24 hari 23 malam


Salam alaik..
Sebelum aku berbicara..dan memulakan balik langkah dan penulisan aku dalam blog nih..mari kita buat senaman ringan untuk kepanasan mulut dahulu.
Al-maklumlah sudah 24 hari 23 malam aku biarkan belog aku terbengkalai cenggitu je..aku makin kekok untuk berbicara.
So, Mari ikut Irine Nadia Marcello warm up kan mulut!!

"Kuku kaki kakak ku kok kaku kaku kek, kok kaku kaku kuku kaki kakak ku” Hihi…Pengaroh Akademi Fantasia lah nih :D
(cuba hafal and ulang byk2 kali..sure2 ada perkataan2 yang tidak diingini akan keluar.haha)

Aku janji blog! aku takkan biarkan ko sorang2 lagi..Aku makin semangat..makin kental..makin kuat..makin segala makin..
Cuma sekarang nih..aku belum sembuh sehabis-habisnya..

And aku akan smbung balik entry aku nih balik..
Cerita tentang ape?
AKu biarkan korang dipenuhi dengan beribu riban tanda-tanda soal di kepala dan ubun-ubun korang bila aku tempekkan pic kat bawah nih..

Ada Irine Nadia Marcello di mana-mana :D

YEZZ APRIL 2010
Nak tau dengan lebih lanjut? Ok..sila beli :D

Cariklaa kat ruangan paling tengah-tengah sekali.Psti anda jumpe :D

(sepatutnya aku kena crop perkataan "untuk u all..13-17 tahun"
kat magazine atas nih) hehe.. :D

WAIT FOR MY STORY BABEHH..!

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in