Wanita dan barangan Accessories


Assalamualaikum =)
Ok, pernah tak korang rasa macam rambang mata yang teramat sangat bila jumpa barang-barang comel selain daripada baju? Means, macam benda-benda yang selalu kita pakai untuk serlahkan dan menyerikan lagi kita dengan "accessories" yang orang akan tegur " eyh beli kat mana ehhh..eyh cantekkknyeee, eyh eyh eyh eyh.."hehe. Barang accessories wanita mmg senang untuk matching kan dengan apa sahaja baju yang kita pakai. Contohnya, macam jam ke, purse ke, bag ke or whuteva. 

Irine nak suggestkan one of the best blogshop yang menjual barangan accessories wanita. Harga pon sangat affordable ok! 
(Klik banner di bawah untuk terjah ke blogshop).


menjual barangan accessories wanita macam jam tangan replika, purse, branded shawls, bags dengan pelbagai jenama dan warna. Yang Irine suka dengan blogshop ni tau tak kenapa? Sebabnya, you all boleh beli dan shopping apa-apa je barangan daripada blogshop FarizaFaizal Boutique ni, then mereka menyediakan service "GIFT PACKAGE". Kepada yang ingin buat suprise dan nak hadiahkan kepada family tersayang, kawan2 or saudara mara bolehlah dapatkan pakej menarik daripada FFB ni ! Nanti kan,kan,kan, kita just pilih je nak barang yg kita shopping tu, nak balut hadiah macam mana, nak letak card ke, nak letak ribbon ke, or apa2 je lahhh depends dengan hari2 speselll anda :) 

GIFT PACKAGE
sesuai for wedding day, anniversary,birthday,graduation day, valentine's day.

Antara accessories yang dijual, jommmm cuci-cuci mata! 


Jam Tangan Replika. 

Seriously, sangat cantik and even replica, but quality dia dijamin terbaek and memang puas hati lah sangat-sangat bila beli :)


 

Bags


Purse

Yang ni semua still available lagi tauuuu ! Sebab FarizaFaizal Boutique baru je show kan teaser pic untuk barang-barang dan stok2 yang baru sampai. Masih panassss lagi ! hehe.

So, jommm ramai shopping di


You all jugak boleh "LIKE" di facebook fan page FFB ni :  https://www.facebook.com/farizafaisalboutique

Selamat Bershopping semua! :) 





12 comments:

myravea said...

Beg die comella sygss..hehe..japg bakal diterjah ;)

Citarasa Rinduan said...

yelah.. sangat santekkkkk..

IEQAH said...

thankss for sharing dear :)

tieha ismail said...

haaaa nanti bolelah belek2 wallet...kuikui...

meaw said...

nak terjah laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hehe :D


thank you irine <3

Nor Ain said...

wahh...bez ar...tenks irine coz share,,i like it,,:)

nuruashia ♥ said...

begsss mcm cntekk :)

Atiqah Wadiah said...

waa..x saba nk shoping nih..hehe :)

erin moshimoshi said...

wahhh nak yg irine beli baju uh ehee

msredcheesecake said...

bahaya ni.... sakit mata kang... pas tu sakit hati sbb tak dapat beli semua...

AkuTracy said...

waa....rambang mata jadinya.....^_^

Akulah Aqilah Itu said...

OK tak reti pakai shawl. ='(

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in