Misi mencari cincin !


Assalamualaikum.
Ada masa sikit nih, nak jugaklah kemas kinikan blog ni. Cuti seminggu ni memang agak nikmat sedikit kot. Proposal for asgment dah submit before cuti, so takde lah rasa macam seram sejuk and perut rasa cuak bila ada kerja yang belum disettlekan. Tengok rr nanti after dah habis cuti nih esok, mesti tahap gaban punya rushing nak siapkan asgment. Cuti seminggu ni pon, parents ajak pergi Kelantan aku tak dapat nak ikut sebabnya diorang balik hari ahad malam ( hari ni ), dah sure-sure lah aku takut kalau aku rasa penat nak pegi klas pagi esok. Better aku selamatkan diri aku dulu. huhu. Elakkan penyakit mengantok datang bila tak cukup tidur. 

Cuti seminggu nih pon, aku tak nak laa lepaskan peluang nak cuci-cuci mata. hoho. Ada waktu terluang, cik sayang datang Melaka jumpa cik syg nya di sini. Dah alang-alang dia pon ada job wedding, datang turun Melaka jumpa aku. Awal-awal lagi cik syg dah cakap dengan aku,
"nanti listkan nak pergi mana dekat Melaka esok". 
Herrmm...nama je anak jati Melaka, tapi still lagi menggunakan service pencarian di internet.hehe. Google-google apa yang patot dekat ternet tuh. Tempat mana yang best and menarik.
Dan bila fikir-fikir balik, Melaka semua tempat dah pergi. Jemu nak pergi tempat yang sama. Cik abg sudah semustinya tempat yang 1st skali dia nak pergi ialah tempat makan. Dah lah keding tapi kuat makan. ngeehhh~

Pagi-pagi lagi dah datang nak jumpa. Gigih masing-masing bangun awal nak siap-siap. Dia pon sama jugak..drive dalam mood feeling-feeling mengantok. Dah la pagi-pagi sejuk kan. Sian die :P  Aku just tunggu and siap-siap je dari rumah. hihi. Sampai-sampai je muka masing-masing macam malu-malu je. Yelaaa..bukan selalu dapat jumpa, so perasaan dup dap dup dap tuh mesti ada sebelum nak jumpa dia. heeee. Inilah dinamakan....tettttt! hehehe. Cik syg siap cakap, hari ni nak amik gmbar puas-puas. Nanti boleh update blog, ramai dahh tuh komplen sbb blog dah lama x update. Tiba-tiba aku terasa macam mood insaf datang sbb ramai yg cakap blog lama sgt n jarang nak update. huhu. Ada eh yang tertunggu-tunggu setiap kali entry yang aku hasilkan? :) Lepas-lepas nih, semua entry aku pon bukan jenis yang macam-macam dulu lagi dahh. Semua entry akan ke arah jenis kehidupan future akan datang dalam hidup aku :) Jangan tanya kenapa ok.hehe. Kalau ada yang sudi baca, baca lah :)



Breakfast dekat area2 rumah aku je pagi2 ni sbb cik abg nak jalan-jalan dekat area rumah :)

Pagi-pagi lagi aku dah tipu cik abg. hehe. Dia tya dah breakfast belum, jawapan aku,

 Aku : "dahhhhh tadii.....makan kuey tiaw..sedapppppppppppp..nyum nyumm.."
 Dia : "eyhhhhh..mana aci dah breakfast dulu.."
Aku : "Camne nak buat..dah lapau sangat..makan rr dulu kat gumah"
(sbb slalunya we all kalau keluar pagi2, mesti masing2 puasa dulu jgn makan kat rumah, makan same2 kt luar)
Dia : Owhhhhhh x aci ni..
Aku : "Tipu je laaaaaa gemoookkk..x makan lagi ni. Mana boleh makan dulu kalau abg x makan lagi ". 
Sweet tak sweet tak. Geli tak geli tak ayat aku. hekhekhek :P

Sebenonya kalau nak tau, motif utama nak keluar time nih sebab nak pergi carik cincin untuk dia datanggggg.......tetttttttttt.huhuu. *jeng3*
Cik abang pandai ajak aku keluar time raya-raya cina taww.. Cam tau-tau je kedai-kedai cincin semua tutup. Baik Pak Habib Jewels, Poh Kong, and bla bla. Pergi menjelajah semua shopping mall, semua tutup sebab diorang cuti raya kan. Cik abang komain suka lagi bila tengok kedai cincin semua tutup. haha. Takpe,takpe, aku ok je. Mak cakap, kalau takde cincin masa datang nnt, x leh lahh nak masuk.......tettttttt! hihi. Padan muka die. :P


Tapi, last-last jumpa jugak kedai cincin yg bukak kat JJ. hehe. Aku tersenyum lebauuuuuuuu. Tersipu-sipu malu ok di situ. :') Aku dengan dia masing-masing takde pengalaman nak carik cincin untuk benda2 yang penting macam ni. Memang lah tak suprise nanti sebab aku dah tengok dulu cincin ni,tapi x pe lah, dah alang-alang nak keluar, kita same carik sekali gus! Boleh ikut taste cincin mana yang aku suka :) Kalau aku suka, mak ayah aku pon tumpang suka jugak la nnt :) Rambang mata pulak bila masuk kedai-kedai macam ni. Nak je aku tunjukkan dekat cik sayang aku nak tuhhhh..aku nakkk niii...aku nakkkk tuhhh..dan aku nakkk ni.... Tapi seb baik, aku baik. haha. Makin hari makin banyak duit nak guna. Aku dengan dia dah tak boleh nak membazir dan boros-boros macam dulu lagi daa..Ada duit je, kena simpan.

Sebelum nak pergi beli cincin, aku and cik syg dah kehulu-kehilir pergi carik benda-benda yang best. Aku and cik syg practice-practice carik barang dapur. hoho. Yelah, senang lah nnt takde rasa janggal nak cari barang2 dapur sama2 bila dah duk sama nnt. * direct gile aku cite skang nih* hehe. tapi betol la..kenyataan :)

Dia : Ape tuh eh..
Aku : Pizza laa..pizza segera.
Dia : Camne nak masak pizza ni ...
Aku : Alaaaa..senang je. Kena laa ada oven. Nanti masukkan terus je dalam oven. Nanti, make sure kat rumah ada oven ok :) * budget cakap cam feeling-feeling Chef Wan je*

Serious aku cakap, jalan memang jem gile. Niat hati nak pergi makan dekat Kapitan House pon tak tercapai. Kapitan House tuh cik abg yang search dekat ternet, Baba Nyonya punya style masak dia cakap. Sebabkan jalan jem, so tak dapatlah nak merasa makan kat Kapitan House tuh. Dengar nama restoran pun cam pelik, apetah lagi masakan diorang kan.huhu.Nyum nyum, mesti sedap dan pelik rasanya..kuikuikui. *jahat lak aku*

Betol kan orang cakap, time-time tengah dok bercinta yang busuk semua wangi. haha. Aku suka statement tuh! hehe. Bila ingat-ingat balik time mula-mula kenal dulu, 1st time dia jumpa aku pon, aku tak pandang dia langsung. Aku just tolehkan muka aku kat tempat lain,tapi dekat mulut bercakap dengan dia nih. huhu. Segan laaaa.huhu. Masa awal2 dulu nak makan depan dia pon, tercover sana, tercover sini. Mulut makan terkepit-kepit nak dok mengunyah makanan. hehe. Nak gelak pon, gelak ala-ala gadis kampung menutup mulut dengan tangan. hihihii.Tapi bila dah lama-lama kenal, benda-benda macam tuh takde lagi daaa..Dah biasa kan, so takde ape yang nak disembunyikan :)

Bila nak snap gambar pon, dah takde lagi dahhh nak cover-cover muka cun2 bagai ni.


No cover-cover lagi ok pic ni :P
Secara rasminya, pic nih telah menjadi pic profile cik abg aku. Aku tak tau kenapa dia suka sangat pic nih. huhuhu. Caption pic nih dia letak tak boleh blah,

" i like mulut itik "

hampehsss! huhu. Time ni cik abang tengah penat sebab drive kete lama sangat dari sana ke sini nak jumpa aku. Malas nak ganggu dia nak rest and tutup mata kejap. Aku dibiarkan sendirian. haha. Jahat tawww..kalau ada laptop x pe jugak...boleh bukak pesbook, main balas2 comment dekat group Sahabat Blogger ke kannnnnnnzzzz..hihi. Last-last tengok dekat tepi dia nih, bini kedua kesayangan dia ada (camera), terus aku sambar. hehe. Snap tap tapp tappp tapppp pics :) Byk gak memek muka terhasil. Lupa lak nak delete dalam camera dia tuh. huhu. Tak pasal-pasal, gmbr yg aku nak tapis sudah menjadi pic profile dia.huhu.


Btw, thanx  a lot voters2 yang dah mengundi irine dekat contest dream wedding tuh.
Serius cakap, tak sangka ada yang sudi vote we all sampai undian tuh dah mencecah 2k :'D
terharu sgt2! Thanx babe! 

nanti sambung lagi la, nak siap-siap g amik mak and ayah baru balik Kelate :)

Bui Bui !!



164 comments:

Deekay Miaow said...

sweet la kak irine ngan c dia!
hepi to see u hepi....
(^_^)

Nurana said...

irine...bahagianye...jeliz rase..wuwu..takpelah..semoga berkekalan k syg..:)

eesyaheera said...

nak kawen dah ke Irine sayang oi! :D

Pelangi said...

Wah..dpt rase bahang irine nga bahagia ..amin..cepat2 tau(hehe...)..suke ayat..nak tu..nak ni..jgn jadi mami jarum udah..penuh jari cincinnye..^_^

cikbintang said...

sweeett je sis ni!!!
smga lg byk voting akn tiba

♥yaya budak suka embun♥ said...

nak kawen dah? tahniah! :D

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

joyahLisa said...

baru tawu irine ogahang malakau..
hehe

:)

fyfy iqbal said...

eh nak kahwin dah yer ? waahh . Alhamdulillah :) bila ?

Woofer Storm said...

slm sis..

dah dekat nak ......tuttt la tu,heee
moga dipercepatkan dan bhgia slalu hndaknya.amin2

eqhaZIN said...

kamu sweet ;)
menggu kedtgn jeng3 tuh! hehe.

Anip™ said...

like mulut itik, patut asyik muncung jer, hehehe

BLOG GEMPAKZ SIOT

wawa zakaria said...

eleleelelehhh
comel lah irine ni ;)
kahwen nanti ajak akak!
akak dekat jek dkt tampin!

DoRaEmoN LuRvE said...

sweet nyer kak irine.. nanti kalau nk kahwin.. jgn lupe ajak lin dtg.. nk tgk mke akak irine yg comel nih deh~~

hana said...

dh nak ....tettt ye??hehe
congrats..
semoge b'kekalan..
=D

PuRpliSh tirAmiSheW said...

sweet sgt!2

nur aisya humaira said...

Assalam Irine..:)

cantiknya awk...:)
suka tengok...1st time dtg cni ni...:)

sumaiyah mokhtar said...

irine so sweet, sama cantik sama padan, nti kawin jemput semua follower ye ;)

anith chan said...

alahai comelnya makshuuu nie yea..
i like mulut itik too :))

Raja Syakirah said...

kamu sangat cumellll .. semoga kalian bahgaia hingga ke akhirnya .. amin .. insyaAllah ..

Farhana Kamaludin said...

comel jelah korang berdua nih. :P

yqnq ellyana said...

irine,love ur sweet love story..wahh..tak lame dah tue nak teettt..hoho..semoga berbahagia selalu bersame cik syg dye :D

kanjopang said...

si lipas dtg bace.:)
hahaha...nak gak cari cincin nie.;P

chemistry said...

sudah jumpa belum cincin nya..??

Nor said...

Salam irine,
hehehe...mmg t'nnt2 update kt blog irine nie,tiap kali bukak tajuk yg same je,adeii...si dia nk msk merisik ek...btw,congrats ek...smoga bahagia hingga akhir hayat...=)

Nurul Mazni said...

semoga berbahagia irine dan pasangan. sampai akhir hayat tau.
later klu org ckp sampai anak cucu, cakap kat dia, tak mo smpai anak cucu. Nanti dpt anak dan cucu, teros tak bahagia pulak. Ckp kat diorang sampai akhir hayat.. tau3...hehehe
Cute kapel lah korang nie. :)

azri fathurrahman said...

wahhh~ :'D

nono2612 said...

comel giler mulut itik tuh:D

aion said...

Yay cik abg dah nk masuk merisik! tak sabar laa dik! :)

awek retro said...

wow..happening nyer

M!$$ LaVeNdeR said...

woaahhh~~
x lame lagi jer nihh nak merase nasi minyak irine n partner~~
cant wait for it~
jgn lupe jmput kami2 bloggers ni ehh~
^__________^

Munirah Bm said...

sama cantik,sama padan~=)
memang sweettt~

nurhafieza said...

wahhh ! sweet nye nak beli cincin

.izzatul.hazwani. said...

waa.shuwet.
moge bhgia.
n plan sume bjalan nan selamat n bjaye k.
ehe

y u y u Z u l a i k h a said...

PEHHHHHHHHH!

JELESS NYAAAAAAAAAAAAA!!!!!

YUYU NI BUKAN SETAKAT CINCIN, NAK BELI GAMBAR CINCIN PUN DIA TAK MAO!

tulus sweet said...

itu tesco atau jj kat melaka eah?rasa mcm pernah pergi.hehe

Maryam Ismail Kassim said...

secocok !! cumel sgt2 !!

ieqa said...

wahhh serius??
semoga selamat laa semuanye yep!
jangan lupe jemput, mau merasa nasi minyak pasangan INM & VO ni :D

Machu said...

dah nk kawen ye irine? bgs la kawen awl2..

http://minahwan.blogspot.com

mizz ieda_fai0818 said...

so sweet la sis ! :)
i hope u will stay forever n ever !!

waniey dush2! said...

akhirnya! da lame dok tnggu akak hupdate belog. btw, sweettttttttttt nyew!! sukeee!!

Nama Itu Indah said...

huhuhuhu..rindu ngn blog irine ni..ape2 pon..congrate coz nnti irine nk teeettt!!! hehehe;)

sudi la intai blog saya yg xberape ni
asyikinorzul.blogspot.com

Nama Itu Indah said...
This comment has been removed by the author.
Hashira Yusoff said...

wah irene..sius ke ni nak tutttt??

tak sabarnya nk tggu irine tutttttttt!! hehehe.. XD

terjah! -> shopping maniac!!

Zaty Anuar said...

hihihi, sys.. sweet gila :)

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

dah dekta dah tu uma nad!!
jusco lame kan??
haha..
kalo terserempak time tu,nad culik irine!! serius *,*




:p

Nurul Nadiah Kamarudin said...

Kak Irine ni jj melaka ea ? haha :)
sweett !

bella bellitos said...

irine..lamenye x update...rndu nak baca celoteh irine nih..btw cincin ape ek?? haha..tahniah :))

semoga bahagia hingga akhir ayat (:

A I N A said...

comel.;)

fara ain said...

sweet :)

pelangi tomey said...

nadia budak mt kew..?? ex sgb dulu kew..?? anyway nice blog!! visit me yunk!!
http://www.atiqahchomel.blogspot.com/

delarocha said...

cari cincin? semoga berbahagia :-) salam ziarah

aLya said...

mulut itik irine comei la..2 yg jadi profile pic..hehehe

JIJI YU said...

semoga berbahagie bersame inchik sayang..eheh..

SHAFIQAH SHARMEEN said...

comel :)

Miss Ff said...

muka sama la korang!!! dua2 kiut, mata, hidung, mulut sama!!

Siti Nursyahirah Abd Ghani said...

sgt sweet la korg!suke2!hehe.cept kawen ok..;)

scLet0r said...

sys !! suke laa yg pix mulut itik uh ,, comeyl sanad2 .. like2 ,

Siti Nursyahirah Abd Ghani said...

sgt sweet la korg!suke2!hehe.cept kawen ok..;)

Andi Akhma said...

kak irine sweet sma ciksyg tuh...gud luck for both of you!

Siti Nursyahirah Abd Ghani said...

sweet gila korg!suke2!cept kawen ok..huhu..i plak xsbr nk tgk gmbr kawen korg.

cerkLeng said...

wahhh..irine nak buat ape kt kelantan ekk

Aisyah Syafiqah said...

sweet gle kmu 2.
na kwin eyh ?
hehe..
comel..

Farhanaa :) said...

jelesnye :) hehe . ana doakan akak dgn abg berkekalan :D

sitiaminahismail said...

comel yang tak tertahan2 sabo je lah

Cik Miera Aziz said...

Comelnyaaa Irene dgn bf! :)
Dah nak bertunang ea?
Semoga berbahagia yeee :)

Take care!

Zuhra & Iqi said...

WAAA...IRENE LA YG BAKAL MENANG TOK CONTEST TU NT YEA..HEHE..CONGRAT FIRST TO IRENE..AND DOPT LA CPT IRENE NAIK PELAMIN SBB DA DPT SPONSOR:-)
VISIT MY BLOG YA..WWW.COSMOLADIESS.COM

Ayesha said...

comeyy nyaaaaa . dah boleh kawen dah ponnnnnnnn . hahahaha . ((:

Syaza ♥ said...

so sweet.. smoge bahagia oke.. :)
cik adik irine jgn lupe jemput2 kami blogger2 ni ke majlis irine k.. ;)

Zuhra & Iqi said...

tq irene!haa..irene cpt je bace comment akk yea..hehe..tq sgt2!nnt kawin jgn lupa ajak tau..mst grand sgt!akk plak xsbr..huhu.bru smlm bncg ngan bf nk beli cincin skali irene dulu dah g cri cincin..hehe...
akk follower irene yg setia tau..mst bace tiap entry..hehe

..:akyn:.. said...

huhu.. wah!! sweet nyer sis :D
secocok gitu.. sis tngal kat mlake??
wah! my hometown.. lau kawen jgn lpe jemput ek.. *lau sudi ler*

Zuhra & Iqi said...

TQ AGAIN IRENE!U TOO DEAR:-)
MOGA BKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT YEA..AMIN...KEEP IN TOUCH DEAR!KALO NK BELI SHAWL SINGGAH2 LA BLOG AKK!SPECIAL PRICE PUNYE!HEHE

aima in luv said...

akak tumpang hapy ye irine...
semoga kekal jodoh korang.. korang mmg sweet couple lah..

.:|kamaryeah|:. said...

wow~
macam da makin dekat jer date nye~
semoga hepi slalu dunia akhirat~
btw irine post ape pon akan bace jugak~

faziana ARahim..... said...

so sweet :)

zOeY zAu YaH said...

peningkatan dlm hubungan..bagus2..
semoga semuanya menjadi..amin...

zoeyzauyah.blogspot.com

PuRpliSh tirAmiSheW said...

both of u so sweet 2gether..;))
nk tnye,ape tjuk lgu kt blog irine ni..sdap la...

yqnq ellyana said...

semoga berbahagia selalu..
nanti teettt jangan lupe ajak Yana ye..hoho..

haiqal said...

Jap jap.Ur boyfie budak UiTM Puncak Alam eh?

http://jiwagua.blogspot.com/

Uptown Lady said...

hi irene..dah lama follow blog ni, tapi ni la 1st time tinggal komen utk irene..congrats dik..sweet je nampak.. ;)

rajin-rajin singgah la ye..

http://uptown-lady.blogspot.com

AMOI KUSUT said...

so sweet!
btw, pix last tu cute r..

✿ YaYa ✿ said...

hikk3..
bakpo x mari kelate ugopnyo?
tidok buleh jupo.. miahaha~

fieza said...

irine nk kawen da ke?..ngeeeee.. comey2 pic mulut itik..heheh

Cute Mommy said...

lama btl x update blog erk irine..heheh..bz la kannnn...wah,da on daway nak masuk ke alam yg lebey dewasa ni..hehehhe...

BeeZura said...

luff both of u.. congrat's dek... happy sgt bl tgk uols berdua happy.. :)

:mikaomei: said...

dah nak tunang ke?
awalnye. huhu. saya pun nga tunggu si sygg kumpol duit. huhu.
jeles nya tgk irine. hehe

Mar Zarra said...

DUA2 SWEET GITU..'like' 4 'i like mulut itik'..:p

merahitujambu said...

comel jee

mOoN said...

ngeee...same here dear...end of this week cari cincin...kedai dah bukak...xde alasan nak escape dah...hehehe...

wish u happy owez yaa...:)

www.munirahizzan.com

broe_ayla said...

sepadan..sama cantik....sama padan....all da best..luv u

Jan@Afzan said...

salam Irine..

Laaa, orang Melaka ke? btw, akak pun dok Melaka..keje je kat sini. tapi kita orang Johorian! hehehe.

tahniah, at last misi mencari cincin berjaya ya? Congrats, bila tarikhnya tuh? Akak doakan semua nya berjalan lancar dan Irine memang contest CST tuh...Caiyokkkk

Everyday is a learning process...

All The best, Irine

Wani Tralala said...

yeayyyy tak sabar nak nengok pict tutttttt...moga-moga cepat berlansung

dLa said...

cik abg nk masuk minang yee? hehe. :)

Aszira Yessy MahSury said...

Salam..
alhamdulillah..
sweet sgt... :))

YM shbm said...

adik da nmpk mok skt lerrr... hihihi.. tp still cumell...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

owh!!~~ sweet couplee!! dah nak tawen ekkk?? congcratee!!

Jom klik mummylovers blog

Nur Hanani said...

sweetnya couple ni. Tahniah, dah ada matlamat dalam perhubungan.. Suka tengok orang menuju alam bahagia ..:)

Meraikan pengantin baru. Orang lama tapi pengantin baru..

cik senah said...

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat buat kedua-dua insan yg sama cantik..sama padann.. :)

p.s : Harap Irene & pasangan memenagi contest itewww.. :P

Dawa said...

sama cantik sama padan. semoga hubungan anda berdua diberkati Allah :)

Fika Rozaidi said...

wahhhh irine dah pi carik cincin da? nanti nak langsung jgn lupe jemput. hehe :P

Balqis Ramlee said...

first pic tu nampak macam akak dgn engku emran,hihihi...

DaK CoMoT said...

soooo sweeeeeeeettttttttttttttt...moga kekal..aminnn

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wahwahwah.. da cari cincin la adik kite sorang ni. cepat kawen okeh.

Farhanah Mokthar said...

semua orang cakap pic tu sweet.
saya nak cakap
tak sweet pun pic tu..


tapi sangat sweet kot..
hee :) semoga cepat cepat kawen ya.

Cik Fanna said...

yeay!! dpt gak lepas kn rindu tgk irine.....
waa...sy rase cm da bau2 jek ns minyak ni...hehe gd luck dear! =)

i'm lala said...

akak ditag ;D

bedpet said...

kak irine org melaka ke ? btw,sweet kamu berdua. suka suka (^_^)

♥NURSHAZLINA♥ said...

akak . cik abg akak x de blog ke ? bg ar URL dia , dan nak fb dia , hehe

tomatokering :) said...

sweet la dear ! :D
hop irine & dia happily ever after :)
kawen jemput tau ! irine bley menang wedding dream tu :)

biela lah said...

cute couple....^_^

Kaspersky Seller said...

Salam irine. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Melati said...

Irine,
Rasa mcm Irine dah nak kawen dah,... heheee congrats in advance =))

u cantekkk =)

Gegar 1,000 blog oleh BEN ASHAARI

Mana pasangan kita?

yad'z said...

sweetnye,.. dah menjadik nanti jangan lupe jemput sahabat blogger.. hehehe

mAmA G0mEl said...

wahhh...sweet giler r korg neyh...

miss majaz said...

sweeet~ harap kekal lah~
^______^

Nasuha Salleh said...

moge semuanye berjln lncar yek ^_^
My Recent Post: Contest Senyum Tak Nampak Gigi

Cik Zeeta said...

hye kak irine :)
nk kwen dh yer..??
btwy, congrate :). smoga hepy2 slalu ngn cik abg syg kak irine.. hehe

farasakura said...

kak irine ...semoga berbahagia ye..

kalau rajen, singgah la blog picisan sy :)

http://miszfarasakura.blogspot.com/

farasakura said...

kak irine ...semoga berbahagia ye..

kalau rajen, singgah la blog picisan sy :)

http://miszfarasakura.blogspot.com/

aku aishah lahh said...

romantik jer korang. suke suke.. ngee. :)

CIKU said...

comei nya muka adik nih..nak add link blog adik yek..

yatie's EPISODE said...

irine, comelnye kamu nih! ^^
nak kawin dah eh? congratz! so sweet la korang. :D

nur aishah bte abd hadi said...

beli kat de gem
cantik n berkualiti :)

iezawanza said...

sweet sngt2..semoge berkekalan..;)

zaty luvlianncezzz said...

kak irine syg...beshhhh la tgk uolllzz bdua... suke sgt... luv it <3
moga2 akak akn sentiasa epy mcmnie taw... zati sentiasa mendoakan kebahagiaan akak n abg vel..both of u are perfect match... moga2 kekal hinnga ke anak cucu cicit..zati akn sentiasa support akak.. ikhlas dr ur die hard fan :)

Teratai Ibunda Catering said...

adik irine nk kawin dh ke??
utk yg lain2..for catering services, like us on FB
http://www.facebook.com/pages/Teratai-Ibunda-Catering/113117795381493

and

visit our blog
http://terataibundacatering.blogspot.com

Nurul Farehah said...

irine yg cmel..sjak couple ni ayt berbungga2 je..anyway..moga bhgia..:)

athirahMedan said...

pergh terbaik lah ! kad jemputan jgn lupa kasi aku ;D

♥cik fyza ♥ said...

sweet la...suke ngok irene ngan vel~ hppy ending nnti ye ^^, smoga kekal smpai akhir hyat =)

Luffy said...

pergi cari cincin pulak budop ni hahaha..


orang suroo pergi kirim salam kat miss lolly wat derk yer haha..




tye miss lolly jari dia saiz berapa wahaha

fittiariri said...

selalu g mlaka tp xprnh terserempak irine wuwuwu..irine buat entry pasal 1st jumpa dengan sidia lak...camne jumpa melalu kwn ke :))

Jiey^Mien said...

First time sampai sini..
Comelnya..
Kalo pregnen ank pompuan, sure akak tilik hari2 bagi kuar muka comel jugak..
=)

Nisa Adnan said...

k.irine mulut itik tu mmg comel larh^^

btw, akak npk berisi la skrg ;) happy sgt la ni smpai berat pon naek. Heeee

Cikziee said...

Sweettnyee irinee n bf..

Da nak kwen ye.jgn lpe jmpot ye..hehe :)

rizwan's sweetheart said...

wahhh... da misi mencari cincin dah ni... :)) mesti bahagia everywhere

rizwan's sweetheart said...

folo irene

rizwan's sweetheart said...

folo irene

dyra said...

saya follow awak

FariehanIbrahim [LBC] said...

auwww2! mulut itik! suwet nyeh! >.<

teddyuna said...

irine dh nk khawin ye? so sweet la irine.. sepadan..

Princess Vanilla said...

kak irine, kawin jgn lupe jemput ! nyiahaha ! *kalau rajin, follow la kite balik. kuikuikui.*

Mera Mayo said...

kak IRINE is the hottest kakak than other kakak :D

firdaus said...

so sweet la kak...
moge2 kekal selamenyer la yerk...=)

Saida Mafisa said...

♥ suke sgt dgn kak irine ♥
hope berbahagia dgn *cik syg tu : )

liyana said...

sweet sgt kamu berdua.. :)

Fara Ada said...

semoga berbahagia ^^ suwwiitt la korang..hehehe..semoga ke-suwit-an tu berkekalan sampai bila bila..

EZAN IDMA said...

Sweet Gilak! :)

Shawl's@ayucinta said...

TAHNIAH IRINE TOMEY..X SABAQ NAK TUNGGU VIDEO IRINE DGN VEN,..:)

SyedGraphiX said...

hahaha. sweet jee. ;)

ahsfantasy24 said...

cik abg da pnat sgt da tu..
huhuu..

Biey said...

TERINGIN NK JUPE IRENE

Boby chick said...

irine comel sgt....

Princess Vanilla said...

kak irine, bakal tunang/suami kak irine ni rupe penyiasat seekers yg kat ntv7 tu la. name die syai. betul ke ? kalau slh, sori ye kak irine. hehe. :)

shaza said...

comel sangat!!!!!!both of ya!

Im Jia aka Ming said...

napa la kamuu ni cumil sangat...ee geram la nk cobet pp tu...=)

Cik Nursya said...

cam kenal jer bf kak irine nih.. hehe.. kenal sgt.!

:mikaomei: said...

muke irine time jebit o muncung ty kan macam muka Umi Nazeera. heee.

kaizen said...

mmg cm itik....
wahahaaha

kinderbuenolovered said...

kak irine,,so sweet lah you..kelas gitu..hee :)

Aisyah Hanis said...

Wewittt ♥

Aisyah Hanis said...

Wewittt ♥

Aisyah Hanis said...

♥ ♥ ♥

Aisyah Hanis said...

congrate !

cik ratu said...

sangat comel.
best la kan spent time sama2.
semoga berkekalan.
amin.

salam ikhlas,
cik ratu.

isyah_tomey said...

so sweet...bhgie laa key....

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in