Masalah jerawat? Kulit berminyak ? Kulit kering ? Baca nih untuk selesaikan masalah itu semua :)


Assalamualaikum.
 Masalah jerawat ? Masalah kulit berminyak ? Masalah kulit kering ? Masalah nih kot yang selalu membuatkan semua orang rasa macam tak yakin jeee. Ok..dekat sini, aku nak sharekan pengalaman aku. Alhamdulilah laa, after aku guna Product VIRGIN COCONUT OIL ( VCO ) ni, macam-macam jugak la perubahan. hehe. Masuk bulan nih, dah 2 botol jugak lah aku amalkan. Walaupon, baru jee amalkan, tetapi so far memang aku berpuas hati la sangat-sangat. VCO ni Virgin Coconut Oil, sejenis suplement utk kulit yang mana ianya sangat-sangat bagus utk dapatkan kulit yg sihat n cntek...sebab tak semua org boleh maintain dengan produk muka yg mahal-mahal kan. Kalau korang nak tau, aku nih jenis yang PMS tidak teratur. Means, memang kejap-kejap datang lambat, kejap-kejap datang cepat. Bila time PMS yang datang lambat tuh la, aku tak suka. Yerlaa..semua perempuan mesti risau kan bila benda-benda macam tuh jadi. So, sekarang, PMS aku memang betol-betol teratur. Puas hati sangat-sangat :) So,aku memang suggest supaya maintain dengan VCO je...bukan utk kulit sahaja,malah untuk kesihatan n kecantikan dalaman kita skali...boleh baca kat sini...hanya rm39.90 sahaja...http://www.catalyst2u.net/index-1.html


SOFT GEL VCO ( VIRGIN COCONUT OIL)
Hanya RM 39.90 sahaja ( semenanjung)
RM 43.90 ( Sabah & Sarawak)
( not included postage )

If korang berminat dengan product VCO ni, korang boleh lah contact dengan Irine.
Then, bukan tuh je yang membuatkan aku berpuas hati menggunakan product VCO nih. Yang aku betol-betol berpuas hati ialah sebabkan aku nih jenis bila time nak dekat-dekat PMS je, mesti keluar jerawat dengan kata sopannya bintik-bintik merah. haha. Hormon naik time kita nak PMS, sebabkan tuh, aku cukup risau betol bila tiap-tiap bulan nak datang bulan je, mesti muka nak merah-merah. Bad mood betol ! But now, kalau korang nak tau, aku dah tak payah risau sangat dah. Kenapa? Sebabnya, aku dapat tengok perubahan bila aku amalkan product VCO ni. Perubahan yang aku dapat rasa ialah kulit aku dah rasa lembut macam kulit bayi. hehe. Betol..nih berdasarkan testimoni aku sendiri. Dah takde masalah tumbuh-tumbuh jerawat time PMS. Satu kepuasan yang besar dekat situ. Sebab benda tuh la aku paling nak elakkan time PMS. :)

Kalau nak diceritakan, banyak lagi perubahan yang aku alami. Kira macam testimoni jujur daripada aku untuk share-share dengan korang semua ! :) Lagipon, korang tak payah risau sebabnya product nih murah dan senang dimiliki. Harga memang berbaloi sangat-sangat. Hanya Rm39.90 je. Dalam botol tuh, ada 60 biji soft gel. Sebelum ni, kalau nak diikutkan, kulit aku memang jenis oily giler. Boleh  buat minyak goreng ikan tuuuhhhh. Kalau nak kehulu-kehilir, mesti bawak kertas serap minyak. hehe. But now, aku pon tak payah risau sangat, kulit oily tuh makin hari makin menjadi kulit yang normal. Sekarang ni, aku memang makan dan amalkan product VCO ni untuk kecantikan kulit. Apa yang aku buat, aku makan dan malam sebelum nak tidur tuh, aku amalkan sapu kat keseluruhan kulit muka. So, pagi-pagi lepas bangun tidur tu je, korang akan dapat rasakan kulit korang nih macam flawless sangat-sangat! Nikmat giler! Pagi-pagi tengok cermin je, mesti semangat nak belek-belek! Trust me!  :)



Antara kebaikan VCO ni selain daripada yang aku ceritakan kat atas ni :)
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
Product VCO nih jugak amat digalakkan bagi wanita yang ingin hamil kerana VCO nih membantu mengatasi kesuburan wanita. Ini testimoni akak aku sendiri la. :)

If korang berminat dengan product VCO ni, korang boleh lah contact dengan Irine.Sebab sekarang, Irine dah jadi agent untuk product VCO ni.
Korang takkan rasa rugi bila beli product ni. Korang akan dapat merasakan perubahan macam yang aku alami sekarang ni :) 

140 comments:

si suraya said...

macam nak order je. hehe
kulit dah macam kulit durian dah ni.

Woofer Storm said...

sis,kalau sy nak tempah boleh tak???hheheeee

y u y u Z u l a i k h a said...

OHHH TERUS FEMES PRODUCT YANG YUYU GUNA NI! HEHEH..

BEST... DULU PACKAGING DIA LAIN KANN.. NI BARU DAHHH~

ayu jue said...

ni product yang UTM buat 2 ke?

mcjust.lol said...

waaaah best!

syazwani othman said...

kat kedai jamu ada jual ke?
sebabnya wani tak penah beli online tak reti punn

FaKArePa!n said...

orang lelaki xleh join perbincangan ni.. hik3.. salah topik. hehe

Irine Nadia MaRceLLo said...

dekat kedai jamu korang cariklah..memang takde pon product nih :) So, kalau sesiapa yang nak order, boleh order dengan irine je :)

Pembawa_Wacana said...

erm...macam nak beli jgak untuk org tersayang... camne ek?

AiDa AzRyN said...

wah.. cambest je.. :D

Irine Nadia MaRceLLo said...

boleh email irine ok :):)

nabil_potter said...

nak order la ..heheh

najwa mt.yasin said...

suke..nti nk order :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yeay.. teruja okeh. nanti sat nak pegi order. ehehe. thanks for sharing this info dear.

Pendekar Berkuda said...

nak jugak la...

bagi free tak boleh??

huhu...

Lady Leaya said...

tuk makan atau tuk sapu kat muka?

elyn dz said...

nak try jugak lah! mane lah tau kot2 elyn serasi dgn produk ni kan..hehe..tnx irine for da info! :)

WEI LYN said...

Virgin coconut oil mmg baik n bgus :) Mcm nak cuba la..saya pun mcm irine jgk,start nk masuk PMS, 4 sure tmbuh miss jelawat.hehe

~eZmALiZa~ said...

dah pandai pulak adik irene ni berbisness...hehehe.. :D

ptotla kulit cantik je irine... :)

nice one...

Uchi kay-f @hmad said...

emm utk kaum hawa je ni kan? ok take note ..:p

greenailin said...

dah try....mmg best....he

ciknanaliyana said...

irine..i mcm nk try prdct nie..
irine..guna da berapa lama? nk try..nti i email kat irine k.

Ieqa Swetluv said...

wahh menarik macam nak cuba je. Ada side effect tak kalo guna?? sebab takut gak nak makn ubat2 ni kamh jadi apa2 yang tak baik merana masa depan dah la x kawen lagi ni huahuahau.. Tapi kalo ok je, nak cuba coz kulit berminyak hehe.


kalo nak order kat irine bila2 pun tak pe kan kan kan??

Nurul Nadiah Kamarudin said...

Okayy kak irine kite nak tempah , duit mcm mana ??

wanie m'nJ said...

aku klu ada jerawat,aku mls nak pikir pki produk apa.haha!aku bio je dia ilang sendiri.hahaha!

shera haifa said...

menarik..nk cuba gak lah

gadis lensa said...

soft gel tu bole guna 2 cara ye?
makan n sapu kat muke??

| zee ana | said...

mcam nk order je . .:)

FUZY said...

bestnye....irine makin cute la..nnt i PM u okey

::ienafazlyna:: said...

kapsul minyak kelapa dara nie memang bagus, Irine..family i dulu pun amalkan mkn kapsul nie, tp keluaran desaku..sesuai utk lelaki & perempuan

syida syidah said...

na book ley ta ?
ujung bulan t, bru ley bayoo..
poket kering skang .. hik3

Nurul Ain said...

wa, boleh try ni..tester xde ke??hehe!!~

(^.^)

bootunque said...

lelaki boleh guna x?

Nisa Adnan said...

mau try la ;)
eh tp muka k.irine mmg cntik pon klu ta guna VCO ^^

myranaqi said...

wow..mcm best je...myra pun alami mslh yg sama..hope lps ni mslh myra 2 dh xde kn..
myra dh ato emel nk order..:)

@juera said...

nk try jgk la..dh lma mncri produk utk kulit ni..tq sharing =)

Pandapolarbear aka Ming... said...

nak jugaklah cuba...kulit xcntik ni hah...

citJA said...

salam.nk tnye.pe tajuk lgu kt blog awk ni :)

leena aunie said...

yang irine ckap sapu kat muka tu camane???2 in 1 ke???mcm bes jgak produk ni tp sure ke bleh kurangkan berat badan jgak???

bumble bee said...

kapsul nie mang utk makan jew ea... xdew yg selain utk mkan kew??
rse ragu2 plak nk mkan2 kapsul nie...
huhuhu

Mr. Swift said...

Erm lelaki boleh je kan pakai? -_-'



Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

diba bieber said...

erm klu akak x pakai pape pown mke akak tetap cute lorhh..
huhuhu..

SweetSyaza said...

adik irine,
tadi adik dah bg akaun maybank kan? insyallah malam ni or sok akk bank in..
nanti akk bg alamat orite ;)

ieyka_Nz said...

salam..dik, kalau utk sarawak cas pos bpe??

SweetSyaza said...

adik irine,
tadi adik dah bg akaun maybank kan? insyallah malam ni or sok akk bank in..
nanti akk bg alamat orite ;)

Irine Nadia MaRceLLo said...

Ieya : Postage ke SArawak RM10 dear.
sweetsyaza : OK! email je irine ok!

Lelaki pon boleh pakai ok :)

shasha said...

irene dah sedia cantek dah! huhu... tp okay ja kalao nak try pon kan. :D

NAFIZAH ISHAK said...

macam best jer...

Syafiq Rosli said...

nice promotion irine..keep it up..

kalau rajin..jom join
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Anip™ said...

ni untuk pompuan je kan

BLOG GEMPAKZ SIOT

ecah said...

dah email u..waitin' for ur respond..

Nurana said...

wah irine wat bussiness plak skrang ea..hehe

AZLITA AZIZ said...

best! best! best!
http://fromintankitchen.blogspot.com/

LiiyaAmirullah said...

aiyoh. . .semua mslh y org hdpi nih. . . mcm harus beli jer. . . . .

hana said...

mcm bminat tp kne tggu scholar masuk dlu la..
haha.
muke dh kering sgt + menggelupas sgt2..
=D

aqish basir said...

irine..patut muke suci murni je hehe...
irine dah comel dah pon tak pakai pon takpe-)

Nailah Azman said...

As'salam Irine.

Akak dah email.
But still xdpt ur reply yet. ;)

ween said...

sy guna vco as myk rambut ^^

idayu azmi said...

kak muni.. kat farmasi damar ade tak?? hehee.. kalau beli kt akk..takyah postage la.. pas kat acik je.. hehe..

Syaza ♥ said...

wahhh.. best nih..
irine.. syaza dh anta kt email irine.. bace tau. :)

gegurl pink said...

nk order gak ;)

Puteri Ummi Atilia said...

dah anta emel. tapi tak boleh. :(

fieza said...

salam..irine..nk tau..ape beza vco produk neh dgn yg laen..n 1botol tue ade bpe bijik eyh

irzat adam said...

nk 1...

Faye said...

http://devillived-boutique.blogspot.com/

salam,come check us out :)

HoneyBhulat said...

dear, how i nak beli... means,dkt mana i ley dpt...farmasi ada kew?

Yellow 2 Sweet said...

your blog inspired me so much..

http://yellow2sweet.blogspot.com/

merahitujambu said...

waa...cm best jeee..

LyNn Ribena said...

nak jugakkk..hee~ i email u k..~,^

~CinDerella~ said...

salam..erine,,cmane nk sapu kt muke..pecahkn ek gel tu ckt,,pastu sapu kt mu ke,cm2 ke?hee

Puteri Qis Balqis said...

hye..Qis macam berminat la..suke tau bnyk khasiat..paling penting untuk kehamilan...nanti Qis nak order ngan u all..
permintaan:nanti follow Qis ek..cian tau follower ade ckit je tak samapi seratus!;-(

A I N A said...

patut comey je.hehe.

!!~miss kawaii~!! said...

irine, nak gak. kalau antar belakang umah je free postage la an ? :P

cujen said...

membantu mengatasi kesuburan wanita...

ok, nak beli la.

hehe.

dah emel u.
tq

zarifahmr said...

oo ni sapu eh? bukan telan eh? tengok mcm pil. ok nanti nak order satu. nt ai email irene ehe

Jeely jelly said...

saye emel kat irine skang jugak.. huhu

lady_luvMe said...

cane sis irene wat blog ?? hehe
baru mao blaja bt maa .. agagaa n_n
plezzz ! tulun sy sis !!

ElyaElmo said...

dear..satu botol tu tahan berapa lama yeh?

nurayunni said...

nak try la..:P

qayyuttiqa said...

kak irine,
ad side effect x?

cik senah said...

hurmm.. menarik.. nak try sebotoi tgk.. kalau elok.. berbotoi-botoi arr akak akan order kat irene nnt.. hehehe :P

p.s : VCO nie leh guna 2 cara ka..? (telan dan sapu)??

p.s lagik : 60 soft gel tue.. tahan berapa lama..? sehari amik skali saja ka..?

***berapa byk soalan daaaa... hehe.. sori noh dikkkk.. malu bertanya kan sesat jalann.. eheksss!~

Norsuriana said...

you look more gorgeous with PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

email : rosesared81@yahoo.com
ym : rosesared81
blog : http://ros3sar3d.blogspot.com
hp:0129561236

http://ros3sar3d.blogspot.com/search?updated-max=2011-01-18T05:21:00-08:00&max-results=7

a n a s t a s y e a said...

Memang baik untuk kulit berminyak =)

anastasyea's latest post .. Mengenali DoFollow dan NoFollow Dengan Lebih Jelas - Cara Mudah Membina Baclink Secara Work Smart

ceotgilalensa said...

macam kene beli je. nk! nk!
hehe..macam mane?

ReD_rOsE said...

irine,produk ni mkn ke sapu sbb irine ad tlis sapu kt kseluruhan kulit muka?kulit bahgian lain pun akn lmbut gak ke?

ceqJAY said...

hi,sent da emel oredi.thx.

Azuan said...

Nak tanye.. utk org laki boleh guna tak VCO ni? :)

Nola Yaya :) said...

kak irene dh chantek pon pkai vco jugak kew ? huhu ..
kasi je kt dak jojol .. kekeke .
erm , vco ni ubt mkn ke ape ?
pls bls .
sy mmg ad mslh mke berminyak .

ieyka_Nz said...

salam..dik, product nih jenis pil kapsul je eh? xde krim or ape2 ke?

Misz ShaCha said...

sis... saya dah sent email..but dont have any respon yet.. asap k.. like interesting.. na try uga le =)

Zirwatul Huraizah Bt Jaslenda said...

Macam mane nak order ye... n kalo nak jadi ahli skali mcm mane? harap dapat maklumbalas cepat ye.. mcm x sabar nak guna je.. hehe... Email izzah ye :
ziriman@gmail.com

Joker said...

nice, interesting

eikah izah said...

hye irine,i cm bminat jek nk gn nie..ermm nk order sebotol ek..hw can i paid u??

princess azie said...

cntikny....

NAA said...

Naa mau jemput kamu join contest.. http://dhati-naa.blogspot.com/2011/02/1st-contest-in-da-house.html

Eazy Izzuddin said...

saya boleh order kah?? xD

Asyraf Arif said...

produl untuk lelaki takde ? hehe

yaya omar said...

dude ,VCO ad lg ?

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

sis irene, error la
tak boleh mail pun
nifstory@yahoo.com

Edy ~ Tri said...

salam.. klu tgh pregnant.. buleh ker guna VCO neh..
apa kelebihan utk pregnant lady selain ilangkan stretchmark..? TQ

syaheera said...

nak order .tp dah email ,why ta blas ?

superLIYA said...

kak irene mcm mne nak order

m!sz Drama said...

irene saya n kawan saya nak order ne product..seyesly nak...

--nuRuL nAjwA-- said...

salam irine.,. seriously saye brminat wif dis product... but cane sy nk order dgn awk? tq....

Nur Helnah Momoy said...

sy seriously nak order benda nie..
mcm mna nak order dri irine?? ada email x?? huhu...nie email sy..nurhelnahchen@yahoo.com..

manggosteen said...

camne nak order..tak jumpe email pon..

Misz ShaCha said...

email: honey_scha2@yahoo.com
blog: www.miszshacha.blogspot.com

siyesly, mau okey.
peaceee (^,^)

mas said...

boleh nak order lg x ni??nk jugak..

suriani sakura said...

ok ke nk cube ....

mums shuib said...

sis irine...beminat jgk ngn produk ni..so, cne nk bli...plz email kt cni ea..mums_acdc@yahoo.com

Biey said...

good info

nurin said...

salam irene.. ape email u. i nak order.. cari kat ur blog, xde tulis email..

Cik Nina said...

salam... irine. nak tnye VCO ni if simpan dlam fridge efect pape x kat supplement 2. TQ!

Asz Miza said...

salam irine,

mcm mana nk order vco ni?

aslin said...

MACAM MANA NAK ORDER??

Dudu said...

bleh dudu order x?
seyes dudu nak..dudu ade mslh jerawat n kulit berminyak..

nie email dudu..ape2 if dudu still leh order. akak gtau ye?
syiedaieda@yahoo.com

aini kadir said...

boleh nk order jgk x?? n camne nih nk order :) sgt teruja dgn VCO nih setelah mndpt info2

izatie said...

sori im new here..berminat nak membeli...boleh saya tahu email cik irene

Atiqah said...

irine akak nk order VCO ni...dh email..please reply my email ya

mizz said...

irene..nak oder cam ne? urgent ni.. kulit da mula menganas.. ahaks! :p

Mummy Aisy said...

dear, how 2 order haa?? i x jumpa email add u pun??

mizz said...

irene.. cam ne nak oder ya?? nak sgt product ni.. urgent... muka da semakin mengganas... haishhh! ^___^''

Syazana said...

suke ngt bce belog irine nie
bole ke lg nk order nie
cam mane nk order nie,cam brmint jer
nt emel sye ek sya_196@yahoo.com =p

faridah said...

IRINE..NAK ORDER..pm ME K FOR PRICING...fredazahdi@gmail.com

tq!

ija said...

salam irine,

nak email address...tq

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

wuh cambest. . .postage within smnanjung bape ek ? :D
nk try coz ade implications yg same dgn cik irene :) period x tratur.woohoo~

Etsya Asya said...

sayang cam ne nak order ne....u'r contact no. n email pun xde....i brminat lah.......

halyda hisham (^_^)v said...

salam
nak ubat ni leh tak?
nak sangat-sangat!!

Nadia Noorizat said...

nk2..
nk order la..
cmna ek???

non said...

irene, cmne nk oder ek?pliz emel sy laureate_tobe@yahoo.com

Nasi kepal said...

kak irine ape email akk?

Yuki iRa said...

salam ..hye.. mcm bminat je nk beli lorh..klu beli direct kt kamu leh? cz aq stdent uitm mlake gk..

reen izrinda said...

hai irine, i da kasi email.. nak order vco.. dah 2 kali send through 2 emel berbeza.. u tak respon pun? i reaaly need it :) tq

a_a said...

salam irine..
saya nak order...
macam mana yek????

reen izrinda said...

da order kt emel, takde respon pun :(

FieFieHaziani said...
This comment has been removed by the author.
FieFieHaziani said...

salam.rasa cm nk try produk ni. cm mne nk order n cara pmbayaranya?

ameymungemunge said...

salam..saia nk order pr0duk nie cm ne yeee?nie email saia
ameymungemunge10@gmail.com

sweetkumbang said...

salam akak,saya rase mcm nk cube..sebab saya pakai sabun eumora memang ok xp lepas pakai kulit jd kering..n nk tanye ade kesan sampingan x ble gune ??how to order

nor emelia said...

irene... i just make an order! please check ur inbox order =)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in