http://irinenadia.blogspot.com/

Episode 3 : LOve is a game that TWO can play and BOTH win :)


Assalamualaikum :'D
Cop..cop..kena wish thanx a  lot dulu yang dok pollow memollow blog nih..nak2 yg ada pollow memollow episode-episode untuk latest entry aku nih..;p Jgn risau..episode nih sampai episode 3 je..Pasni, kite bukak topic lain lak.
 (hoho.yew2 je..janganlahpercayasgtdenganakunih,padahalgambarbanyaklagi).

This time kita cerita about photographer yang bertugas bersusah-payah dok melayan kerenah aku n cik syg. Yeahh..mula2 aku ingatkan nak suruh kuncu-kuncu a.k.a sahabat baik merangkap abang2 yg terbaik aku, Benjoy and Benloy yg shootkan.Saje je nak ajak diorang..ngn diorang aku x de lah nak segan mana. Hummppphhh..dengan abg2 aku nak segan2 kem salam la jawabnye..hihi. Posing la camne skalipon, diorang akan melayan kerenah aku as adik bongsu diorang.hehe. But, arituh time shoot, diorang shoot aku sikit je. Arghhh...aku ape lagi, murka lah! 
*muncungkan bibir* 
X pe2, dimaafkan lah, sebabnya diorang time tuh pon memang ada job wedding. And cik syg pon dah ada panggil photographer lain untuk shoot nih.

Thanx  a lot to Abg Qayyum as official photographer kitorang. Thanx sbb sporting spnjg melayan kerenah kitorang yang gile2 nih..hehehe.Kalau ada antara korang yang masih pening-pening lalat dok mencari photographer boleh lah dok usha-usha Abg Qayyum nih. Usha untuk shoot je.jgn nak gatal2.
( HAHA..sesuke ati aku je cakap camtuh).
Ok nih website dia : Qayyumstudio.com


Haaaa..nih la photographernye..Bukan yang bertudung pink tuh. Nehi! Nehi! Nehi!
Yang  tengah nih laa Abg Qayyum..Yang belah kiri tuh ,cik syg pon photographer gak...;)
Time nih, keesokan harinya we all pergi collect gambar kitorang yang shoot smlam dekat booth dia.. 
Cepat kan? Berbaloi-baloi uoOOlssss. Dapatkan khidmat beliau dengan segera! ;p
Kalau korang teringin nak usha khidmat abg Qayyum nih face to face, silalah bergegas-gegas start henjen krete uOOlss ke Plaza Alam Sentral. Dekat situ dia ada bukak booth. 10-26 Disember je ok! Lepas tarikh tuh, NON ADO lagi dahhh..



Hoho..memang trademark abg Qayyum nih amik gmbr dengan customer-customer dia camni..hehe. 
Aku n cik syg pon tumpang2 interprame la jugak.


Kan,kan,kan,kan ? hehe. So, ape lagi! pergilah terjah website Abg Qayyum nih! Jangan dok terjah aku..aku tak tau pape.hehe.

Ok dah puas tengok muka abg tengah tuh, kita tengok muka 
dua ekor burung merpati nih pulakkkk :'D Katanyewww!  Merpati la sgt...hoho


:-)  + :-)  = ????
heheh.


Ingat tak entry yang 1st skali aku buat dalam blog nih tentang aku dengan cik habang kaca mata nih ? :P
You and Ai...Everlasting
time tuh pon shoot buat muka camni..dongak2 dagu ..hehe.
Tapi time tuh muka aku kelakar kot..hehe. Tak pueh hati betoilaaa..cik syg bila dongak dagu comel plak..
time aku je cam ada yang x kena je...huuuuu~
Ada orang cakap, muka kitorang cam ada mirip-mirip iras-iras sikit. Puas aku belek-belek muka aku depan cermin meja solek, depan cermin bilik air, depan cermin kerete, depan cermin moto, takde pppPPoooonnnn..hehe. Orang ramai tego muka kitorang ada sama tang-tang idong n mata. Maybe la kot. cakap orang, bukan cakap aku.hehe. Tang gigi jgn cite lah! Memang sah tak sama..gigi aku special case sikit..haha.


*mari kita gelak-gelak sopan dulu ngk pic nih..hihihihiihihi*
Kalau korang pandai dan bijaksana, apa motif pic nih? apa motif we all buat tgn camtuh.? hikhik



Pap! Pap! Pap ! hehe. Tangan main peranan penting ok. ;p
Pic nih cam kelakar plak..candid kot. ;p.
Bukan senang nak tengok muka-muka kena snap candid ni. Bukan senang jugak nak tengok aku gelak besar camtuh.haha. Macam-macam adegan dan reaksi muka akan keluar secara tak sengaja.huhu.
*perhatikan tangan kitorang..x leh blah seyhhhh* kuikuikui



Kadang-kadang aku rasa macam nak je teruskan niat aku buat bracess . tengok kawan-kawan semua pakai bracess cam besh je..besh sebab gigi diorang dah cantek..Daripda dlu lagi, simpan hasrat after skull menengah nak pasang dawai besi tuh kt gigi i yg rabbit nih.
Cik syg lak cakap toksah pakai. AKu cakap nak pakai !.Dia cakap takyah ! Aku cakap aku nak gak pakai ! Dia cakap takyah nnt dah x comel dah ! (HOHO).terus aku tersentap uoOOlllsss.
 *nada2 sentap di situ..huhuhu*
Dia kata nnt lama sgt nak pakai bracess tuh..mcm2 benda cik syg takutkan aku..Last2, aku akur dengan ugutan cik syg tuh.haha..vollleyyyyyhhhhh ke camtuh? ;p

Ok rrr..entry untuk episode 3 nih sampai sini je :)
cukup lah sekadar episode1, episode2, and episode3 je aku share2 kat sini.. :)


181 comments:

sayang oranglidi.dot said...

:D

yuyuEyuliaNa said...

yuyue pkai braces jgk :)

MyzaAli said...

tak payah la pkai braces, betul ckp ck syg tu..nt hilang la trademark! heheh :)

Shaheila Malek said...

cumel je dua owg ni :)

Amal Alynna said...

sweet !!! love this post and other previous post !

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sangat sweet......

zarifahmr said...

tu diaaaaaaaaaa ;D

saya budak manis said...

nice episode .

Nadodress said...

hahah :) comel ! ye gigi kak irine comel :)

Q E E said...

Muka bf irine tu macam iras-iras Pasha Ungu sikit. Hee

Puteri Iqa Izyan said...

haha,.kelakar lah abg qayyum tuh :P

motif tgn cmtuh sbb tak sabau nak kawen. haaa. kan? hehe..

Anisa Hang Tuah said...

nice photo~~

(:

Lisa said...

Dedua sweet! huhu.

Moga berbahagia ok!

senyumsenyum said...

xpayah pakai braces. dah memang comel dah :)

semoga akak betul2 dapat buat tangan macam tu nanti :)

/Dayah//Nurul/ said...

amboi, gambar sweet, cik syg tu takut cik irine sakit gigi kalo braces. pakai braces kena ada bnyk modal jugak. sy pakai braces dah dkt 4thn pastu gigi skarang mcm tak center jugak, tp syukur :)

ZuraSyazrina said...

ohh . sungguh sweet laa ;) comel lah kak irine yg kat gambar candid tuhh . sukasuka <3

CikHanim said...

sweet la korang nieyh.
cik abg awak tu sekali tgok mcm engku emran lak!
hehehe...

zatitieyrah said...

so sweet,,,,,

midOri's said...

wahhh! u guys really suit each other...so seirass maa..ngee..^^ nnti i pon nk tempah ngn abg qayyum lah for wedd..hekhek

edaya said...

sweet gylaaa :) hope berkekalan hingga ke akhir hayat . aminnn ~

snf said...

comey2..besh2.nati nak join fotoshot gak lah.hahaha..leh jd partner abg qayyum.hehee

Nur Shareena.. said...

er.. motifnye nak Demonstration sblum buat betul2 kot ? hhehe . all the best . ouh gigi tu aset penting , jangan tukar2 dah .

misztikah said...

tangan buat mcm tu ala ala tengah di tepung tawar kan kan kan..atas pelamin gitu auw..auw

anyway..suweet bangat !

SweetyMui2 said...

alolololo..sweetnyer!

Azrin Kamaludin said...

alahai..sweetnya korang dua nie..
irine! kat gmbar first tue mcm dkat plaza alam sentral shah alam..
oh!..knpa la tak terserempak waktu itu..hehe

teringginya nak jumpa irine..hehe

ezy eizyanie said...

sweet la irine

;)

jmput join jom

http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html

azureEn said...

dah comeL dah gigi tu.. =P

Kancilbiru said...

takmau tgk qayyum nak tgk korang...hiks!

enaz said...

irine.... siyes x payah la nk pakai braces bagai... gigi awak dah cntik.... siyes x tipu.... len cm saya kene pakai... hehehe.... jgn tw! haip...

Miss Ff said...

suka gamba fisheye tuh!

Miss Ff said...

suka gamba fisheye tuh!

Semarak Api said...

jg hubungn ni baek2 hokeh! :)

nazirulhazwan~ said...

argh irine, hatiku cukup terluka melihat gmbr2 mu bersama si dia.
tak sanggu ku menatapnya(mati den klu awek den tau.hehe)

nazirul marcello hazwan

Arina Insyirah said...

u guys so sweet ;)

wannurfazrini said...

sweet both of you . suka tgk :D

nur hidayah said...

sweetnya...kak irine...cmna nk wat gmbr cm blog kak irine yg ats skali 2....

mardhiah ismail (: said...

irine sweeet sngt wei :)

juliet. said...

betul ckp cik syg tu dik ooi. gg awk tu mmg cantik sbnarnya. xyah laa pakai..sya ni pnah pki dulu pn sbb gg jrg..nk cabut gg seksa yg amat..yela..beauty is pain kn??ni pn da tanggal braces gg jrg blk sbb malas pki retainer..hehe.. ;)

syaja said...

saia pun ade gg rabbit . bangga la same nan irine . wuu:)

Hezesuze said...

nice picta....nanti sis terjah website Qayyum tu ek hehe

AYuNG said...

awww......comey....:)

Naimah SiDiK said...

salam dik... uoalsss mmg sporting kapel of da year ...
ada la jgak iras skit2 tang pp naik bila same2 tongkat dagu.. btw both of cute mmg cute sgt2..

faiqah said...

kak irene xpakai braces pun da comel la:)

yana said...

sweet banyak2 la korang...
photoshot segala bagai...hihi...
irine...u ni comeyl..damn seyes..cute..

diana said...

barcess??
tak payah pakai la..
dah cukup comel dah tu..

Ayeem Jemain said...

cantik gambor2 ni. geram tgk! semoga berkekalan hingga ke akhir hayat! :D

yana said...

comeyl jep korang...
siap de photoshoot..hihi...
sweet macam gule2 kapas...hihi

Anisa Liyana said...

so sweet :D
sy pun nak pkai bracess gak, tp tak kesampaian lg ni :)

Un Phat Lee said...

gua rase takyah pakai.simpan je duit buat belanja kawin.he he he

aYun said...

ouh tak cukup la tgok gambo irine n cik abang.. Comell n suwiitttt sgt :) Love<3

anassuhada said...

memang same poonnnnn
tang mate tu haaaaa. huhu
sweet gila babas dik. :)

Hafidzah Hafidz said...

semua gambar cantek2..especially yang 2nd last tu..comel2 ngeee ;)

aima in luv said...

sweet couple la....
irine xpyh pkai bracess dh.. gg irine dh comel

Nieza Micha said...

patut cam kenal jek tmpat tu... kat Plaza Alam Sentral rupenye... huhu...

muke kamu berdua memang ade iras2 la... sepadan... sweet jek...^_^

husna said...

sweet.moga kekal hingga akhir hayat :P

myezatul aQma said...

cumil and sweet

ShArEnA.... said...

cumel nye kamoo..!!
suke sangat tgk..!(-_-)

♥ Nana ♥ Erna Ziana ♥ said...

dua2 chomel sgt ^^

nama.aku.lynn said...

serius cakap,muka korang memang ada irassss,,..and,kata org..muka jodoh kita iras2 kita..so,ai doakan yg tbaek for both of u!=)

modusoperandi111209 said...

hangpa nih dua-dua comey!

:D said...

tu motif tangan dua dua menadah salji dekat blog ni ke?:P

btw,u both sweet:D

rere

Adah dimie. said...

sweet. hope everlasting :)

Amirrah Zawani said...

weewit. sweetnyaa... semoga berkekalan.. sy pun teringin nak pakai braces jugak.. =_=

nurul huda said...

wah, sweetnye!
semoga bahgia ngn si dia selama lamanya :D

fittiariri said...

sweeettttt :D
a'ah la irine t lau pkai braces da xley tgok gg wabbit irine nadia marcello:)

y u y u Z u l a i k h a said...

SWEET NYEEEEEEE! NAK LA MACAM NI ^^ <3

zahirah said...

hye irine. sweet okay korang 2. btw macam familiar je cik sayang irine tu..hmm..photoG jugak?

Alia Asyura :) said...

pic yg kak irine tnye 'ape motif pic nie?' lia ase lah kn, cm org nga sanding. kan kan? hehe. time org dok tepung tawar kn tgn cmtu. hehehe. ;p

Alia Asyura :) said...

pic yg kak irine tnye 'ape motif pic nie?' lia ase lah kn, cm org nga sanding. kan kan? hehe. time org dok tepung tawar kn tgn cmtu. hehehe. ;p

mustRZ said...

salam..
hehe
sama2 comel..
geram tengok..
moga bahagia sampai ke jinjg pelamin..n akhir hayat..
btol kata cik syg awk 2..
pakai bracess t xcomel plak..
yg original lg comel..
itulah kurniaan Allah...
:)

Na said...

gamba yg bawah-bwh sket tu mcm org tengah skodeng jer..lawak

Q :) said...

follow blog sy pulak eh (: thanks

zEri sAfEerA said...

olololo tomey :)

aish♥ said...

weee~~
sweet nyew..
ske2 (>_^)

mish cokat said...

alolo~ souitnye! ope kekal yaa :)

iedchan said...

comey2...comey2..ehe

lolitasinta said...

alalaa . tiutt miuttt merpati duee ne ;DD

~NazRaH WaHaB~ said...

Kiut bebeno kome bdua nih... nnt kalo kawen,, jgn lupa suh abg Aizul amek gambo cunn bbanyak taw...

shira said...

sweetmyer korang..
chumil2..
like2..
(^_^)

shira said...

sweetmyer korang..
chumil2..
like2..
(^_^)

*apple* said...

dh cantik dh la.. xpyh la pakai braces okayh? =)

syira said...

wah.. ini rupenye cik irine yang diperkatakan oleh blogger2 lain.. huhu.. cantik.. u deserve it...
huhu.. baru jugak join blogging ni.. u inspired me lah.. =)

miyoshu212 said...

siot tol amik gmbr...seni lbh kurang mcm 'amiYo the photographer' gk lah...serius..!!

0range said...

Irine,ur face is like korean singer name IU.u guys like a twin~ XD

greenailin said...

x yah da pakai braces...nant hilang kecomelan tue, gigi tue yg mahal....mesti cik abg berkenan kat situ...hik2....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

comel je gigi camtu. sebagai pemanis la irine.. ha tau dah posing camtu posing-kompang dipalu... pengantin malu. ehehe. lalalala~~~

nurul dottie said...

, MOTIF tangan tuh maknenye . mao kawen laa . HAHA ~ tak paya pakai braces . nanti gigi rabitt sudah tak comel . :)

Jannah Farahnaz said...

wah bagai pinang dibelah dua hoho..juz kidding..

sicomot-comel said...

haha..
kak irene toksah la kai dawai kt gigi uh..hilang seri nnt..
bkn sng nk dpt rabbit teeth..haha

Shawl's@ayucinta said...

tak tau nak ckp ape d airine..hehehe..cantik bangat gmbr2 itu..

syafiqah :) said...

LAWA THEME ;). KAK IRINE TK PYH LAH PAKAI BRACES, GIGI DAH LAWA :D. OKAY THE END. HAHHA

Aleefa fatimah said...

cumillamatlah!hee~

syida said...

sangat sangat sweet! :D

Kyo Nzyrahun said...

first time kot komen blog kak irinie
nazyrah dulu,suka visit tapi tak rajin plak nk komen lol :p

moga2 berbahagia ye kak irine hehehe ,nk pakai bracess? doksah kak irine hahaha,dah comel dah tu :D teehee

Ain Zulaikha said...

hehe kelakar pulak tgk photographer

Miss Yan said...

irine tak pakai braces pon dah cantek...=)

rajin2 dtg lah jenguk blog sy yg x seberapa indah tu..=)

HafizRahman.com said...

wahhh phewwittt..hahaha...ada buat entry pasal awak..=)

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/12/hebat-betul-irenenadiapengganti-hanis.html

Syafiq Rosli said...

hehe..cepat la kawen..xsbar nk mkn nasi mnyk..hehe

anwar ridhwan said...

blog irine ni style la....

miss tulip said...

kiut miut larh..

Rara Nasiha said...

dear, tak payahla pakai braces. dah lawa dah. betul. gigi u bukan tak teratur pun. cantik je. okey? betul cakap cik sayang tu. heehe :)

anwar ridhwan said...

serius sume gambor tip top...

♥Azie♥ said...

comel

Nur Fazrina Hadi said...

semoge berbahagie selalu :D

eni said...

kak irene,pinjam 1 gambar nk post dlm entry.=)

Miss iZa said...

kak irine bleh bantu saya cmne nk wat blog x coz saye bru nk mula ke alam blog nie..harap kak irine dapat bantu saya dan kak irine bleh bantu saya di facebook iza faiza.. harap sangat kak irine dapat bantu saya...saya nk jd cm blog kak irine..thanks

Darkbatman said...

waaa.. romantiknya.. apelg irine? cpt2 la yer.heee

YanaMIB said...

mmg mcm merpati pon..comel..hehe~ (^^,)

Yuyulala said...

wow. impress! u both are gojes. and pic sume santek-santek la! sukeee :)

ejat_laranista said...

skew bce blog arinie coz bez sgt..pic sume cntik2..jleznyee sye..hehehe...pape pown nice..;)

misscthajar said...

pic n korg dua sgt gorgeous.. like it so much.. :)

merahitujambu said...

suwiit

Mimie said...

seronoknyer tengok irene ni hepi n senyum2 selalu.hepi2 selalu taw.. (^ ^)v
nanti kawen jgn lupe jemput taw.ngee~

Nadia arRumaisha said...

irine, akak nak tanyer, ruang iklan ader tak lagi...akak berminat laa dik...untuk blogshop akak

Hanis Ayuni said...

omaigooddddddddddddd! irine sgt comel. hehe. your shayang pun sgt cute. love to see both of you. may GOD bless both of you. :)


awak, kite ade jual cute handmade polka dots ribbons taw. mcm yg irine pakai tu. nice to be wear with your trendy hijjab. kalau letak atas shawl confirm comel. hehe. :)

cute ribbons for sale ! its cheap and affordable !

O'gosh said...

cantek sangat2..macam pinang dibelah 2 orang tua2 kata..

rinie din said...

gambar dan orangnya mmg cantik. Peksa dah abis ke? Semoga dapat flying kaler yer. tata

jom baca beza seo dan ceo

Miss Putput Chantek said...

Hello.
Anda sudah di tag !
Do, feel free to check my blog yeah
http://missputputchantek.blogspot.com/
-,-

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

xterkata nak cakap sbb tersangat cantikkk!!!

neway jom singgah my new blog and being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/

maya sarry said...

haha . gigi irine, comel :D

intan said...

nk tahu ape yg buatkan nadia ni chomel? ;) gigi arnab tu lah..tp, klau dh pkai bracess..bak kata cik syg irine, 'nnt xcomel dh!'.. ^_^

cik cira said...

akak cntik sgt...bertuah your bf dpt akak....psgan secocok =)

dellaryza cuppie ♥ said...

kak irine jadi lah follower sy http://zarydella.blogspot.com heeee :)

shahjiehan said...

style ar pic nih

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

marbelesnye gambo....tabib spring kat fotographer tu ekk

Chikinification said...

ouh...sangat cantik ini picture semua...p/s: dik,ko wat je satu entry pasal dak yg da fully duplicate blog ni...biar dy merana n trus musnahkan blog dy...pe pny manusia la cmtu...da xdek idea,x perlu la smpi desperate nak curik 100% idea orang...

NADIA RAHIMI said...

aip aip. duduk renggang2. hihi ;p

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

Braces,? Homaigod
tak payah la kak
azab sikit pakai braces
macam saya nih =P

haniey said...

wow romantik sgt..sukala..
haniey pun pernah berangan nk ambik gambar cam2.. :)
haniey cuma rasa sgt terharu bila tgk irine sgt rapat ngn abg2 irine..bangga jika haniey juga punya abg mcm irine..sb abg haniey da meninggal..haniey selalu tgk gambar irine ngn abg irine aizul marcello..thanks sb hadi lam dunia blog ni..dan wat haniey dpt rasa kegembiraan korang adik beradik..

haniey said...

wow romantik sgt..sukala..
haniey pun pernah berangan nk ambik gambar cam2.. :)
haniey cuma rasa sgt terharu bila tgk irine sgt rapat ngn abg2 irine..bangga jika haniey juga punya abg mcm irine..sb abg haniey da meninggal..haniey selalu tgk gambar irine ngn abg irine aizul marcello..thanks sb hadi lam dunia blog ni..dan wat haniey dpt rasa kegembiraan korang adik beradik..

haniey said...

wow romantik sgt..sukala..
haniey pun pernah berangan nk ambik gambar cam2.. :)
haniey cuma rasa sgt terharu bila tgk irine sgt rapat ngn abg2 irine..bangga jika haniey juga punya abg mcm irine..sb abg haniey da meninggal..haniey selalu tgk gambar irine ngn abg irine aizul marcello..thanks sb hadi lam dunia blog ni..dan wat haniey dpt rasa kegembiraan korang adik beradik..

aqilah said...

sesuailah korang berdue...suke aqilah tengok...romantik sangat2...semoge korang kekal lah ea..=)

MaMa3H said...

WAh..dua-dua pun sgt comel:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sweet lah gmbr2 ni..LM suker sgt.

Teratai Ibunda Catering Sdn. Bhd. said...

nice photos!

Azura said...

salam,
bagaimana saya nak buat iklan di sini...
boleh beri detail ke e-mail ladybird79@gmail.com

nice pic TT

KAY said...

sweet sgt!!!!nak wat gak!! thankz bg idea!! dah lama mencari juru camera yg leh bg view mcm nie..so romantik!!!

soffya cik bulan said...

wahhhhh :)

Sepatu Hijau said...

salam

syira nak jadi follower ke 10 000 :)

dah lama tunggu nie :)

Miss Tasantek said...

motif pic yg tadah tangan kt lutut masing2 tu mcam nak bertepung tawar jew..
hoho..comel korang neh :)

♥e'in♥ said...

wah... semoga b'bahgia.. e'in ase, xyah kot pakai gigi besi.. t kang ilang laa gigi arnab 2.. huhu..

dhea osman said...

lovely pictures you have there nadia :)

fafau de craft said...

kagum dgn ciptaan Allah...sgt cantik awk..

A I N A said...

kak irine selalu je comell taw.;))

nadhirahkarim said...

swiit sangat...
:)

Awatif Azizi said...

so sweet~

ske sgt2 tgk pix kt atas 2..

iedchan said...

Hi~.ari tu my fren kawen, pakwe u jadi photographer.. mase i nampak die..i igt kan kat mane la i pernah nampak....hehe..kat blog u laa..

nurawanees said...

yea...setuju..mmg korang de muke iras2 la..cam adek badek pon de gak..tp xper kate owg jodoh kekal lame tau..amin=)both of u r so sweet...

nabil_potter said...

phewiitt :)

nazirulhazwan~ said...

irine, den tag irine, tak kire, kene jugak buat. nak berkenalan o0o0.
ben ashaari pon buat mase den tag die dulu.hehe no xcuse.haha

aisyah said...

kak irine comel lar...
kak irine add lah syer dlm fb yer...

Sophie Al-yahya said...

thanks irine, lawat blog Sophie. =)

MamaEma said...

so sweettt...

SyedMuzzamir said...

salam hi. jemput join contest di blog saya eh.
http://http//symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

huda rashid said...

so sweet:)

SIELA MIKAIE said...

sweetnyer kamu berdua nie..:):)

suke tengok gmbar2 kamu..

tantek2 semuanya..

cuteee!!

YM shbm said...

sumpah cute dak nih!!!

Ryn Baharun said...

sweet :D

Myra Arshad (: said...

comel la korang :)

Myra Arshad (: said...

comel la korang :)

Hamster! said...

korang pasangan yang sangat comel..sweet n sour..romantik..

heheh

moga korang berbahagia sampai ke anak cucu cicit cacat..upss..silap yang last tuu..:p

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

cute n sweet sangat2!!!suke post ni!!!:)

Puteri Iqa Izyan said...

irine, my blog design is just like u.

hope irine tak kesah. tp buka semua lah.

;))

she.said said...

comelnya kalian!
still cute with those teeth :D

http://zirasurprise.blogspot.com said...

sangat suker..!!! nice m0ment...! i like very much..!!!

fatin hanani said...

fatin paling suka tgk pic yang bertongkat dagu tu hehe
sweet sgt :D

nur amalina said...

hye beauty,i know u really love in fashion...if u dont mind,try hanna tajima style..she so gojessss...

Afiqah Nichkhae Yeo said...

shheeesshhh
really jealous wif u sis
coz u r really cute!

mahirahkamal said...

sangat sweet. ^_^ Semoga berbahagia selalu.amin

remySunbae said...

cantiknye gambar...comel sungguh nadia nih...

misscthajar said...

suka part candid yg tampar2 manja 2.. nmpk so cute.. :)

dieyna_forta said...

have a great couple....nti kawin msti grand bangat nih

shahjiehan said...

jom join SJ~ http://shahjiehan.blogspot.com/

Mama Kembar 3 said...

gorgeous pics! and korang berdua so sweet lah. Moga moga korang ada jodoh, tak sabar nak tgk gambar korang jadi pungantin...mesti cun :-)

eightDesigns said...

salam Irine :)
ni kaksue dari eightDesigns.
akak nak tanya, Irine ada buat tak advertorial kat blog irine?
skrg akak ada buat contest my BFF (best friend forever) contest. maybe Irine boleh citer pasal contest tu.
huhu akak harap sgt irine dpt bagi peluang pada akak. nanti irine bagitau la brapa ongkosnya ya.

irine boleh contact akak kat email:sue@eightdesignsboutique.com
www.eightdesignsboutique.com

luking fwd to your reply. tq dear, wassalam :)

p/s: comment ni takyah publish pun takpe. actually akak nak email,tapi tak jumpa plak cari email irine hehe

xcyber said...

cute sngattt!!!

fariza zulaika said...

so sweet..
sepadan lar..=]

mysara said...

irene cm ne pn ttap cantik..:)

yui ameera batrisya said...

nice pic~~~

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

skenye picc kat ats tuh..
sweetnye korang..
hope kekal hingga akhir hayat =)

Firdaus Kasim said...

emm braces tue apa ya?

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in