onie ramai pakai,hehe

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

oh sy dh tau dh ttg corset ni...

hot flare said...

bapa harganya???

hot flare said...

bapa harganya??

zu said...

Hi irine, thanks for the entri..hope you like premium beautiful. Nak kahwin pakai, bersalin nanti pakai.. Nak mantain boleh pakai lagi,, hihi.. Suka sgt entri ni.. :)

*ainul amira* said...

my sister use this corset and dia memang happy guna product pb sebab she still have her old curve lepas bersalin

zu said...

@*ainul amira*

agreed! get back shaped after confinement period kan. ;)

Cik tikah said...

x elok la pakai bnda alah ni. =.='

@YUNID@TI said...

waaa... menarikkk...

Alieza Dayasari said...

waaa kuar majalah....

Syuhada Nur Ekhwan said...

btol ka prot dea tuh??? hihii... nk tnya x saket pwot ka law pkai??

Cikgu Ieda said...

syuhada: mula2 pakai jer rasa janggal n tak biasa..tp lepas tu mesti tiap2 hari nak pakai..bila dh pakai dh xnak pakai korset lain dah..akak skrg x smpai 2 bulan pakai dah boleh sarung ke cangkuk ke 3 padahal ms mula2 pakai cangkuk pertama pun dh susah..kene cuba baru tau..ini bukan korset biasa tp luxury corset+FIR yg sgt bagus utk mencegah+ merawat penyakit..;-)

Atiqah Wadiah said...

tq irine sudi share :)

Aisyah Norzilan said...

okeyh.mak saya da beli corset PB ni and salah size.almost 1k hilang cam tu je..so cari dealer yang betol2 ok :)

m a r i s s a said...

jom bace entri saye pasal PB ni di blog saye.. jom la follow skali!

tau pasal PB ni pon from irine!

blog: http://diyanamarissa.blogspot.com/

PB entries:
1) http://diyanamarissa.blogspot.com/2011/11/my-oh-my-i-want-this-so-badly.html

2) http://diyanamarissa.blogspot.com/2011/09/my-wish-list-no-1.html

zu said...

All darlingsss, Can directly pm me at 017.7712210 for further information..

Zuraida ;)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in