DARA.COM JulY ;)


Ngaapp! Ngaapp! jap ehhh..aku tengah makan popcorn lemau nih.haha..bg masa jap nak abiskan..pastu baru aku sambung create entry nih ;)

Ok dahhh..
tangan tengah lekit-lekit time dok kelik2 mouse nih.hahah.Babe, thanx a lot sbb hari tuh, aku buat sale 2 hari berturut2, laku kesemuanya!! Alhamdulilah..howyeyyyhhh, howwyeyyyhhh..! boleh beli handbag Guess bwk g U ! ngaaaa~As u all know, aku skang kat umah akk aku nih, dok sini hampir seminggu jugak lah..menghabiskan sisa2 cuti kat sini sebab aku nak completkan barang2 nak masuk study nih. Haiyyyoooo...seriusly wa cakap sama lu lah kan, barang2 wa sume kaler pink tau! lu olang mesti jeles punyew! :P (saje nak membara2kan hati korang..heheh). Cormforter pink ikea sponser by benjoy marcello semua dah settle! bantal2 pink sume dah settle! blanket pink settle! benjoy siap belikan lilin2 aroma yang banyak2 tuh kaler2 pink, pastu dia belikan ada pokok kecik dalam pasu kaler pink( benjoy suh letak atas meja study,kasi oxygen dlm bilik ),sume dah settle lah kot. Aku rasa, macam nak bawak kipas yg kecik tuh la.yelaaa..mana tau nnt, kalo balik2 je klas,panas2 gelap naum tuh, peloh tak hengat dunia keluar menitik2 smbil mengelap2 kat lengan baju (itu bukan aku, itu ada yang sorang tuh..sila terasa dengan statement aku ;p), pastu ketiak lak berkuah lodeh..hishh..dengan adanya kipas yg hanya menghala ke arah katil aku je, semestinya x kan jadi peristiwa2 yang tidak diingini camtuh kan? ;) Tapi akk aku cakap, dia suruh aku beli "air cooler". Haaaa..ngk! kan dah terpengaruh! haha.aku  nih dah la jenis yang cepat terpengaruh.

Ok jap..sebenonya, aku create entry nih pukul 2.03 a.m, jumaat. Tp aku publishkan arinih sabtu.Sbb sabtu aku dah balik Melaka dah. Time dok ketak ketuk satu-satu abjad kat laptop nih pon, muka aku still berdebu dengan serpihan bedak2 dan eyeshadow smockey eyes kat mata nih.Nak tau kenapa? Aku baru je smpai umah nih haa..! baru pas balik daripada ngk Lagenda Budak Setan.haha.Ketinggalan sungguh aku. Tp ok whut, daripda orang x dpt tgk2 lagi.hua3:P Pastu, borong2 lagi barang2 keperluan. And aku telah berjaya merembat dan menyebat handbag baru aku! yezzzaa!! Guess mari! ;) Yg penting, PINK ok.


Sila tepuk tangan dan hentak-hentak kaki kerana saya telah berjaya mendapat Guess Bag!
chhiihhuuiiiiii! assssyyyiikkkkk!
tips nak dptkan handbag cantik2 : Silalah berniaga dress  :P ! haha
(seluar jeans aku cantik kan? dah lama x basuh tuh.hek hek hek! )

Pastu, berjaya lagi memborong wedges buat kali ke brape tah! Kali nih, aku tetap berdegil nak dptkan wedges nih.Sbbnya, wedges nih kaler pink kan, mana taknya cair iman aku yg kukuh nih.MasyaAllah..cantik sgt2! Pegi beli cepat! eyhh x leh2..nnt sama cam aku :)


Sila teka mana kaki saya kecik molek itewww..
meh aku bg klu-klu sikit...kaki aku yg ada 6 ibu jari kaki.cubalah carik! selamat berjaya mengira! ;)
Amaran kepada sesiapa yang tak suke mengira dan benci Add Math, aku suggestkan, jgn lah kira! sure x jumpe kaki aku yg ada 6 ibu jari kaki tuh. ngaaaa~~

Sambung lagi, pastu sebelum nak tgu movie start, aku ngan akk terchinta aku, CPm Honey Nurhaliza pergi dok merayau2 japp..last2 x de tmpat duduk, we all g buat manicure padicure.See! see! sgt nikmat bila kuku aku skang makin bersinar2..howyeyyhh..kulit2 kuku yang kering2 kat tepi2 tuh dah xde daa..sukenye laaa haaaiii..Akk aku sgt2 manjakan aku hari nih ;') sayang sgt2 lahh kak!! Yg aku sukenye, kedai manicure padicure nih tema kedai diorang semuanya PINK ! ok aku sgt suke!!! sgt comel! merancang nak bukak kedai manicure padicure la pulak pasni.ngeh33x.

Pastu kan..kan..kan..kan..kan..kan..kan..heheheh..
aku still tersengih-sengih lagi nih sampai skang..
Sebelum aku nak shopping2 nih semua, bila jejak je kaki kat mall nih, 1st aku carik dulu ialah!!!...
jeng jeng..jeng..TOILET!! ngaaaa~ masuk toilet dlu..selesaikan apa yang patot..n then kan kan kan kan kan..terus berlari-lari keanakan macam kanak2 ribena yg mana kakinya sgt2 lah pengkau! haha.
Terus masuk kedai magazine.Aku tercarik-carik something nih.x jumpe-jumpe.Mana lak mamak nih sorokkan.Sampai aku ngan akk aku cakap camni..
irine (aku) : "Akk..sape dapat jumpe dulu, dia menang".ngeh33x
cpm (akak aku) : "hahaha..ok2..sape jmpe die menang".
comel kan?hehe.
Last-last masing2 x jumpe..hek hek hek! Dak kak terus tanya kat counter tuh,magazine DARA.COM dah keluar belum.Mamak tuh terus cakap ada..still berbalut lagi.baru sampai.Mata aku dah melilau dah x sabar nk ngk..hihi.yelahh...mana taknya, mak aku call tengahari tadi drpd melaka, dia cakap die dah beli dlu dara.com.Mau x giler aku..Aku pelik! kenapa Melaka cepat smpai n keluar lak nih magazine,haha.bukan ke slalu nye paling terlambat :P

Taddaaaaaa!


Terharuunyeee laa haaiiiii akhirnya impian aku dah tercapai ;') Alhamdulilah dan sykur sangat2 :)
Thanx to karangkraf sebab sebelum aku nak shoot tuh, aku cakap and sempat jugak lah doa2 yg mintak2 masa aku jadi cover girl julai nih, cover magazine dia tema pink and pepel :)
Skali mak aku kol..aku cepat2 tya.."mak..mak..cover dara.com kaler ape?"..mak aku cakap PINK! mau x sawan ko time tuh! ngaaaa~ Dah la..aku nih melampau2 addict ngn pink!


Thanx mak ayah, thanx benjal, thanx akk + abg rafi abg ipau aku, thanx benjoy, thanx benloy,thanx sayang.
And paling sgt2 aku berterima kasih sangat ialah my best wartawan from magazine mula2 aku masuk dalam magazine.THANX TO ACHIEK SIDEK! Beliaw sgt2 baik ok dengan aku! sbb beliaw aku dapat semua nih jugak :) and THANX TO KAK LYNN! THANX TO KAK JJ! THANX TO MAKE UP ARTIST aku time nak shoot nih,kalo x silap aku lah, nama beliaw KAK FIZA kot.aku dah lupe..wuwuwu.And aku sgt2 lupe nak mintak no phone beliaw sbb aku baru plan nak amik dia jadi tukang make up aku time tunang n kawen nnt..hek hek hek! yess! dah gatal!


Untung rr korang dpt ngk aku free2 of charge je..hampehss! hehehe
* 1st aku nak cakap dulu yang sesape yg dah beli and perasan kat jari kuku aku tuh ada kesan2 merah2 tuh..yg itu inai ok! bukan kukutekk (sory salah eja) ngeeh3x
* 2nd aku nak cakap yang aku time pergi shoot nih, aku x cukur kening ok! sama sekali tidak membenarkan barangsiapa yang berani tarah dan toreh kening serabot aku nih :) Kan cukur kening itu suatu perbuatan yang HARAM di sisi Islam!


time nih agak kelakar skit..hahah..Macam biasa, dalam cerita cover girl, mesti ada babak-babak buat memek muka.dan hasilnya! mulut dan bibir aku beku sbb kene senyummmm smpai petang.Gigi dua ketul aku mula kremm time tuh. :D
Time tuh, bila photoghrapher dah bg chance buat memek gaya bebas, bermulalah muka memek yg x senonoh. Sebenonye byk lagi memek2 muka..tp mestilah diorang pilih yg ok kan :)


Kasut no pinjam2 okeh! Sdn Bhd punye! hehehe :P
Rembat kasut akk aku time nih, sbb kasut aku x sompek nak bawak drpd gumah ;)
Gigih nih daripada umah aku kat Melaka terus nak pergi Studio Karangkraf kat Shah Alam.Seb bek, akk terchinta aku ada..tumpang umah die :P Sgt2 kenangan sbb pergi shoot time nih dengan dua orang sahabat baek dunia akhirat aku, akk aku CPM and Benjoy! love u bebeehhh! ciyommm sikittt arrrhhhh! sebelah lagi! sebelah lagi! atas! bawah! heheh

So, lastly, aku sendiri, IRINE NADIA MARCELLO nak ucapkan thanx  a lot dekat semua orang yg always support aku! family aku! kawan2 aku! and semua lah! Kalau u all nak tau, disebabkan BLOGSPOT lah aku dpt lebarkan sayap aku nih.hehe..geli kan ayat aku? Mee Howwliaawww Ho Ho Ho! Hanya disebabkan, satu blog yg agak buruk dan tidak tersusun rapi nih, aku dpt luahkan segala-galanya di sini :)
Thanx babe! Dan dan dan! aku nak mintak maaf sgt2 kalau aku sendiri IRINE NADIA MARCELLO pernah menyakitkan,melukakan hati sesiapa dalam dunia nih sama ada sengaja atau tak terrrrrrrsengaja.Nobody is perfect! dan aku bukanlah perfect! Mintak maaf ok! :) peace!

And thanx  a lot kat my best buddy in da world, Mira Uttika Che Abdullah sebab betol2 buat aku terharuuu :)
ok cuba korang baca email Si Mira nih tuk aku :)

"Aku tahu hadiah ni tak ada harga pun.Ye lah,hanya sebuah lukisan je kot.
Tapi aku tak kisah.Aku nak lukis juga potret kau untuk kau.Kau terima ye?
Muka kau senang je nak lukis.Tapi part gigi tu nak dekat doploh juta kali aku lukis.Susah weh ! hahaha.Salah lukis kang,ternampak gemuk lak gigi kau tu.Salah lukis kang,ternampak jonggang lak gigi kau tu.Ini je yang mampu aku buat.Ini hadiah buat kau sempena kau akan sambung study kau nanti dan sempena menjadi cover girl Majalah Dara.Com ! Caya lah babe ! Aku sokong kau babe.Teruskan cita cita kau dalam bidang ni.Kau ada pakej babe.ILY"
( hahahahha..mengong nye mira! part gigi aku mmg susah kot..gigi aku kan 2 ketul je kat depan tuh :P )


SAh! SAh! Sah! gigi aku memang susah nak lukis.huahua :P
Thanx babe! aku suke! Thanx ats persahabatan kita nih ;) ILY!
Bye bye!
Next entry kat blog aku : Di Sebalik Tabir shoot shoot at Karangkraf !


Ini dia..Manager aku skang  merangkap abg terbaik dalam hidup aku!
BENJOY  :)

Announcement : Pre-Loved & New Clothes SALE !!


Salam and Hye kat semua my readers!
Expecially to all girls kat luar sana!
Visit my blog tomorrow
MONDAY, 14 JUNE 2010
8 p.m

Stay tune ok! Jumpe esok!!
Ada byk top dress, dinner dress, lovely jacket, long dress, Tshirt Of Sydney and dll~~
Ada yang Irine beli time Irine kat Sydney, ada dress time Irine photoshoot before2 nih..;)
Besh kan?
So?
Tgu rr esok ! :)

Yayy!! Masuk U dahhh ;)


Hello Bloggers, Hello Twitters, Hello Facebookers, Hello Everyone !

Hye orang Malaysia,
Hye orang Indonesia,
Hye orang Egypt,
Hye orang Singapore,
Hye orang Brunei,
Hye orang Thailand,
Hye orang Japan,
Hye orang Norway,
Hye Orang United States.
Haaaa..aku main hye2 je kan.ngaaaa~~ Actually, nih sume pembaca2 aku yg datang dari jauh..tuh pon aku refer kat my nuffnang.hehe


X sampai 2 minggu lagi dah nak pegi memblahkan diri daripada aktiviti arena honeymoon.
Korang tau tak berapa lama aku dah menghabiskan cuti spm aku?
Daripada empat haribulan doblas aku start cuti sampailah arinih sembilan haribulan enam! Haa..kira-kira!! susah lah tuh nak congak.macam aku x tau lak korang nih.ngaaaa~
Meh aku kirakan, memandangkan sebelah aku nih pon ada kalkulator,molek gak aku kirakan. Hampir-hampir setengah tahun aku cuti. ;) terrerr kan? Aku berjaya menghabiskan cuti2 tuh sume dengan aktiviti yang tak berfaedah LANGSUNG! Yayy!

Minggu last minute camni before nak masuk U, mmg aku akui rr..sgt2 busy skit berbanding dengan hari2 sebelum nih. Aku busy menyediakan bugdet untuk beli barang2 keperluan baru.hehehe:P Mak aku pon x lama lagi dapat gaji. hye mak~~! Duit gaji mak bulan nih untuk Murni yew :P

Byk gak rr yg aku kena sediakan before masuk study nih.
Cormforter pink,bantal peluk pink,kelambu pink, sandal pink, selipar jamban pink,towel pink, berus baju pink, berus gigi pink,ubat gigi serbaguna pink, gayung pink, baldi pink,sabun baju yg kaler2 pink,sikat pink,hanger pink,sepit baju pink,stationary pink,blanket pink,tong sampah pink,pyjamas pink,baju dan suar kecik pink,nail clipper pink.Haaihhh...mau2 budget seribu nih! ngaaaaa~ (accahh melleng)
Tuh sume barang2 yg kene beli rrr..

Pastu, yang macam tak penting,tapi sebenarnya penting..ialah
gambar family tersayang,pakwe tersayang, dan rakan yang tersayang.Semuanya siap berbingkai.Motifnya?Pendorong untuk belajar bila letak atas meja study! ngaaaa~Pastu nak selit bawah bantal skali.Konon-konon nak cium2 lah before tido.yerr2 je aku nak buat camtuh :P

Pastu,yg sgt2 important lagi,
ic aku,driving license aku,ATM card aku (jgn main2,aku dah ada bank islam.gile jakun,HAHA),Medical check up dan X-rays aku,bil bayaran dan surat tawaran aku.Yang paling gila2 important lagi, DUIT CASH yang perlu digoda dekat mak ayah aku sebagai perbelanjaan di sana yew hadik2 habang2.hehehe:P

Pastu ada lagi, teddy bear besar aku x dpt bawak ;(
Mee Howwliaww HO HO HO! mak cakap kete x muat nnt.erkkk..teddy bear yg nih mmg sgt2 besar..size badan macam jantan plus ada muscle berketul2.Jantinanya pula? Semustinya Jantan Tulen.no bengkok2.hehehe :P

Nama : Siti Petom Bte Kemit
Gender : Jantan Tulen ( tp nama tersalah letak SITI) haha
Warnegara : Campuran Brunei kacuk Siam.ngaaa~


Yang sebelah nih lak, yang berbaju biru berseluar jeans tampal2 koyak2 perca2 nih ialah adik badik kembar siti petom kemit di atas :P


Petom Kemit yang panjat sendiri howwkeyhh kat bahu aku. Rindu katanyewwww nnt x dapat nak manja2 lagi ngn aku :P
(mata sangat sakit time nih, dah start berair-air)

 Aku ada satu cerita yang aku rasa ramai orang penah rasa macam aku rasa dan aku rasa korang memang penah terasa macam mana aku pernah terasa dengan orang2 macam nih yang suka buat orang tak tersengaja untuk merasa semua nih..HAHHA.Ayat aku macam keling kan,kan,kan?Arghhhh..memang biasa pon.Dan aku rasa, aku bakal merasanya semua nih x lama lagi dalam kehidupan U.

.senang cerita macam ni lar..ok.bila kita ada barang yang paling kita sayang.contoh nya baju ke, kasut ke, senang2 saje rakan kita pakai tanpa bagi tahu kita.pakai sampai lunyai pulak tu.nak2 size dia lebih besar sedikit dari size kita.haaa.kembang rrr kann.

Bila dalam U nnt,
aku sure benda2 camni akan terjadi.Contohnya,
bila kita ada face wash yang kita akan pakai setiap hari selepas muka berminyak mcm nk goreng telur.tiba2 bangun pagi dah hilang/habis.pada hal baru beli 2 hari lepas.

sakit hati..

bila kita ada baju cantik2, kawan2 pinjam pastu buat harta sendiri. Padahal baru beli nih kat zara ke, forever 21 ke..(tekebil2 mata jap)

sakit hati..

bila bilik kita semak disebabkan rakan yang suka melepak di bilik kita yang bersih lagi suci itu.tp dah semak xda pulak dtg lepak lagi..hmm..buat semak tau.

.sakit hati.

Bila tengah nak buat assigment ke ape ke...pastu tetibe, kawan kita lak sebok2 nak pinjam tuh la..nak pinjam nih la.Kalo PULANGKAN X PE..Aku x kisah..Ko amik je..lagipon aku x kedekut..aku x kemuts pon..Tapi, jangan lah sampai x pulang2..X kan sampai pensil tekan shaker aku tuh pon nak kebas.aiyoyoyo~

sakit hati..tapi simpan lagi nih.

.senang cerita..benda2 macam ni tak boleh kita tegur tak boleh kita cakap.mungkin akan jadi gaduh.dan kita pulak yang akan dibenci.so kita simpan je lar sampai jadi kerak.

Hye awak..awak suka saya tak..


Hye awak..
boleh berkenalan tak??
Muka awak saya pernah nampak lah sebelum nih.

Hye awak..
muka awak cute lah..
ayu je tengok..kalau saya bawak and tunjukkan awak dekat mak saya, sure2 mak saya suka.
sure2 mak saya terus datang rumah awak anta cincin belah berotan2.


Hye awak...
awak kenal saya lagi tak..
X kenal? Awak...saya kan pernah jadi buah hati awak dulu...
Saya kan pernah jadi rebutan awak dulu..
erkkk..muntah hijau badang aku di situ plus ada tulang ikan kat situ skali!!~

Ok..kali nih aku jadi orang yang paling terbuka n paling sporting dalam dunia.
Aku jarang bercerita hal2 personal aku..means..kalo bab-bab family semua tuh mmg lah aku cerita kan..And memang ada antara korang,korang dan korang sume memang dah kenal ahli family aku.Sampaikan ada yang hafal nama siblings aku.hampehs! hahaha.

Seriusly, aku jarang nak bukak mulut dan bercerita pasal kehidupan remaja aku tentang bab-bab cinta cintun nih.Aku slalu gak skodeng2 blog kawan aku, ramai yg dok cite2 pasal Bf diorang.huhu.Woow! sgt masyuk di situ.hehe.Aku cakap awal2 dulu k..entry aku kali nih lebih kepada hati dan perasaan.Al-kisahnya begini, alaaaa..normal kot kalo remaja yg baru nak membesar n membangun, mahu cuba2 untuk suke2 berlainan jantina.Normal kan?normal kan?normal kan? baik kowang angguk cepat!!! 

Nak dengar cite pasal aku x?kehidupan cintan cintun monyet aku masa zaman skolah.
Ok bermulanya di sini.Memang time skolah menengah, bersepah2 couple2 yg sedang syiok bercintun.Aku? Aku terkecuali skit..Sbbnye aku pengawas time skolah.Aku sangat2 takut kalo terkantoi.haha.Aku sgt2 terkantoi kalo ada cikgu2 tau yang pengawas cam aku yg sepatutnya dok halang2 kes2 couple kat skolah tapi pengawas tuh buat sndiri :P Jap2..kalo korang nak tau, aku banyak kali dikecewakan.Aku ulang lagi sekali, aku teramat banyak kali dikecewakan oleh Sang Lelaki. Asal aku suka je si polan nih, si polan nih mesti main2kan aku.huhu.agak2 menyakitkan hati plus dicucuk2 jarum tebal size 10!!!! 


Ok..aku jadi sgt2 terbuka lagi skang nih..Aku pernah gak rr menyukai ada si polan nih..Dia antara yg hot gak rrr kat skolah.Padahal muka biasa2 sajee.Pakcik yg renovate dapur umah aku lagi ensem 10000x :)
Ko boleh bayangkan x, sepanjang aku ngn si polan nih suke same suke, aku rasa hampir 2 tahun gak rr kat skolah kan bermadu kasih hempedu, aku dapat tau dia couple ngn budak lain?Ko bayangkan, spnjg 2 tahun tuh, puaslah aku dok memuja dia,konon2 dia lah paling ensem, dialah paling baik, dialah paling segala2nya..tp skang bg aku dialah paling hantu .sorry to say dat..aku sgt2 geram.

Time tuh aku muda lagi..masa form 2 kot.Si polan yg berkenaan nih la dok gatal2 anta surat bawah meja aku.Yang aku peliknya, camne die leh sumbat surat cinta usang yg busok tuh bawah meja aku.Setahu aku, bawah meja aku memang dah terlalu sempit and x de seinchi pon ruang untuk orang lain gatal2 nak letak ape2 barang.Bawah meja aku sgt2 padat ok.Ada buku teks, ada buku latihan kecik kotak2 matematik, ada buku garis dua..hehe.Tapi kawan aku tak, bawah meja dia padat dengan nasi lemaklah, ada donutlah, ada baju sukanlah yang mana kawan aku tuh terlupa nak bawak balik umah.Ku kira2 hampir seminggu dua minggu dia x bawak balik. Mungkin sbb pengalaman aku ngn die, buat aku jadi makin garang skit n susah nak terima sape2 dalam hidup aku kot.Ermm..mungkin..~mungkin la.

Aku ada gak korek2 kat magazine and kat internet
ayat orang nak mintak clash nih..
antaranya lah kan..
 taddddaaaaaaaaa~~~~


~ awak terlalu baik buat saya. saya rasa..diri saya tak sepadan dgn awak. saya byk buat jahat. tak perlu lah awak tau. cukuplah saya katakan awak seharusnyer bersama dgn orang yg baik baik jua. tapi, bukan dgn saya.
(yang nih memang biasa sgt aku dengar)
psssstt : syukurlah kalo ko dah sedar..<--itu kata2 aku lah.jgn ikut aku.haha..

Jap..jap..ayat yang nih lagi besh..tegelak2 gak bile 1st time aku donga.hahaha..gelak dlu :P
"awak terlalu mengejar study awak.. bila saya ajak awak tunang dan kawen, itu ajer alasan yg awak bg.. awak ingat bila kita kawen saya x bg awak belajar ke.. awak kawen je lah dgn study awak tu.. saya nak kawen dgn orang lain"
(ommmmaaakkkk aaiii..punyelah garang..huhuhu)

Ada gak orang guna ayat nih,
"awak, i think we should be just friends"
( banyakla kau punya kawan..dulu pesal ko cakap perkataan kawan tuh kawen!)


Yg nih ada lagi..yg nih version ganas WWE skit.haha.
"wey aku nak clash dgn ko..aku rase kita dah x de sefahaman lg..kalo bersama wat sakit hati je..ada bantahan??"
(haha..aku rasa macam nak sumbat batang paip dalam mulut orang yg cakap nih!) 

 Yang tak leyh blah ayat nih..aku sgt2 takut kes macam nih.
"awak, sebenarnya saya langsung tak pernah ada feel dengan awak. saya couple ngan awak pun sebab kesian kat awak jer, beriya-iya sangat. so skarang saya tak dapat nak menipu diri sendiri lagi. apa kata kita jadi KAWAN BIASA JER. 
 
Aku tak pernah jumpe lagi ada kes yang macam nih.
Korang punyelah nervous nih nak bgtau pasangan korang tuh.Tak tido2 malam.Makan tak kenyang,mandi tak basah.then, bila korang dah lafazkan ayat korang nak mntak clash tuh,
skali..
skali..
respond pasangan korang..
jeng
jeng
jeng..
kalau dia jawab....
"sy pun!!"  saya tak kisah ...sy x kisah.. takpe..memang dah lama nak tunggu saat camni.
"hah... sekarang saya ade sebab concrete nak clash nagn awak....
yabbedabedduuuuuuuuu! "
hahaha..mengong seyhh.

Kalo tak berkesan gak...ada lagi nih..
" aku malas nak cakap la kan...aku nak clash ngan ko... menyusahkan hidup aku je ko nih"

Bila anda nampak dia seakan akan terkejut..
"Dah.. dah... buat buat terkejut pulak..Aku lempang kang"

Si Dia mengalirkan air mata dan tersedu sedan.
" Ko nangis la....aku pedulik apa.. Dah la muka buruk... Makin ko nangis makin buruk muka ko "

Kalau si Dia Meraung
"... Tolong tolong....ada orang gila nak apa2kan saya "

Kalau tak terclash jugak.... tak tau la aku

Kalo aku lak..
aku gase nak cakap camni rrr..
"saya dengan ini meletak jawatan sebagai gf awak...
sekian terima kasih..Tapi awak..sebelum clash,kite tengok wayang dlu..pastu kite makan satey nak x awak"
Pastu aku blah terus tanpa pusing2 belakang.sbb ada orang cakap Jgn pndang belakang!~~ hehe.


Aku memang sempoi bab-bab camni :P
eheheh.Kalo nak tau, couple aku paling rapat skali ngn aku dalam dunia ialah abg aku kat atas nih :P
Ramai orang ingat aku ngn abg aku nih couple :P


hidup itu pasti, mati itu pasti
dunia itu pasti, syurga dan neraka itu juga pasti
yang mati sudah pergi, yang hidup muhasabah lah diri
semoga bertemu kebenaran yang hakiki
dan tidak menyesal di kemudian hari
di kala dunia dan seluruh isi nya tidak berguna lagi
 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in