CANDID PHOTO !


Assalamualaikum.
Pernah tak korang berimaginasi dan berilunasi yang satu hari nanti, hari bahagia u all semua ditaja oleh orang lain? Pernah tak pernah tak? Hari bahagia korang yang ditaja dan dalam masa yang sama, bakal-bakal pasangan yang bakal mendirikan masjid dapat save money. Bila dengar "save money" jeee, semua bakal-bakal pasangan kat luar sana, mesti rasa macam "fuhhhhhh..selamat duittt akuuu..jimat duit aku! " ( macam ayat aku je tuh.haha).Bakal pengantin, selalunye lahhh kann lebih kepada perempuan yang lebih menitikberatkan persiapan hari bersejarah mereka. Tak macam lelaki, diorang lebih sempoiii je. (haha), bila nak dekat2 baru lahh nak rushing2 ( ni yang aku selalu perhatikanlah). Alasan mereka, "alaahhh.. lambat lagi, nanti nak dekat2, baru kita book sana, book sini, beli sana dan beli sini". Time ni, aku boleh jamin orang perempuan mesti bengang kalau dengar jawapan camtu. huahua.

Lainlah ceritanya jika pasangan pengantin mengupah perancang perkahwinan. Tapi, bagaimana jika anda sendiri yang merancang dan menjadi perancang perkahwinan? Bermula daripada kad undangan sehingga kepada aspek makanan untuk tetamu. Serba serbi terpaksa diuruskan sendiri. Tambah-tambah bila datangnye isu budget tak cukup dan tak kesampaian. huhu. Lagilahhh berkali-kali ganda pening. Nak buat segala persiapan bukannya senang woii. Nanti korang rasa lah macam mane. huhu. Time nak kawen nanti, banyak benda dan perkara yang perlu korang lakukan. Daripada sekecik-kecik kuman sampailah sebesar-besar gajah.huahuahua. kad undangan lahhh, baju nikah lahhh, baju sanding lahhh,pelamin lahhhh, mak andam lahhh, fotografi lahhhh dan bla bla bla.

So, sekarang ni, aku nak ajak u all join satu contest ni. Senang jeee.
Pernah dengar kan Pameran Pengantin Malaysia by Urban Vibe ? Kali ni, Urban Vibe tengah adakan satu contest ni.

 Nak tau tak hadiah apa untuk contest ni?

  1. set bilik tidur bernilai RM 6999.00 tajaan Roxxi gallery,  
  2. mini pelamin tajaan Zaifie Zainal,  
  3. dekorasi 5 dulang hantaran tajaan Asyiq's Bridal,  
  4. outdoor photography tajaan Eddie Photovideo International,  
  5. 2 pasang baju pengantin tajaan Jez wedding,  
  6. tajaan make-up majlis resepsi oleh Eyra Rizal
Best kan hadiah yang diorang sponsor?

Bagaimana nak ambil bahagian dalam contest ni? Senang je. Aku pon try2 jugak nasib join contest ni. Mana tau ada rezeki kat sini kan. Just upload gambar hitam putih (black n white) yang merupakan gambar kandid (anda dan pasangan). Macam biasalah, hanya click "like" dekat gambar trsebut :) Aku hope gambar yang aku upload untuk contest ni berhasil lah untuk peroleh jumlah "like" ni

 Before that, jangan lupa "like" dulu  page  
Then, just click button "like" dekat gambar aku and si dia ok? :) Keep on voting for me :)
Pahala kalau tolong orang nak dirikan masjid. ngeeeehhh ;p

just click link bwh ni dan "like" 



Jangan lupe  
Kalau ada rezeki Irine dengan "like2" korang semua, 
InsyaAllah hajat dan impian di hati Irine mungkin tercapai nanti :)


p/s : doakan segalanya berjalan dengan lancar. Amin..

68 comments:

Hishyamuddin said...

sdp benor hadiahnya

Silent Thinker said...

da like!!
gudluck dear!

Anisa Liyana said...

saye dah like :)

semoga kak irine dapat mara ke pusingan seterusnye :)

wish u good luck sis ^^

ubi said...

kacak dan cantik!..

Aida Azryn said...

wah best! ;D gudluck irine! ;)

Wani said...

done like . hihih

NisaAdnan said...

mak aih kemain lagi
hadiah. kalau menang tu
mmg sodap laaaa

Nad Fieya D'rabell said...

syokye dah nak kahwin nie!!!

Nurul Syifa Aini said...

gud luck sis..dah like.. =)

Syat0za Zai said...

uiyoh adiah! :D


harap akak menang! amin! :) cun gambo tu, cun! :D

hanani said...

wah, hadiah besar tu..Best2.. Gambar couple atas ni cunlah..sweet couple.. :)

Jom baca ni :Gambar Perkahwinan Salih Yaacob dan Emi
Jom baca ni :Clinique..bukan klinik tau..
Jom baca ni :Layan Hati dengan Pizza Hut..

A'AN BARNEY said...

lom nk kwen la..8 taon ag agk2 de ag x contest cmni ?? huahuahua

Aisyah Taib said...

sweet. semoga berjaya k.
saya dah like dah.

jemputlah melawat: Sang Pencerah

aTy _faRed~ said...

dulu sebelum kawen selalu berimaginasi dan berilunasi :: kan besh bukak2 mate jer dah setel kawen..tak penin2 pikir pasal belanja dan penat kehulu kehilir nak setel banyak bende... huhu...
anyway.. semoge dipermudahkan segala..insyaallah..:)

sha said...

wah, bestnya hadiah.. Nak jugak la. tapi jauh la. Duk Kedah.

Irene dah nak kahwin ke? Tahniah.. =)

sha said...

Dear, i cari VCO yg u promote tu. hari tu nampak, skrg dah tak nmpak.. ada lagi tak, dear?

tq, cayannnggg u, ketat2.

K-pop fannie said...

good luck kak irine.macih kasi komen dekat belog kita.terharu sangat :)

Gee said...

gud luck keyh..

irine nadia blogger cun!!..
http://indahsepi.blogspot.com/2011/06/blogger-cun.html

alfi kasran said...

dah like gmbar kak irine..gmbar tu sweet sangat :D

geramgaram said...

kak irine cun n pakwe k.irine hnsem...bgai pinang dbelah dua......

adrian aizat said...

belum kawen lagi!
hahhahaha

http://adrianaizat.blogspot.com

meaw said...

irine,kita da vote da...hadiah dia?pehhhhh!gempak gila ahhh..

Cik Emie said...

emi dah like dear :) goodluck ya! nati jgn lupe la jemput mjlis ehehe ;)

Nurliyana Ab Rahim said...

nice la irine...dh like...gud luck k...:)

Syamimi Nazifa said...

kq irine , lawa sangat pic tu :)

fake chunderella said...

picture nice! plus kak irene memang cantik :)

fatin athirah said...

amin. dah like dah. semoga berjaya! :)

azly&iejah said...

gud luck irine..haku da like pic irine 2..like.like..like..like..like..like..sesangat likeee pic 2 taw..sweet sngat..ngehhhhh

http://azlyiejah.blogspot.com

cescshafaix said...

irine, buleh tak nak tau tajuk lagu belog irine sebelum lagu ne? (:

Amy A. said...

kak! saye join jgk :D
baru semalam..
hihihi..
rajin2 like la sy jgk ;)

no 161
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=227005880660601&set=a.222353757792480.66820.186380094723180&type=1

hanani said...

good luck k.. :) jom vote ramai2.. :)

Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

teha said...

sudah like... gud luck kakak comel.. sedey xbole nak add kt fb :(

Izyan Masri said...

CANTIKNYA KAK IRINE.GAMBAR TU PON SMART HABISS.SERIES :D

IDAMAN ANGGUN BRIDAL said...

wah .. akak pun dah like pic neh .. santik sangat .. exspresi muka tu .. nampak hidup .. tak nampak plastik (lakonan) lansung yek .. tebaik dari ladang dan segala lautan ... gud luck dear ..now dah start jadi follow blog dia dah .. tak sabar nak tgk dier naik pelamin and wear baju from arma sure letopss dik ..

chenta nana said...

hi irine........ gud luck ya... same kita.. b2b ;p
salam kenal dari nana

http://inichenta.blogspot.com

Blogberry Emry said...

Emry datang terojah...

hardy boy said...

cantik gambar nie (^_^)

~ NANA ~ said...

confirm menang ni dear :)

chayok2!

OMjeyy said...

nice. pls follow me http://tasmania92.blogspot.com/
tq

Anak Gemilang said...

nice pic//

yaya_flanella said...

comelnya. LIKE. ;)

Lai Qma said...

like :)

beLLa said...

wah! best gila adiah dia! gudluck dear! ^^

MiaWawa said...

cmner nk like pic irine ni?? mia add irine x approve lg pun.. huhu.. pe2 pun nk gtw ni.. mia 'like'.. hehehe

fiey said...

gud lux.. :)

Park Min Rin said...

like juga :D

MIRA :) said...

ade rezeki insyallah mng :)
wah ritu tunag ye.org mlk dye xajak dye ajk wirda .org jauh2 ,HEHE

nas said...

nice picture. good luck

NUR AIN AZMAN said...

LIKE :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck irine:)
btw, love the video on ur fb:)
selamat bertunang ye:)

Izyan Masri said...

HADIAH FIRST SANGAT BEST.ROXYYYY T_T

LaLaLovy said...

irine, i just can't stop myself from doing this.

http://lalalovy.blogspot.com/2011/06/congrates-irine-nadia-tunang-orang-dah.html

i need to inform u. congrates ok ?=)

IEQAH said...

Irine..selamat bertunang dear.
You sangat cantiklaaa


Congrat: \SELAMAT BERTUNANG IRINE

akuwanblur90 said...

gembira bila melihat kak irene gembira senyum lebar :)

Zul Fattah said...

Salam.. saya ada buat satu segmen. ini pertama kali saya buat.. dan sebagai ganjarannya.. saya akan pergi ke blog idola, blogger yg menyertai segmen saya...

Mintak Tolong terjah blog ini..
http://theblominglala.blogspot.com/
tuan blog ini, adalh peminat dan pembaca setia blog Irine Nadia Marcello..
walaupun blog dia, adalah blog peribadi, tetapi..banyak info yg dikongsi bersama..
kalau ada masa.. mintak terjah blog dia..k..
Tima kasih..

LaLaLovy said...

irine, blog u ada dlm list nak kena hack. u check here k. tp tak tahu la betul ke tak. just precaution.

http://www.gengblogger.com/apollo.txt

LUNA LANUN said...

wahhhh... kempen habis.. baguih! baguih! sokong!

Entri terbaru:

1. Rumah Api Kuala Selangor - Monumen Sejarah Lambang Kemegahan Kuala Selangor
2. Malang Yang Tidak Terhidu Baunya

kiwi said...

nice pict! kalau menang boleh la makan nasi minyak cepat2 ye :)

safiah sokher said...

like like like. Good luck :)

all ab0ut vi0let , ungu , and purple ! said...

kak erine , add kyra as ur frend kat fb . kyra annysa . and follow my blog ! kak erine hot and cute =)

fazilzura said...

good luck dear

Izyan Masri said...

CANTIKNYA KAK IRINE :D

princess ayu said...

heppy tgk pasangan sejoli yg cantik n sepadan...doakan irine & pasangan menang =)

Noor Wahidah Mahat said...

salam singgah..

nice blog..orgnya pun sweet..

salam singgah ke blog saya juga..

http://madammondoq.com/

TQ

Eyriqazz said...

cantik..kahwin nanti jemputla ya..hik3...

Antara 7 Bloggers Wanita Popular ini, Siapakah 3 bloggers yang eyriqazz tidak pernah jumpa in real life?

mohd sasuke said...

comel..like..hehe

aida4eva said...

suka tgk gmbr ni :D

http://aida4eva.blogspot.com

cik nab said...

finally.jumpak jugak.suka sgt tgk kak irene nii.kak irene penah msuk Yezz msa sy Form4..minat smpai sekarang.nk cari tapi mgzne tuu taktwu dh kt mne. ;(.penah cari satu rumah.Taniah :) both of you are so sweet

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in