http://irinenadia.blogspot.com/

Thanx To UTUSAN MALAYSIA :)


Assalamualaikum..
Sebenonye..aku baru je bangun tido nih.ngaaa~ Itulah motif yang aku nak cakap sebenonye:P Kepala aku pon still rasa sakit nih. Tidur aku terganggu sebab jiran aku kat sebelah bising-bising sikit. Disebabkan aku takleh tahan, tepat pukul 12 tengah hari, 14 minit dan 13 saat, aku bangun dan terus menonong masuk dalam toilet. Tak tergamak melihat diri aku sendiri kat dalam cermin.ngaaaa~


Aku pernah dengar orang cakap, bagi menilai KECANTIKAN seseorang , lihat rupa orang itu time dia bangun pagi. Andai katalah kan, korang kelihatan cantik walaupun dalam keadaan kusut masai camne skalipon sebab baru bangun tido, maka korang,korang dan korang semua memang selayaknya diiktiraf CANTIK :)
DAn aku pulak? Owhh..jangan mudah terpedaya! muka aku time bangun-bangun tido teramatlah sangat comot! hahah.Rambutku bagai hantu sundalbolong yang ayu dan sopan.ngaaaa~ :D bedak sejuk bersepah-sepah kat muka aku..tomato-tomato yang ditepek kat muka bertaburan..haiiihhhh!
Ok?dapat info yang bernas daripada entry aku kali nih?yehhhh..bagush!


Ok entry kali nih just untuk cakapkan sangat-sangat TERIMA KASIH dekat Kak Mira from Utusan Malaysia.Sbbnye..last day, hari Ahad, ada 1 page cerita pasal aku kat bumi Sydney.hihi.Mesti ada antara korang tiba-tiba belek paper je paper tuh cakap 
"eyhhh..macam kenal je budak nih.."...
"eyhh macam kenal je baju purple ala-ala ropol2 langsir nih"
ngaaa~




Actually, bulan lepas kot aku kena interview daripada writer Utusan. aku pon main cakap and cerita je kot pengalaman aku kat sydney. Mak and ayah aku pon mana tau pasal nih.aku senyap2 je.ngaaa~
Last2..arituh ayah mak aku baca.Smpaikan ayah aku baca ulang-ulang kot.Yg x leh blah..ayah aku lagi rrr...dia amik paper tuh senyap-senyap and then letak dalam kereta dia.hihih.Comel la bapak aku nih !




Cerita aku bukan yang sebelah kanan tuh ok.haha.aku x pandai masak masakan cina:P ngaaa~:P


X dapat baca artikel dalam Paper Utusan tuh?
Usah risau! usah gentar! 
meh meh..ngk nih :)


Followers blog makin bertambah..!!
masuk 2000 orang je orang follow, aku celebrate spesel punyew! haha.
tgguuuuuu!!
*tetibe terasa x sabar lak nak celebrate dengan cake2 bagai* heee


*yang x lehh blah dalam paper tuh, dalam profil aku tuh, aku punye cita2 "guru" .hehe..aku bagi jawapan selamat :)

Thanx jugak kat sape-sape yang baru 1st time masuk blog aku nih:)
Toksahlah jadi silent reader lagi...terus tegur je aku :)
heheh

86 comments:

Dya-Na said...

hyep~ da tego sdh..huhu

rathiqah azmira rosli said...

okeh kite stop jadi silent reader

hai irine

:p

nEa FleriDa said...

waah :) masuk utusan pulak dye :)

ChiLaBaey's said...

Wah tahniah masuk akhbar... Lepas ni jadi 4000 followers lah blog anak angkat Papa ni.... :) Moga sukses selalu... :)

mAr@ZiEy said...

Heheh..time baca paper tu..terkejut gak..tgk URL blog..bru ku sedar org yg selama ini sy follow da msuk paper..hehe

myraa said...

*wiit wiit
congrats irine !
yaww.femes meletop irine skrg !
hee~ keep it up ya irine !
:)

waheeda119445 said...

salam irine..akk ad bc paper ni..mmg trkejut tran tang tang deq..eheheh..cayalah irine..pemes gituu..

Tiya said...

hei hei :) da tegor ni
:P

cik EPAL said...

waaaa tahniah irine ;)

.sweet-ants. said...

waa bestnye.
nk jugakkkk

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah2...
terbaca gak kisah irine dalam paper tu.....(^^,)

Cik LabuuAir said...

hahha,taw tkper,kiter follow awk punyer blog pon dsbbkan bcer pape aritu2..huhu

Iryani Noor said...

wahhhh masuk paper..
besyhh nyer..
tahniah yer Irine =p

Sesumpah said...

terbaik ah wey, kau ni artis ke ape ar?



;D

liyana aziz said...

jadi follower cik irine after baca paper... ;)

nabil_potter said...

tahniah irine

Atiqah Adnan said...

hi irine!
akak pun ada baca n/paper hari tu..
^^ wah selamat maju jaya dalam dunia blogging ye dik..

YanaYeir said...

hahah....dh baut kecoh ni...x silent lg

dak eina said...

femes lah irine nie.... :)

LaLaLovy said...

irine, model to be..

zeila said...

hye irine...
wow,femes la die msk utusan...
malangnye sy tak beli la paper hari tu...rugi2...hehe

Mrs. Ishamizu said...

hehe akk mmg dpt link ni dr utusan la dik..i like ur blog n ur so cute...Permisi akk link blog Irine ye..br smlm je link..heheh. gud luck!

fizz fauri said...

uwwaahh..!!!
irine masuk paper ye...:)
brapa kali ayh irine ulang baca paper tu..?
huhu..

agak2 nye la kan..
ayah irine bt ap pd paper tu lps snyap2 dia bwk msuk kete...
hahaha...:-

joegrimjow said...

LOL

makin glamer camni ha
kekeke

pasni bleh la slalu update blog
;)

Cik Nurul Pinky said...

irine akak dah tegur ni hehehe...

Lala =) said...

congrats adik semakin mencipta nama dgn background yg baik gituu..huu~

skrg saya comment nih,sbb tak nak jadi silent reader dah..haha! ;)

goodluck adik irine..(kaguuuummm!)

✿ YaYa ✿ said...

waa..
jelez2..
nak msuk utusan mlysia gak..
agagga~

sHaFAa said...

tuan rumah ckp jngn jd silent reader..so nak wak bising lah nk g tau sy nop a silent reader..lalallal

AIDA C(; said...

hye k.irine aida dpt url blog akak pon dri paper 2 gak..haha

kupu-kupu_cinta said...

hye dik.. (dh tegur jgk.. ngeh3)
btw...congrats dpt msk paper...

wawa_da_bd0p-gege said...

wah!!!!
c0ngrats kak irine....
and saia suda st0p jd silent reader...
ahaks!

jane said...

ok la aku tegur ko

hyeeeeeeeee

hahahahha

misz benida said...

wahhh,blog cik irine masuk ppr gtu..hehe..thniah2..meh tuan hamba mnambahkan bil polower cik irine yek..

Rozana Razali said...

ok2, terpaksa jugak tegur, irine dh tgr jgn jd silent reader..=P

Jazica Albek said...

ehik. ramai rupanya silent reader yg da xsilent lagi. termasuk la i ;p
hai irine. i pn baca gak paper utusan tu. and quite surprise bila tgk, eh si blogger ni masuk paper. hehe ;p

encikputra said...

mmg ngetoplar anda...
nk famous gax lar camnie...
^_^

Marya Hana . said...

haha. patot la mcm terkezut je waktu selak2 surat kaba tu.. aww~

Sesumpah said...

wowwow artis lawat blog sesumpah lah! hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh bestnyeeeeeee ;)

ahmad endo said...

best tul...jeles aku...hehehe

ieqa said...

perghh femes femes~ hehe

.sweet-ants. said...

irine, yg komen kt blog kite tu 'tersentak bila baca ayat last die tuh' ayt mna ek?

mysara said...

hye..baru je join blog ni...
tu la...baca paper mingguan ari tu...;)
lepas tu jumpa blog ni kebetulan dr sorang member blogger....

Ceritera Cinta Kita said...

Bape kali dh tukar layout, x pasan link Irine ilang gak... Akak nk link blik ni ye adik comey....Exchange link bleh? Ala......bleh la... Owh ya...makin glamer die ek.... Congrats! Bertambah lg sorg alumni UiTM nnt. Hehehe....

amanyna mysarah said...

yay!!blog akaq besh!

Syukie said...

huu da masuk paper lak..hari tu yezz...best nye..TANIAH !!
erm follower makin naek...
x de nak buat cabutan bertuah ke untuk follower yang ke 2000 hehe~

ainatiqa said...

wah awk suda fofular (:

jelez ouh ngan awk cuz ramai followers ,

lagipn awk cntik ,

milimilo said...

irine xupdate blog selalu pon,dah mcm hot stuff.sgt2 lah bertuah jd irine. =D

s.u.r.a.y.a said...

jumpa blog ni ms tersepak batu tadi.

gila feymes kau ni, kat batu pun ada.

ok,aku tipu. haha~

p/s: nice!

-izzah_nupps- said...

wuuuhhhuuu!!~~~ msok pper beb... tabik spring r.. muahahaha.. XD

Wahidah said...

wah irine sudah glamer..masuk paper lg tuh...so far ape citer terbaru irine...sementara tunggu result ne irine wat pe jer

yUmIe said...

Haha mmg silent reader since t'bce cite irine kt paper.anyway ade talent jd model muslimah le irine..hehe..plzz change link:D

mahmudah said...

okeyh. follow dah. ;))
ngee~

hello darl! ;D

unagurlzz said...

aloo sis:)
time i bace paper tuu , i 6pk artikel
about sis . then i jerit , OMG! Kak Irine laaa!Then i lari bagitaw adeq i , HAHA . Dye pon fans sis jgk . Anyway , congrats sis

love u always :D

mie said...

wah!!
makin lama makin glamour...
bagus2...

syue said...

lepas ni irine boleh jadik cover pancaindera/bpop pulak! :D

cik eykameow :) said...

hehe. malu lah sebenar nya nak tegur. baik jadi silent reader :P

Fakrul Radzi said...

Sengal utusan aku yg bljr kat sydney tanak plak die interview. Haha.

virus minda said...

tetibe trase lak bile bce ur last sentence tu..ahahaa
i've be ur silent reader dr follower awk mase tu ade dlm 500++..
skg da ade beribu da, da byk tuh...ahahah

s h e e said...

congratz...okay2...x jd silent reader dah...haha...

hye irine yg cumeyl...tiut lg miut...

natsumiDyla said...

hype coursemate-to-be :)


1st visit nih, dh kena sound takleh jadi silent reader. huhu~

wanieybintang said...

helo. uhuk2.
sy pembaca ke 2000 ke?
tiba2 rasa banggaaaa
hik3.
hadiah tadak ka?
ngeh3.

*mengapakah anda tiada cbox? sy taktau nak reply di mana jadi reply di komen saja. boleh ke camtu?

*nak like ur fan page kat fb pn tak boley sbb sy tiada fb (agak kuno di sini).

Mario said...

uikk..aku baru tau ko kat sydney...hehe

Fitrihadi.com said...

tahniah sebab masuk paper hehe cayalah! dulu ada gk datang baca sini..then dah lama tak jenguk :) chill!

makdara terdiva said...

hy adik mata bulat..

ade AWARD utk kamu di belog akak..sila amek :)

nizaa said...

phewitttttt.....

Kancilbiru Turns 1, I love Nuffnang!

MC said...

tahniah la weyhhhh...

heart~ said...

hye dear....juz be ur silent reader b4...ni baru terasa nk komen...kikikiki....slalu2 la yer update belog *peace*

Aus MeLankoLik said...

aku nk tumpang glamer boleh , hahahaahk

Aus MeLankoLik said...

aku nk tumpang glamer boleh , hahahaahk

zayzareen said...

yuuuhuuu...!! congrats...c gadis manis..nak sign..nak sign.. >.<

Ara said...

i hepi sbb i sbnrnye folo blog u dlu suke2 je..i terjumpe blog u pn dr link2 blog baju2..

then i thot, 'emm, blog budak ni cambest n orgnye pn kiut jgk n stylo.. ;p' i igt nk folo la...

u tau...sehari selepas i folo blog u, gmbr u da kua kt paper..siyes xtipu! ;p

Ela said...

Tahniah (;

Wan Perlis said...

wa bestnya masuk peper..top dah ni

ruzai said...

femesnyer dia....

SuFy said...

bole tahan..:)

tOm said...

ade hadiah untuk anda..
sila ambil di sini ye..
khas dr ati sy

http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

full of love,keyna said...

irine bole jadik popular lepas ni,jadi model muslimah la irine ;)

@juera said...

wah msuk utusan..femes la lps ni kan kan..comel la tgok pic2 u tu..^_^

liyana said...

akak mcm mane nk daftar kt nuffnang??? sy nk join gak ! tlg akak !

buyat(bebola tomato) said...

best pe jd silent reader..hahah

::fadxieza:: said...

hye irine..
:p

Atin said...

hye cik irine...

y u so cute ek? hehe..comel..
sy ni silent reader jer..kdg2 nak tergelak bc entry irine..

hihhii...=)

mrs. daydeck said...

1st time baca blog irine mmg best.. tq 2 my lil sis yg iya2 soh akak tgk blog irine.. nice knowing u.. :)

dieyna_forta said...

bertuah jd kamooo...cantik.....pandai....

Fitrihadi.com said...

hai misz irine :D

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in