Beauty & Health with Irine

Assalamualaikum :)
Yeayyy.. lastly, benda yang selama ni Irine impi-impikan menjadi kenyataan. hihihi. Yes! I got this Magic Premium Beautiful last week. Memang tak dapat dinafikan perasaan heaven sangat bila corset yang best dan superb yang selama ni orang duduk canang-canang dan promote di internet menjadi milik Irine :)  Owh lupa nak bagitau and perkenalkan, Premium Beautiful ni. Pernah dengar kan?


Premium Beautiful ni bukan sekadar "corset" . But benda alah ni ada banyak kegunaan and as pakaian untuk pembentukan badan. Well, macam semalam Irine publish and uploadkan picture PB ni dekat wall facebook, ramai pulak yang comment cakap 

" Irine dah kurus dah, buat apa nak kurus lagi"
"eee..Irine punyelah kurus teramat, nak kurus lagi ke"

Haaa.itu dia yerr antara comment2 yang terdapat dekat photo tersebut.hehe. Tak tipu punye! hehe. Actually, kalau nak diikutkan, Irine ni nak kata kurus, takdelah kurus sangat. Nak kata gemuk tu, takdelah gemuk sangat. Senang cite, "sesedap menu".haha. Like me, memang dapat rasakan after tunang, selera makan memang nampak bertambah jugak lah. Sebab tu sekarang ni, kalau korang perasan, Irine rajin update entry about makanan! hihi. Ada orang cakap, hormon orang lepas tunang ni, lain macam sikit. Lain macam camne?haha. Mungkin asyik-asyik terbayangkan bentuk makanan dan teringin sangat nak makan macam-macam benda. Selera makan pon tak terkawal kadang-kadang. Mungkin ini adalah perubahan hormon selepas tunang.haha. Ada ek? kuikui.Tak tau lah sejauh mana kebenarannya tu kan, mungkin mitos atau mungkin hanya kepercayaan saje2 :P


Asyik tunjuk paperbag depan PB je kan, isi dalamnya tak tunjuk-tunjuk jugak.heee
Beli satu set PB, you all akan dapat 3 packs including long bra, waist bengkung, and long girdle.

Selalunya, bakal-bakal pengantin akan berebut-rebut untuk beli PB ni. Kenapa? Sebabnya, we all (wahh terus jadi "we all" tau..huhu), nak nampak cantik and pakai baju apa-apa pon nampak terletak jee kat badan.  Expecially baju untuk event nanti. Mestilah nak nampak selimmm melimmm dan tak nak nampak lemak2 terkumpul terkeluar-keluar masa pakai baju time kawen nnt. And yang paling pentinggggg, tak kisah lah orang yang size kecik ke, gemuk ke but asalkan cutting and shape tu nampak "nice" je.. Awww! Idaman semua wanita ok tak kiralah yang akan berkahwin ataupon yang sudah kawen.  Kalau anda semua sayang bakal suami anda or suami anda, i recommend this PB! Yeah! hehe.

Meh sini Irine nak share sikit, kenapa Irine nak sangattttt pakai PB ni ! Yeahh, as u all know, even Irine takdelah berisi mana, but apa-apa pon, apa yang kita beli dan apa yang kita pakai bukan sekadar untuk kecantikan semata-mata je kan? Irine beli PB ni sebabkan Premium Beautiful ni 70% for HEALTH and 30% lagi for SLIM. See? PB ni lebih mementingkan kesihatan di samping kecantikan untuk diri kita. Macam Irine, Irine more to health concious. Irine tersangatlahhhh tak sabarrrr ok untuk lihat apa kesan dia atas Irine sendiri ! hehe. Dannnnnn, yang paling PENTING!!!, tak sabar nak share next progress pakai corset ni. Yipppiiii ! =)


Long Girdle

Benda alah yang Irine suka sangat dengan PB ni tau tak kenapa. Sebab semua jahitan-jahitan nya sangat kemas and puas hati sangat. Paling syioookk masa nak sarung Pb ni, mesti ada rasa lace-lace or renda-renda  dekat keliling corset ni buatkan Irine feeling2 kiut bila pakai.hihi. *erkk..tangan di dada, mata terkeluar* :P Long girdle ni macam seluar kita lah. Ada "shape rahim" kat lace depan girdle ni (sowwyyy picture seluar ni tak full pulak.hehe). Yang ni memang baik untuk senggugut, keputihan, and nak conceive pregnancy. Irine pon memang kalau beli apa-apa product, mesti carik yang boleh and baik untuk senggugut. Hermm, masalah terbesar wanita!! Terguling-guling dibuatnya atas katil setiap kali datang bulan and i really hope bila Irine try pakai ni, boleh buatkan irine takde masalah ni lagi .


Waist Nipper / Bengkung
(front)

Yang ni memang best! Antara tiga-tiga barang yang Irine beli ni, waist nipper ni lah paling selesa sangat bila pakai. Bagus untuk tulang belakang kita. Tau tak kenapa Irine cakap camtu? Sebabnya, waist nipper from PB ni dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra kita. Then, perasan tak bila kita duduk kan, postur badan kita kadang-kadang macam tak cantikk je sebab nampak macam "bongkok". Tak best lah macam tu kan, kita muda lagi, tapi awal2 lagi dah nampak badan macam bongkok semacam. PB ni jugak kalau korang nak rasa best dan terpikat lagi, dia boleh perbaiki POSTUR BERDIRI DAN DUDUK ! wowww!! amazing! 


Waist Nipper
(back)


Long Bra


Yang ni pon, one of my favourite. Awwww! I love this! tak sabar nak terussskan lagi cabaran nak selim ni ! heuheue!




PB ni yang specialnya LIFETIME WARRANTY ! Apa yang dimaksudkan dengan lifetime warranty tu? Ok macam ni laaa kann, Irine bagi contoh kat korang, kalau you all beli  superb corset from PB ni, andai kata corset tuh rosak ke or whutever, kita boleh hantar repair balik. Tak kisahlahhh kalau umur you all dah cecah 70 tahon skalipon, still boleh hantar repair if ada kerosakan pada corset tu. Haaaa! besttt kan? Kan dah cakap ni lah yang dimaksudkan dengan LIFETIME WARRANTY :) Kalau korang beli yang dekat2 luar tu, kalau rosak, ada diorang nak layan korang lagi and boleh hantar repair? Takdeeee kannnn..hehe.

Then, PB ni kann,kann, kannn, dia tak sama macam corset yang jual kat luar-luar sana. Macam-macam brand dah yang kita jumpa, tapi PB is the only corset yang superbrand ! You all should try this ! Yang mana rasa-rasa nak bakar lelemak degil expecially dekat bahagian punggung tu, PB adalah penyelamat ok! It helps you to burn lelemak degil tu. Pastu, selulit pon boleh pudar, and yang paling best boleh increase metabolisma. Banyak lagiii tauuuu kegunaan and special nya PB ni. Irine pon dah macam Owh My God!! Tak sabar nye rasa and alami perubahan yang seterusnya bila amalkan PB ni !!! hehe.

Nak tau tak, macam mana Irine boleh terpikat and membuatkan Irine dah terbeli Premium Beautiful ni? Ni semua sebabkan Irine nak jaga kesihatan Irine daripada awal selain drpd untuk kecantikan diri sendiri. hehe. Puas la jugak Irine usha-usha siapa yang boleh bagi info and full details about PB ni. Irine tak nak lah setakat beli je, but takde keyakinan lepas pakai. Mesti maukan support ! haha. Last week, Irine pegi jumpa sorang akak ni (Irine panggil dia Sys Zu).hehe. Sys Zu ni dia agent yang jual PB ni. She's a nice person ok! Baik dan cantik sangat :) I likeee! Very efficient dan peramah sangat. Memang sape yang dengar dia cerita about kebaikan PB ni, for sure, daripada nak menyimpan duit, terusss rasa nak beli jugakk PB ni ! haha. Btw, anyone yang nak beli dan try corset PB ni, boleh lah contact dengan Sys Zu ni ok? Before kita nak beli something, please and please make sure kita dengar dulu penerangan yang baik dan complete daripada orang yang promote barang tu dekat kita. Barulah kita rasa puas hati ! Yeahh.., Sys Zu adalah one of them! :)

Ok lah, panjang sangat bercoloteh untuk entry malam ni.haha. Biasalah, excited terlebih bila nak share something yang best ni :)  hehe. Ok chaww! Jumpa next time bila ada perubahan pada Irine.ekekke.

bui bui~

p/s : kalau suka entry ni, boleh tekan button "LIKE" dekat bawah ni :) thanx!

21 comments:

DoRaEmoN LuRvE said...

tengs for sharing this sis irine ... mcm taw2 je org tgh memerlukan tips ni skang.. hehe *wink wink*

Bicikut said...

aa dah kurus la...

ijA said...

mak kita pun guna..dulu lagi..heehe..kita xguna pun,.,

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

mama fa pun ade beli..sebijik cam ni....mahal woo! dekat 5k tuuu...
fa pena pakai yang corset tu..ermm..boley laa..

zu said...

Woweeee! Tak rugi irine beli masa tengah promo raya ni kan.. ;) Jimat almost 700! pewwwit.. Nti share picture badan curvy tu taw. Jangan meleleh encik tunang tu sudehhhh! Haha... Dik, teruja i baca entri you ni ok.. Terharu pun ade. Thanks for choosing me dear.. ;)

cheqwa said...

yang kurus lagi kuras dan cantik...hihi..macam bes jee menda nih..untunglaa banyak duit.hahahaha ^_^ sayang irine...ngee

Biey said...

wah..dh pakai PB.jom la bersama-sama sihat n cantik

hanabunga said...

oh terarik dgn mengurangkan senggugut tu irine :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

dah pakai tis pb almost sbln ... tp still x diet, n very amazing part is ... dah bole pakai size baju yg keciq cket drpd yg sblm ni, yahooo~~

Cik Nina said...

memang betul hormon orang bertunang ni lain sikit kot irine, sebab fatin pun mengalami simptom yang same iaitu selere makan meningkat! Tapi family cakap, orang bahagie. hehehe

ubi said...

long bra?..pesh..tbace lak~

nazirulhazwan~ said...

aku ingat gambar last tu gambar bra td.

rine, ko taknak masukkan blog aku dalam bloglist ko ker?hahaha

Rtp Farra Arisha said...

PB! wow..my sis had use it before and untill now she wears those stuffs! it's really effective. it is :)
hehe.
moga selamat menjadi cantik tubuh badan :D

Atiqah Wadiah said...

x saba nk 2ggu p'ubahan irine :)

tieha ismail said...

chaiyyok irine!!!

alinac lover said...

yong pakai pb jugakkk..excited tau~ kita bole geng!

Citarasa Rinduan said...

selamat petang irine, k,ayu datang dr blog yong..
wah!!
memng kalian nampak kurus..
sebenarnya k.ayu pun pakai gak, baru 2 bulan (ambil bulan puasa hari tu)
sama2 kita sihat dan slim ya..

Lilyana said...

hmm tapi mahal kan..xmampu..big day pun bln 11 nanti..huhu

Siti Nurshafikah Razali said...

btl kata irine tu...

-best sgt tau bile dh pakai PB tu...
banyak kelebihan yang ada pd PB...

:-)

LILY FALINA said...

Kita pun baru pas beli..selepas blogwalking kat blog irine.terus kol akak yang jual pb tu.harap2 pasni boleh kurus.

zu said...

@LILY FALINA

thanks contact kak zu. ;)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in