Ini betol-betol entry senyuman =)


Assalamualaikum blog readers Irine Nadia Marcello =)
Alhamdulillah, Setinggi-tinggi panjat kesyukuran sebabnya aku berada dalam mood yang sangat-sangat heppy. Ngeeee ;p

Babe, malam tadi  kan memang malam yang betol-betol buat aku and semua peserta yang join Contest What's Hot Is Getting Hotter by Cst Production and Datin Lynda Rahim rasa sangat-sangat cuak. Bukan setakat cuak, aku boleh jamin howkeyyhhh yang semua peserta mesti dapat symtom-symtop normal macam perut rasa tak sedap, kedua-dua tapak tangan secara automatic jadi sejuk yang tak tentu pasal dan tak terkawal mengalahkan orang yang menetap kat Kutub Utara (haha), dan dan dan dan bukan tuh jee, tapak kaki pon memang rasa sejok ok! ( ok itu aku, aku mengaku...huhu ). Yerlah kan, mana taknya, malam tadi CST & Datin Lynda announce kan siapa pemenang yang bertuah menang hadiah yang sangat-sangat hebat tuh! Tak ramai yang tau, apa hadiah yang best tuh kan,

Ok ni hadiahnya,

- 1 event full coverage by CST PRODUCTION photo & video (Majlis pernikahan / Persandingan / Pertunangan / Aqiqah / Birthday / etc… )
- 1 set wedding Dress Bride & Groom (worth RM4000++) by LYNDARAHIM KUALA LUMPUR.

Thanx Voters yang sudi undi Irine sampai undian melebihi 2k lebih =)



Dipendekkan cerita ( nampak sangat malas nak type..haha), Alhamdulillah sangat-sangat, aku menang..tapi tapi..tapi.. pemenang tempat ke-2 je.hihihi. Even aku tak menang hadiah utama tuh, aku still diberi peluang nak merasa hadiah daripda penganjur. hehee. Aku dapat  tempat ke-2 =) Alhamdulillah. Tak sia-sia usaha korang semua vote aku.hehe. Mesti korang tertanya-tanya kan, hadiah tempat kedua dapat ape? Ok, CST PRODUCTION menaja hadiah sebuah TRUE LOVE SHORT STORY dalam bentuk VIDEO. Yayyyyyyyyyyyyyyy! hehe. Means, diorang taja free untuk shoot video untuk kisah sebenar aku and my partner. Macam video true love story Elyana and suami nye dulu ( yer kot..hehe, main agak je).Sape nak bagi woOOo video mahal2 from CST ni.huhu. Aku ni dikategorikan The Most Voted/ Favourite blog :) *mood : tak sabar*

Aku sure mesti semua peserta2 gila punya tahap gaban nerbesssss nak tau sape menang contest ni semalam. Mula-mula CST PRODUCTION and LRKL update dekat status fan page diorang yang nak announce kan hari Selasa. Time tuh, aku dah dup dap dup dap daaaahh. Tipulah kalau aku cakap aku tak nak tau siapa menang..siapa yang bertuah..Kira macam aku silent fan jugaklah dekat page mereka ni. Kejap-kejap aku tengok...kejap-kejap aku bukak fan page diorang.hehe. Boleh dikatakan, asyik fikir pasal ni. hehekk..kantoi terusss! Yang aku tak tahannya, bila aku tidur je, sempat lagi aku mimpi pasal contest ni. Dengan Datin Lynda and Abg Rosli ( cst ) masuk sekali dalam mimpi aku (padahal tak penah jumpe pon).ngehngehngeh! Kalau tidur malam takpe jugak, nih tidur petang-petang. hoho.. Betol-betol penangan contest ni betol ! Haiiihhh!


Tak ke korang nerbessss bila tengok penganjur contest nih update status macam nih ? hehe


Last but not least, TERIMA KASIH YANG TERAMAT SANGAT kepada semua pengundi yang undi Irine di no.52 dalam contest ni. Tak lupa jugak, kepada Datin Lynda Rahim sebab pinjamkan bahu dia untuk aku hari tuh.kuikuikui. CST PRODUCTION skali :) Jasa korang semua Tuhan je yang boleh balas :) Doakan yang terbaik buat Irine dan pasangan Irine. Amin..

Tungguuuuu our true love story dalam bentuk video =)


p/s : Tadi pihak Nuffnang call aku, dia propose aku untuk join diorang and jemput aku pergi event2 Nuffnang. Diorang bagi ganjaran dan bayaran.But, aku kena tolakkk offer tuh atas sebab2 tertentu.


132 comments:

iFa GeMuK said...

irine..congrate ye..hehe :)

Misz ShaCha said...

saya jadi orang pertama mengomen.. haha =)
good luck ya sis..
cangat lawa..(^,^)

cik kumbang said...

congrat irine ^_^
-cik kumbang-

Hishyamuddin said...

sama2..hehe
tahniah irine

puanbee said...

senyum jugak ! hiksssssss

momoyyanyzz said...

wahhh , bez la kalo jd sys erin , btuah sgt taw , hehe , meh la jenguk adek anys if free2 yew , huu


http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

FarishNadyaRazumi™ said...

dah agak dah irine mesti menang..heheheeheh~congrats dear!! doakn kebahagiaan korang berdua..=]

Nurizyan Syazwani said...

Heyy pretty! I love to read your blog ya ;) I dah follow you, follow I balik if you don't mind ;)

SWEET LENS said...

Congratsss! Semoga jodoh berpanjangan ke akhir hayat. Amin.

Cepat besar, nnt boleh kawen2.. hee..Cant wait for the vdeo. :)

falia shazana said...

alaaa...nape x no 1.. da vote.. ;(
pape pun congrate irine.. ;D

yaya said...

congrate irine :)
no 2 pon ta pela.
best gak wat video tu.

yaya said...

congrate irine :)
no 2 pon ta pela.
best gak wat video tu.

Najma Osman said...

woot woot !! cgr8ts Irine. Alhamdulillah ^.^

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhhh! REZEKI MENCURAH CURAH KE LADANG GANDUMMM!

Nurul Afiqah said...

congrates kak irine!

lyndadyana said...

congrates irine :)

ria said...

tahniah erine. .

semoga maju jaya. .:)

^cahaya_harapan91^ said...

wah..congrat yerr irine..:)

wirdawahid said...

congratessss,
sebab irine dorg tambahkan lagi tempatttt pemenang tuh ;)

LittLeMyRsHMaLLoW said...

TAHNIAH iRine ! ! !
xsabar nak tengok video yang bakal dibuat tuh...
bile laa tue kan...=)

~aYeeN & SuE~ said...

tahniah yepp..
waitg for ur true luv story video..;)

cikbintang said...

wahhh beshnye!!!!!!!
video bout true love...
mst sweet kn kn

waniey dush2! said...

congratz ya sis! :)

qin zyie said...

congrates sys!!!xsbau eh nak nengok video tu:)

Bro Framestone said...

Tahniah Irine

nk tgok nanti

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

orange.shaker said...

well..congratz ye..hope ure love end with happy ending story..:))

Farah-momsen said...

tahniah Kak Irine ! even tak menang tapi okay gak hadiah 2nd place die :) congrats ! always support you :)

wunny said...

wahh! taniahhhhhhhh:)

aliza said...

tahniah irine ;)

►AdamXis◄ said...

Assalam Irine...tahniah utk kemenangan kontest tuu...wow nnt ade movie, nie yg tak sabar nak tengok...

milimilo said...

tahniah irine.kalau irine menang no 1,dah dpt dh tgok irine kahwin.can't wait to watch the vid.mesti wonderful gila ;)

HaFizaH aYu said...

wiwit2...tahniah irine u're so lucky even dpt no.2...xsabar nk tgk video cintan cintun korg berdua..hehe

ceritera asni said...

TAHNIAH IRINE.
MAKESURE MUKAMUKA BLOGGER YANG TELAH MENGEVOTE AKAN TERPAMPANG DIDALAM VIDIO TERSEBUT..HEHEH

yatie's EPISODE said...

wah! tahniah irine! best tuuu ^^

Farhanaa :) said...

congrats kak irine chomel :) sudi2 melawat blog sy eh akak chomel :)
btw gudluck

❤ C!K MAZ's❤ said...

tahniah irine..
bestnya dapat tajaan tu...hehe

bella bellitos said...

alhamdulillah..tahniah irine..murah rezeki

mysara said...

congratz irene! :)

iDa_MutHiaH said...

congrats irine!

btw,dah 3 hari makan VCO yg oder kat irine tue.best sgt! da nmpk la kesan dia..hehe...muka kurang berminyak..kira blance la..

lepas tue letak je dlm mulut,softgel tue pecah sendiri.so dpt rasa minyak kelapa dara tue..softgel tue sy buang,sbb x reti nak telan..

iDa_MutHiaH said...

congrats irine!

btw,dah 3 hari makan VCO yg oder kat irine tue.best sgt! da nmpk la kesan dia..hehe...muka kurang berminyak..kira blance la..

lepas tue letak je dlm mulut,softgel tue pecah sendiri.so dpt rasa minyak kelapa dara tue..softgel tue sy buang,sbb x reti nak telan..

noor said...

waahhh..tahniah irine..
irine mmg layak mng walaupn tmpt k 2...=)

sweet_sour said...

wahh..!!congrats kak..:D

Nur Hanani said...

Tahniah ye..Murah rezeki u. Mesti best la video yang akan ditaja oleh CST nanti..

Entri Terkini: Tudung ROSE, Inner Neck Cover dari KIMISONWEB..

Nurul Mazni said...

tahniah irine....
walaupun tak menang tempat first, at least second tu pun dah kira best kan. best of luck dear...
:)

Miza Yusof said...

tahniah irine :) rezeki mencurah-curah :)

Fiefy said...

congrates irine :)
u mmg lyk mng poon.. top 3 pon da ockeey.

suffer8zine said...

wow tahniah babe!

Terkini : Fakta Menarik Tentang Tidur

Ciksue said...

tahniah irine,kak sue tumpang gembira,mesti hot kan ..hehe

misluvcoklat said...

wahh.
best nyee! :D
congrats sis :)

balqis hamdan said...

hurm...agak frust sbb sis irine tak menang!

tp, xpe la, dpt no.2..congrats!!! :)))

Kembali Senyum said...

Wahh.. bestnye dapat hadiah macam tu. Kire okey la kan dari xde ape. then, bule wedding cermony nyer? hee

Aini Shahida said...

taniah..xsbar nk tgk video kak irine nt..:)

aida4eva said...

no 2??tahniah irine..menang besar tu~ :D

marish sha said...

congrats sys irine :)

Cik Zeeta said...

sis.. congrate :)
finally u win.. hehe

qyqa said...

tahniah kak!!!!

tp awat xmou join nuffnang punya event???

MiYOKO TACHIBANA said...

congrat, irine...

mmg da agak u bole menang...tgkla follower pun sampai 12k...

semlm, i tak rasa nebes punn..sejuk2 kaki punn takk..mmg da tau tak leh menang....

takpe, bukan rezeki i lg kot...InsyaAllah, adala nnti...

aLya said...

congrats irine.. no 2 pon xpe la..nnt video 2 pon akan jd sumthing yg sngat bhrga. :)

shah-kayrul said...

tahniah irine..dah wat video tu, boleh lah publish kat sini erk...

fadwa said...

waaaaaaa!!!
thniah kak irine..
semoga video 2 jd yg terbest sekali:)
weee~

whiteapple said...

Congratulation babe!! =)

norien arshad said...

congrate sgt2 kt irine .. moga impian jd kenyatan n bhgie smpi bile2 k :)

~kuyam~ said...

u deserve it...congrats irine :)

syzalina said...

congrats sys

ayie said...

waa tanhiah =)

ieqa said...

Alhamdulillah, congrats INM & VO! :)

payment said...

tahniah cik irene.. cantik cik irene ni.. i follow ur blog..

jom lepak sini.. http://lepak.my/

Zuhra & Iqi said...

congrat irene!even dpt no 2 tp akk ttp LIKE irene n future hubby!hehe..so swetttt........:-)

teah_angah said...

congrate irine..^^

naem glizzy said...

untuk kesekian kalinye komen kat blog budak ni.. aha tahniah ye :) nak kawen bile ni haaa?

SyahmiFikri said...

superb laa..

tahniah la bebb.. hee =)

the fia said...

tahniah kak irine !

the fia said...

tahniah kak irine !

sTaRLighT said...

congrates sys..
jgn lpe post video tu ek
:)))

Siti SuHaila said...

^_^ congrat adik irine.. omey nyer die menang hehehe

mimiya said...

congrats irine! ;)

hasrul hassan said...

Salam.
Wahh tahniah. Hebat hebat. Makin menarik nanti nih ... hmmm ..

all the best.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Cute Mommy said...

Tahniah irine...xkisah la kan dpt jugak buat video ngn CST...xsaba plak nk tgk hasil video tu nnt...

cik nur said...

wahh murah rezeki tahniah oke :D

merahitujambu said...

tahniah.pasni jgn lupa jemput eh..

Mila Ahmad said...

wah tahniah ye...

nurayunni said...

wah..tahniah..da menang...yeay!!

Syariniey Amran said...

Congrates irine :)

zmanja said...

congrats adik comel!

zmanja said...

congrats adik comel!

Cik Eja said...

http://inianugerahkehidupan.blogspot.com/

salam. congrats to dear sis kak irin. semangat dan usaha itu mebuahkan hasil. syukur. alhamdulillah. COngrats again and again dear. Love you. Xoxo!

http://inianugerahkehidupan.blogspot.com/

Mizz NiniE said...

wahhh. bestnyer!! congrats irine. tak sabar nk tunggu video tu

Aimiza Abdul Rahman said...

Tahniah yer irine..x sia2 peminat2 undi u sbb menang jugak even dpt tmpt ke-2..
Semoga segala usaha selepas nie membuahkan hasil yg memuaskan..
xsbr nk tgk video kisah Irine & partner..;)

ecah said...

alaaa..dpt no 2 ke.?isk..nape x no 1..ehhehe..nway congrates dear..

ween said...

congrats on ur winning dear :)

tyaa said...

tahniah awak.. semoga Allah s.w.t. sentiasa memberkati awak okay..:)

yqnq ellyana said...

Congrets irine cayang..xsia2 usaha :)

Wani Wahab said...

tahniah kak Irine !!!!
wani vote taw , hehek ^^

miss bomb....bombastic! said...

kak irine congrate!
korang mmg sepadan!
sye doakan akk n cik abg akk tu happy sampai bile2!

Nisa Adnan said...

wah k.irine taniah wooo~
nehi sabar nak tgk ur video. Heee~

Nurul Farehah said...

congratz irine..

nur aliya said...

CONGRATZ KAK IRINE !

Princess Saiasygdea said...

triple congrates kaq irene !!

Princess Saiasygdea said...

triple congrates kaq irene !!

purpleyellow said...

tahniah

pneumedic said...

tahniah..awak ni adik aidid marcelo ke??..haha

Mar Zarra said...

tahniahhh...irine....:)

Isteri Yang Comel said...

wah tahniah....

MamaEma said...

tahniah...
dah lama tak dtg sini...

Farhana Sahri said...

wow....bestnye

shahjiehan said...

tahniah!!!! nk jjugak share hadiah

shahjiehan said...

jom baca dan komen Alien Workshop Vs Alien Malaysia

Bahulu said...

As salam...kenal@ziarah,
penyamun 13525 lapor diri...siaap
add link niii

okey

classywardrobe said...

Congrates Irine..sangat2 best ok dpt tajaan video tu.
Apsal dik, tolak offer nuffnang? rugi tu dapat bayaran mahal tu..

Zuewairy said...

tahniah

suka ambil gambar.. sahut cabaran ini.. dapat RM5k beb

SyedGraphiX said...

wahh..congrates kak irene! ;)

yaya_flanella said...

bestnyaa~ congrats sys irene! may Allah bless you both all the way.. Amin.. :)

HafizRahman.com said...

perhhh giler kentang....congratzz=)...ehh ada gambar irine terjatuh kat sini...

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/02/tv-saya-sendiri-ady-budika-contest.html

=P

etaayushita said...

congratz yeee... ^_^

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da follow awak :)
http://tayarpancit.blogspot.com/

cik senah said...

congrats irene.. :) rezeki nak naik pelamin lah niee..

p.s : awat tak accept offer nuffnang tuee..? :( tak ramai org dapat offer nuffnang tauuu.. irene nie kes bertuah arr niee.. :)

Natea Veila said...

love ur blog! really do ~)

http://voila-wears.blogspot.com/
VoilaWears.

=) have a visit.

xcyber said...

tahniah2 irine sbb menang
bukan senang tuh

http://xcyberlink.blogspot.com

SyHiErA BuDaK peLiK :) said...

irine , congrats :) erm , pa tajuk lagu dlam blog awk ni ?

Natasya A'lia >nama diberi said...

IRINE..U TA UPDATE BLOG KEW???
Y SO LONGG...WE ARE WAITING
LOL

elephantdaughter said...

hai...lame irine x update blog...bz ye...

cheema said...

hai irine....boleh x nk tnya kat irine..cane erk irine wat header pic irine kat atas tu..cantk la.....hehe

Hanieqha said...

2k???
gile babas..
anyway.. congrats yah..

:D

CARA2 MELAJUKAN BROADBAND ANDA YANG DAH HABIS LIMIT ATAUPON YANG LEMBAP"

Miss Marquis said...

IRINE
BUATLA ENTRI PASAL UR CAR

tigapersembilan.com

nurAMALLINA said...

wahh bestlahh :) tahniah ye..

Un Phat Lee said...

tahniah irine dah siap je short film tu roger gua k.gua nak jadi antara orang terawal menonton.hehe.

S@R@H said...

tahniah...ni nak ajak jalan2 kat blog sarah..
http://mrsafaizal.blogspot.com/2011/02/avail.html
thanks...hope sudilaa jenguk ye..

Kayun said...

bila nak update baru irene..hehe

►AdamXis◄ said...

Assalam...nape yer cik Irine dh lama tak update blog?...4 minggu dh kot :( ...tgh prepare kenduri kahwin ker?kih3...juz drop-by and hye here... from aka newbies

♥phoenix♥ said...

congrats....

Dalila said...

Congrates Irine..jgn lupe jemput kteorng dtg uR wedding..hhehe..nak gak merasa g wedding irine.hehe

coffeesess said...

congrate akak sbb dah dpt tempat ke-2. hehe

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in