http://irinenadia.blogspot.com/

Siapa yang menang CONTEST CST PRODUCTION & LRKL ??


Assalamualaikum semuaaa :)



Siapa eyhh yang menang Contest CST PRODUCTION & LRKL tuh? :) Mesti ramai yang tertanya-tanya kan siapa yang berjaya menang contest besar tuh. Hadiah pon bukan calang-calang dan senang-senang mereka yang terhebat beri dekat kita semua. Thanx kepada CST dan LRKL yang membuka peluang kepada kita semua untuk mencuba nasib. 

Ingat tak entry MY DREAM WEDDING yang aku hasilkan sebelum nih? Segala impian dan angan-angan aku, aku ceritakan. Walaupon aku tau tak semua dream wedding aku  akan menjadi kenyataan, tapi tak salah kan kalau kita nak pasang impian kita sendiri :) Sebabnya, yang macam aku cakap sebelum nih pon, kita bermula daripada angan-angan dan impian, lantas menjadi kenyataan.

CST PRODUCTION and LRKL sudah announcekan START VOTING  pukul 6 pm tadi kot kalau tak silap aku. 

VOTING sudah pon dibuka jap tadi sehinggalah  
11.59 malam 31 Januari

Jadi u guys, ape tunggu lagi, 
kalau korang rasa Irine and pasangan Irine layak untuk menang contest nih,
boleh UNDI IRINE  DI NO. 52 DENGAN MENEKAN  BUTTON "LIKE" di laman web rasmi CST.


UNTUK MENGUNDI IRINE DI NO.52 ! N0.52 ok! 
Dalam senarai entry tu ada banyak, sure2 korang pening. 
Korang carik NO.52, NO. 52, NO. 52 dalam senarai tuh untuk vote Irine dan pasangan Irine ok. Contest nih 50% daripada judges CST dan 50% lagi daripada undian korang semua. Irine harap korang boleh membantu Irine :)

Jasa kalian amatlah Irine hargai. Aku tak paksa. Kalau boleh, aku nak korang semua vote aku biar atas dasar jujur, ikhlas and telus. Kalau korang rasa dengan entry MY DREAM WEDDING yang aku hasilkan tuh betol-betol layak untung menang contest nih, korang vote lah ok! :) Sebaik-baiknya, aku tak nak ada unsur-unsur paksaan..sebab kita kalau nak buat sesuatu tu pon biar dengan kerelaan hati kita sendiri. Yang sebetol dan sejujurnya, aku pon teringin dengan apa yang orang lain inginkan. :'D

InsyaAllah, kalau ada rezeki aku dekat contest nih, salah satu daripada dream wedding aku untuk menjemput tetamu daripada kalangan para blogger ke kenduri aku nanti, mungkin boleh tercapai.. :) Janji aku untuk menyediakan meja santapan khas yang disediakan khas untuk para blogger dan rakan-rakan dunia alam maya di kenduri aku nanti pon, kalau ada rezeki mungkin akan dilaksanakan :)  Dekat situlah, aku nak membalas jasa-jasa korang kan :)

Jadi, jangan tunggu lagi untuk 
VOTE IRINE DI NO.52 ! :)

Yang baik datang daripada Allah, dan yang buruk datang daripada Irine sendiri :)



119 comments:

meaw said...

sis,meaw already voted :D

tengok contestant sume bawah sis irine, undian dah banyak dah :D
gud luck ye sis :D

aqish basir said...

irine dah vote
gud luck oke!!!!!!!!!!!!!!!!


irine chayok2x!

Liyana Lunia. said...

KAK YNN NAK KERUSI VIP TAUUUUU :DDDDDDD


jangan lupaaaa invite kak ynn kalau irine menang :D

farasakura said...

goodluck kak irine :)

najwa kamarudin said...

okayy .best of luck dear :)

mOoN said...

sweet...my vote is for u...good luck yaa...:)

http://www.munirahizzan.com/2011/01/suka-lelaki-yang.html

NynaMysarah said...

good luck kak :)

Atika Natasha said...

w0aa..xde sape2 k0men lg eh..slalu nye bderet je k0men..gud luck dik..mnang tu share2 la adiah kat cni sama yeh..=)

Yana Shahren said...

okay kak irine manis !

w a w a said...

Salam Irine,

Akak dah Undi U, hOpefully reZeki irine bOle menang yer sweety (^_^) GudLuck !!! jgn lupe jmput kawen nnt yer, ngeeee~ ;)

imz said...

ok irine,kak imz vote kamu! nanti ajak kenduri tau..hehe

cik teynteyn said...

good luck dear +___________+

zaty luvlianncezzz said...

owhh...

zati akan vote utk akak!!

kipasusahmatiu kn i nie

HIHI

tomatokering :) said...

voted ! :d

CAYOK2 ! ;d

angahIera said...

dah vote irine^^
gud luck k

Ayuni Ariffin said...

goodluck! voted

shnursyafiqah said...

sudah vote untuk sis Irine..

& good luck sis!!

^^ :)

Syaza ♥ said...

sudah.. ;)
gud luck k irine. ;)
jgn lupe jemput syaza k bile dh menang.? :D

Iz iwan said...

voted ! uitm melaka kn,,,sama la..follow i yer.

SheNn said...

sudah undi..yehaa!

lovelyadibah said...

hahaha~..ayat yg last mcm merajuk je irine..hehe~:) dun worry k!kalo dh rezeki xke mana kan kan??

dh vote:)

p.s: kita ada link awak..hehehe~..saja je nk gtau:P

nabil_potter said...

good Luck adik irine :)

shahjiehan said...

good luck from SJ!!!

shahjiehan said...

good

luck


from


SJ

shahjiehan said...

good

luck


from


SJ

shahjiehan said...

good

luck


from


SJ

sephia said...

dah voteeeeeeeeee..;D

myra anne said...

irine..dh vote. gudluck utk korg k? =)

elina rahaman said...

good luck irine. :)

K's Khairah said...

suda vOte..
gud luck yea sys !
;)

najihah zulkifli said...

good luck tuk kak irine n partner ;)
dah vote..chaiyokk2

YanaMIB said...

gud luck yang! ^_^

Ciksue said...

irine,
gudluck yea
moga jd kenyataan:)
jgn lupa jemput tauu

Nasuha Salleh said...

Done..
good luck !! ^_^
My Recent Post: Tatacara Eyeliner Hitam Keliling Mata

aLya said...

suda vote!!!
good luck irine. x sabar da nie :)

myracupcake said...

IRINE ! dah VOTE dah (: hee~

inshaallah ada rezeki , semua wish irine will come true * ameen ~

nnty jgn lupe reservekan mira VIP okay ! hehe (:

..tuan rumah.. said...

insyaAllah, impian kak Irine dimakbulkan.

Pelangi said...

VOTE DAH..^_^

yad'z said...

gud luck irine....

greenailin said...

dah vote, hope ur dream come true....=)

Nurana said...

semuga berjaya irinee!!!!!

y u y u Z u l a i k h a said...

HEHEHEH.. SUDAH LIKE ^^ GOOD LUCK YE...

suffer8zine said...

gud lux

Terkini : Fakta Menarik Tentang Perempuan

sissyira said...

salam

semoga impian akan menjadi kenyataan =)

Aku yg bernama S.N. said...

sis irine,sudah vote! undian sis paling tinggi, dun wori ok.. mesti berdebarkan?

kalau menang jgn lupe jemput ye sis!
nak sgt dtg wedding sis yg indah tu..good luck sis..!

http://sitinuraihan.blogspot.com/

a.N.I.s said...

voted!

Good Luck adik comel!

Aku yg bernama S.N. said...

sis irine! dh vote! dh like! :")
undian sis paling tinggi..dun wori,ok? mesti berdebarkan?

nanti dah menang jgn lupe jemput ye sis! teringin sgt nak dtg wedding sis yg indah tu! :") Like! Like! Like! Good Luck sis irine!

http://sitinuraihan.blogspot.com/

sha rosemary said...

takboleh vote, nanti nak cuba lagi.
dan ajak kawan2 vote untuk kak irene

my LIFE,my STORY and my OWN said...

done..gudluck :)

Ujang9897 said...

alamak....menyerah kalah la...hahahahaha

loLaa_Nurafizza said...

dear..dah vote utk u..waaahhh...plg tinggi setakat ni..hope irine menang la yer?nanti jgn lupe jempot..hehehe..

mimi majid :) said...

voted. almost 600 dah votingg. insyaallah menang laa. GOODLUCK :D

mimi majid :) said...

voted. Goodluckk. InsyaAllah bleh menangg :)

nazirulhazwan~ said...

taknak la vote irine.haha
lame rasenyer gue tak kemari, pe habaq irine?batok da okey??

Dilakochan said...

Ai baru je mengLIKE !
tgk vote yg irine dpt, jauh tinggalkan peserta lain.
Ade chance nk menang tu ;)

Nisa Adnan said...

k.irine, tanak la LIKE akk coz kalau org tak LIKE pon akak dah belh menng ^^ Heee
tade la men2 saje. org da like td. skg da 711. wahhhh! congrate larh ;))

Deekay Miaow said...

kak irine da vote da..
good luck kayh!

kasturi jiwa said...

dah vote=)
sis yakin ler irine menang...weeee

myravea said...

Good luck Irine..ur da highest now, hopefully murah rezeki yek..AMIN :)

Anis Syuhada Nazari said...

dah vote dah dik..
kalo menang jgn lupa jemput...
aritu dh janji nk jemput..hehehe

Teratai Ibunda Catering said...

akak dh vote utk irine. insyaAllah irine boleh menang.
for those out there yg memerlukan perkhidmatan catering utk majlis2 anda, sila la ke blog kami or hubungi kami di terataibunda.catering@gmail.com. tq~

greenailin said...

irine manis,

juz 4 u
-semoga menceriakan hari anda- =)

http://greenailin.blogspot.com/2011/01/jom-kahwin.html

LittleSunshine said...

ok,,liza dh vote =)

Atiadi said...

Saya orang yg ke 800 mLIKE :) yeah! :) From Brunei :)

.:QiLaH:. said...

salam..
gud luck ye irine (^_^)
smoga tercapai impian irine =)
voted!!

taufiq helios said...

gudluck irene...hehe

jum join kontes kt my blog :)

http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/01/kontes-kenangan-silam.html

Ana Johari said...

dah vote ;)
conferm u mng irine. ur voting da smp 800++.huhu

nurul iffah abdul rashid said...

wow!! akk punya voting dah melampaui batas!! chaiyo kak!! pada sape yg tak vote tu pi vote cepat2! x salah kita vote untuk org nak membina masjid..ye tak?? iffah dah vote!!

nurul iffah abdul rashid said...

**900++ KERUSI VIP MESTI DISEDIAKAN!! HIHI**

just joking :D

nurul iffah abdul rashid said...

**900++ KERUSI VIP MESTI DISEDIAKAN!! HIHI**

just joking :D

fadwa said...

gudluck akak comei!!!
sweet la akak ngan ehem2..
hehehe..
jmput kenduri nanti ye:)

Ekin_Alia MySara said...

good luck irine..irineeeeeeee!!!! kite da vote kalaw menang tu jgn lupe jemput ye...blogger jmputan..

nurayunni said...

cayok2!!
irine the best!

syafeeqa said...

perhh. weyhh. chaiyok chaiyokk untuk kau irine.


tak sabar makan nasi minyak.. hahaa.


good luck weyhhh. =)

heart~ said...

gud luck irine :)


jom tgk sini jugak

http://girlish87.blogspot.com/2011/01/my-wedding-theme.html#comments

imnabila said...

wow dah byk undi dah..
all da best irene..
good luck ~ :)

Alyah Bakar said...

Special entry for akak :)

http://alyahbakar.blogspot.com/2011/01/kak-irene-nadia-marcello-bakal-naik.html

ina said...

da vote! btw gud luckk dear! :)

zara said...

dah vote utk irine!ok sape2 nak join contest 'katak comel' tak?? jom visit www.zatasakinah.blogspot.com :)

ecah said...

ofcourse sis vote u dear..
dpt nnti jgn lupe jemput sis g wedding u kayh..sis nk jd ur photographer..tangkap2..no charge punyer bcoz sape xnak kan tgkp gmbr wedding yg sangat comel as ur dream tuh..gudluck dear..

ecah said...

gile lah irine..ur vote da cecah 1K..

Areef Ibn Naim said...

salam.if berkelapangan, jom join contest di blog sy... tq!

De'wanie Scarf n Shawls said...

irine syg,akak da vote!gudluck dik..;)

P/s~undi plg bnyk irine,mst menang punye..kawen jgn lupe jmpt akak..hehe

leafareesya said...

irine. lia dah vote for you. nak mintak tolong irine join contest lia bole?

http://thenameisia.blogspot.com/2011/01/angpaw-cny-topup-from-thenameisia.html

tq irine.

Un Phat Lee said...

tahniah ye irine.jangan lupe jemput gua nanti.hehe.

*tajuk lagu background tak boleh blah: menikahlah denganku. :P

qasehraihan said...

gud luck

suka kumpul kasut tak??
meh baca entri br sy ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/01/pabila-bonet-keretaku-dibuka.html

Princess of Prince Minoor said...

moga impianmu tercapai dik..aminn

bukan photographer said...

betul2 ternganga bile tgk da 1k yang like..

MANZARINA said...

salam irine... cantik la banner irine tu.... buatkan satu... kekeke

Cik Nadia Bayu said...

dah vote for u sweetie. good luck irine. confirm menang ni. jumlah vote amatlahhh tinggi :)

KiNDerLYly said...

mudah-mudahan ade rezeki irine.
g0-g0 irine !!!

aien Martinez said...

konfem irine menang ok..dah 1K lah...wow dekat ckit nak dtg majlis irine nnt..hehe..jgn x jemput akk yerk..gud luck...

lolitasinta said...

yeahhh3 !!!
owess support irine !!!
loli da vote da aw !!
eh . irine kite ta ne ??
alaaa . gades yg terjah irine ary uh yg exited agtagt na snap pic nan irien ary uh !!! heee;DD
maluu laa !!
folo loli taww !!
sygg irine !!!
http://lolita-sinta.blogspot.com/

Mawar Merah said...

Smoga menang Irine.. (^.^)

cik NAD -miszhelena- said...

suda loike!
kalo menang jgn lupe jempot ye. =)

hope irine menang!

=)

masnurain said...

gud luck!!! ^__^

http://seliparcoklat.blogspot.com/2011/01/konsert-diraja-ukm-2011.html

sumimie said...

mama shifa sudah vote irene
good luck, kalau menang jgn lupa jemput tau
namo jemput dlm blog or else
mesti jemput pos kad hehehe

♥e'in♥ said...

good luck! =)

syuwai said...

gud luck!

vote untuk irine^^

anis aniesa said...

dear,nice song kt blog u,,,if u don't mine,tjok pe ek??btw,,,best of luck!=)

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

hye...visit my blog..
http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/2011/01/saya-suka-baca-yang-nie.html

a n a s t a s y e a said...

dah vote .. =)

anastasyea's latest post .. RM12,608.20 Hasil Blogging Untuk Bulan Januari 2011| Biar Betul!

CoKeLaT-RaWkZ said...

THis is a special entry: dedicated to u

http://bloginbm.blogspot.com/2011/02/semakin-dibenci-semakin-glemer-pulak.html

Luffy said...

irene, kawe akan like kalau cik puan irene tolong kirim salam kat cik lolly..

boley? boley?..kalau tabulis buat2 la bulis yer hahaha..

MANZARINA said...

rin... pinjam banner eh... letak kat page.... cantik banner.. pinjam eh

Fatin Farhana said...

good luck!! undi suda...hehe

qyqa said...

da undi!!!!
gudluck kak

Eazy Izzuddin said...

done! xD

.:|kamaryeah|:. said...

voted 4 u dear~

Syaza Noraliah said...

sis irinee :) ape tajuk lagu sebelum ni eyy , ee , sedap gile laa .

qasehraihan said...

utk di baca oleh blogger glemer..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/siapa-rasa-dirinya-blogger-glamer-sila.html

Firdaus Kasim said...

sy nk vote tp mcmana ekh??

Encik Blogger said...

guud luck...

cik mumu :) said...

mesti kak irine menang !! ♥.♥

utk kak Irine :
http://ummuslamat.blogspot.com/2011/02/blog-wajib-terjah.html

:)

cikkukubiru said...

salam.dah vote untuk akak dah.akak comel gile.alhamdulillah kurniaan Allah yg sangat cantik.moga bahagia dunia akhirat bersama pasangan akak.

p/s : saya kawan baik syafiq ridhwan..jgn lupa follow blog saya balik ea akak..hehehe.saja promote.syafiq ridhwan,jgn marah,peace ! (^_^)V...hehehe :P

NAA said...

Naa da like kamu tau.. jom la join contest naa pulak ok.. ;) hihi.. thx

http://dhati-naa.blogspot.com/2011/02/1st-contest-in-da-house.html

--nina--- said...

kak irine, tadi tengok vote kak irine paling tinggi, :D

miss majaz said...

nicey~ u sure dah menang vote ni~ haha
^__^

Schada said...

Irine>tajok lagu dlm blog anda 2 nama apa..ek..sy suka lah...please...

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in