Food + Family/Friends = FUN!


Assalamualaikum.
Hye you all :) Kali ni nak bawak anda semua ke dunia makanan lagi sekali. ahax! Sebelum tuh, nak lah jugak buat survey, siapa yang memang suka makan dan merasakan diri dia memang kaki makan? Yelahh, macam aku sendiri, aku memang suka makan dan makan, tapi you all suka tak kalau kita makan dan ditawarkan dengan pelbagai diskaun sehingga 80% ? WoOOooo!! 80% ok! lagi 20% dah dapat free.hehe. 


(boleh click link di atas untuk  visit this website)

MakanDeals.my dilancarkan dengan tujuan untuk memberi peluang kepada anda untuk mencuba sesuatu makanan baru di restoran/kafe pada harga diskaun sehingga 80%. MakanDeals.my juga menawarkan pelbagai tawaran istimewa untuk dinikmati oleh anda bersama keluarga mahupon rakan2 tersayang.

Menggunakan konsep daily deal dan group buying, pihak MakanDeals.my bekerjasama dengan pemilik restoran/peniaga makanan untuk menawarkan diskaun sehingga 80% khas kepada anda untuk mencuba makanan-makanan di restoran mereka.

WHO LOVES MACARONS ?
Kalau tanya Irine, Irine awal2 akan angkat tangan dulu! hehe. Sebab Irine sendiri suka makan macarons. Irine sure ramai yang dah rasa macarons kan? Yang belum pernah cuba lagi makan maracon ni, MakanDeals.my ada menawarkan diskaun untuk macaron ni ! 



Deal #1: 10 Biji Macaron Pada Harga RM10 Sahaja!
Harga asal: RM20
Harga selepas diskaun: RM10 (50% diskaun!)


Gulpppp! Fresh from oven!


Dengan 4 perisa yang berbeza, korang semua boleh campur-campurkan any flavour dalam order korang :) Menarik kannnn? Belum makan lagi, dah kecut liurr ngk macaron yang cantik-cantik and colourful ni !


10 pieces of Macarons in a box with mix flavours of :-
Chocolate, strawberry, blueberry, cream cheese.



Red Velvet Cupcakes
Cupcakes! :P My favourite, dalam blog Irine yang before ni pon, Irine banyak cerita about cupcakes kan? Now,ada promotion !




Deal #2: 4 Biji Red Velvet Cupcakes Pada Harga RM8 Sahaja!
Harga asal: RM16
Harga selepas diskaun: RM8 (50% diskaun!)




Untuk memudahkan lagi, you all boleh "LIKE" fan page MakanDeals.my and follow mereka di twitter !

Facebookhttps://www.facebook.com/MakanDealsMY



29 comments:

❤ eyeme ❤ said...

ooo..macaron..bestnyer!

A T I K A H L A T I F F said...

wahhhh dah lama aku cari macaroon online, thanks yin.

pinqy taraturuu said...

Alamak Kak irine lapau perut ney haa.. Sedap hooo

meaw said...

maracon ka macaron syg

nadiaazira said...

menariknya...nadia tak boleh tengok benda comel camni...gerammmmm......... =)

syaidatie nurdilla said...

Yang.. ada u tertulis Macaron jadi maracon.. hehehhe..

Yana Nanako said...

MACARON la irine.. Bukan maRAcon.. Yg irine copy and paste tu betul la tu.. Bila irine type sendiri jadi TYPO pulak ye.. Banyak pulak tu typo macaron tu..huhuhuhu.. Ouh, thanks for the info irine :)

msredcheesecake said...

macaron itu sungguh menguji nafsu.... msred chenta dengan food

Zara Natasha said...

aku belum cuba macaroon. nampak sedap, comel pula tu... akan ku cuba makan macaroon..irine buat aku terliur je..

EzrlG said...

*meleleh air liur...sedapnya esp. macaron tuh!!

zarifah efa pahmi said...

wajib try nie..:)

Atiqah Wadiah said...

maracon tuh tomey sgt..klu beli,mesti syg nk mkn..huhu

Nienyz Ayub said...

NA MACARONNS !!!

Syahira Ismail said...

salam, boleh ke klu dy nak post to penang..btw, dh lama cari macarron..dh meleleh dh ni..xsabar nak rasa

najib said...

hi..jom join Contest Perfumes Farm. Hadiah fragrance mist dari Victora's Secret menanti anda.

Gadis said...

sedapnyerr Gadis tgk..

terliur rasenyer...=)

♛ Dea ♛ said...

xpenah makan macaron...:P

SENORITA ZATY said...

nyum2 nyum sedappnyer irine

~ieda~ said...

stju ngn syahira ismail...kt penang ni x jmpa pon macaron...nk mam lg

Ryn....♥ said...

saya suke makan! :)

Fara E's said...

comel ~ syg plak nak makan , haha

novia said...

saya suke suke :))

lavenderlover said...

sy pon suka makan!!! sdpnyer semua..ngeh3,,

Fendy San Satay said...

errrrr....sedapnyer....lapo sudah... :')

dah follow blog femes amos ni..hehhe..

Syuhada Nur Ekhwan said...

mcm dorayaki je bntok nye.. hehehhee

Izzul Amir said...

erkkk ! tergugatnye iman T.T

Yumida said...

canteknya..cm x sampai hati nk makan...letak dalam frame..hihi

hafizulhakim said...

menarik!!

Rabi'atul said...

sedapnya....

http://hanarasatsuki.blogspot.com

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in