Tak rugi pegi Pameran Pengantin ! Macam2 korang boleh dapat :)


Salam and hai :) 

Owh yeahhh..sekarang nih, aku belek2 magazine, berderetttttttt betol pameran pengantin yang diorang dah aturkan. Fuhhhh....aku balik2 rasa excited *even pernah sekali je pegi aritu T_T . Boleh survey-survey apa yang patot. Selalunya, time-time dekat Pameran Pengantin lah korang boleh dapat harga murah. Kenapa eh? Sebabnya dekat situ, promotion and diskaun korang jangan ceritalah. Belambak hokeyyy. Kalau harga bukan waktu promosi, memang meleleh air mata lah bila dengar harga package tuh.huhu. So, dah halang2 ada peluang depan mata, grab je terus promosi2 hebat and murah bila pergi Pameran Pengantin. 

Last pameran pengantin yang aku tau arituh, masa dekat SACC MALL. Time tuh aku rasa antara yang best lah. Mana taknya, tema Pameran Pengantin time tuh colour PINK. huhu. Tapi yang tak best and malangnye, aku tak dapat nak g time tuh. Kuciwa betol..yang aku boleh buat untuk sedapkan hati sendiri ialah  kejap2 tengok gambar2 dekat facebook yang diorang tagged berkenaan dengan pameran time tuh. 


Carik benda yang tersembunyik 


Antara pic2 time dekat Pameran Pengantin Malaysia 2011.
 Theme : PINK.

Korang tak perlu risau, kalau time ni korang tak dapat nak pegi (yang senasib macam aku ni), korang boleh lagi pergi Pameran Pengantin Malaysia ni. Kali ni dekat Legar Putra PWTC. 1-3 ApriL. This time, tema pon boleh tahan jugak. Semua colour2 fevret aku ni. 
Theme : Mistique Purple
PAMERAN PENGANTIN BY URBAN VIBE



Aku suggestkan, mana-mana yang rasa nak cuba nasib dekat pameran pengantin time ni, datanglah. Sebabnya, banyak kot peluang2 nak menang hadiah2 yg best. :) Bagi sesiapa yang nak menang hadiah berupa Voucher untuk Baju sanding EKSKLUSIF tajaan 
DINA HALIM BRIDAL BOUTIQUE, datangla ramai-ramai time Kuiz PPM nanti ok? :) 

Dina Halim Bridal Boutique ni salah satu daripada favourite aku jugak. Selalu dok usha-usha dekat web ni. Memang menarik and moden! Boleh datang ke booth mereka 1-3 April ni sebabnya korang kena dan wajib rebut untuk dapatkan offer to 50% diskaun untuk pelamin nikah once amik pakej sanding RM6k and above. Then, bukan tuh je, kalau amik jugak pakej untuk resepsi lelaki boleh dapat 15%-20% diskaun. Tak ke untung tuh? Selalunya korang memang boleh banding harga pakej antara masa biasa dan masa waktu pameran pengantin ni. Kalau korang punya budget rendah ke ape ke, toksah risau punya! Bila pergi pameran pengantin ni, aku boleh jamin, diorang semua memang akan bagi special price dekat pakej mereka!  Semuanya murah, harga berpatutan, and berbaloi-baloi. Aku sendiri pon penah pegi pameran pengantin ni dua bulan lepas kalau tak silap aku. Memang rambang mata korang nak pilih mana satu yang berkenan di hati. Daripada ke baju,gubahan hantaran, pelamin ala-ala diva korang tu, catering and banyak lagi lah! Time-time macam ni lah, korang boleh survey-survey dengan gumbiranya! hekhekhek! :P


Atucara Majlis Pameran Pengantin Malaysia 2011 
1-3 April 2011
Nak lihat info lagi tentang pameran pengantin ni?

 
Banyak jugak aktiviti menarik macam fashion show by Atelia Amani dan Bellamar, Men's Collection by Rins Suzana, Fashion show by mnetari Kreatif, talkshow by Tajri Spa,Ice Carving, Demo akeup by Eyra Rizal dan Naza sentuhan Derina. Memang rugi la korang kalau tak pergi pameran kali ni sebab kali ni  akan di adakan sesi bergambar PERCUMA sponsor by Adan CameraWorks.Yang paling bestnye, korang boleh tengok perarakan ala2 "Beauty and The Beast". Eyhhh camne lak tuh kan? Nak tau, jommmm same2 kita pergi pameran ni :) 



p/s: this is a paid advertorial. tq

42 comments:

maisara majid said...

wahh2 kak irine :)

amy syifa said...

tiba2 rasa macam nak kah win sekarang jugak!! hehe..

.Nana. said...

yg tersembunyi 2, gmbr irine ngn cik abg la..:)

fana farhana said...

irine dh nak kawen ke? :) tahniah~

syafiqah :) said...

Dan benda yang tersembunyi itu ialah :P HAHAHA :D

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

waa...asik cite sal kawen je ni...huhu

Shawl's@ayucinta said...

yeayyy irine nak kawennn..
irine nak sewa iklan boleh lagii x??:)

Awatif Azizi said...

best kan tgk pameran pngantin...
sumer cantik2..

kukee said...

nie yg rse nk kahwin cpt nie;)

mayra aish♥ said...

ad pix irine wif her lover dalam pix 1st!! ;))

Un Phat Lee said...

tetiba rase cam nak kawen.haha

cik rama-rama said...

teringin nk g...tp lmbt lg pula kaweeeennn...sob2..

Syafiq Rosli said...

wah untglah dah nk kawen..:)

ZyraNia said...

best kalau dapat g. tp tarikh nk langsung nye x tetap lagik. x brani nk amik pakej awal2. :D

Izyan Masri said...

NAK PEGI.TAPI LAMA LAGILAH PULAK NAK KAWEN.HAHA

storyfromme said...

nak kawen jugak.

Hazrina Erin said...

1-3 april ke?blh g!tp ade kerja lak T____T

Zuhra & Iqi said...

wa...cam besh je pameran ni..nk g jugaa...huhu..irene kawin t jgn lupa jmput akk..mst sweet sgt irene...hehe

zuhra@cosmoladiess

alia husna said...

t khwin jgn lpe jmput ye... hehehhehe

NisaAdnan said...

acece kemain riang lagi k.irine brcerita pasal kawen nih ^^

Shamsuddin Amin said...

wah wah...
mcm best je pameran ni...^^

Azreen Zunairah said...

sweetnya benda tersembunyi tuh...glamour betul irine dengan cik abang irine tuh kan...huhuhu

Eryn Azreen said...

cam best jew....
:)

neyra shazeyra said...

kawen taun 2018 leh tak pegi? ahahha

fiq said...

haha..macam nk pegi gak je...alaaa..p jauh nye nk p shah alam..humm

Nur Hanani said...

memang bagus pameran pengantin ni. Sesape yang nak kawin, baik g sini..dapat banyak maklumat dan dapat buat perbandingan. Kahwin sekali je kan..mesti nak yang terbaik. :)

Jom baca ni: Discover Your Miracle with Lancôme Maqui Miracle..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ala...akakkk yg dah kawen ni cmne?

suffer8zine said...

pameran ni mmg best

Terkini : Jackie Chan Masih Hidup (Update)

Eyqasara said...

gmbar irine n cek bf dye ade kat ctu... sweet... :)

Noris Wana said...

lawa sgt..

►AdamXis◄ said...

Assalam, hai Irine....waa macam besh pameran nie...nak pi tapi jaoh

Ujang9897 said...

best gila nk kawin..hehe

lisa said...

benda tersembunyi tu picture kak irine kan kan? he he

Myra Jay said...

Huwaaarrgghhh..terasa cam nak kawen sekali lagi je bila p pameran pengantin.. ;)

TP!!bukan dengan org lain, masih suami yg sama cuma buat sekali lg..hehee

sepet a.k.a zack_u said...

betul2, irene datang pukul berapa? boleh la kita jumpa nanti ... haritu dapat jumpa abangnya je...nak jumpa adik nya pulak yang comel lote ni :)

fahmie firas said...

salam..
akak hebat...
one day nak jadi cm you dalam dinia blogging... my idol...

Cik Fatin Nana said...

woOOooot wOOooot......da jmpe pic tersembunyi tuuuuu...hehehe

Farah Ferragamo said...

bestnyer.. keep it up irine.. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

irine ! selamat menjadi 'ratu sehari' nanti tau ! ^_^

Dea said...

wah..dh jumpa dah benda tersembunyik!!.. hehee

NUR AIN AZMAN said...

wah wah! heheh

btw, u cantik sangat dear

suka tgk u

ada tag la untuk u dear

jom usha sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dillawati-2011.html

i need your feedback TQ

misz beauty said...

there is my hubby.... fizzy ilham... ;-)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in