http://irinenadia.blogspot.com/

K E H A N T U A N !


Salam guys :)
Woooww..aku dapat rasakan betapa addictnye aku dengan blog and pesbook skang.ngohohoh.Mane taknye...satu hari je kalo x de klas driving, aku akn n musti n wajibun menghadap ternet..daripada awal pagi bgun tido tuh..saaaaaaammmmmmmmmpaiiiiilaah pukul 1 or 2 pagi.hebatkan aku? Abg aku lak mendoakan agar aku rabun teruk satu hari nnt.ehhh!kejamnye dia!! baiknye adik dia!

Ok fine! aku mengaku, saat aku menaip entry nih, aku baru bangun tido, rambut tercacak-cacak, x yah pakai gel rmbut segala bagai pon takpe, gigi dah gosok rrr,mata plak still sepet2 bagai pagi2 nih.asik gosok2 mata je aku nih..tanda2 nak sambung tido la hagaknye..hurmm..x pon,nak qada' balik x cukup tido masa nak SPM arituh.ngohohoho!

Guys!
Smalam aku and abg aku selaku eskot aku, selaku PA aku, selaku kawan2 gelak aku,selaku photographer aku pegi satu tempat nih.Al-maklumlah hari ahad arituh apa punya mimpi Benjoy nak balik gumah pon tak tau..So, tidak hairanlah adiknya mengambil kesempatan utk menggoda abgnya utk pegi lepaking.HEHEHE!

Cerita pertama : Memang dah menjadi perancangan kitowang nak carik satu site rumah banglo yg dah kena tinggal kan berpuluh2 tahun lamanya.Baru skang dapat realisasikan.




.Mmg superb lah banglo yg kitorang jumpe nih.Kat dalam hutan! semak samun yg x hengat dunia! Dipenuhi rumput-rumput panjang yg aku rasa dah hagak lama x diracun.Bekas2 and serpihan kaca2 bertaburan kat dalam rumah and luar rumah.Hermm..apa yg kitorang dapati, wahhh..dah macam ketua kampung JKKK melawat kawasan la pulak! haha.




Waahhh!!! aku suka pic nih! pokok dia komain subur gemok2 lagi.sape yg baja siram pon tak tau.padahal x de penghuni!




Rina Rini AF katanye! <--mak aku yg cakap smalam.x sukenye laa aiii!



hehe..aku x boleh blah time nih, muka cool je, padahal Sang BenJoy selaku photographer tak tau hagaknya muka2 aku dah gatal kena lalang2 segala tewww~!





Owhh..tetibe Aksi and emosi rock dah masuk jiwa aku time nih!! <---Sang BenjOy yg suruh buat camni..nak nampak ganaszzz katanyewwww~! Padahal aku kan marshmellow yg lembut2 teww~~ Background pic nih cantik bukan? Haaa..sgt2 kreatif para2 pencongteng itew~!




Yeayyy!! muka slumber dah datang yeayyy~!




Aku suka bangetttt pic ini donggg!!!!





Ada orang cakap dahi luas nih orang bijak..lalalalaa~~


more pic? see at aizulmarcello.blogspot.com

Benjoy cakap ngn aku...
" dik..malam kang ko jgn ngigau2 kena sampuk santau plak bila dah balik shoot nih!"
HAHAA!

aku menjawab..
" ahahah..ok2..kita tengok sape yg menendang2 atas katil malam nih"

Cerita kedua pula : Haaa..aku ingtkan Benjoy nak bawak aku p
banglo B E R H A N TU nih je! after dat, benjoy bawak pi mamam n karok jap.Aku tau Benjoy sgt2 rindukan suara lunak aku, dats y dia ajak aku p karok.ngeh33 :D

Then, dah abis tuh, kitowang tnmpk satu beLon bessssaaaarrrrr punyeeewww kat atas DP.benjoy and irine yg terkesima terrusss berlari2 keanak-anakan melintas jalan menuju ke ats DP.Wowww!! haha.belon udara panas rupa2nya..ngeh3:D
Suke..suke..suke!! Benjoy tewos beli 2 ticket! Skali naik boleh 6 kepala je ok! kang lebih2 x de yg naik belooonnn udara panas tuh kang!




Besh sgt ok!!! Paling besh n myakitkan hati time pekerja tuh nak hidupkan api.Sgt2 panas okeh!!! bayangkanlahhh..space yg we all diri tuh sgt2 kecik..bila pandang atas kepala je, ada semerbak api. X ke cair make up ko? hahaha.
( nmpak x aku and Benjoy kat atas tewww~??carik2)


Last but not least!!
Thanx BenJoy!!! Aku suka bangettt dengan kerjak kamu yeahh dong!!
Ya iya la sih, kamu mmg berbakat!! Nggak usang aku join2 contest2 segala tuk dapatkan photoshoot gratis dan percumak! ngeh333!

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in