http://irinenadia.blogspot.com/

Jeng..jeng..jeng..The Winner is....


Assalamualaikum and Hye.
Owrite, seperti yang dijanjikan oleh Irine sendiri dengan entry malam tadi, Irine akan umumkan siapa orang yang terawal comment di entry Irine semalam. Yang mana hadiahnya berupa FREE PHOTOSHOOT WHITE STUDIOEYESTUDIO PHOTOGRAPHY.hehehe.  Seriously, sambutan sangat menggalakkan. Bangun tidur pagi tadi pon, terus tengok comments, "WOOWW"! :) Tq so much yang sudi drop komen and InsyaAllah nanti Irine buat free gift lagi ok?. 

Dup dap dup dap..
The Winner is........
........
...........................
...............................................
.............................................................

PN. ADAWIYAH AKHBAR


Tahniah Pn.Adawiyah. Lepas ni, boleh lah tuntut hadiah ok dengan Irine. Just email pada Irine (irine_nadia@hotmail.com) untuk menuntut hadiah speselll ni. hehe. Setahu Irine, owner blog ni sudah berkahwin :) Boleh laaa shoot2 dengan hubby tersayang :'D 

Last but not least, tq so much pada semua yang beri sambutan pada special gift kali ni. 


24 comments:

Nafisah Ruslan said...

tahniah kpd pemenang :)

DAYG ♥ said...

fulamak. untungnyeeeeeee.

mesti best kan?

Congrats utk abg irine :)

khairul akmal bin azman said...

tahniah.
kepada pemenang..bawak 1 family photoshoot ek

onie said...

wahhhhhh,tahniah puan :)

Hishyamuddin said...

yeaaaaaaa~ tahniah..hehe

Fendy San Satay said...

alarrrr....nk gak join... :'(

dimikun said...

smlm tgh on9 tp ta bukak blog. rugi nya. teringin nak jgak. wuuu~

AmirahHafizi said...

alaaa...ckit je lg kowt..hahah...1st bg cment kt blog owg..hahah..xpe2 xde rzki..tahniah kpd yg mng!!=)

AmirahHafizi said...

lorrr...sedis='(..hahhaa...xpe la..xde rzki...ckit je lg tue..huhu..hahha;)

erin moshimoshi said...

sayangnye akk xbace blog irine td :(

Maii Yusre said...

Tahniah kpd pemenang.. T.T

NuRiEyL said...

alamak..xde rezeki lorhh...huhu xpe lah t irine buat ag ea..kiki

Norlida Ramli said...

tahniah pd pemenang :)

myravea said...

Congrats to the winner *wink*

Btw, tomeinyeee gambar kat header die ni..grrr..hihikss~

Noor Wahidah Mahat said...

first time singgah sini..

Wow! sweet blog u.. u pun sweet jugak.. salam kenal..

kalau free leh lah singgah blog madam.. :)

http://madammondoq.com/

NisaAdnan said...

ADUHHH TERLEPASSS DAAAA

Intan said...

sgt cepat ada,hehe..congrates dear..tak sgka plak kwn sendiri jd pemenang..hehehe

Intan said...

sgt cepat ada,hehe..congrates dear..tak sgka plak kwn sendiri jd pemenang..hehehe

AdaNaz87 said...

terima kasih semua. ((;

terima kasih jugak kepada irine & aizul marcello sebab bagi peluang kat akak. ((;

miss sue said...

nak jugak !!! wu~~

Tentang Kita said...

tahniah buat Puan Adawiyah...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congratez!!!!

jaa64 said...

waa..best :)

cik fa said...

xde luck..second pulak..
huhu..anyway congrats winner..

irene second xde less ke

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in