Jualan BERMULA !! Sale! Sale! Sale!


Assalamualaikum.
Jualan bermula daripada malam ni :) 
Semua dress2, handbag, casual bag semua ni adalah 
DIJAMIN BERKUALITI !!
Nih semua limited edition from my collection ok gegirl2 kat luar sana :)
 Jenis kain yang sangat selesa dan masih baru!

-RESERVATION ONLY 24 HOURS sahaja.
- 1st PAY 1st SERVE

REMEMBER!
Untuk membuat sebarang tempahan, sila emailkan maklumat lengkap anda seperti tertera di bawah ini dan hantarkan ke email
irine_nadia@hotmail.com
  • NAME :
  • ADDRESS  :
  • PHONE NUMBER :
  • CODE :

p/s : sebarang maklumat yang tidak lengkap, tidak akan dilayan.


Happy Shopping Girls !!  :)


SOLD TO AIMIE ABD HALIM

RM 55
CODE : INM 01
Fit size S-M
Condition : 4/5
masih cantik, nampak macam baru.

1st PAY 1st SERVE
( baju ni Irine sayang sgt2 sbrnye, sbb dalam byk2 dress, dress ni corak dia unik and menarik. Kalau perasan, ada entry yg irine pakai dress ni )
Dress ni memang nampak slim melimm bila pakai :)


RM 45
CODE : INM 02
Fit size S-M
Condition : 4/5
Masih cantik, kain pon nampak shining2 lagi, just ada sedikit benang di bahagian dada tu dah jadi longgar sikit. sikit je..x byk. x nampak pon kalau dah pakai ^^

1st PAY 1st SERVE


FRONT


BACK

SOLD TO LILY WAHAB

RM 55
CODE : INM 03
Fit size S-M
NEW!





SOLD TO ADILA SYAQIRA

RM 55
CODE : INM 04
Fit size S-M
Condition : 5/5
NEW!


FRONT



RM 45
CODE : INM 05
Fit size S-M
Condition : 4/5
Cantik lagi dan mmg selesa pakai. cute plak tu. haha.  Brand Kitchen.


FRONT



BACK
SOLD TO SITI HAJAR

RM 65
CODE : INM 06
Fit size S-M
Condition : 5/5
pakai sekali je ok! kain sgt2 bkualiti! ropol2 dress ni cantek sgt!
*sesuai pegi dinner*


FRONT


BACK


SOLD TO SALINA
RM 30
CODE : INM 07
Fit size S-M
Condition : 4/5
pakai sekali je. masih nampak baru.


FRONT


BACK

SOLD TO NISA RAFISA

RM 45
CODE : INM 08
Fit size S-M
Condition : 4/5
masih cantik, brand KITSCHEN


FRONT


BACK

RM 55
CODE : INM 09
Fit size S-M
Condition : 5/5
NEW! NEVER WORN





SOLD TO SALINA

RM 45
CODE : INM 10
Fit size S-M
Condition : 4/5
Masih cantik. Dress ni ada ropol2 dekat bahagian dada. Kalau perasan, irine pernah pakai dress macam ni tapi colour hijau. Jenis yang sama. Brand SUPRE! (irine beli baju ni time cuti dekat Sydney dulu)


BOOKED BY DYA NADIA

RM 40
CODE : INM 11
Fit size S-M
Condition : 4/5
Cantik dan still nampak baru.Sape beli dress ni mesti puas hati sbb dress ni comel sgt! ala2 dolly! 


FRONT


BACK

BOOKED TO NOR AZEERAH AMIR

RM 30
CODE : INM 12
Fit size S-M
Condition : 4/5
Tak penah pakai jugak. huhu. Try cuba test je baju ni. Ada ribbon besarrr pink colour dekat tepi top ni. cantikk dan cute sgt!


FRONT


BACK

SOLD TO NADRAH KHAIRUNNISA

RM 45
CODE : INM 13
Fit size S-M
Condition : 5/5
NEW!



SOLD TO ZALLIFAH MOHAMAD

RM 40
CODE : INM 14
Fit size S-M
Condition : 4/5
masih cantik dan menarik. corak zebra ni mmg superb!


FRONT


BACK

SOLD TO ZALLIFAH MOHAMAD

RM 45
CODE : INM 15
Fit size S-M
 Condition : 4/5


FRONT


RM 35
CODE : INM 16
Fit size S
Condition : 5/5
Superb! 


BOOKED BY ASYILA ZAINUDDIN

RM 55
CODE : INM 17
FREE SIZE
Condition : NEW!


SOLD TO AZIAH BETAAN

RM 30
CODE : INM 18
FREE SIZE
Condition : still nampak cantik dan selesa. jenis kain yang sejuk


FRONT


BACK


SOLD TO SALWA

RM 45
CODE : INM 19
FREE SIZE
Condition : 4/5
cantikk lagi ! kalau perasan, dress ni Irine pernah guna time shoot guitar dengan abang Irine dulu. Kain jeniss berkualiti.


BOOKED BY DIANNA

RM 30
CODE : INM 20
FREE SIZE
Condition : tak pernah pakai pon. Top ni sesuai pakai dengan long skirt :)
Ropol2 dekat tepi tangan ni cantik sgt!


FRONT


RM 45
CODE : INM 21
SIZE L ! PLUS SIZE
Condition : 5/5 (NEW!)



JACKET & CARDIGAN


FRONT


BACK

BOOKED BY SHAFF

CROP DENIM JACKET
RM 75
CODE : INM 22
SIZE M
Condition : 5/5 ( NEW)



SOLD TO ZALLIFAH MOHAMAD

RM 45
CODE : INM 23
Fit size S-M
Condition : 4/5


RM 40
CODE : INM 24
Fit size S-M
Condition : 4/5


FRONT



SOLD TO FATIMAH ZAKIAH

RM 40
PUFF CARDIGAN
CODE : INM 25
Fit size S-M
Condition : 5/5 ( NEW!)



SOLD TO EZZA MOKHTAR

RM 40
LACE CARDIGAN
CODE : INM 26
FREE SIZE
Condition : 5/5 ( NEW!)


DENIM SKIRT


FRONT


BACK


RM 30
CODE :  SK 01
SIZE : L
CONDITION : 4/5 


FRONT



RM 30
CODE :  SK 02
SIZE : S
BRAND : SUPRE
CONDITION : 4/5 

p/s : pakai dengan kemeja cantekkk :)


HANDBAG AND BAG !


GUESS BAG!!

DETAILS : Original from GUESS! not replica. Still ada tag harga dan brand handbag ni.



Still ada tag tau :) Harga pon tak bukak lagi. hoho
Time beli handbag ni, harga RM419.00. boleh zoom dekat pic ni ok.


ORIGINAL GUESS!

SOLD TO ASMA

CODE : HB 01
CONDITION : 5/5 ! (guna 2-3x je)

RETAIL PRICE : RM 419.00

SELLING PRICE : RM 280.00 
(sila tambah RM10 untuk kos penghantaran post laju)




CASUAL BAG
BRAND : MOMOE 


SOLD TO SALINA

RM65
CODE : HB 02
CONDITION : 5/5 ( NEW!)
dulu beli ingat nak pakai bawak g klas kat U, last2 tak pakai dan tak sentuh pon. huhu


FRONT


BACK

SOLD TO AZIAH BETAAN
PRICE : RM 45
CODE : HB 03
CONDITION : 5/5 (NEW!)

THE END :)


JANGAN LUPA LIKE PIC IRINE! 
just click link bwh ni dan "like" 


14 comments:

liana said...

huhu. quite expensive for pre-loved stuffs :(

SHAFIQAH SHARMEEN said...

Ala irine, daa kena booked lah pulak -.-

Dayana AZ said...

wahh cantik2 :) !

akuwanblur90 said...

waaa.. jualan apa nie kak??

Syamimi Nazifa said...

lawa2 semuanya :)

fafa said...

irine, ade tak dress yang labuhh? Heee

fazilzura said...

huhuhu sume dh sold out ..

hanani said...

cantik semuanya.. :)

Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

fiqaliqa said...

wah. baru berapa hari dah sold out banyak. huuu. tak sempat. huu

gadisSETAN said...

ahahhhahahha

tamimi's theory said...

bocor lagi,gambar justin beiber bercumbu dgn selena gomez tersebar lagi ldi facebook.

http://adf.ly/1rIxj

fiq. said...

jacket.jacket.jacket!

MeerSha..! said...

nk inm 16 boleh x?? ada lg?? ke dah ada org book??

secantikmanis said...

irene CODE : INM 20 dah sold out belum

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in