SPECIAL PROMOTION sempena merasmikan pembukaan STUDIO abang Irine, Aizul Marcello :)


Assalamualaikum dan Hye semua!
Ingat Irine lagi tak ? huhu. So sorry sebab blog ni jarang sangat aku updatekan. Dan aku rasa kadang-kadang aku sendiri terlupa yang aku ni blogger. hehe. Bukan sebab aku dah tak minat nak tulis blog lagi, tapi disebabkan kekangan masa.  Busy laa jemah oiii. Minat menulis tetap menjadi minat aku sampai bila-bila *poyos*. 

Owh yer, entry kali ni aku berkesempatan nak ceritakan dan nak say CONGRATZ atas kejayaan abang aku, Dak Benjoy tu sempena pembukaan studio dia, EYESTUDIO PHOTOGRAPHY. Haaa..korang boleh search dekat facebook dan "LIKE" page studio dia tu. ( Link ) Tahniah laa ye Benjoy ! Pasni, senang and free of charge lah kalau aku ada nak buat ape2 photoshoot ke ape ke dekat studio abang Irine tu.


So, NOW !! Sempena pembukaan EYESTUDIO PHOTOGRAPHY tak lama lagi, ada special promotion untuk korang! Dan promotion ni korang x kan dapat dekat mana-mana. hehehe.


Cop..cop..before that, meh aku bagitau dulu location Eyestudio Photoghraphy ni dekat mana. 


 Laman Seri Business Park, Seksyen 13 Shah Alam

PORTRAITURE PROMO :
  • Price RM79 only
  • White studio photoshoot with Aizul Marcello and team
  • 45 minutes session, unlimited shots
  • This promo valid until 28th October 2011 only, bookings can be made by the date
  • P/S : This photoshoot package only eligible for one person per photoshoot session (dah namanya portrait photoshoot)

Haaaa..murah bukan? Korang ingat senang ke nak dapat photoshoot yang murah-murah ni? Takde ok! Macam-macam photoshoot korang boleh buat dekat EYESTUDIO PHOTOGRAPHY ni. Nak shoot untuk graduation ke, pre-wedding, wedding, post wedding, apa-apa event semua pon bolehhhhhh dengan harga RM79 ni sahaja ! Ye aku ulang lagi sekali, dengan RM tujuh puluh sembilan hengget SAHAJA korang akan berpeluang mengalami sendiri bagaimana rasanya berphotoshoot di dalam suasana white studio ! Jangan risau, team photographer abg Irine ni semuanya friendly abis ! Senang korang nak communicate dengan diorang! hehe. Mengancam abissssss ! Tapi yang ni promotion RM79 ni untuk white studio tau. Kalau nak book for apa2 event yang lain, boleh contact abang Irine ok?  

this offer sampai 28th Oct 2011 nih...tp kalau korang reserve booking and make full payment, korang bole wat photoshoot korang smp december 2011..


Sebelum ape-ape hal, meh aku kenalkan dulu abang aku, Benjoy ni. Kang kot-kot mana tau, korang salah datang studio, jumpa orang lain plak ! hehe. Yang atas ni yerrr Aizul Marcello yang dimaksudkan.

Jom kita layan-layan dan cuci-cuci mata dengan hasil gambar superb daripada


POTRAITURE PROMO !


And semestinya, bila abang sendiri ada bukak studio, adik dia wajib lah mengambil kesempatan sekali nak merasa photoshoot secara free !

  

GRADUATION PACKAGES !


 Nak photoshoot suka-suka dengan bestfriend korang pon voleyyyyyyhhh! takde hal punyeeee ! Lagi ramai, lagi bagus, lagi fun !




 

YOUR BIG DAY ! 
( engagement @ wedding day @ anniversary, etc )

 Cepat-cepat grab peluang yang ada depan mata ni ! :)
 Sempena promosi ni jugak, Irine sendiri akan bagi SPECIAL GIFT kepada pembaca-pembaca blog Irine Nadia Official Blog ni :) Hadiah dia ape? Nak tau tak ape?  Ok, hadiah dia berupa FREE PHOTOSHOOT di WHITE STUDIO EYESTUDIO PHOTOGRAPHY ! Hadiah ni untuk SEORANG sahaja yang bertuah ok. Macam mana syarat-syarat dia? Ok senang je! Meh baca sini mehhhh !

1- Pemenang akan dipilih berdasarkan orang yang TERAWAL COMMENT dalam entry ni  dan MAHU diphotoshoot di EYESTUDIO PHOTOGRAPHY
Senang je kannnnnnn? hehe. Baik hati sungguh Irine :P
2- Pemenang boleh membawa 3-4 orang kawan-kawan @ family atau sebagainya untuk diphotoshoot sekali ! Yang bestnya, gambar photoshoot korang akan diabadikan di Eyestudio Photography.
2-  Jangan lupa "LIKE" fan page EYESTUDIO PHOTOGRAPHY 

ITU SAHAJA !  Senang kan?? heheh. 
Ape lagi...jommmmm !!

257 comments:

1 – 200 of 257   Newer›   Newest»
AdaNaz87 said...

terawal ke ni, irine? nak!

cik fa said...

irene...i want..=)

AYuNG said...

MAHU diphotoshoot di EYESTUDIO PHOTOGRAPHY .

equules_lyra said...

Waaaaaaaa mau mau mau!!!
Nampak cam best gila kot!!!
Saya harap saya yang pertama ni, hehehehh~
Mau sangat2 diphotoshoot ni especially kalau dah habis sem tu memang heaven gila!!!
Ok Irine, semoga saya menang, aminn~\

Thanks for sharing this ya <3

nasha sanza said...

salam..kak irrine..nie seha nak sangattttttttt dapat photoshooot dekat EYESTUDIO PHOTOGRAPHY!!! Harap-harap seha antara orang yang terawal!!Tahniah kat abang aizul dapat jugak bukak studio impiannya...

rara said...

Ireneeeeee! Hopefully i can win this.. Hehehe keep updating yr blog, and share lah lagi lagu2 indonesia, hihi <3

AmirahHafizi said...

waahhh cm bestt jew!!hopefully dpt jd owg pertama!!^_^

Nursha Najwa said...

wahh..harge berpatutan..tapi jauh la ngan rumah...

CONNIE said...

congrats!

Nursha Najwa said...

irean hasil kerje abng awak memng kretif..i like..but agak jauh la studio tu dari rumah....

Iqa said...

salam..nice pic..best dpt photoshoot cmni & murah kn..:D

anz mza said...

i like!irine, ni antara pakej yg paling berpatutan pernah sy tahu :)

khalifah said...

irine..nak jugakkkk..kena tgk budget..eheh

anz mza said...

nice!irine, ni antara pakej yg paling berpatutan pernah sy tahu! :)

a z i e i s m a i l said...

bestnyee

amalina said...

seronok!!

AlyaniOshyn said...

wahhh.. tahniah kat abg irene.. muda-muda dah ada studio sendiri.. :)
best kalau dapat berphotoshoot nih.. :)

CONNIE said...

wee, photoshoot free sape taknak!

HaFizaH aYu said...

waaa..nk jd org 1st komen..huhu

sheydah said...

first! :p

♥aQilah♥ said...

wahh..tahniah irine..ehh..silp congrtas utk abg irine..dh ad studio sndri..btw, sis bru je konvo n dh missout about this studio..kl xleh g photoshoot kt sna..hoho

btw, CONGRATS for both of u..n keep cont snap beautiful pic..hehe

ChoMoTcHomEyL said...

saya x fotogenik . .hihihi
ap2pun tahniah utk abg aizul n adek irine :)

n u r u l f a r h a n a said...

Nak photoshoot kat cni Irine ! :D

Annym Nyzura said...

best nye!!!!!!!!nk2 hehe =) ...semoga maju jaya aminnnn.....

n u r u l f a r h a n a said...

Nak nak nak nak nak nakkkkk dan nak. Komen kedua dah kot, haha

Senorita said...

syoknya klau dpt photoshoot kat eyestudio ni... (^_^)

mielovate said...

wahhhh..menarik gitu,..

f a r a h a i n said...

Wahh . best ye . murah bebeno tuh . hehe :) Sye org pertama ke ? :D

Siti Eva Bt Aman said...

Oh Irene.. MAu mAu Mau!!!!
Saye memang suka bergambar!! :)

Afqh Mnsr. said...

Teringin nyaa :( Tapi syg, studio dgn rumah jauh sgt. :|

hira said...

congrates to him! :D

FATEN NABIHAH :) said...

untung lah ade abang :)

FATEN NABIHAH :) said...

untung lah ade abang :)

munirah said...

nak!!!

munirah
deltamun@gmail.com

Aini Moksin said...

wahh...!!!best nih...!!!!nak jugakkkk!!!!
btw..tahniah ye kpd abg aizul coz dapat mencapai impian lebih cepat drpd apa yg diimaginekan ye!!!

CZ said...

yg first ke komen??
rase nak sangat2 fotoshoot kat situ
tapi tak tau bile ade mase n cara nak ke sane
hehe...

cikshahida said...

saya nakkkkk shootttt..ngeheheeee

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mmg TERBAEK laaa pic2 aizul ni..klu dpat fotoshoot gediks skali pon jadi laaaa...

Nalisa Syahira said...

yang pertama tak ? konfirm tak . haha .

Suraya & Story said...

yeyayy.beshnye Irnie..murah bebenor tp syg date ni dh full plak :(

miszkeyna said...

wow, murah2 pakej ni. menarikkk :)

Rz Khalid said...

saya nak!!!

Princes diaries said...

Nice studio..saye nak photoshoot gak bole??irine mmg best..:)

norwahidah athiyyah said...

Irine,akk nk shoot nih!

Miss Watie said...

Nk2....:D

irfamira said...

Nakkkk FREE GIFT tuhhh..

athirah ayu said...

hye irine...

zyyadyra said...

Saya mahu :) sbb en aizul pnye hasil kerja sgt memuaskan hati..

Atiqah Wadiah said...

cantikkkk!!!!

♥ zatieebayim ♥ said...

wahh.. best. :)

kalau boleh nak jugak... tp bulan dpn SPM lah.. hehe..

EYQASARA said...

sonok adik beradik.. photographer, make up n model.. lengkap! hihi..

Misz Izaty said...

waa nak jgk photoshoot free hikhik

Jyah said...

cuma comment je dah boleh menang ke?
kekeke.. mesti eden dah lambat ni.. melepaslah jawabnya. baru terperasan pulak..

Syamimi Azizan said...

bestnya! nk try la. irine ckp kt benjoy,tahniah ats kejayaan dia :DD

zoeLa :) said...

nakkkkkk..tapi dalam area bulan 12 bole tak?hehe mcm laa dapatt..

Nurafifah Huda said...

OMG! Like seriously takde org comment lagi? Takde orang nak grab this chance ke? Fuhh..sangat excited kot nak berphotoshoot :D

fitri asikin said...

aduishhh tenet lembap wuwuwu sure dah jadi pengomen no berapa dah...sokeylah btw gud lark tu abg irine:))

Aisyah Norzilan said...

okeyh nak photoshoot freee...ngan aizul marcelo plak.sape taknak kannnnn.. :)

adeQ said...

teraaawwwaaall yeeeee

Zana Tap said...

Saya mahu photoshoot bersama EYESTUDIO PHOTOGRAPHY . :)

si ngokngek said...

wah cayalah aizul..congrats lah..boleh snap2 pic aku..ngee~~

Nurafifah Huda said...
This comment has been removed by the author.
BUDAK TINGGI said...

nak free photoshoot....!! =)

cik wanie in da bloghouse said...

hehe~


adakah sy 1sy yang komen kat sini????
hehe....
to aizul...nice sgt gambo2 yg kamu shoot....lawa bangat seyh!!!
gud luck!!!
insyaAllah...murah rezeki nnti..:)

missa Rosa ! said...

taniah benjo !!all the best !

Exclucive Boutique said...

as salam irene.. wahh bestnye!! boleh la booking abg irene for graduation day sy nanti.. insya allah.

tyme said...

tahniah la!!! lpas ni irine la jd model utk promote studio abg irine ni!!! ;)

Hishyamuddin said...

yeayyyyy..hahaha

ainaamy said...

whoa . congratulation . ! :D

Tulip said...

sangat best dpat photoshoot camni..hehehe i loike... congratz to ur abg...hehehe

Tulip said...

sangat best dpat photoshoot camni..hehehe i loike... congratz to ur abg...hehehe

Erynn Anyssa said...

hye darling.series sudah lama irine tak update blog.tapi anis tetap setia untuk check blog irine hary2 dengan harapan irine akan update.hehe.sounds fanatic right?haha
ok,hajat di hati tu memanglah teringin nak diphotoshoot di eyestudio.lebih2 lagi oleh abg aizul yg ohsemm.it will be one of the sweetest memory in my life.^_^

Izzul Amir said...

superb gilaa ! dekat je dgn PTPL kan kan ? promootion kata untuk seorang sahaja tapi irene kata boleh utk wedding, macamana ? :P

Lovely Emy said...

nak photoshoot percuma :)

onie said...

irineeee,miss u so much T_T waaaaa,benjoy dah bukak studioooo,tau tempat ni ...kang buleh p :D

Twinx said...

saya nak hadiah ni.nak rasa photoshoot kat eyestudio photography dgn my twins:))

Owezz Chart said...

kmpom bkn yg terawal..

isha said...

am i 1st???!!!

yUs aNd FaRa said...

wahh mnarik!! nnti blh book. =)

penaGlow said...

tahniah! :)

Faraa Hanieys said...

kak irine , bestnyeee ... nak jugakkk :DD

Eyka said...

eh mesti kite tak menang..lmbt -.-

NuRiEyL said...

yea!! sye mahu kn nya!!!

syaheera a.k.a ciput said...

irine!bestnyer,nak mnang jugak ;)
bkn calang2 org nk shoot pic tue,aizul tu :)

miss dheeya said...

wewit2...nk la photoshoot ngan eyestudio nih..mmg superb la pic dak benjoy ni...

I Love Cupcake.. said...

hye irine..besnye kalau dapat menang photoshoot 2...

Erynn Anyssa said...

hye irine.lamanya x update.hihi
hajat di hati tu memanglah teringin sangat nak diphotshoot di eye studio.lebih2 lagi oleh abg aizul.

NuRiEyL said...

owhhh..bestnye!! teringin n nk sgt2! hope dpt..;))

nikhakimah mustaffa said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk photoshoot freeeeeeeeeeee!!!! :))

HNMZ said...

Studio dia yang dekat Rumah Laman Seri Sec 13 Shah Alam tu ke Irine?

nikhakimah mustaffa said...

naaaaaaaaakkk photoshoooottt freeeeeeeeeee!!! :))

haziq djinggo said...

rase dapat free potosut tak?hekhek..congrats k

ebby said...

wah..... best giler kalau dpt photoshoot di white studio ni... bkn senang nk dpt photoshoot free mcm nih.. hihihi...

haziq djinggo said...

congrats!!rase2 dpt free potosut tak?hekhek

ebby said...

wahhh best giler dpt photoshoot free nih... bukan senang nk dpt special gift mcm nih...

sitihajaraqilah said...

Hi irine :)

Izul ni your brother eh ? I taktahu knp I mimpikan dia smlm . Kitorang siap ada love story gitu hahaha

Pelik sbb takpernah terfkrkan dia hahahaha

aZReEn said...

;p

cik saba said...

best nyerr promotion niii!!!...

nak photoshoot freeeeee bleh x?..:)

raflessia07 said...

yeayy irine .. nak potoshuttt... org terawal ke x ni ea.. hee ok klo x awal pun ok. tahniah utk yang terpilih!.. hee

Tiara said...

best yr.. teringin gak nk amik gmbr cantik2 cam irine.. hehe..^^'

shila said...

i nakkkkkk!!bley ke?huhu

Nuraini Daud said...

i want grab this promotion!

shila said...

i nakkk!!teringn nk photoshoot gmbo convo..tp robe da anto..tp klu bley wat photoshoot ngn org tersyg ok gk.hehe

Nuraini Daud said...

i want grab this promotion,
couple potrait tak mau buat rm79 jgk kew?
:)

misz jue said...

wah bestnya...

Cik Hus Hus said...

heheheheheheh.......

bubu yaya :D said...

heeeee.. nk jugak merasa diphotoshoot ! :p

adah_hana said...

if xde nak komen ape2 blh jgk ke?? tp i nak special gift tu... lol!!

yasmin iskendar said...

wow!pic semua cantik2!

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

nak2 irine nk photoshoot free

nabeh nabilah said...

best nye! nak jugak..

nabeh nabilah said...

kite nak !!

nabeh nabilah said...

;)

N U R A L Y N said...

Kak irine,menarik la..
papew pon best of luck to ur brader.. da lame admire kak irine ni,chumel la :)

~tRah~ said...

wah!tahniah...^^

ella said...

irene!!! naaaaak...
sungguh2 nih :)

sa.sitihawa said...

Slm.. Hi Irine, I'm one in millions of you silent reader.. tpi da x silent da ni.. hhi.. first of all, congrates on the new studio for your brother, Irine.. And thank you, Irine for updating your blog with this awesome entry.. da bbrpe hr da buka your blog waiting your new "celoteh".. hhi.. anyway, if possible I really want to have photeshoot @ EYESTUDIO PHOTOGRAPHY.. jujurkan? hhi.. take care, Irine..

Zuhra & Iqi said...

wahhh...bestnye irene.....tp akk xpndai posing pn..minat tgk org photoshoot mcm irene!biasala...akk kn fan irene!hehe..mmg besh la klo dpt photoshoot dgn irene..hahaha..berangan la kn...

tp pakej yg abg irene twarkn sgt2 murah!...macam nak try..hehe..tp sorg je photoshoot kn?segan la plak..haha

zuhra@cosmoladiess.com

JarN Eha said...

beznyer... chanteq gmbar2 yg snap....jeleznyer..:)like222

EL ARA said...

Wahhhh awesomeeeeeeeee !!!!Congrats to Aizul Marcelo :)

EL ARA said...

Eeee bestnyee !NAK NAK ! :D

mommie yuyu said...

sempat x kak yuyu jd org pertama ni?kak yuyu nk bergambar dgn suami dan anak tercinta..

JarN Eha said...

sya berminat jgk..nk photoshoot.beznyer..:)

shera haifa said...

tahniah buat abg irine.. ada dgree dalam bidang lain tp buat projek bidang lain..
:)

irfeira amir said...

menarik...suke !!!!

irfeira amir said...

menarik...suke !!!!!!!!!!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

wahh..bestnya !!

Lyaa Rhffn said...

irine , saya mahu !

nurul huda said...

salam Irine :)

congrates utk abg Irine.. murah rezeki die sekarang kan.. dah bukak studio.. gambar pun semua superb lah kan.. tak berkelip-kelip mata tengok..

Irine, SPECIAL GIFT tu available lagi tak..? nak rasa jugak rasa pengalaman berphotoshoot di studio.. hope ade rezeki.. huhu ;))

nurul huda said...

salam Irine :)

congrates utk abg Irine.. murah rezeki die sekarang kan.. dah bukak studio.. gambar pun semua superb lah kan.. tak berkelip-kelip mata tengok..

Irine, SPECIAL GIFT tu available lagi tak..? nak rasa jugak rasa pengalaman berphotoshoot di studio.. hope ade rezeki.. huhu ;))

nurul huda said...

salam Irine :)

congrates utk abg Irine.. murah rezeki die sekarang kan.. dah bukak studio.. gambar pun semua superb lah kan.. tak berkelip-kelip mata tengok..

Irine, SPECIAL GIFT tu available lagi tak..? nak rasa jugak rasa pengalaman berphotoshoot di studio.. hope ade rezeki.. huhu ;))

Nur Ashleen Apendi said...

i'm from kuching,sarawak...boleh ke???ahaha....anyway,cantek gmbr irine...

izzah zawawiah said...

saya, izzah sulaiman nak ber-photoshoot di eyestudio photography !dan sudah like page itu ;D

Nurul Amanina said...

macam best je . nak try lah :)

hyna.. said...

salam...hi irine...wahhh...seronotnyeee...nana nak special gift tu bleh?? :) bleh la kann..kan kan dear cayang :)

hyna.. said...

hik..lupe nk bgtau,special gift tu semestinya la free photoshoot di white studi EYESTUDIO PHOTOGRAPHY yang diterajui oleh Benjoi! :) dh like dh kt page Eyestudi Photography ! Like! Like! :)

izfanora said...

biar betul irine ?? photoshoot free ?? best nyer..

nak3.. :)

xyah buat apa2 contest ke nie? betul ker? huhu..

Mohd Khairi Khadzir said...

huhu.. menarikk!!! boleh booking utk shoot graduation day aku next year insyaallah (^___^)

Farida Amira said...

Nakkkkk :D

fyra sahedan said...

congrates to your brother irine! i wish to have white studio photoshoot,, =

MAMA CACA said...

Wah best2...bestnye kalau dpt free nih! Mesti mantop gmbr mama caca nt...hehe

Nafisah Ruslan said...

best juge ni :)

wanda said...

amboii murahnya..teringin tp belum tentu boleh dapat..ahahaa~

busy lah katakan..

thyEa haE said...

kak.....................<3 entry yg best..

Fairuz Amalina Muzafar said...

wah!!best nye kalau dapat join photoshhot,,teringin!!:D

kAkI_tErlUkA said...

saya nk!!!!

kAkI_tErlUkA said...

saya nk hadiah!!!!

ANIeM said...

Nice pic yowh! Congrats! :-)

AfiQ said...

erkk..agak nye my comment ni da yang ke bape ribu da.. tp nk try jugaaak!!! sy mahu diphotoshoot oleh jejaka2 kacak dr eyestudio!! hehehe

cik LOLA said...

yeahhh..nak photoshoot jugeeee...
mesti best, sebab xpenah pon g photoshot..
sebab tak lawa..hehe.

Rare Runic said...

Nurul nak photoshoot kat eyestudio photography!!! =)

nieja said...

nak photoshoot kay eyestudio photography!!

anis hukhik said...

syok gile promotion nih...
nak photoshoot nak photoshoot =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

wow ! promotion yang sangat best...
mau2..huhu~

athirah said...

nak di photoshoot tp mst bkn yg pertama ni ;(

Ana Faryana said...

agak2 saye orang terawal komen ke??

huhuuu nak free photoshoot..!!!

Yayaa yek.. said...

salam irene.sy berminat nak berphotoshoot! :)

Miss YaSm!N said...

waa..beshnye..mmg teringin..fyi..sy follower blog abg irine gak..sume pic yg dy tngkap mmg nicela..

CikJari said...

MCM best jer... :)tp kalo bukan blogger bley ke menang???? BTW..congratz tu aizul :)

CikJari said...

seronoknyer.. :) tp kalo bukan blogger bley ke??? BTW..congratz tu aizul :)

n'ieda_faieda said...

dear sis,
sampaikan salam cong8 for ur big brother !!
nice capture ! :)

H.I.D.A.Y.A.H said...

irine, dayah mcm berminat sgt2 dengan photoshoot ni!!!teringin nk wat photoshoot dlm white studio tp dayah malu la plakkkk..huhuhuhu..irine cantik and pandai posing!!!mesti besh kan???nk wat photoshoot kawen lagik skali tp kali ni dlm white studio...boley tak, irine sayanggg??hehehehe

Nana S. said...

irine! mahuuuuu photoshooot!
janji nakk. :D

si penggemar COKELAT said...

knp rase cm berminat je ngn photoshoot free nie..
heeee

wan nur syuhada said...

Menarik gle gmbr ES kn... bangg tgk kejayaan senior kta dr UTM ney... congrate2,..

ape lg irine, kasi chance la kta merasa photoshoot kt ES 2... nk abadikan kenangan terindah kerana gmbr memberi seribu 1 cerita... ^__^

myravea said...

Wahhh..bestnye da ade studio..congrats tu abang irine dear.. :)

Me said...

Awesome ! First to commentt here :)

ayiel said...

eh nak k0men!nak k0men!haha
mcm dh trlmbt je saya kak irine~
tp kal0 brpluang mmg nak sgt laa :P

aisyah :) said...
This comment has been removed by the author.
aisyah :) said...
This comment has been removed by the author.
Ms. Kudut said...

irene..irene yang baik hati... yang cantik berseri-seri.... adakah saya layak menjadi pemenang nyer? hihihi.. ayat mengampu guna aircond terus dah tak der kipas2 lagi dah.. kih kih kih

melly mellon said...

Arghh. Kak Irine saya nak nak nak !!!

melly mellon said...

Arghh. Kak Irine saya nak nak nak !!!

naQia said...

yes! paling awal! :D please please pleaseeeeeeee nak photoshoot untuk graduation day free! jap, otw like page eyestudio. nakkkkkkkkkkkkkkk photoshoot for graduation day please3 pretty please

nola nouza said...

nakkkkk :) bgmba dgn kak irine bleh x? weee,sonoknyer...

Zeera Lana said...

woahhh
congrats to abg irine !
studio tue da dekat da dengan zeera
hehehe :)

Ateynmohd said...

irine !! I berminat nak buat photoshoot dengan abg irine di EYESTUDIO PHOTOGRAPHY :)

cntek la abg irene shoot . suke2 .

himawari said...

wahhh bestnye,,.
nk diphotoshoot jgak, tp now kat japan..
murahnye..x sempat la nk rs yg promo ni :(

aiSkELim said...

wah..best2..tapi taklehle..jauh no nak g shah alam tuu..huhu..tskk

Nonie Aznida said...

Best nye free photoshoot.. :)

faeza said...

bestnya! dah lama teringin shoot di white studio lagi2 di EYESTUDIO PHOTOGRAPHY.selalu tgk harga yg photographer lain berikan agak mhl. but this one really awesome!

Wan Zulqhairi said...

Mahu!!!!!!! :)

Awatif Azizi said...

teringinnyer nak photoshoot jugak...tp malu laa..huhu

ara rara said...

wow. tahniah laa sis irine (: and aizul . best nya.

SimPl3 said...

pakej yg menarik...=)

farah jamil said...

tahniah :)

Wahidah said...

wah photoshoot free la...best nyaa..nk jugakkk laaa

kasmadiana said...

salam...
kak irine..saya nakkkk..!!

IzzatulShima said...

Congratz to Aizul :) Dah ade studio! Goodluck :)

Mizz Ninie said...

weeee menarik je...congrats utk abg irene..dh ade studio sendiri

Sasha Ghaff said...

seronoknya!! teringin jugak nak di photoshoot! =)

neyra shazeyra said...

cooolll gila gambar2 diek

mia sha said...

wooowww...bestnya promotion...juga la....

mia sha said...

woooo.....bestnya dpt photoshoottt

fakieyratul_seha said...

sye nak... :)

fakieyratul_seha said...

sye nak..!!! :)

fakieyratul_seha said...

sye nak.. !!

fakieyratul_seha said...

sye nak... :)

fakieyratul_seha said...

sye nak... !!! :)

-Iz Squidwood- said...

da tgk da studio ni kt dpn laman seri...tgk lua jela...sob3~

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 257   Newer› Newest»
 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in