http://irinenadia.blogspot.com/

My heart is Yours


Nak tau takk..aku kan, kan, kan,kan...
tak lama lagi kan,kan,kan, 
boleh masuk panggung wayang kan,kan,kan 
dengan selamatnya tanpa kena check umur sudah melebihi 18 tahun ke belum.huhu.
Mana taknyeee, tak lama lagi kan, aku dah nak cukup umur.hek! hek! hek!
Tepat sudah umur aku 21 tahun.Eyh silap, 18 tahun.Baca betol-betol, baca biar molek-molek,mengeja biar jelas-jelas yek, aku muda lagi, jgn pndai2 nak tukar angka 1 tuh jadi 2. huhuhu

Kadang-kadang aku terasa macam diri nih makin matang,
tapi kadang-kadang,
aku terasa macam diri nih makin tak betol pon ada gak.huahua.

Kadang-kadang aku terasa macam diri nih boleh buat sesuatu perkara 
yang boleh memuaskan diri dan hati sendiri,
tapi pada hakikatnya,
semua keputusan tidak akan sampai bila2 dapat memuaskan hati orang lain.

Kadang-kadang aku terasa macam aku boleh jerr buat sesuatu tuh seorang diri,
tanpa minta pertolongan orang lain..
tapi..pada hakikatnya,
aku mana berdaya kan..

Aku tak boleh tipu laa,
sekarang nih, macam-macam benda aku alami dalam jangka masa umur aku yang sangat2 muda dan mentah.
Aku pon tak tau kenapa aku alami benda2 semua nih awal..Mungkin, Tuhan sengaja mau menguji tahap kesabaran dan ketabahan dan kekentalan hati aku mungkin? Tuhan itu tau segala2nya..
DIA yang bisa mengaturkan segala-galanya.
Kita pula? 

Aku harus bersyukur, 
kerna aku
 sudah boleh bernafas lega...
Aku harus bersyukur,
kerna aku
 sudah boleh berdikari dan berani terbang di atas sayap sendiri.
Aku harus bersyukur,
kerna aku
dikurniakan family yg betol2 fahami aku expecially mama,akak,dan abang aku!

Dan..
Aku harus bersyukur,
kerna aku mendapat seorang teman hati dan perasaan serta suka duka aku :P
Ewaahhh...haha..dah nak start dah nih klimaks cerita entry nih..ngaaaa~
Aku gase, kawan2 dalam facebook aku tau kot apa yang aku maksudkan nih..hehhehhehe~
Dia anugerah terindah dalam hidup aku.Ok fullstop! takmo cerita lebih2..bahayew dol! 
Aku biarkan kalian tinggal dengan seribu tanda soal di benak pikiran! Sape yang always follow life harian aku,mesti tau apa perasaan yang datang menjelma dalam hidup aku skang.

Aku tinggalkan kalian faham entry aku ini dengan 
gambar-gambar sahaja.Gambar2 ini yang akan bisa mencerita dan menghuraikan segala2nya tentang perasaan aku. Ewahh mak minah...jiwang la plak.huhuh..


dua orang budak melekat kat dinding :P
ok Sah! sah! sah! bila nampak stuff2 atas meja nih,sah lah nih bukan meja aku :P




Perasaan aku time nih berbunga-bunga kot bila DIA sendiri ada depan mata aku :P
Accheeewaaaahh..hek3x.Ok..ok..stop tersengih-sengih irine! :P


:) :) :) :) Bahagia bila dapat hadiahkan senyuman diri kita sendiri di hadapan orang tersayang kan? :)


What You Give...

You give me strength
To carry on
And when I am weak
You show me how to move on

You dry my tears
With Your amazing love
It must be true
You are sent from above

You ease my pain
You disperse gray clouds
You show me
What love is about

You find a way to make me smile
Even if we are apart
There ´s something I can surely say:
My love for You comes straight from the heart

You must not forget
That I love YOU

My love for You will always grow :)

My heart is Yours and will always be I pray the day comes when we say: “I do”



Ok bye!~ :)


52 comments:

Aisya J said...

wah wah wahhh HAHA! :P

ardinihumaira said...

lawanya meja study irine..
gambar2 irine pun cantik... bestnya kalo dni dapat photoshoot cemtu.. tak de rezeki. sobbss...


irine, t update cite ramadhan irine ye... tentu best ^________^


selamat menunaikan ibadah di bulan barakah ini. semoga diberkati Allah, amin...

mazni md said said...

kak...bf ea??? jeng2... hepy selalu yew.... love u babe....

NynaMysarah said...

hee:D happyy to be happy kak irine nadia marcello!

SHAFIQAH SHARMEEN said...

phewitt phewitt :)

joegrimjow said...

hehe
proses nak besar ni
ennjoy2

najwa mohd said...

wah..sweet la korang 2org..moga berbahagia ye..

kupu-kupu_cinta said...

hihihi dik.. akk cm thu je... hihi.
btw.. sis doakan kamu bahagia ye.

anith chan said...

irine , kamu sgt bertuah !
pas nie nk baca entry pasal majlis perkahwinan lak . . :))

anith chan said...

irine , kamu sgt bertuah !
pas nie jgn lupa entry pasal majlis perkahwinan korang lak yer..

p/s : irine jgn marah noo.. peace :)

riya said...

wahhhh !! congratsss!! ~♥~

riya said...

wahhhh !! congratsss!! ~♥~

NUR AQMAR ABDUL HALIM said...

:: Irine..i LIKE~!!
:: Moge epy+syok salu~!
:: Peace =)

miss nia said...

irine.. congrates.. i will pray for ur happinesss... may u will always be happy with him

Nur Hawa Mohd Zin said...

masih tak nampak tengok wajah kekasih hati irine tu...heheh.bertuah dia..irine cantik dan comel sangat

syafawani said...

selamat berbahagi selalu...~:)

cik lya said...

so sweet..sang cute n sang ensem :)
cute tengok irene..

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

tau sapa~

lalala~

=)


semoga bahagia dik!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hey macam same padan la muke-muke kat cermin tu. ehehe. amboi.. bahagia la die ye?! blaja rajin2 okeh.

mcjust.lol said...

perghhhh. desktop wallpaper gambar irine tu. sweet!! <3

FaTin GemiNi said...

irine!~
happy for you..jangan sia-siakan org tersayang k..hargai dia selagi ada ;))

bahagia sokmo2 deyhhh :D

ChiLaBaey's Spot said...

Wah anak papa dah nak cukup umur dah... tapi ingat bila cukup umur maknanye dah boleh masuk penjara juga tau... Jaga diri, jaga makan dan jaga badan yer... ;)

AIman_De_Cloud said...

http://aimandecloud.blogspot.com/2010/07/kisah-aku-dan-die.html

INM leh mintak pandangan x. leh abce story nie? pls2. hit me back ya.!

Nurul Aida Shafiena said...

wah..hahaha..bguih2 la... eppy2 slalu ya.. :)

Wahidah said...

enjoy the sweet n sour of the love world...hahaha..


dlm hati ade taman eik irine...:P

Iryani Noor said...

ngegegege..
m soo happy for you dear..
teringat zaman muda berchenta dolu2..
seperti diawangan.. awwuhhh..
nway, selamat berpuasa ye =p..

cherita cupcake said...

hoho..haha..taniah2..hehe..akak nape tak boleh add dekat fb?? huhu..

nabil_potter said...

irine, cantik header..sape buat?

dark r0se said...

segala yang terbaik buat irine~;) insyaAllah~ amin~;)

lieya orange M.I. said...

dah tau dah ni saper...dlm Fb kamu..hiiii

Myra said...

irine the best are....nanti senang2 tgk la blog ni...sume blaja dari irine..http://thecrowny.blogspot.com/...hehehe..follow!! smoge success k!!

****looser**** said...

smart la... aty dibuai perasaan la ni ea,,hehe

sYa said...

alolowww tomeiinye die..hati berbunge2..hehehe..congrazz darl~~ x sabar nk mum nsi minyak irine ni..=)

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

u r so sweet...chumil sgt...btw.. juz followed u... follow me too if possible...

Testenty said...

pelik. pehal wallpaper pun letak gamba sendiri?? obses dgn diri sindiri ke??

eesyaheera said...

whoaaa, irine da ada boyfriend. proses nak grow up ni :P

irine comel. untung org dpt irine :)

Erra Fariza said...

adore la ngn blog sis niep !
sumpah best :)
maybe you're my inspiration :DD

merahitujambu said...

ehem2

Qaseh Rasheqa said...

comel...dua2 pon comel...kte suke!

hanis said...

alala sape la gerangan jejake ituuh, bertuah la dapat irine kan...irine pon bertuah dapat die...semoge berkekalan sampai bile...

anyma said...

sesuai:))
hepi ever after oke!

Kakerou said...

It is good news from 18th years old gurl!!
Hve an inspiration for a long life journey... keep it up!!

Syazleen Ismail said...

ececece
irine dah ada bf laahhhhh :p
ensemmm!hehe
romantik tau gambar irine semua kat depan mata dia! :D

Fiz_46 said...

smile n happy alwayz.,,=)
take care.,,(^^)

epal92 said...

nabil??dr.cintakk??

putri Balqis said...

salam...cntek blog awk dik
leh x ajar akak wat blog secantik awk??/
akak bru jer wat blog tp xreti sngt nk update...akak nk msokkan lgu cm awk, tp xreti laaa....leh ajarkan akak x??

Fiz_46 said...

minat lagu nie la., =)

caliph shuriken said...

flow citer smkin +ve..
hepi bila tgk kwn2 hepi ^^

Double S of 98 era said...

Assalamualaikum kak Irene... Ni Double S nak ucapkan Happy Birthday yang ke 18 pade Kak Irene. Semoga Allah Merahmati Hidup kak Irene ye...

(kak Irene x kenal kitaorang, tapi kitaorang knal kak Irene sebagai Idola kiteorg...)

idayu @ ayu said...

wah irene..hati bunga2..leh tgk orgnya sebab kat gambar tu ada tulis website org tu..sama cantik sama padan..hope irene happy selalu..

Fathyieza said...

macam pinag terbelah-belah la korang..
op akak irine nan pasangan akn bahagia buat selama-lamanya..amin!1

Fathyieza said...

ish3..korang ni bagai pinang terbelah-belah la..hak3.
harap kak irine akan berkekalan dengan pasangannya...

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in