Adakah korang rasa adik cinonet umur 6 tahun ni comel ?




Salam and Hye
Adakah korang rasa budak perempuan cinonet yang berumur 6 tahun di atas comel? hehe.
Just to introduce, Aysha Layla Binti Yazid ni ialah adik one of my schoolmates masa kat sekolah menengah dulu. Aku tak tau pulakk dia ada adik super comel camni. X de rupe die pon. (hoho).Btw, adik ko memang comel weh. 1st time aku bukak link nak vote tu pon, aku cam cairr pandang muka adik ko senyum camni :'D i wish my baby nnti ala2 camni rupe die. * chooy!

Ok, senang cite camni, adik kecik cinonet Aysha ni dia join GAP punya model casting. Now, dia perlukan vote yangggg banyaaaaakkk sangat untuk melayakkan dia masuk semi final. Kira macam adik Aysha ni antara finalist Malaysia yang bakal mewakilkan negara kita. Kalau lepas yang ni, dia akan mewakili dan bertanding dengan budak-budak dari Indonesia dan Singapore. Jommmm kita support adik Aysha ni. Kita as warga Malaysia, kena support banyak2 dia untuk harumkan lagi nama negara kita ! :) 



p/s : I love Malaysia :'D

16 comments:

Shazwani Ramly said...

sangat comel la budak kecik ni. haha. mata dia tuhhh, wow! cantik.

onie said...

memey comey adik aysha ni,anak irine pon nanti mesti comei...hai makkk! *tetiba* :P

CekbOlat-bOlat said...

comel ! mcm kak irine :)

Ms.Siti said...

comel adek ni :)
vote untk aysha!!

zaty said...

ok.im cominggg to vote~! hehe. mata adik aysha ala2 sepet kan.comel! :)

k.h.a.l.i.l.a said...

ohh... comel sgt die ni. huhu

lavenderlover said...

comel3...hehe

Daddylicious said...

terlambat nak sertai contest ni...:)

Kumbang Jingga said...

anlene lg comel

MissVanilla said...

comelnyer dye.... okeyh dah vote ^_^

Fiq Fikri said...

comel sgt adek ni,muka die ni boleh buat iklan tv ehehehhe

naf. said...

mmg comel sgt:) dah vote dah. kak irine, bole tlg vote kte juga bole? will appreciate sgt :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150349717426222&set=a.10150312262601222.336151.199164651221&type=3

btw, kak irine,buatla entry pasal lagu2 yg best lg.hee. nk download.lagu dlm blog skrg ni lagu ape ek?

nadirah said...

comelnye adik nie..dah vote..^_^

shahrazali said...

comel.....

Atiqah Wadiah said...

tomeyynyerrrr..mata sepet..i loike ^^

fatin nabiha said...

alolololo..comel sangat laaaa...nak cubit2 je pipi dy...dah vote '__'

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in