http://irinenadia.blogspot.com/

My heart is Yours


Nak tau takk..aku kan, kan, kan,kan...
tak lama lagi kan,kan,kan, 
boleh masuk panggung wayang kan,kan,kan 
dengan selamatnya tanpa kena check umur sudah melebihi 18 tahun ke belum.huhu.
Mana taknyeee, tak lama lagi kan, aku dah nak cukup umur.hek! hek! hek!
Tepat sudah umur aku 21 tahun.Eyh silap, 18 tahun.Baca betol-betol, baca biar molek-molek,mengeja biar jelas-jelas yek, aku muda lagi, jgn pndai2 nak tukar angka 1 tuh jadi 2. huhuhu

Kadang-kadang aku terasa macam diri nih makin matang,
tapi kadang-kadang,
aku terasa macam diri nih makin tak betol pon ada gak.huahua.

Kadang-kadang aku terasa macam diri nih boleh buat sesuatu perkara 
yang boleh memuaskan diri dan hati sendiri,
tapi pada hakikatnya,
semua keputusan tidak akan sampai bila2 dapat memuaskan hati orang lain.

Kadang-kadang aku terasa macam aku boleh jerr buat sesuatu tuh seorang diri,
tanpa minta pertolongan orang lain..
tapi..pada hakikatnya,
aku mana berdaya kan..

Aku tak boleh tipu laa,
sekarang nih, macam-macam benda aku alami dalam jangka masa umur aku yang sangat2 muda dan mentah.
Aku pon tak tau kenapa aku alami benda2 semua nih awal..Mungkin, Tuhan sengaja mau menguji tahap kesabaran dan ketabahan dan kekentalan hati aku mungkin? Tuhan itu tau segala2nya..
DIA yang bisa mengaturkan segala-galanya.
Kita pula? 

Aku harus bersyukur, 
kerna aku
 sudah boleh bernafas lega...
Aku harus bersyukur,
kerna aku
 sudah boleh berdikari dan berani terbang di atas sayap sendiri.
Aku harus bersyukur,
kerna aku
dikurniakan family yg betol2 fahami aku expecially mama,akak,dan abang aku!

Dan..
Aku harus bersyukur,
kerna aku mendapat seorang teman hati dan perasaan serta suka duka aku :P
Ewaahhh...haha..dah nak start dah nih klimaks cerita entry nih..ngaaaa~
Aku gase, kawan2 dalam facebook aku tau kot apa yang aku maksudkan nih..hehhehhehe~
Dia anugerah terindah dalam hidup aku.Ok fullstop! takmo cerita lebih2..bahayew dol! 
Aku biarkan kalian tinggal dengan seribu tanda soal di benak pikiran! Sape yang always follow life harian aku,mesti tau apa perasaan yang datang menjelma dalam hidup aku skang.

Aku tinggalkan kalian faham entry aku ini dengan 
gambar-gambar sahaja.Gambar2 ini yang akan bisa mencerita dan menghuraikan segala2nya tentang perasaan aku. Ewahh mak minah...jiwang la plak.huhuh..


dua orang budak melekat kat dinding :P
ok Sah! sah! sah! bila nampak stuff2 atas meja nih,sah lah nih bukan meja aku :P




Perasaan aku time nih berbunga-bunga kot bila DIA sendiri ada depan mata aku :P
Accheeewaaaahh..hek3x.Ok..ok..stop tersengih-sengih irine! :P


:) :) :) :) Bahagia bila dapat hadiahkan senyuman diri kita sendiri di hadapan orang tersayang kan? :)


What You Give...

You give me strength
To carry on
And when I am weak
You show me how to move on

You dry my tears
With Your amazing love
It must be true
You are sent from above

You ease my pain
You disperse gray clouds
You show me
What love is about

You find a way to make me smile
Even if we are apart
There ´s something I can surely say:
My love for You comes straight from the heart

You must not forget
That I love YOU

My love for You will always grow :)

My heart is Yours and will always be I pray the day comes when we say: “I do”



Ok bye!~ :)


 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in