http://irinenadia.blogspot.com/

Episode 2 : We shared many smiles and many tears :')


Assalamualaikum.

pernah dengar tak ungkapan,
"Mungkin Tuhan menginginkan kita bertemu dengan orang yang salah sebelum bertemu dengan orang yang tepat buat kita".

Korang boleh renung-renungkan ungkapan tuh dan selamat beramal ;)

Ok Straight to the point! Kesian korang menunggu dengan penuh setianya dekat blog aku ni. Dah la blog ni makin senyap sunyi sekarang, dah x de background song. Kesian blog ni, dah jadi blog yang bisu :(

Uish..betol kan orang tua-tua dulu cakap, bila rindu nih kita tak boleh nak pendam lama-lama sampai jadi pekasam..nnt jadi bengkak. (mandai-mandai je cakap orang tua yg cakap ayat tuh...hoho). eyh tapi betol lah..nak2 bila jauh kannn..lagi laaa..terasa dia punye bahana rindu tuh. Wahh gituuuuu kannn.huhu. Minggu nih penuh dengan plan-plan yang dah dirancang 2-3 bulan lepas (x silap aku la). So far, Alhamdulilah semuanya berjalan lancar. HAHA. 

Yeah..as u all know, rite now aku pon tengah menikmati cuti sem aku. Dah alang-alang tuh, macam-macam lah kan yang nak dibuatnya. Antara salah satunye pergi shoot dengan cik syg sorang ni. Bukan senang nak shoot sama-sama. Lagipon, we all nih dikira cam long distance relationship dahh... huhu. Kalau aku tak busy, dia mesti busy dengan job wedding dia. Kalo dia dah free, aku plak tak free. wuwu..sadis nye. So, weekend yg nih la masa yang paling sesuai :)

Meh-meh aku ceritakan sikit-sikit behind the scene punye cerita before we all nak g shoot tuh. Malam before hari nak shoot tuh, masing-masing dah cam excited je. Aku jangan cite rr..daripada 2 bulan lepas aku dah set reminder dalam nset date ni. Siap countdown segala, main pangkah-pangkah bulat  kat kalender cina taww (hihi). Malam tuh pon, kitorang yang biasa tido lambat ni, masing2 kena dan WAJIB tido awal..Yela..keesokan harinya dah kena bangun awal-awal. Kang kalo tido lambat kang, mulalah naik mata-mata bengkak bawah mata. Tak sukenye laaa aaaiiiiii...

Pagi-pagi bangun jeeeee tido dalam pukul 5 a.m, dah start prepare apa-apa yang patot. Bayangkanlah, nak shoot nye awal2 pagi. Kata cik abg, nak kasi gambar tuh cantekkkkk, shootlah awal2 pagi. So, after dah siap2 mandi and solat subuh semua, dengan penuh mamai serta mata sepetnya dah start makeup. Dalam kul 6.15 a.m camtuh la start makeup. Awal kan? kuikuikui. Korang time tuh sodap dok melantak tido kannn! Kul 6.30 am tepat aku dah call cik abg suh bangun. Kalo tak kejut, ada yang terlajak tido nih kang. Orang bujang kannn.. :P  Make up untuk shoot nih by akak aku sendiri, CPM Honey Nurhaliza :) Sejam aku dimakeupkan..Sejam tuh la aku dok syiok-syiokk menadah muka untuk dimakeupkan.hehe.


Makeup by : CPM Honey Nurhaliza :)
Time nih, aku request dekat akk aku suruh makeupkan purple smockey eyes.
Sebab nak matchingkan dengan white dress and shawl pink ni.
Shawl nih korang boleh la usha-usha dekat SACC Mall. cantek2 kot semua..memang rambang mata blink blink korang nnt.

 Then kul 7.30 am aku and the geng ( geng aku sape lagi kalo bukan abg2 aku..Benjoy and Benloy..hehe), bawak terus pegi tempat shoot ni.. Cantiiikkk uoOOlsss tempat shoot nih. Nak-nak bila suasana pagi-pagi kan. Nasib baik tak hujan. Seryess aku suke..hehe. Actually tempat nih, mula2 aku mmg dah berkenan gak nak shoot kat sini. Sebab tengok dekat facebook, ada model2 shoot kat sini.  Tak tau plak tup tup cik syg pon dah usha2 jugak tempat nih and dia share link gambar tempat nih kat aku.  Perghhhhh..kebetulan..sama la pulakkk taste kitorang..hehe. Before nih, aku cam teringin jugak and simpan hasrat nak shoot kat Ladang UPM tuh, yang tempat Lagenda Budak Setan berlakon tuh. Tapi x dapek la pulekk. Takpelah, next time ado lagi :P ( Leh tak ? :P ) Kat tempat nih pon dah cukup cantek bagi aku  :)
*sengeh-sengeh bahagia*
.
 
Cantik kan tempat nih? :) Pagi2 lak tuh..sejukkk kot. 
yeahhh..as we plan, we all saje suke2 nak shoot ala-ala white theme. Bajet cam bidadari bidadara lah tuh nak white theme segala.hehe.Ikutkan hati nak je shoot ikut pink theme. Tapi pikir2 balik, mustahil la cik syg nak pakai pink kan. mesti die ingt die paling jambu dalam dunia nnt..;p Last-last, sebulat suara nak pilih white theme.Nampak cam suci sikit bila masing2 dah pakai white colour. hoho. Baju kitorang jangan citelah, beli punyelah dah lama, rasanya kitorang beli sama-sama 2 bulan lepas kot. Lama kan?? Sampaikan mak aku pon dok tanya-tanya, bila nak pakai dress tuh yang asik dok tergantung baekkk punyee dalam lemari tuh. haha.

Hari before nak shoot tuh, kitorang punye last minute nak cari barang2 untuk shoot nih. Actually, aku suggestkan dekat cik syg nak beli balloon gas tuh. Ngidam betoll nak shoot ngn balloon-balloon gas yang bebanyak tuh. haha. Carik2 tak jumpe..pegi sana pegi sini x jumpe. Nyesal lak x google awal2 kat internet mana nak carik kedai yang khas jual untuk balloon gas tuh. Kan dah terkilan.Anyone yang tau mana nak cari kedai2 yang jual balloon gas nih??? Kempunan plak..wahhhh..siap nak kempunan segala ni..hihi.
 X pe, next time ada lagi. Last-last beli balloon yang biasa2 tuh..cik syg beli balloon yg untuk budak2 tadika main tuh. haha. Tapi berguna gak..sgt berguna. Aahh....mmg bguna buat anak2 buah aku main balloon2 tuh semua and tiup sampai pecah. hoho. X gune pon balloon tuh..x de masa nak tiyop. Nak suruh cik photographer tiyopkan, terasa segan plak. Kang dia ingat aku nak buli die pulak.hihi *kidding*
Cukup2 la tuh abg photogharapher tuh dah buat jasa dengan aku sebab tolong pegangkan handbag i kehulu kehilir time shoot tuh ;p


Pic by  : Qayyumstudio.com
Cantik kan lalang-lalang yang dok menghinggap nih. Lalang baka baekkk punyeee.hehe.
Lalang2nye colour purple kottt..toksah dok edit2 colour lagi dahhh. Sebab mmg dah nampak cantik kat sini :)


Bunga dah layuuuuu..hehhe. Ada orang tuh terlupa nak renjis-renjis dipilis dengan air malam before nak shoot tuh sbb simpan  bunga tuh dalam kereta kesayangan beliau..:) Bila bercerita bab bunga pulak, bunga tuh pon, last minute jugak sebenonye..Ikutkan hati aku nak cari handflower..tapi cik abg cakap cam x sesuai la pulakk. Handflower lah cantik kan,kan,kan. ;p


We shared many smiles and many tears :')

Dalam banyak-banyak gambar, aku paling suka pic nih kot..huhu. Sebabnya, masing2 macam tak tercover nak tergelak..Tah hape lawak pon tak tau..hihi. Yg penting, spnjg shoot tuh, aku tak habes2 tergelakkkk je..dah la aku jenis yang senang nak tergelak..Kalo tak tergelak, aku tersengih. Pantang sikit kalau aku buat muka masam , nanti mesti and KONPEM cik abg cakap muka aku masam cam "kopi". Ada ke dia samakan aku dengan kopi. haha. Kijam! Kijam! Kijam! hehe.

When LOVE become as a PROMISE, 
You have to fulfill it with all your HEART 


Nasib baek kitorang dapat photographer yang sangat2 memenuhi citarasa..haha. Aku dah bajet dah, kalau depan photographer lain, sure2 aku akan malu-malu itik segala. But, for the 1st time, photographers yg merangkap kawan cik abg aku, Abg Qayyum and Abg Shah tersangatlahhhh sporting! hehe. So, senang lah nak berurusan dengan dia. Masing2 kepala gila tingtong-tingtong je time shoot nih :) Diorang buat lawak pon, ikutkan hati nak je gelak abis-abisan..tapi kenalah cover2 sikit.hehe *kantoi*.
 Shoot time nih..dua tiga jam je..then abiss... :) Muka i pon dah berpeluh-peluh uOOlssss dok tahan menghadap bawah sinaran cahaya uV matahari nih.haha.

Last but not least,
weekend nih antara weekend yang paling paling paling paling........................buat aku.
*sila isi tempat kosong dengan ayat yang sesuai* HEHE.

taddd taddaaaaaa...



I'm not looking for someone who has EVERYTHING,
but someone who has TIME to spend with me MORE than ANYTHING.

Bui bui :)
Episode 3 kalau aku rajin, aku buatlah. Kalau takde, kita bukak cerita lain pulak pasni :)



215 comments:

1 – 200 of 215   Newer›   Newest»
Shafa said...

comel la kamu berdua nie... ^_^

~Miss_eiyDa ~ said...

same cantik same comey heeee

mAisArAh CHIPSmore said...

kak irine c0mey sgt..
ske... ske.... ske.. ske...
ehe ^^

EmanCloud said...

super sweet. n super jelez ngan dato V.. sobs.

misz sheyla said...

sgt suwittttttt......... :))

azryNaiN said...

swet :)

w.a.n.i.e said...

terrsangat2..comel je entry ni

Ciksue said...

wahh irine sgt comel..
sweet in white kan..
suci gituuu..

syafiqah :) said...

Yeay, when love become as a promise, you have to fulfill it with all your heart <3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sepadan=)
yeay!!

-yana mz- said...

like ur 1st word~
sangat setuju..

Irma A.Wahid said...

really sweet la irine...bf ea?? hehe

rainbowskittle said...

alalalalaaa comel nye !

mie said...

waduh!!!
memang sepadan...
heheee

Amirrah Zawani said...

wahhh suka tgk gambar2.. semua cantik.. sila buat episode 3.. :)

wirdawahid said...

wahhhhh ! korang sweet tau tak. suka gilerr la.. semoga berkekaln tau! lepas nie wedding jangan lupa jemput!
btw, ayat atas first sekali tue, ade jugak manusia kata ayat tue xbetul. sedeyy kan:( wirda sokong irine ;)

fatin said...

sweet lahhhh~! huhu.

Husnatul A'tiqah Abdul Hady said...

sweet lah both of you..

sama padan..

semoga kekal.. =)

ika~~ said...

*TERPESONA

cEriteR@ cheNtA L!Ly said...

suke la..cantek sgt2....
btul org ckp Allah xkan temukan kte ngan org yg betul n tepat...
die akn temukan kte dgn org yg slh supy kite lbh matang..
mcm dlm entry saye ni ade tulis knape Allah xtemukan kite ngan org yg btul..

http://chenta-hati-lily.blogspot.com/2010/12/kenapa-allah-temukan-kita-dengan-insan.html

Embun Pagi said...

woooww.....romatiknyeeeee...mcm kat oberthesea la tempat tuh! ehehhe

syazwani othman said...

serius nmpk romantik!!!! hehe btw nak ucapkan k.irine dpt kebahagian bersama minyak oliver..oppps bukan vel oliver :))

LORD ZARA 札拉 said...

Vel sangatlah comel bila bersama adik Irine yg comel ni~

Woot!

=)

sama2 sepadan tu dik~

XD

dafina afiqah said...

BEST !!

NikiSa IzAS said...

mmg sgt cantik...sepadan..
photographer pun best...

norsakinah said...

wahah kak irine suweet la same encik syg (:

sayaana said...

wah~
2-2 same cantek...
same padan...
moga berkekalan~

Kalamhati said...

Marbeles!very de very nice shots..seronok akak baca cerita korang..semoga bahagia sokmo..=)

pink said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa cantik nya gambar gambar dan orang nya sekali ;) hihi
bahagiaaa betol ehh akk skg :D

Nur Syamiza Hadi said...

sweeetttt!!! ;)

mOoN said...

both look so sweet and nice being together...

niKKancomE(@_@) said...

hhohoho...so sweet korang berdua....

emaduel said...

hi irine.mind to share kat mane u buat photoshoot ni?cantek!!!

i pernah buat kat UPM tu.memang cantek!try la :)

joyah spok said...

cantekkk giler....sweet couple

eman said...

so sweet~~ :)

miss epa said...

chomel! :)

miss epa said...

chomel! :)

Eyqasara said...

waaaa..!!!! nice shoot!!! nak lagi! nak lagi! nak lagi! :D

Nur Fazrina Hadi said...

huhu . so sweet :]
hope irine gn cik abg sygg tu can be last longer . hehe .
siyes jeles , bile agak2 aku nk dpt cmtu eh ?
huhu .
semoga berbahagia :)

nur lilyss said...

irine mmg syggggggg die sgt kn! hehe moga bkekalan. seriusly sweeeetnyeee dpt photoshoot ala2 pre wed ni haha

Pyka Rahmat said...

irine nadia marcello terbaik <3

Nurul Syuhada said...

ingat da ley makan nasik minyak tadi...macam pinang dibelah2..hehehe..

Syahirah Berhan said...

Sweetttttttt. Suka suka suka! :D

mishy weird to do? ! said...

waaaaaaaaaa... sis ! natural beauty ! ha ! gorgeous ma ~

hannafauzann said...

alolo . sweetnyewww :D

BeeZura said...

pewwwwiiitttttt.... santik² sgt... ala rjin² kan la tuk 3rd entry.. hihihihihi... luff both of u dear.. ngeee~

lyn sakura said...

tersngat2 la besh...shukenye tgok irine ngan sidia.semgoga berbhgia tau...ade mse wat ar ag episode . .

Zalina Razali said...

sama cantekkk sama padannn :)

Nur Fazrina Hadi said...
This comment has been removed by the author.
mira the monster said...

woww..dah agak dah g photoshoot..tak kan cik irine kte ni bertunang lak kan..hehe..same pdn same cantek..
hope kekal..sweet sgt :)

merahitujambu said...

CANTIK SUWIITTT


WEEEWWIITTT

♥CIK SHA♥ said...

semoga berbahagia..gambar semua sweet..very lovely..^_^

Syamimi Nazifa said...

comey sesangat

Cik Gallus Gallus said...

sweet..sweet

Cherrie Pie Sweety said...

Sama cantik sama padan..
tak lama lagilah nie :)

Yunie Ayunie said...

terbaek lah..huuuu~
lawa sgt2...

Puteri Iqa Izyan said...

terbaik lah shoot. sweet gilos :D

ingatkan irne nk tunang2 ke.. hehe :P

Dang Intan Duka said...

nampak manis korang berdua..
semoga lebih ceria apabila bersama.. ;p

fyfahChing said...

auwwww..sangat sweet..suke:)

Lis Amir said...

omgggg! irine, both of u sangat sweet n sepadan. semoga kekal bahagia. phewwiiittttt

she~kien said...

nice blog :)
sweet sgt...
i loike....

AiDa AzRyN said...

whoa! so sweet.. :)

O'gosh said...

Sama santek dan comels momelz

Na said...

gamba cantekla...pandai gambargrapher tu ambik...

Kancilbiru said...

alolo sweet nyer both of u...may Allah bless u always yer irine...:) amin

snf said...

sweet2.cepat2 la kawen.nt mest byk2 gamboo lg.hehe

Aradolly said...

aww :)

Syiela said...

wah...so sweett.....chumil giler eh...sume lah....
yeah....moga berkekalan yek sis Irine...:)

DiahRodzi said...

yeah...finally update pon....lama tau menunggunya...
hhehehee...
so so so sooooo sweet la....:D

Emora Valeria said...

serius lawa.pandai fotografer amik angle.thumbs up kepada semua yang terlibat ^_^

Nurdalila said...

sepadan la.. :) semoga berkekalan.

YanaMIB said...

auww trus dpt idea utk photoshoot pre weds..ngee~ (^^,)

Awatif Azizi said...

teramat comel + sweet = PERFECT...

=)

dilla adilla said...

sgt chantekkkk!!!

Fatin Fadhillah Mat Ayob said...

aww...
sweetnya...
smoga berkekalan lah sampai bila2...

dayana azli said...

irine. sgat cumel kisaah u

MuchuNadh said...

exciting weekend....
sweet sgt :)

azureEn said...

cik irine, rase2 nye kawan i penah beli balloon gas tu kt satu kedai nie name balloon buzz. sebab cik irine ni dah kempunan sangat, i tolong google. nahh =D

http://balloonbuzz.com/balloonbuzz/catalog/exchange/c30.html

tu branch2 dye. pasni bole la u g beli for next photoshoot k ^^

Ujang9897 said...

sgt cantik..terbaik...

Nieza Micha said...

comel sgt... gambar-gambar sume cantek... suke tgk..^_^

aYun said...

cannnntikkk sgt irine :)
semoga berbahagia :)

nurul dottie said...

, same cantik , same padan . =) , romantiknye tempat nihh . HEHE

Azrin Kamaludin said...

Irine! i love this word..

"I'am not looking for someone who has EVERYTHING, but someone who has TIME to spend with me MORE than ANYTHING"

btw gambar sume mmg chantik2 la adik Comel!

Zaty Anuar said...

sys irine sweet :)
hot to go !

anyma said...

haha.weekend yang paling bermakne:))

Marya Hana . said...

aiceh..

si benjoy kalau tgkap gambo x lawa x sah..

Jehan Najib said...

kamu sangat comel :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kat mane lokasi? ehehee.

AZLIN said...

perfect couple..

Mr. Swift said...

Woohoo! Sweet dong! :D

oh btw ape name lagu kat blog PINK ni eh?Taylor Swift kan? :p

aish♥ said...

so sweet (>_^)

Ikr@m said...

eh cam kenal bf u tu..dak perlis ey ?

Twinx said...

irine,cantikkknya awkkk..semoga berkekalan lah ya insya-Allah..makeup pun cantik,i love purple smockey eyes sebab selalu buat..hihiii

btw..pasal balloons gas tu akk ade baca dkt blog kak zila ziman awal thn aritu..

ni link blog tu
http://sayamaukawen.blogspot.com/search/label/balloons

iqbalhakimi said...

setuju dgn ayat awal2 uh..hehe..bila ntah nak jupa orang yg betol.hehe

:mikaomei: said...

wahh jelesnye dapat shoot same same.
huhu

♥ f.a.n.a.b.e.l.l.a ♥ said...

alolo..so sweeeettt...=)

secantikmanis said...

WADUH SENTAP BETUL LA
GAMBARNYA SIYES CANTIK2

secantikmanis said...

WADUH SENTAP BETUL LA
GAMBARNYA SIYES CANTIK2

adorablePUTERI said...

awwwwwwwwwwww , comel sgt ! wahh ! you are PERFECT TWO ! sgt suke laa . sgt secocok kak oii ! yuppaaaaaa .
tade words dah nak gambarkann . sangatttt sweeeeeeeeeetttttttttttttttttttt :)

Fxysche Nas said...

dear...
moge hbgn kekal hgga ke jnjg pelamin strusnya ke ank cucu hgga ke akhir hyt..
aminnnnnnnnnnn

Nuraini S said...

sweet sangatttt semua niee ! ^^

ieya said...

kak irine comel sangat .
moga berpanjangan yea :)

p/s : ieya suka baju tu , sweet .

Hidayah said...

cumilnye ladua2 skali,nasib tak pakai pink lau tak mmg jambuuu

**sHiKinn** said...

sgt sepadan....cpt kahwin!haha..tak sabar nk tgk gmbr kahwin kamu pula..

Asmira said...

pakej lengkap sbg seorg gadis.. semoga jodoh kamu berdua berpanjangan.. harap episod 3 akan menyusul ya irene..

❤NazirahMoktar❤ said...

hahah..ingtkan nak kawin or bertunang..cerita gila2 la..hihi..rupenya nak photoshoot je..cantikss

tomatokering :) said...

so swett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
suke3! ;D

..Aku Sendiri.. said...

so sweet irine~~

rajin2 la continue episod 3 k.

suka bca blog kamu. blog dan tuannya sama cantik. :)

Lie safian said...

omaiigodd~!!
kak irine~!
sweet sgt2 laaa..>,<
abg tue kachak ouhh~!!
hope berkekalan hingga ke akhir yaw..^^amin~:D

just me..ummi said...

comel.. cantek... i suka

Miss Ehan said...

kamu berdua sangat sanagt sesuai..
hope kekal smpai bile2...
best sngt..rse cm nk jgk wat shoot cmni..

saya ALIA SYAZA :) said...

awww, sweetnya :D suka suka !! HAHA OPPS, OVER PULAK... semoga berkekalan yee.. :)

fafau de craft said...

sweetnyaa ya Allah...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

sweet couple. semoga berkekalan , hingga kejinjang pelamin.

cik violet said...

wow wow wow...

sorang chantek...sorang hensem..

memang sepadan!!

cepat2 buat majlisnya..jgn lupe jemput ea ;)

Haruno Hana 하나 said...

kak irine!!!!!
so sweet kome berdua nie^^

suffer8zine said...

wiwittt

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

nadiahismail said...

sweetnye irine....=)

aida4eva said...

comellah :)
nk tny..awak pkai inner cotton awning ke tu ek or inner tdg syria? cntik je pkai..:)

mish cokat said...

waaaaaaa~ tersangatlah SOUIT! hhu. btw, hope last forever yaa kaka :)

Deyla-forshort said...

suuuuwwwwwwwwwiiit lah akak oii~ :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat berbahagia babe!!!:D suka tgk u both happy

atiqah said...

awww sangat sepadan.Comelnya you irine.Selendang sangat cantik.Butik sacc mall yang mana ye??

Ogy said...

sweet sgt2...mmg padanlah.....

Mimis said...

Cantik sangat location ni..
kat mana ye?

Pies DonaShi Ismail said...

wahhh.. so sweet..

kowg mmg spdan.. huhu..

Me & You said...

akak serius lawa gila n sesuai dgn ur bf :)

MJ said...

salam irine..
cantik laa..sgt2..
i love both,mksd Mj orangnye dan teknik fotografi tuh..really really good..=)

FaRaH said...

cantik la dress irine..
love it~

.farah nadhirah. said...

so very the sugar *sweet :)

Fara Omar said...

Datanglah ladang upm! ive been few times tangkap gamba kat sane! hehe! bleh je masuk tp cam nasib la klau x kne hambat ngan guard ladang upm, klau bukan students n staffs. tapi ramai je tngkap gamba situ. Memang cantik! hehe neway, ni kat mane irine?

*apple* said...

u guys r so sweet!!!!!!!!!!!!! ske tgk pic2 korg. =) semoga berpanjangan jodohnya!

BeYLa! said...

heshhhh jelesnyehhhh. hehehehe.
chantek glerrr ko irene~~
em hope nappily eva afta laa ea.

Mell Amanie said...

kalau nak carik belon yang ley terbang2 too ade kat area plaza masalam kat shah alam..

tapi bukan dalam plaza masalam too..
tapi kat luar.. die betol2 sebla dominos..

kedai too macam birthday partay nye kedai ler lebey kureng..

x mahal pon..da pena wat untuk majlis peramian kelas.. gi la kedai too.. tapi tuan kedai agak poyo siket..haha

ok irine nadia?
klu rajin datang la blog..
ohlolove.blogspot.com

diana said...

sama cantik dan sepadan ..
akak suka gambar last sekali..

Eazy Izzuddin said...

renung2 kan..
cantik la picca2 itu..
xD

nama.aku.lynn said...

both sweet!=)

ara said...

wow!!
really like all tis picture..
sis lawa ouhh..
and..
both of u comeii comeii bangat seyhh..

nurulfaridah said...

sweet <3
kak irene cantik :)

Wahidah said...

suke sgt....so romantika de amor..:P

nuRuL aZieRa said...

YA ALLAH irine!!
sweet nye...
terhingin rasa nya nak photoshoot ngan hang....

moh le...lau dtg shah alam ag,
roger2 la ziera ek??

kite main lenjan2 kamera...heheh

peace irine...hope kamo0 happy2 selalo0oo... mcm dpt agak je ape yg bakal jd weekend nih? wink...wink....
=D

lolitasinta said...

irinee !!
hope till the end !!!
sweett agt3 !!

faiqah said...

so sweet la akk:)
sukanye tgk..
akk cntik sgt..
semoga bhagia hngga ke ank cucu:)

Anisa Liyana said...

so sweet la kak irine ngn cik abg ;)
weekend yg paling2 membahagiakan ;)
tol tak kak irine..
hehe..
semoga bahagia selalu ;)

░♥si lampu neon♥░ said...

IN LOVE <3 YEYEYEHHH

░♥si lampu neon♥░ said...

IN LOVE <3 YEYEYEHHH

♥cik fyza ♥ said...

swet~ ya allah...smoga diKau kekalkan hubungan mereka...
mari kite sume doakan smoga irine bhagia selamanya bsama insan tersayg dan tabah hadapi sume cbaran =)

scha_addin05 said...

kak irine...
tersangatlah sepadan...
harap kekal abadi..amin...

kaka said...

xde laen nak kate da.super sweeeeeeeet ka kowg nih..auw auwww :)

Fathyieza said...

uish!!lawa sgt2...kalian tersgt la sweet...suka..suka..suka..suka..

Cik Mieyrarif said...

korang serupaa :)
sweetnye.auuw auww auwww

Saybee said...

ngeeeee :D comel jea berduee~
ehh, suke2 jugakk gmba y cover gelakk tuhh :)

hiKa_mayRa said...

meletup..hehe...sgt seswaii..
ske la tgk...^^

masshie mastura said...

cantikk sangat dear :D:D:D
yup3 handflower lg better ;)

ayucinta said...

yunkk sangat comel...aduhhh...comelll...

Miza Yusof said...

so sweet :)
cantik gambar irine dan cik sayang :)
suka tengok. jangan lupa buat episod ke3 tau. hehe :)

Amirah Su'aidah said...

owh kak irine....

so SWEETTTTTTTT..

~hAKim ZaiLAn~ said...

perghh,gile smart gamba kak irine bersama lelakinya nih..
aku pon nak wat camni gak ah nnti..hahhah

@yi@yu...(,")(",)... said...

nice doe gmbar2 nie...
so sweet korang...
semoga berkekalan yew....
wondering where is the shooting place...???

anassuhada said...

aiseh, kenape akak terlambat komen nih. huahua..

irine, sweet gila tau tak? nak belon??ala ok la tu dpt bunge, lg sweet taw. hihi. kawen nant jemput akak ok. :)

Cikbelog said...

wah sangat sepadan.Bila nak kawen nie irine.Nanti anak2 u ols konpem cute-miut..hehe eh hidung korang sama lah..ekeke cepat cek hidung..haha

TWEETY BERT said...

moga jodoh kalian berpanjangan... sweet couple bebeh!

noor said...

waahhh...sweettttttnyerrrrrr..
moga berkekalan hingga ke syurga..amin...=)

tigrismalaya said...

seriyes...comel gle!!

kiera'sakura said...

sgt sweet.. smoga kebahagiaan sntiasa menjadi milik korang.. wat akak tringat kt cik abg syg jer.. hukhukhuk

♥ dak pink said...

salam dik.

tq tinggal jejak kat blog akak. =)

suwit je uol bedua ni. smoga bahagia hingga ke syurga tau. amin.

nazirulhazwan~ said...

argh!!jeles2!smbil melarikan diri

smpi hari hang irine, kusangkakan panas samapi kepetang, rumenyer ribut taufan ditengah hari

yang benar :
nazirul marcello hazwan

ejat_laranista said...

soo cute..hope hepy always..hehehe

Rara Nasiha said...

dear, sangat sepadan & sweet gitu. heee. moga kekal. amin :)

Izz said...

sweetnye + pic yg full of nature. smart!!

sam_miya said...

cute lah both of u!!
betol xtipu..heee...cntek scene..ktne ek??

~eZmALiZa~ said...

sooo sweet comel! :)

~NazRaH WaHaB~ said...

hihi~ sangat chomel merpati dua sejoli ni...
jeles sesaat....wakiki~

Faarihin said...

pasangan yang secocok..
sweetnya.. suka tengok kamu berdua.. (^__^)

semoga berbahagia hingga akhir hayat.. (^__^)

lynnQiieyna said...

sweet sgttt!!!!i like!!hehe..korg comey sgt..

Ery Farieha said...

alah
comel sangat :)

Syafiq Rosli said...

all da bst..hope ur life with joy..:)

aien nassir said...

nice pic
love it
wish u happy together..
so sweet..
amin

aien nassir said...

nice pic
love it
wish u happy together..
so sweet..
amin

aishah aziz said...

wau..comel n cantik sgt!
likw it!

fyza dollar said...

sweet comel cantik!! sesemua la...
nway irnie baloon gas tu u cn get dkat baloon buzz.

nurulwaeda said...

so cute n sweet :)

Honey Daa said...

waahh cntik2 lah! suke style irine! comel je , inner hitam tu wat sy tertarik nk beli jgk! huhu..smoga kekal ke akhir hayat dear irine =D

.sabrina. said...

^^ kak erin sgtlah comel. alhamdulillah ada rupa paras yg cntik gitu... ^^ jeles tgok pic2 tu..

btw..rsa mcm prnah tgok je tmpat tue..dri rumah pun boleh nmpak ^^,

smoga berbahagia hingga ke anak cucu..^^

GenGkey said...

waaaaa...
santeq nye background..
kat mne ni ek..
btw adegan romantik + teknik petik pic yG chare = sangat santeq bila menatap pic..:D

anirza said...

syomelll sungguh....dh la tengah ngadung ne tgk muke syomell ne mudahan ank dlm peot ne ikut syomellnyerrrrrr.....

anirza84 said...

syomelllllll sgtttttttt..............

Iryani Noor said...

so sweet...
gambar + tempat pon cantik....
suka sgttt...

Ernie Khairina said...

Cantiknya Irine.. have a wonderful journey ahead!

fathiahRAIHANA said...

Irene, bukan lagi lagu indon nie ? hihihi . btw , so sweet :)

Mais said...

sweet sgt2..
suka sy tngok pic dorang nie..
hrp berkekalan...
amin...

dalila aimy said...

so sweet <3

diana aliya said...

comel la awak ni..he3

nur Azwa NorAzmi said...

suweet sgt............

ieqa said...

sama cantik sama padan, bagai pinang dibelah dua. dah bole start buat wedding album ni. hehe

Zara zahidah said...

irine!!!!so sweet la

Rashafah Razan said...

sweeetttt!!!!

Asma Haha said...

sepadan sgt :-)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

senum sokmo yer...gmbo nmpk lebih idop

ZeRa OsHiN said...

comey~
bju tu sgt cntik~huhu~
dua2 same cantik n same padan..
n muke ade iras~kuat jodoh ni...huhu~

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 215   Newer› Newest»
 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in