Slim dan Cantik?? Nur Lizz 2 Slimming penyelesaian terbaik!


Assalamualaikum :)

Hi to all shopaholics di blog Irine! Expecially kaum-kaum perempuan. hehe.. hi jugak untuk semua yang ingin kelihatan cantik, sihat serta yakin sentiasa. Terlebih dulu Irine nak ucapkan selamat memulakan rutin2 harian selepas lama bercuti Raya dan Merdeka. Sakan betul sambut perayaan korang kan sebab banyak betul hari2 cuti yang nak disambut. Dulu masa puasa mesti ramaiii yang senyum je sebab boleh berdiet secara tak langsung, tapi lepas raya ni xtahu la mungkin ciri-ciri fizikal dan berubah.hehe

Okalah, kali ni Irine sebenarnya telah mula mempromosikan satu lagi produk yang telah berjaya menambat hati irine untuk dimasukkan dalam blogshop Irine, iaitu IRINE NADIA SWEET HOUSE ni. Untuk pengetahuan korang semua, tak semua produk2 di luar yang Irine akan jual di sini kerana hanya produk2 terpilih secara eksklusif dan terbukti keberkesanannya saja yang Irine akan promosikan. Irine sendiri yang akan menilai dan melihat sendiri keberkesanan sesuatu produk sebelum dimasukkan di sini. Jadi, bila Irine rasa product tu sangat bagus, why not Irine tak share2 benda yang boleh datang kebaikan ni sama-sama dengan korang kan? Dan yang terbaru, selepas berjumpa dan berbual sendiri dengan pengasas produk ni, Irine rasa sangat berminat untuk berkongsi dengan korang semua sejenis produk perlansingan badan yang sangat berkesan iaitu Nur Lizz 2 Slimming

Pada mulanya Irine cuma dengar2 tentang produk ni tapi masih ragu dan kurang info. Tapi baru2 ni, lepas berjumpa sendiri dengan pengasas produk serta melihat sendiri sedara mara dan saudara tunang Irine sendiri mengamalkan produk ni, Irine betul2 yakin dan pasti yang produk ni dapat menyelesaikan masalah berat badan bagi mereka yang ada masalah untuk berdiet. Dan yang pasti produk ni juga telah mendapat kelulusan dari KKM :) Product ni dah sampai masuk magazine Wanita tau :) Ramai dah kasi testimoni yang bagus!
Untuk korang semua yang inginkan badan yang slim, kurus dan cantik, Irine sangat suggestkan untuk cuba produk Nur Lizz. Semua dihasilkan dari herba bermutu dan yang penting sekali, korang tak perlu untuk berpantang makan atau berlapar, sebaliknya siapa yang mengamalkan produk ni jangan sesekali skip untuk makan. Selalunya, kalau product-product untuk nak kurus ni, mesti kena tahan nafsu makan lah and ada banyak pantang larang. Tapi ! Tapi ! Tapi ! Dengan Nur Lizz 2 Slimming korang tak payah nak susah-susahkan diri korang nak tahan-tahan perut and ikat perut bagai ni.
Info details lagi boleh tgk di bawah :)



NUR LIZZ 2 SLIMMING
"Membongkar Rahsia dari Anugerah Alam"


Apakah Nur Lizz 2 Slimming?

Nur Lizz 2 Slimming adalah sejenis produk perlansingan terbaik tanpa perlu berdiet yang dihasilkan oleh NL Healthy Herb Sdn Bhd. Penghasilan produk kesihatan dan kecantikan ini adalah berasaskan 100% tumbuhan herba yang terpilih dan diproses melalui kaedah Teknologi Nano untuk penyerapan yang lebih effisen. Memilih hanya herba yang terbaik serta pemprosesan melalui kaedah saintifik, produk ini memberikan mutu terbaik, selamat, bebas dari bahan kimia merbahaya serta memastikan setiap bahan dan kaedah pemprosesan adalah HALAL.


Apakah fungi Nur Lizz 2 Slimming?
  • Membuang lemak, bahan asing dan air berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan.
  • Mencuci darah dari kolestrol, kandungan gula berlebihan, toksin dan bahan asing.
  • Melancarkan perjalanan darah, menghancurkan serta menghilangkan darah yang tersumbat.
  • Meningkatkan fungsi organ-organ utama.
  • Meningkatkan fungsi kadar metabolisma badan (kadar pencernaan dan pembakaran tenaga/ lemak) serta menambah tahap oksigen yang diperlukan oleh badan.
  • Meningkatkan tahap kesihatan.


Apakah kelebihan Nur Lizz 2 Slimming?
  • Mengurangkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet atau berpantang.
  • Menjadikan anda “slim”, sihat , cantik, mencerahkan kulit, gebu, awet muda dan menawan.
  • Diperbuat hanya dari herba-herba yang hebat dan terpilih.
  • Bertindak secara semulajadi (herba semulajadi) terhadap sistem tubuh dengan mencuci darah dan organ- organ utama dari bahan berbahaya.
  • Memperbaiki tisu-tisu rosak, menambah keupayaan tisu dari sebelumnya serta menambah kandungan kolegen dan nutrien menyebabkan sistem badan lebih efektif serta awet muda.
  • Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL19910381T)
  • Produk bumiputera yang terbukti bersih dan Halal.


Cara pengambilan
  • 1 botol mengandungi 30 biji kapsul
  • Makan 1 biji kapsul sahaja sehari, waktu pagi selepas makan (sarapan).
  • Dinasihatkan untuk meminum air masak dengan kerap dan konsisten untuk keberkesanan tindak balas yang cepat.
  • 1 botol boleh digunakan selama 1 bulan
  • Golongan yang dilarang sama sekali untuk mengambil produk ini adalah wanita hamil, ibu menyusu dan golongan berpenyakit kronik.




Keberkesanan Nur Lizz 2 Slimming

Pada awal pengambilan produk ini, penghantaran oksigen ke seluruh badan akan berlaku. Pada sesetengah individu yang mempunyai masalah kesihatan mungkin akan berasa tidak selesa serta sakit pada bahagian tertentu tubuh. Ini kerana bahagian tubuh tersebut bermasalah atau saraf dan alur darah yang sempit atau tersumbat. Penghantaran oksigen akan membuka semula saluran serta saraf yang tersumbat.

Anda hanya perlu minum air putih/masak sekerap mungkin untuk mempercepatkan tindak balas terhadap sistem badan untuk menyingkirkan segala toksin serta bahan-bahan yang tidak di perlukan oleh badan. Anda diingatkan supaya jangan mengabaikan pengambilan makanan setiap hari kerana ianya sangat penting untuk membantu membaik pulih kesihatan anda. Dengan produk Nur Lizz 2 Slimming, anda tidak perlu untuk berlapar, cuma amalkan diet pemakanan biasa dan seimbang.

Tidak ada kesan sampingan yang serius, apabila mengamalkan produk ini anda cuma akan berpeluh dan cepat dahaga kerana proses inilah yang akan membantu mengeluarkan semua bahan yang tidak diperlukan badan terutama lemak.

Info lanjut baca di  SINI


Dapatkan produk Nur Lizz 2 Slimming dari Irine mulai sekarang :)

RM198/bottle

*PROMOSI
10 botol pertama postage adalah PERCUMA!

Click untuk PRICE details dan order di SINI


p/s : Irine jamin product ni akan berikan kesan yang terbaik dekat korang :) Trust me ! :)




28 comments:

Rtp Farra Arisha said...

arisha masih di bawah umur, so i think better tidak perlu mulakan pengambilan such those products..hihi.
btw, selamat memulakan bisnes dgn maju. dan arisha doakan yg terbaik buat sis dalam semua kareer. goodluck pretty :')

deq ipah said...

owhhh..nak jadik boleyh dpt ideal shape untuk bdn gk la?

deq ipah said...

owhh..kire boleyh dpt ideal shape untuk badan gk la??

Azariah Kamis said...

wahh..mcm best ja...antara nur lizz dgn herba life yg mna ok?

POSH76 said...

leh tahan reganya

syazwiena khan said...

punya mahai .

Syuhada Nur Ekhwan said...

law owg kurus ley mkan nie x?? heheehhe

merahitujambu said...

irine ada x link kaftan???tengan mencari kaftan tApa x th kat mana..=/..harap irine membantu

My Life's Journey said...

Salam pekenalan .. cantik orang empunya blog ni :). suke umi tengok.

Bagus entri yang dibuat oleh irine .. nanti umi tunjuk kat kwn2 kat opis :)

ahsfantasy24 said...

Tgk mcm best,
kne cari dana dlu la b4 oder :)

Terkini:
- Raja Lawak Positif Dadah
- Sah Suami Isteri, Tahniah! :)

miss anne said...

emm..mhal jgk eh..agak2 keberkesanannya bole nmpk dlm berape bln eh?ps2 kene amek sec berterusan ke ye..

sy xde la gemuk sgt..just nk buang lemak2 esp kt perut ngn peha..huhu..agak2 bole membantu x..

miss anne said...

emm..mahal jgk eh..agak2 keberkesanan die bole tgk dlm bape bln eh..ps2 kalo agak2 dh ok, kene amek sec berterusan ke..

nk buang lmk kt prut ngn peha nie..huhu..

Cik Dolly said...

irine jual ek semua nie...
waaahh..cil dolly ta dpt membeli.sbb cik dolly dh slim..kalo beli alamakt keding la jawabnyer..hukhuk ^__^

CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

c genk bah ne said...

good luck dlm perniagaan ^^


MENARIK HARI INI
KES MENANTU DI CABUL

Amni said...

saya nak berisi.. sukur giler.. tak tau nak naikkan macam mana dah badan ni.. huhu.. makan appeton pun tak jalan.. hem... ada orang nak kurus... tp saya lak nak naikkan berat pulak..

Khairunnisa' said...

I wonder how many bottles perlu digunakan untuk mendapatkan hasil yang kita mahu...

Nisa'

Ms Ef Abas said...

rasanya kena juga exercise sikit2, selain boleh kurangkan berat badan, boleh juga tambahkan stamina :)

AiDa SyaFiQa said...

kalau amik,memang kena berterusan ea??...kalau makan 1 botol pastu dh kurus...kalau dah xmakan dah lepas tu,ada effect x??

Yumida said...

hmmm..klo berkesan mmg berbaloi beli..

kHaiRunNisSa iRnA said...

SALAM IRENE...

BERMINAT LA NAK BELI,,,

TAPI NAK TAHU JUGAK KESANNYA KALO KITA STOP AMIK KAPSUL NI LEPAS ABIS 1 BOTOL N DAPAT KEPUTUSAN YG BAGUS

TOLONG REPLY DI EMAIL SAYA

nissa_slay@yahoo.com

[fArAh aLiAs] said...

irine di blog farah :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/10/5-blogger-cun-hot.html

u comel!!

Axie04 said...

nak try jugak
tapi nampak gayanyer kene tunggu lagi 9 month la
haish semangat nak kurus neh

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

tengs

Emy Sharmimi Nadia said...

hee...kak irine..nk tny ni... ape tajuk lagu dlm blog akak ni??

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

irine mkn ke ubat ne?

MAAG said...

assalam semua...saya merupakan pengguna Nurlizz.. saya baru mkn pertengahan bulan lepas...tp yg bestnyer berat badan saya dah turun 3kg...lom lagi habis sebotol berat dah turun..mmg best lah Nurlizz tak sia2 beli walaupun harganya mahal tp berbaloi..semoga dpt berat ideal...hehehe

Irine Nadia MaRceLLo said...

Wsalam. Hye MAAG =) btw, happy dengar dan baca testimoni ni. Best kann bila guna product Nur Lizz 2 Slimming ni. Senang nak turun berat badan dalam masa yang singkat je tanpa perlu berlapar. Terus maintainkan pengambilan Nur Lizz ok untuk dapatkan lagi berat yang ideal :) Happy for you dear!

Adriane said...

Wah. Hebatnya produk ini. I nampak Video ini kat www.malaysiafatburner.com Ia tolong saya turunkan berat badan saya

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in