Merasmikan blog baru Irine Nadia Marcello Official Blog


Assalamualaikum.
Ehem ehem.. adakah anda semua perasan yang blog Irine Nadia sudah bertukar wajah? sudah bertukar baju? sudah bersalin kulit? huehueheue. Mesti ada yang terkezut kan bila bukak-bukak blog Irine, tiba2 je terpampang header and template blog yang baru. huhu. Jangan risau, jangan gentar, anda tidak memasuki zon yang salah. Anda memang TEPAT MEMBUAT PILIHAN sebab click dan bukak blog http://irinenadia.blogspot.com
Tahniah kepada anda semua. :P Hari ni, kira aku merasmikanlah blog aku yang baru je "lahir" semula.haha. Meh meh meh, potong reben cepat untuk upacara perasmian !!  huehuehue

Untuk pengetahuan korang semua, aku memang dah lama nak tukar header and template yang sedia ada tu. Aku rasa, dah sampai masa dan serunya untuk aku buat pembaharuan dalam blog aku ni. Kasi nampak "fresh dan bermaya". Takdelah surammmm and bosan je bila bukak blog aku. Now ! Disebabkan aku sayangkan korang, blog ni dah pon bertukar wajah ! Ok tak? Ape pendapat korang semua?  Aku rasa, blog aku yang sekarang ni nampak lebih "confident" sikit kot berbanding dulu. Dulu kan, aku guna tagline 

" Saya bukan Marshmellow yang lembik-lembik tu, 
tapi saya MashuMarcello yang lembut-lembut tu "

Ok gelak jap.haha. Herm, tagline blog lama. Walaupon nampak cam kelakar gilers! tapi ! sebabkan tagline tu jugaklah kot, kalau ada orang tegor2 aku, mesti cakap " Ni Irine Nadia yang marshmellow lmbut2 tu kan?". Aku tersentak seketika, diam seribu bahasa apabila diajukan soalan camtu.haha. Dalam hati aku, kot ye pon, x yah la tanya camtu. blushing lah aku. heheh. Ape-apepon, aku bangga sbb ada tagline camtu.bahaha.  :P Say Gudbye kepada tagline yang lama dan Say Hye kepada tagline yang baru.hehe.

" Masa hadapan adalah milik meraka yang percayakan pada keindahan mimpinya "

p/s : adakah aku nampak lebih matured dengan tagline baru ni? hehe.Orang yang cakap ehh..bukan aku cakap.hahaxx !


Kalau tak silap aku, tepat setahun je, blog aku akan bertukar wajah. Aku bukanlah macam korang-korang dan blogers yang lain yg mana rajin gile tukar banyak2 kali template. Aku takde masa kot nak buat tu. Yang bestnye, blog aku sebelum2 ni pon tukar template time bulan puasa and nak dekat-dekat birthday aku. Kali ni pon same jugak. :) 

Ok, ramai yang bertanyakan kepada aku, 
"siapa yang edit blog Irine ni? "
Meh aku promote2 dan suggestkan dekat korang supaya mendapat nasihat daripada pakar designer blog ni ! hehe. Siapa orang tu? bagus ke dia? best ke dia? haaaa! HARUSLAHHHH BAGUS kannn! Kalau tak, aku tak suruh dia editkan :P Orangnye ialah comel2 je, cantik2 je, baik lak tu and apa yang aku request suruh edit tu, edit ni, tak pernah nak marah2 and bantah2 ( huhu, betol ke? :P ) 
U all boleh terjah masukkk blog akak ni  :-


Bolehlah menempah untuk designkan blog korang ok ! Sure korang akan puas hati macam apa yang aku rasa sekarang ni. hehe. To Kak Nisha, tq so much sebab edit dan ubah suai blog Irine. Thanx sebab SPONSOR and designkan secara free! haha ( sorry dah kantoikan kak.hehehhe). Terharu sgt2 and akk berjasa dalam blog irine ni.hehe. 

Korang janganlah hantar2 email dekat Kak Nisha ni, nak mintak free template cam aku. huhu. Kak Nisha ni berbisness.So, korang kene tempah dan bayar  :) Jgn ikut cam aku. huhu.

Ok, dah takde nak cakap ape-ape lagi. Blog aku ni, belum complete 100% lagi tau. Kalau korang perasan, dekat bahagian atas blog ni, ada banyak2 tab kan? yang tuh belum sepenuhnya siap. Dalam proses pembikinan sikit2. And bloglist di bahagian sidebar aku pon, aku belum masukkan link2 blog kawan2 yang baru :) 

Any comments tentang blog yang baru bertukar wajah ni ? :) 
Segala pendapat anda amat Irine hargai. Peace !


p/s : Kalau suka dengan pembaharuan blog Irine ni, boleh lah click button "LIKE" entry ni ! Tq !


149 comments:

DoRaEmoN LuRvE said...

mmg cantikk gillaaakkkkk backgroung baru nih. nmpak berseri-seri.. hehe :D

ainul said...

wahhhhh... nak jugak mcm ni :)

cik_paan said...

cantek lah belog!!!!!

pinqy taraturuu said...

aduhh kak irine..
cantik sangat laaa blog + header baru!
lagu pun bessshhh
heee hope happily ever after
everyone should get their own happy ending
kim salam mr. superman comel
act both cute.. :)

Hakim said...

Tagline sangat cool dan kacak..

Shazila Story. said...

wahhh. cantiknya blog dia. suka ^^

syafeeqa said...

wahhh.. wewittttt ~~ cunlah belog ko weyh. aku suka <3

syAzAnA said...

cantik! nampak matang!

NuRiEyL said...

Wooww! goergous blog lalink! hope u akan lebih tabah dlm tempoh ptunangan ni..memg bnyk dugaannye jd tunang ni..haishh...=,=

BudaK KeciK (BK) said...

irine...cantik sgt!!!!

khadijah said...

comel sgt la.. sesuai ngan irine yang comel..:)

AmirahSM said...

teringin jd cm irine..i mean blogger cm awak! =)

bAyA kDkL said...

Visited :)

http://bayakdkl.blogspot.com

Aida Azryn said...

siyes cantik layout baru ni! ;)

Marya Hana said...

irine ! suke sangat!!!
lawa lawa lawa...


:)

yanasensei said...

nak masuk dlm bloglist irine jugakkk. :DD

http://ideatheyanasensei.blogspot.com

huaaa sgt cntik la template bru irine ni. bestnya dpt free je. nice. :)

Wadi AR said...

cantikk akk pnye blog. kelasss!

Red said...

Seriously. New Templet ni nampak dewasa dan matang ^^

Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?
(jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita lebih)

boy said...

berseri-seri -_-V

Noorul Amera Adnan said...

nice sgt dear suka bebanyak :) nak jugak la template cmnie.

laskar pelangi said...

memang wajah baru yang matang =)

LaLa said...

cantik la :)
suka suka suka

nur amalina athman said...

nampak lebih kemas..:)
tagline yang baru ni pun, sangat nice ayat tuu.

NadiRah said...

alololo...
sweetnya header tu..
'baju' baru ni nampak eksklusif..
cam tengok pelamin..hihihihi

ezzaty harith said...

da macam masuk website princess..hee.

nice!! :)

Nurulchumel said...

siyes cun gila blog irene neh!
jeles nya!

Ain said...

salam irine...blog irine cantik..sweet je tgok....
BTW, irine mmg suke lagu2 indon ek???sume lgu tu best2 plak tu...

cik Beskod said...

wow nice lah sis :) suke tgok template blog nie hehe

cheqwa said...

dah cantik lah irine oi!sangat cantik...seriously ^_^

hira said...

tadi memang terpana kejap bila buka blog. purple! hahaha :D comellah irine~ ;)

rerehalim said...

cantik gilaaa!:D

lisa min said...

wahh cantiknya blog akak irine!! sangat suka tgk. mahal x nk order buatkan mcm ni?

FaKArePa!n said...

dah meningkat dewasa neh.. blog pon jadi dewasa gak..hihihi

myravea said...

Wahhh..adakah saya tersalah blog?hehee..cantik sygs, nampak more exclusive..suke2! Yang paling penting, masih PINK!!! *wink*

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

sangat2 smart laa irine....
sgt2 cntik tetap pink gak ea..
hope korang bahagia....

LaLaLovy said...

irine , sgt lawa. tak boleh tutp mulut. dengan diamond, a love story. i like seribu kali., nanti i nak tunang, boleh dpt nasihat u tak ?
bagi phone number tau nanti,. bg kat email pun boleh .

lala.lovy@yahoo.com.

annyss said...

cantik sangat!! :)

Princess Feyqa said...

cantikkk baju blog nie! suke3 next time nak tempah gak lah hehe

.:|kamaryeah|:. said...

serious cantik sgt2~
mmg nmpk matured compare ngn dulu~
btw congrats on perubahan nie~
sgt2 suke coz sgt2 sesuai dgn ownernya~!!!

Puan Anna said...

cantik blog....tp x best tibe2 jd budak itam tgh skodeng blog nih...uhhuuh

izfanora said...

pergh !! sangat lawa dan mengujakan.. jealousnyer..

jackieKOH said...

cantik nye blog.........

Amirrah Zawani said...

cantik... suka template baru ni :)

Puan Anna said...

cantiknya blog...tp x best sbb tbe2 jd budak itam tgh skodeng blog nih...huhuhu

Puan Anna said...

cantik blog...tp x best sbb tbe2 jd bdk itam tgh skdeng blog nih...huhuhu

naf. said...

wahhh dh bru dh.cantik2.hehe

eva_evo said...

ternganga msok blog akk..speechless..
sweet gile..akk pon sweet sgt...
wuwu jeleshh T__T

Syafiq_Elf said...

Wahh,, blog akk mcm blog artis.. Serius tak tipu ^_^

belogkayangan said...

sweetnye lahai :D

aima mazlan said...

wajah baru yang sangat cantik!
tagline pun cantik..
secantik bakal pengantin baru :)

Pembawa_Wacana said...

cantik template nie....

Nikisa Izas said...

Sangat cantikla Irine blog u..Jeles sgt2..hihi..Memang terer designer nya..:)

Eyka said...

seriusss cntikk dahh cni...sukeee;)

super d0uble F :) said...

yeah.suka wajah blog baru irene.cantik !

belog|amiyo said...

cantik. berwajah baru. tapi kena ingat. kita tak akan pernah tahu apa yang akan terjadi di masa hadapan. kita hanya merancang, Allah yang menentukan. selagi tak kahwin, jaga batas. insyaAllah. Allah bersama korang. nasihat ikhlas dari aku. selamat berpuasa. :)

Karolina Lynna said...

I love your new blog Irine, nampak matured and cute n_n <3

Karolina Lynna said...

I Love Ur new blog Irine, nampak matured but still awesome mcm blog lama you, x kisah u tukur apa pun I still akan follow your blog, followers setia ni hehe.

saharinasaharudin said...

lawa :)

Salina@IbuAqil said...

Cantek! Superb! And mabeles! Sentuhan jemari whitey mommy mmg trbaik.. {pstttt kalo idak x kan ibuAqil ni dh tmph smpai 5 @ 6 kali sjak dr awal kenal dia.. ;p mmg cantek dik template baru ni.. Sesuai dgn fasa baru adik nnt wife & bakal mummy (insya'allah) amin!!! Salam kenal dr ibuAqil ;)

..Aku Sendiri.. said...

irine nadia marcello.. awak sangaaaaaaat comey !! <3<3 :)

MIDA MIDOT said...

lawalahhhh ! lawa gilee :)

..Aku Sendiri.. said...

irine nadia marcello.. awak sangaaaaaaat comey !! <3<3 :)

Hazieq Sanat said...

Tahniah2.

yaya ASHRAF said...

sweeetttnnnnyeeeee. sis, ape nme lagu kt blog sis ni ea?

marinahunny said...

cantiklah irine..so sweet seiring dgn perjalanan hidup kamu..

btw irine, tunang irinet tu kan makin kurus. 1st time tgk ari tu chubby skit.pastu muka dia mcm suami erra fazira leewwww!

Billa.Bel said...

comel :)

chenthagila said...

cantek sangat!! sesuai ngan irine :)

myownlife said...

very gorjes yaw.....i like..nk jugak la....hukhuk~~**

Fi_Qa said...

assalamualaikum...

x jawab dosa naaa..

psttt, bila nak kawen nih??

hiii~~

selamat berpuasa akak...

blog baru akak chumel, mula2 bukak tercari2 mane tagline marshmallow tu...

rupanya da tagline baru eh...

hihihi..

chumel jek akak...

;)

misz molecule said...

UNTUNGLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:|

Kancilbiru said...

cantik dan sweet sangat la dik....:)

aishah aziz said...

ensemnye blog irene..hohoho

wanda arry said...

cantek...suka la..Irine bila nak update sal tunang??leh la dpt idea nt nak buat camne laks

nurayunni said...

cantik la pink!

ayu sleeping said...

sweet,cam orangnye...

♥CIK SHA♥ said...

nampak fresh!

mizzkechique said...

semakin cantek... =)

Clara Emily Cancer said...

mmg cntik la.
cute.
i love pink colour too.
;-)

claraemilycancer.blogspot.com

| RoziAhmad | said...

terbaekkk!!!

MamaEma said...

suker...

Mr n Mrs Zaidi said...

wahh cantik nya wajah baru blog irene nie..jeles akak tau...buat untuk akak satu boleh...hihihi..
anyway slam perkenalan...hihihi

Cahaya Qaseh said...

shanteqqqq..... sweetttt....


*sesuai la tunang kak irine n kak irine.. sama kacak, sama cantik.. gojess... >__<

MARIA LIZA said...

Fasa baru ke arah hidup ke"DEWASAAN" yang lebih mematangkan...

BERT said...

fuhhh hebat2!!! mmg santek...!! secantek orangnye jugakk..

rajen2 buat entry tau...

~cik lenny~ said...

cantik+cute blog nie :)
jelessssnyeee..

mOoN said...

look adorable...suit u irine... :)

Zuhra & Iqi said...

waa cantinye blog irene!suke pic tunang irene!sgt sesuai both of u!smoga bkekalan hgga akhir hayat irene!amin..

Cik Puan Mimi said...

cantik..tapi besar sgt la irine die nye length tu.. klau guna pc saiz standart nk kena scroll ke kanan nk tengok gambo2 comei.hehe

tapi mmg cantik~~!

Puan Muis said...

i loike..
sebab ada bling bling.hehe
then u bleh stat B2B blog la kan sebab dah tunang.. ;)

azvra mohdana said...

warrhhhh!!!irene..santek lah blog kamu..macam mana nak dpt cute mcm ni.. =.=''

Chocolate Strawberry said...

gila cantik and sweet la blog irene yang baru neh . memang comel sangat3 . irene pun dah makin cute and berseri2 sekarang . apapun semoga irene teruskan berblog tau . :)

atyn bambam said...

cantik sangat !!! suka suka suka . geram lak . huhuhuhu

cik fadh said...

cool dan seswai dengan status irine skarang ;)

LittleGurl said...

comey and sweet sgt!! ;D nice choice my dear

onnie sepet said...

suke lah,,,cunlah

Qaseh dalia adelia said...

NAMPAK MACAM BLOG PRINCESS .. LAWAAA HEHE ..

DaYaH JeLitA said...

pehhh...pehhh speechless!!! gojes gilerr....

0nenanina Vanilla said...

tetap suke sebab warna pink.. tq sharing.. memang nak tau gak sape edit template blog ni.. cantik sangat.

adarnadzmie said...

nampak romantik sgt...

ninie_azriena said...

cantiknya..pinky gitu..
mmg ninie suka =)

ZieSalikan said...

sangat comel suke lah....sejuk je mate memandang...

nabila azmi said...

irine: cntik sgtla..suke sgt44444=)..

a n a s t a s y e a said...

cantik gak .. =)

Atiqah Wadiah said...

belog irine yg omey omey..btw,ske tgk irine n ur fiancee..suuittt sgt syg..moga b'bahagia hingga ke akhir hayat yep syg :)

Suraya & Story said...

Wahhh..blog dah bertukar wajah...chantekk, fresh & feminin ^_^

Suliza Zamary said...

sangatlah cantek!

manismanis said...

speechless! seriously cun n nmpak matang dh budak kcik ni..hehe..moga perubahan ni dpt memberi ketenangan n ketabahan dlm menjalani liku2 hidup yg akan mendatang..gudluck irine ! ;)

Cik Lemak ChuMiL said...

wah, cantik <3

story from me said...

siyes..cantik sangat...mau juga..

maszull said...

salam...semakin cantik n matang dr dulu...:)

meaw said...

cantik-cantik.... ! memang cantik, ada diamond gitu ,comeiiiii!

hana said...

wah..
mmg berseri-seri la blog irene..
=D

Karolina Lynna said...

ye ye betul tu Ainul hehe best kan dpt blog mcm ni <3 @ainul

echa takashimaya said...

nice one! i loike =)

cik dot said...

cantik gler.. jelez seyh... >_<

miss senyum said...

soft color! and cantikkkkkk kak! sejuk mata menengoknya ;)

n u r u l f a r h a n a said...

irine ,kalau tukar tulisan tu lagi best kot. bulat2 tulisan ni mcm pening cket. hehe

my opinion, jgn mrh :O

miss lolly a.k.a luvfareda said...

OMEINYAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

cikcda said...

nice 1 irine,,,sedap mate memandang,,memg nmpk lebh mature...=)

Mardhihah Mat Ishak said...

irine,,, cantik gile..!!!

princessofsahara said...

wahh cntiknye blog..berseri2 gtu..seri bakal pengantin hehe.tahnniah akak..

Bella Rahim said...

cantikkk nyeeee!!
sukeee!!
:))
btw,selamat berbahagia ye kak irine..
so sweet<3

Rtp Farra Arisha said...

seriouslyyyy cantik. the combination of dark purple and pink colour is very great!!
oh u ask whitemommy to do urs? patutlah cantik ;)
i knew her last 2months ago and i ask her to do mine once i back to mlsa ;)
keep blogging sis!

fitri asikin said...

arghhhh jeles2 sebab sgt cantekkkk...btol lah nampak lebih matured :))

syieda_joy said...

seyes cantek irine.. ^_^ suke

MissVanilla said...

uihh awat cantek sangatttttttt.....

yad'z said...

nampak matang dah dear... nampak lah yang awak tu dah berpunya... dah diikat.. tak macam dulu.. comel2. muda remaja kan.. hahaha... =)

Eiqah Zainuddin said...

cantik gler ouh....x kedip mata tgk...hee

Miss Cupcake said...

wah cantik betul blog sis yang baru nie..lawa betul..suka sangat header blog..hehe..Jealous sis..Hahax!Tapi sis,bila nak bukak link,kenapa sis tak buat open in new tab je?Kan tak boleh right click..Hehe..sorry ek kalau sis marah..

Lawalah blog sis!!!suka sangat!!!

mieszwiah said...

comenya belog irene !!
cantik sangat sama dengan tuan punya belog ... apa2 pon suka tengok irene..

Ct Nasuha said...

wah...cries after tunang lagi berseri-seri..anyway keep it up n kmi sntiasa menyokong sis...

::ienafazlyna:: said...

sweet gile okeh blog nie ..dah mekap2 pinky2 lgi tu

mamayiyen said...

New layout etc semua best dalam blog irine ni :)
yg penting sekali lagu besh :)

eienrazak said...

wahhh cantik la :)

miss biebbiey said...

sweet sgt ^^

faezah said...

huhu

Nur-nba said...

Cantiknya design blog ni.. Memang nampak kematangan.

WhiteyMommy @ Sha memang kreatif.. Untung Irene dapat sponsor dari dia.

ishiko said...

sgt nice.. nmpak mahal dgn diamond bagai ni.. ^^

nn said...

sangat grand and nampak regal! pink princess gitu :D

Hishyamuddin said...

wajah bru ni nmpk lagi lawa...

n tagline lagi matured!hehe

Solehah said...

Irine,nice blog la..skew2.. :)

Nur Adlin Fadhlina said...

Kak irine, cantik blog akak ;)

Ash Kyouhei said...

allah ! sweet gila blog kak irini yg sekarang ni :) sorfiena suka gila . lagi sekali di ulang , sorfiena suka gila sama blog kak irini ^___^ ehehe :D
suka sesangat tau >///<
cute and sweet mcm tuan blog nya :)

sissyira said...

salam

tahniah dgn rasminya template baru ni..mmg sesuai sgt..pink gitu =)

~~@lyci@~~ said...

salam irene.. 1st time jenguk kt sini dan terus jatuh ati dgn blog ni... just nk tanye brape ekk anggaran harga utk full template mcm ni.. bole emel kt sy yer ;)

deqya2000@yahoo.com

tq ;)

hafiz dan nadila said...

simple.nice.exclusive.

Suriayati Datu Mudin said...

cute suka ceria je templete baru ni..jelos kikiki

Einaz Shah Rizal Thomas said...

blog yang sgt cantik , pink laagi macam blog einaz ;D

Mawar MahSury said...

Salam..
Memang cantik!
Saya suka template macam ni.
Pink Vintage, ala-ala princess.
memang cantik! :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in