Jatuh hati dengan Irfan dan Miya :)



pic credit to my bro, Aizul Marcello and my sys,CPM Honey Nurhaliza

Hye my dear readers :)
Uishhh..buat tebiat hagakkknyeeerr kannn nak ngedate entry malam-malam buta camni. Dah la malam jumaat. Eyh silap..malam jumaat dah lepas. Malam jumaat malam tadi.! ngaaaaaaa~ Owh yer.. lupa nak cakap, THANX  a LOT untuk yang sudi comment dekat entry Irine yang lepas. Sebenarnya, entry tuh takde mende pon yang irine kasi. Just 5 TIPS ASAS BERBLOG sahaja. Semua tips2 tuh pon hanya tips yg semua orang sudah tahu lebih awal. Btw, toceyhhh toceyhh toceyyhh.. Jasamu ku kenang :) 

Hermmm..nampaknya cuti sem aku tinggal lagi lebih kurang sebulan je lagi. Lepas nih, dah mula kembali ke pangkal jalan kesibukan sampaikan blog tah kemana...entry tah kemana..Time tuh, blog akan dianaktirikan. Ngehehehe. Sementara ada waktu yang panjang nih, eloklah kalo aku mengambil kesempatan nak update entry sebanyak yang mampu.  

Alaaaa..kalo dok tanya aku pon, sepanjang cuti ni, aku buat ape je...sure-sure aku malas nak menjawab soalan berulang kali tu. Takde mende yang aku buat pon spnjg cuti nih.
Bangun pagi > mandi > solat > breakfast > kemas2 rumah sampai takde habok dan kuman virus segala > bagi makan kucing > bg makan ayam (owhh tuh keje bapak aku.) > online > . Pastu ulang2 jeee..
Ya Ampunn..gemok, lemaklahhh aku camni!~ And rite now, anak buah aku pon ada dengan aku.Dapat tugas baru jadi babysitter yang bertauliah. Waahhh gituu kan..nampak je lembut ni, padahal garang ko tau x? huhu. Dats y aku pon ragu2 kalo aku jadi cikgu, apalah nasib anak-anak murid aku. Mau-mau aku tiap-tiap kali ulang alik masuk pejabat guru besar.haha. Mane deee..segarang2 aku pon, suka budak2 jugak :) Suka layan diorang semua..pantang nampak baby2 dan budak2 kecik yang comel loteyyy tuh. Sure-sure aku akan mengomel-ngomel meOOowww meOOowwww dekat diorang.hihi.

Stakat nih pon aku just ada 2 orang anak buah. Hasil daripada akk aku sndiri. ngohohoho! And tak lama lagi, aku bakal jadi Mashu untuk bakal anak buah aku yg ketiga plak. Waahh!! cepat! cepat! say Congratz kat aku! hehe. Say congratz kat akak aku skali.hehe. Kelebihannye kalo korang daripada awal dah ada anak buah, senang lah korang nanti bila dah ada anak sendiri. At least, hal2 nak menguruskan anak-anak macam buat susu ke, cebokkan ke,haha, mandikan ke, tukarkan pampers ke, layan2 budak2 ke, tuh semua korang akan lebih berpengalaman berbanding sesapa yang tak pernah ada anak buah sndiri lagi. Tak ke untung tuh? hihi. 


Hihi. Tadaaaa! Nih 2 orang anak buah irine yang cinonet dan kementot.
Sepasang anak buah terusss i dapat howkeyhh!! haha. Gaya cakap cam aku plak mama diorang kann..:P Yang 1st tuh, boy and yang 2nd baru girl..Girl ok..bukan GEGURL! Masing2 kecik lagi, 4 tahun and 3 tahun :)


Ipan and Mia :)
Mashu sayanggggg korang sangat2! :)
Jangan buli-buli Mashu lagi tawww! Piat tinge kang!! ngehehe.


My name is Abg Irfan :) Ensem kan abg ipan? :)
Nengok papa dia lahhhh! :)


My name is Adik Miya :)
heheh.comel kan..Nengok mama dia la pulak kan! Mana tak tumpahnya kuah, kalo tak ke lantai. 
Eyh silap,haha.Mane tak tumpahnye kuah, kalo tak ke nasi.

So, korang nanti, bila dah besar, jangan dok-dok lupa daratan dekat Mashu korang yang cebokkan korang nih. Kalo Mashu tak cebokkan, memang beratlah pampers korang tuh. hihi. Mashu nih la yang gajin ulang-alik g dapur buat susu korang kalo mama dan papa korang nak rehat-rehat.hehe.

Jadi, secara kesimpulannya, marilah kita beramai-ramai bersama-sama mendoakan agar suatu hari nanti, Mashu dia pulak mendapat anak,anak,anak,dan anak yang comel,ensem,cantik in future nnt! haha, 
Aminkan cepat!! Tadah tangan semuaaaaaaa! Aaaaminnnnn.... :) Aku nak tgk, dekat comment korang ada perkataan  " Amin". Kalo x...majok! hehe. kidding :)

Bui Bui!



Owh..jangan lupa vote blog for my siblings, Irine Nadia Marcello, Aizul Marcello,
and CPM Honey Nurhaliza  ( Every Minutes is my precious) at BLOG PILIHAN MALAYSIA! 


http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/

Bui bui! 

Gud Nite semuaaaaa :) Sebelum tidur, pastikan korang semua Maafkan semua orang. Antara adab - adab tidur yang diamalkan oleh Rasulullah s.a.w. ialah memaafkan semua orang sebelum tidur. Apabila kita maafkan semua orang, hati kita menjadi tenang dan apabila mata celik esok harinya, segala masalah sesama manusia telah pun terhapus.

196 comments:

twinkle twinkle said...

comel gileee :D

Admiral Hafiz said...

comeynye!
kecik2 pun dah pandai posing yer

Irine pun mcm ni jugak ke mase kecik2?
hehe


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

LaLaLovy said...

diaorang comel macam mashu diorang lah. untung boyfriend ko irine hah..

nazreenhashim said...

comey la budak kicik tu..
tapi xleh lawan adek saye kott..
hehehe..

cik lya said...

amin~ hehehe

Sophie Al-yahya said...

comel sgt2 gambar last tu irine..
Hurm..samelaaa..Sophie pun cebokkan anak buah.. mula2 geli lama2 dah biasa..

Anyway congrats to your family.

& Aminnnn... =B =B =B

Miza Yusof said...

comel anak buah irine. hehe.
suka tengok. pandai pose. boleh jadi model ni :)

cikZATI said...

amin....yay!1st untuk 1st time komen.hakhka

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

agreed! Senang if ade niece+nephews awl2~

snf said...

comey. tomey2.. sukEe..comeey macm mashuu laa kan..

naienOnly said...

erk erk Amin ! *muka terpaksa HAHA gurau je :) InsyaAllah, Amin

Abg.Syuk said...

COMEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i'm afirah said...

amin !! hehe . kak irine ,sumpah lawa budak2 tue mcm mashu dye :D

nur raihana sharifulizam♥ said...

tanak komen tau ..

Hishyamuddin said...

amin..
hehehe...
cutenye irfan ngan miya tu..
meh sini nak cubit pp..hahahahha

Mrs.Meteora said...

amin... huhuu comel la ipan ngn miya tu.

garfield88_aini said...

Comeynya anak buah awk...geram plak sy tgk.. bila tgk entry awk nie serta-merta teringat kt anak buah sy...geram tul...rasa nak cubit2 je...huhuhu...

syafiqah ezam shah said...

comel..geram seyh.haha

Juliyana Zolkifli said...

sangat comel hokeh :))

syafeika edora said...

aamin..hehe..congrats kak sb dapt msk kontest tu. sy pn ada gak tgk2 list tu td..sume top2..btw, gd lak tau tuk kontest tu nt.. :)

saidatul akmal arishin said...

amiiiiiiiiiiiinnnn :)

nursarah puteri biru said...

amboi dia.. dah plan nak ada anak dah. wehooo. jangan langkah bendul. makshu kena kawen last sekali tau. kehkeh

syAzAnA said...

wahh. comelnya mereka2 ini. hehe. congratz irine!

Amir Naufal said...

bestnye ade anak buah yg comel.hehe..
aminkan utk irne..hope dpat bakal anak yg comel2..hehe..

dayana said...

aminnn..sentiasa happy n bahagia selalu..hehe..=)

maisara majid said...

WAHH..mashu yg berjaya laa kak irine nie

btw..yess..will vote for u ! :)

m.a.r said...

aminnnnnnnnnnnnnnn!moga makbul la dik (:

AiDa AzRyN said...

hehe..
comel la anak buah u.. :)

♥..cik_mas..♥ said...

dh vote dah irine!! :)

x sabar nk tgk irine dpt baby tomei cm 2 ..hehehe

Shada95 said...

comelnye diowg nie....

♥♣♠nino_kazu17♥♣♠™ said...

coommeell nyeww!!!
nampak cam twins pown adew!!!<3<3<3

The Nurul said...

aminnnnnnnnn.

eyh betul. untung kalau kita anak anak buah. skang ni I lagi expert dari kakak time nak handle anak dia mandi, tukar pampers bagai. haha.

Pearl Kaz said...

aminnn.... :)

and good luck by the way..

DoUBLe D aRoUNd R said...

amin...hehehhe.....
dah vote.....
peace...<3

wannurfazrini said...

alolo comel nyaaaaaa !

Pensel Kontot said...

comelnyew mereka...

:)

Puteri Iqa Izyan said...

yeah.betul2..
gunakan cuti sem ni sebaik2 :D
t da bukan sem mmg x lyn la blog.. (yeke?)

btw, irfan n miya sangat comel.. huhu :P

Puteri Iqa Izyan said...

yeah.betul2..
gunakan cuti sem ni sebaik2 :D
t da bukan sem mmg x lyn la blog.. (yeke?)

btw, irfan n miya sangat comel.. huhu :P

WaNiE..! said...

amin..

baby mudax manje-ieda- said...

so cunmeyll la k.irine!
<3 u all!mmuahhx!

Aszira Yessy MahSury said...

Salam...
wah comel2 belaka anak2 buah Irine tu....
Irine semakin bahagia skrg..
:))

nabil_potter said...

tahniah irine sebab dicalonkan :P

Naufal said...

aminnn...

BelL said...

saya pun anak bongsu and ada anak buah 3 tahun.. best kan?? sye yg x tau ape2 pasal baby ni pun trus jadi antara yg pakar.. mwahaha.. okay arh nk bce buku.. nk spm pun smpat bce blog.. aisyh

cik EPAL said...

comelnya budak budak tuuuuu =)

Mardhihah said...

kte lg la...jd acu kpd 4org..nak masuk 5 dah!! ngeee

mR.sYaH said...

amin...

tahniah sbb dicalonkn...

melly mello said...

alolooo. tomeinyee merekaa. btw, congrates okay :)

Lulu caldina said...

selamat mlm irine..mimpi yg indah..ngee

cik yuyu kiki-yut said...

amin..
btw..
dorg mmg sgt la comey..

d_LA said...

sangat comey ipan ngan mia..irine baru ade 2..dla dah 20..haha..ramai giler, x larat nk layan bile sume balik...opsss..lupe..Aminnnn :)

asfz lily said...

aminnn :)

aima in luv said...

Amin utk irine... ngeeee
sy vote awk tow

maryam said...

cute betul.
macam mashu dia.
hehe :D

adyhollowgurlz said...

comel cam mashu dyeorg...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn~~~~hehehe

sabella mohamad said...

cmeynye....ipan+mia+mashu
btw,,amiiiinnn ntuk kak irine..!

nick said...

comel nye budak dua orang tu :)

nick said...

comel nye budak dua orang tu :)

Encik Tikus said...

sweet kot =p

yanshumill said...

amin amin amin ...........
comey gyle .. nak cubit pipi dorang buley ?

EmanCloud said...

hahaha comel seyH! jahaha irine kompom menang undian tuh!

Kuronofu91 said...

colourful pics!! suka tgk!!!

kobEj0rdan~ said...

cute seyh kanak2 tu, klh owner blog ni:P hehe ~kiddin~

bile la nak ade anak sendiri cmtu.hee
btw irine, wah, da byk undi, pass sikit:P

suffer8zine said...

wahhh cumil!

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

whiteco-p said...

comenya both of them..suka sgt tgk..
like ur entry.. :)

zulfadzli zulkhfli said...

budak2 kecik ramai peminat,.xde masalah,.huhu.. :)

lolitasinta said...

tiuttt agtt3 !!!
na pnjm leyy dak3 kcik tomey3 uhh !
;DDD hee .

farasyaediela said...

c0mey sgt2 !!
da la kiut pandai p0se lak tu ~
suka .. suka .. suka ..
ngee ~

ardinihumaira said...

lawalah gambar miya angkat jari tu... wow! :D

angahIera said...

cute sgt2..mcm mashu diorg jgk :)

Lovely Emy said...

comel mia angkat 1 jari tu ;)

Aminnnn untuk Irine :D

sayaDeyla said...

aku geram tgk mia ko tuh! :D


eh.eh. kerjaya musim cuti kita dah seropa weh. haha.

Lyana Hisham said...

comel nye dorg irene! 1 fmly laa comey2 belaka :)

azaliahjsalleh said...

kecik2 dh chumel , besaq esok mesti chantek & hensem

azaliahjsalleh said...

owh bte tahniat
belog irine dh tercalon dlm
blog pilihan malaysia

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/11/senarai-undian-peringkat-pertama.html

nanangingi said...

aaaammmmmiiiiiinnnnnn !!
ha ! suda suda , saia da amin kan da . :)

miya n irfan comel=cute . like it :D

miszes ugly said...

comeiiii nye blog nie
jelesnye..

tuan punye blog cantik sih..
entri nie comei..
mudak dua orang tu comei..

NuSaNa NoSa 91 said...

anak sedara je ke?? bila nk jaga ank sendiri plak?? hik3~ ^_^

p/s: klu tamau ckp amin, nk majuk smpai bila?? ^_^

MiaWawa said...

tomey lotey ipan ngan mia.. nk wat jd adik angkat ar.. hahaha.. ank sedare angkat pun ley gak.. to irine.. gud luck k.. 1 lg.. amiiiinn.. kang majuk kat Mia besar ni lak.

rienarisa said...

mereka sangat comel.. :)

Farah said...

Amin . Moga makbul ye Irine . Allah . Comelnya budak dua orang tu . Macam anak kacukan . Memang keturunan molek-molek ni =]

F.A.Z.Z.I.E said...

cumell la dak3 tu..geram..

niesa afrina said...

amin . smoga kak irine cepad kawen . huhu ^_^ . diorg comel sgt mcm mashu dye .

HonEyBuNNy said...

comel2....suka tgk...

✿nenek moden✿ said...

sangat comel...aku tgu ank ko plak ek..hehe

cik ida said...

they are soo.. adorable.

amin.. ;)

Fatin Suri said...

aminnn..moge2 kak irine dpt anak comey2 mcm nih :)

qushaira said...

wahahhahai,,,,
comel gile budak2 nieyh...mcm maksu die jgk laa....nk bwk balik ley x..=p
comel2...

:mikaomei: said...

wahh congretzz. bkl dpt anak sedare baru.

aminnnnn...smoga apa yang inginkan tercapai

mamawana said...

Salam...


comei...tomeiiii...cute...miut...

Kancilbiru said...

alolo...cumil betul dia...huhuhu

zazaw said...

comel gile doh !!

fatin nabila said...

comey ank buah irine.. gerammm

nurayunni said...

comel gile!!

Amirrah Zawani said...

bestya ada anak buah.. comel2!! :D

Cik Ila said...

salam perkenalan...Cik Ila baru follow.. :)

Un Phat Lee said...

Adik gua lagi comel gua rase .he he he.
tapi tu hanya khayalan jelah pasal gua anak bongsu.ngeh ngeh ngeh XD

siti fatimah said...

alahai comel nyer adik2 tu ;)

:.noRuL.: said...

sgt comel bdk2 itu...maksyu leh r praktis2 kan..
praktis make perfect....hihi

(^_^)v

InTerNa said...

comel3...
mata miya tu same cam mata irine..
(^_^)
btw, dh vote the marcellos kt bpm..
gud luck n aminnnn
(^_______^)

NOOR FATIN said...

sgt comel la irine!

NOOR FATIN said...

sgt comel la irine!

NOOR FATIN said...

sgt comel la irine!

aihanmujar said...

giler chomel anak buah kamo yg pompuan tuh...!!

n u r u l f a r h a n a said...

achummm ! haha.

aminnnnn :)
anak, anak, anak dan anak ye.
4 ? okey .hha.

Mommy 2 Imans said...

amin..kamu sgt comel..pasti dapat bb yang comel..bole pinjam muka x..? nnt nak peknen lagi nak dpat muka bb gal cam irine la..so cute okayy..good luck dear..

yaya said...

comeyyyyyy ;)

*btw, aminnnnnnnnn~~

chairooL ruLez said...

sweeeet gileeeeeeeeeer....haha

khairul farhan said...

Haha. Gambar atas ingat tuan blog punya. Nasib baik gambar bawah meleraikan segala kekusutan

Mizz D said...

Comei ank buah mashu ...
Amin...seMoga mashu dpt ank2 mcm dowg taw hihihi

Cikbelog said...

owhh mereka bedua sangat comel ;)

aKu eKa ♥ said...

suke gile ♥

Noor Aznida Muhammad said...

amin.....amin....

~aida~ said...

both ur anak buah comel gila
tiba2 rasa cam nak beranak jugak..haha

whiteco-p said...

TAG kamoo yg come d BLOG sya..
klu da time tgk la..

fatin hanani said...

mereka sangatt comey :)
pandai berposing pulak 2 :D
irfan 2 muka dia nak cam perempuan hehe comey sgt :D
tadi ingt girl..
nasib ada tlis nama kat bawah 2 hee

Leena A. said...

wahh besh je en mashu dpt ank buah sepasang..
masing2 kiut miut..^^

fiqa sajer... said...

aminn ...
kak irrine ,, dowg comey cgt ..n my parents ckp kak irrine nih comey ..=)

iera said...

yeay..kali ni irine wat psal mia ngan ifran..=) iera kalau nk tngu anak buah lmbat lg..nsib mak iera jage dak2 kcik kat rmh ni,so iera tau nk handle dak kcik..=p anyway..congrat utk contest tu..vote for irine.. =)

Miza Yusof said...

irine, thanks singgah blog miza.
entry tu sory tau sebab copy paste gmbar awk. saja buat entry tu. teruja awak datang blog miza. hehe

Siti Nadiah said...

alololo, comel nyaaaa irine nie. suka bace blog youu. comel. mudah mudahan future dpt anak comel, encem tau tau. hehe. salam perkenalan ;)

Siti Nadiah said...

Ya allah, comel nya budak2 kecil tuu. ehhe. jelous nya. nti anak2 cik irine mesti comel comel belaka. dont worries. ecehhhhhh. good luck. stay maintain cool okay. salam perkenalannnn :)

WEI LYN said...

miya tu iras2 dgn mata irine tau.hee..

morgirl said...

amin..comelye..anak buah irine macam mashu diorang jugak kan..

morgirl said...

amin..comelye..anak buah irine macam mashu diorang jugak kan..

morgirl said...

amin..comelye..anak buah irine macam mashu diorang jugak kan..

Nadia arRumaisha said...

comel-comel anak saudara irine......

NanaAzlia said...

irene, mintak izin copy ur pic and put in my blog for blog pilihan Malaysia....

Nurul chumel said...

comel nya!!

Welcyanna Mulkan said...

cute .. I like it !

Anisa Liyana said...

Amin ;))
ok2.. saye da undi da ;))

Ummi Izzah said...

kids dlm entri mmg cute...tapi tuan tanah kedaung lagi cantikkk!!!!!!!

bOnda said...

aminnnnnn! ;)

p/s: masa bOnda bukak blOg irine, my brOther ada skali and dia tanya saper budak cOmel nih?
bOnda cakap budak uitm..dia pun UiTM gak and tanya cOurse apa dia nak tekel..hehehe..marah pulak si dia tu nanti kan? nganganagaaa

;p

puteri cahaya. said...

amin... :)

Love hurt aeNnn said...

comey nye. suke.suke.suke.ngeee
irine, meh lahh jenguk sini klu free.

http://aenhidayah.blogspot.com/2010/11/b-e-l-o-g.html

^ummu^ said...

comel laa irfan dgn miya nieyh !!

moge irine dpt baby pon comel mcm dorg ,,
AMMIINNNNN!!!!! :D

Ayeem Jemain said...

miya tu comel gila2 ok. kalah ayam2 i.

Mawar Merah said...

Eyip! I bought Dara.com isu yg u jd covergirl tu. Perjuangkan busana muslimah, demi mengubah cara berpakian muda-mudi zaman sekarang yg melampaui batas Islam. (^.^)

gha said...

mak ai comey btol moa dgn ipan..
jeles oden..

Amanda Sasha said...

awak dapat award~ =)
http://allureamanda.blogspot.com/2010/11/you-are-sweet-blogger-like-candy.html

nur said...

singgah pestime sini.. tros jatuh hati.. comel la anak2 buah tu..
ALL IN ONE

nYomeL said...

comel gile hoke!

btw, sudah vote~!! gud luck irine.. ;)

Matashichi Baisotei said...

i've got award for you... grab it here my dear..

http://azyaleeya92.blogspot.com/p/award.html

syahrilhafiz said...

salam kenal
oh nice2..patut la mel promote..hehe
datang dr blog mel..;)

Gee Jah Noor said...

ipan n mia comel macam mashu nye...

sis irine! suke sangat lagu muhasabah cinta ni..dulu akak pernah letak kat blog akak jugak tapi dah tukar lagu lain dah.. =D

Summer Paisley said...

comelnye anak buah you!

irine..do check out our blogshop for unique rare design shawls at

http://www.summerpaisley.blogspot.com

Thank you!

Ati Masrif said...

salam Irine.

yang Miya tu iras muka irene kan
agaknya irine kecik cam tu lah..
comelll...mata sepet...^_^

jadilah guru yang dekat dgn pelajar okey..

husna said...

comey2

Cute Mommy said...

amin..........hehehehhe...
abg sgt cute gitu...adik sgt ctomey gitu...

nazirulhazwan~ said...

tolong la sampaikan salam kasih dan syg saye kat miya. tolong la.hehe
da jatuh cinta ngan die ni:P

Cherrie Pie Sweety said...

kita baru tau cpm honey tu akka irine.. patutla sama2 cantikkk :)

y@n@ M!B said...

serius comel! muka mia mcm ada iras² mashu dia sket la..hehe~ ^_^

CIK MAYA said...

comelnya budak kecik tu , hehe :)

syok2u said...

comelnya..mcm tuan blog..bkn mengampu yer..ikhlas..hehe

eT said...

chumel sungguh...

BlueberrY CheesE said...

huuhuh. sangat cumill.mau ciummm kuat! =p hihihihi.

Yunna Nordin said...

comeynyeee dorang..:)
aka senior masscomm irine,
suka baca blog nih.. bl2 follow la akak k :)

bingkisanilahi said...

Comel adik Irfan dan adik Miya ;-)

Photo shoot sangat menarik. Memang terbaik!

Cik Mieyrarif said...

amiiin :)
suke nama diorang. sedap2 belaka :P

Fara.Hardy said...

memang chumel la budak kechik tu... sweet je tengok....klu da bsr kompem chantek + hensem pnye..hehe :)

:~:Budak Degil :~: said...

wah..abg ipan so cute lah!!

CiK ANiey said...

shuke jalan2 kt blog irine...
hihihi....chumelnya dorang...

MahaMahu said...

Comel nyer budak ni minat kat budak2 bila nak ada anak ni huhuhu

sekamar rindu said...

salam....

subhanallah...kali pertama singgah sini..

hebatnya blog ini..

Songo said...

genetik mmg cantik...ALHAMDULILLAH

~farhana fabulous~ said...

comel sangat...mcm aunty die...

nurul said...

comey sangat!!lagu ape ea ni??bezz

nurul said...

comey sangat..lagu ape ni ea??
bezzzz

♥e'in♥ said...

wah... comelnye dowg.. congrats ye bkl dpt ank buah bwu...

Marya Hana . said...

budak2 lagi comey dr kite2 ni.. :)

CT said...

alalallala...comeynya..ngeeee

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Nice shoot kids nie.. =)
just ask, lagu blog u nie, lagu dr sape ya? nice song..


yours
SH

Mama Kembar 3 said...

sgt sgt cute laa itu budak 2 orang. moga irine pun akan dapat anak anak yang cute camtu, Amin... :-)

merahitujambu said...

comelll

alinac lover said...

alahai comel la adik2 comel ni

cubit2 je pipi tu..heheh geram!

daisyCABUK said...

comel :))

THE RADIANCE OF GEM said...

hee. amin~~~ :D

gie-ah said...

comelnyaa....suka suka suka..ngee..
bk tnya boley x?lagu ape nie ek??best laa...:)

alexa yussida said...

adorable!
ilovekids!!

tgk aunty nye la kan:p

1st tyme here:)

misz FaTiN said...

amin

sangat2 chumel..
geramnyerrr..^_^

cEro said...

COMEL!!!!

adilia the owner said...

sis irine,lagu blog ni sedap laa.apa tajuk dia?

ezie felisz said...

both of them were so cute!!

♥ Cheenta ♥ said...

comel....bertuah ada anak saudara seperti mereka berdua cumil2 ja

Ullyana zaidy said...

comel laaa :)

Johari Hamzah said...

huhu.. comey2.. macam mashu dia.. :)

a n a s t a s y e a said...

anastasyea memang suka budak2 baya2 nie. Memang comel dan cute. Suka tengok telatah mereka =)

yatie's EPISODE said...

sangatsangat comel dorg nih. (;

iLa SaHaR said...

sesungghunya mereka berdua tuh comel... tapi memang suka tengok budak2 umo gitu... huhuhuhu biler la plak nak dapat anak nie

Shawl's@ayucinta said...

COMEL MCM MAK SU die...:)

Iris Asli said...

nak tengok muke parents diorangn i.. gila comelll :') - Iris Asli

Mimis said...

So cute bebudak dua org nih.. :-)

Ernie Khairina said...

comelnyaaa..macam mashu die hehe..
i love kids!

HudaHalim said...

aww comey nyee dak2 nihh...
bley jdk model terkenal dahhhhh....

cahaya memelihara said...

sgt comellll... suke sgt2..hehe..

nur aishah bte abd hadi said...

woah sgt comel..blog awk pown comel jugak :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in