You & Ai....Everlasting..


Ini kisah Aku dan Dia...


Ssshhhhh....Ssssshhhhhh..... =)
Dulu Single....Kini BERDUA...elelelelele :'D


Kalau dah berkenan, jumpalah ayah dan mama ;p

Hidup ini cukup INDAH bila ada orang yang tersayang berada di sisi kita 
di kala waktu susah dan senang,
di kala waktu sedih mahupon gembira


Jangan peygang2...duduk renggang2... :P

Abis dahh entry buat kali ini.! haha.
Ringkas! Padat! Mutakhir! agaga...

Yang penting!!!~ Masing2 pipi dah tombaM.
Jangan salahkan ibu ngandong.. :P

p/s : lepas nih nak lebihkan entry bergambar je lah..senang sikit.
Gambar kan menceritakan segala-galanya.Entry2 macam nih tak elok mengarang panjang2..haha.
Kita gambarkan perasaan kita dengan gambar sahaja.

Serius takde masa nak update blog skarang.Busy dengan final exam dan Interview.
Tgu i punya entry after abis exam la yewk.
Bui Bui!~



Blog nih ibarat nyawa dan hidupku.


Wahhh..tajuk macam nak kasi readers2 semua muntah-muntah anak ikan kannnn..
Just want to say, Thanx a lot to UTUSAN sebab berani untuk mengambil risiko keluarkan cerita aku lagi..hek!hek!hek!  Eyh lupe..konker sorang2 lak kan. Pembetulan, bukan cerita aku sorang je terselit dalam paper Utusan hari Isnin hari tuh, but abg aku pon ada skali menyelit.hehe. Dah alang2 tuh, Thanx jugak lah to Majalah Yezz, Majalah Remaja, Majalah In-Trend yang pernah keluarkan cerita about blog aku nih :)


Ok..click this untuk lihat  
UTUSAN ONLINE

"MELIHAT keakraban dua pelajar Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan Universiti Teknologi Mara (UiTM), pasti ada yang menyangkakan mereka ini pasangan kekasih yang sedang hangat bercinta setelah kasih berputik di alam kampus. "


"Menulis blog kini bagaikan terapi buat diri saya dalam menangani tekanan sebagai pelajar, selain ia juga cara untuk saya merehatkan minda." - irine- ;D
(eyh comelnye ayat tuh) muahaha.


Aaahh kan, x sangka lak ada yang ingat aku ngn abg aku nih macam pasangan kekasih.
OWh tidak.!.tidak sama sekali..Abang aku sudah pun berpunya. dan aku? Lu pikirlah sendiri! hehe.

Btw, cerita terbaru aku untuk dis time ialah aku tpksa tolak offer from Astro.wuwuwuw.
Dpt offer untuk buat recording rancangan wif Dr.Fadzilah Kamsah @ Astro Oasis about Dunia Internet camtuh laa. Niat di hati sape tak nak terima kan.. Peluang besar dalam hidup kot. But byk benda aku kena fikirkan. Sbb satunya kena tolak offer tuh, recording tuh 5hb nih, but tarikh tuh pulak aku ada exam untuk Koku. Fuhh..koku nih..Ngade2! One more thing, aku rasa cam x brapa layak lagi nak expose depan Tv. tuh je..huhuhuh..Betol nih..x tipu..tuh yg aku fikirkan smpai skarang. Takpe la kan, x de rezki. Percaya pada rezeki. Kita kena percaya, kalau sesuatu tuh bukan milik dan rezeki kita pada waktu sekarang, mungkin kita akan dapat lebih lagi rezeki berlipat kali ganda pada waktu lain n akan datang. Kan? And yang aku tau, tempat aku tuh digantikan dengan Irfan Khairi. Kenal kan irfan ikhairi? Jutawan internet tuh.

Beralih ke arah cerita di universiti plak..life dekat uitm now, agak goyang-goyang sikit. Macam dah tak serba tak kena. Lagi nak abis semester, lagi belambak dengan para-para asigment yang sangat comel tuh. Tak boleh nak dinafikan, life dekat U sangat2 mencabar. Takpe, aku dah besar, bukan budak bawah umur lagi, aku kena yakin jugak yang aku mampu handle tuh semua, kena yakin jugak apa2 masalah ada jalan penyelesaiannya, dah boleh fikir mana yang baik dan mana yang buruk. Ada asgment yang boleh buat aku tersenyum lebar dengan hasil titik peluh aku sendiri dan ada jugak asgment yang berjaya buat aku
"membuat muka". Huh..paham-paham je lah bila dah buat muka tuh, leh bayangkan asgment tuh macam mana.

Aku nak chaww dlu babe..belum mandi lagi nih.hauhuahau.
Klas petang kang.Then, cuti nih perlu kerja keras sikit.

Eyh cop..cop, before tlupe,
Kepada sesiapa yang baru 1st time menjejakkan kuku jari dan kuku tangan dekat blog aku nih, aku ucapakan
Selamat Datang kat blog aku yang serabut nih ok? Kalau datang sekali tuh, datang la banyak2 kali lagi kat blog nih. huekhuekhuekhuek *gelak itik*

Mood : Rasa macam nak keluarkan cash je duit nuffnang blog aku nih!

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in