D.A.R.A dot COM


Hollaa guys..

ryte now, aku baru je pas cuci muka..bawu je tanggalkan make up,bawu je balik dr lepaking bersama2 adik bradik yg terchinta.yeahh! Weeeeee..as u all know, aku ada update ceghita aku dekat twitter,kat pesbook and lain2 laman web sosial (wow! skema nye,hehe). tarikh yg sgt2 besh kot arinih, 24 May :)

Now, aku kat umah my sys.daripada minggu lepas lagi aku kat sini..Aku datang nak tumpang umah my sys, cuz aku kena pergi Shah Alam.Ada komitmen skit.pergi mencapai cita2 terpendam jap..ngaaa~~menggapai bintang2 di langit.Wahh gittcchhuuulahh sastera kau Irine! :)  
Alhamdulilah...skang nih, salah satu impian aku dah tercapai kot :D
Tapi..kadang2 cam x sangka lak kan semua nih boleh tertunai dalam hidup aku.

Awal2 lagi kot aku dah roger2 abg aku, Si Aizul tuh..suruh dia amik cuti arinih.yer rrr..dia kan skang tengah practical..demi mencari sesuap nasik dan nafkah untuk adik dia :P Gigih nih call Benjoy minggu lepas, nada suara pon mmg sebak2 nak nangis sbbnya x tau boleh datang ke x Shah Alam.Byk lak intronye kan?Ok..aku cerita nih..aku pergi Shah Alam Seksyen 15 sbbnya aku nak pergi Studio Karangkraf :) Ada shoot2 sikit..
Sbb apa? x nak derr aku bgtau skang..nnt x sasssspeenn. Yang penting, jgn lupe dapatkan Magazine Dara.com edisi Julai ok? nnt nengok rrr :P

Arinih pon..pagi2 lagi dah bangun siap2 nak g sana.Aku pergi tadi 3 orang je..dengan my siblings, akk and benjoy.Diorang sgt2 besh ok :) Love u all! sgt sporting sbb sanggup layan kerenah adik korang nih.

Sampai2 je kat studio Karangkraf tuh, terus masuk bilik make up untuk dimake upkan dengan make up artist profesional.Wa tabik sama lu lah!!! muka aku yang lesu2 tuh terus bertukar jadi segar bugar :D Make up pon sgt2 natural :) Yang penting...make up by MAC ok. Nasib baik x de guna avon ke..jenama2 lain rr..nikmat tol bila dapat pakai MAC =)
aku bagi korang ngk pic aku kat lobby karangkraf nih je..yang lain2  x boleh! hahaha..kena beli sndiri magazine Dara.com tuh sndiri :)

Daripada A to Z...memang aku puas hati sgt2.Just skang nih, aku tunggu hasil dia je.hihi.Baju semua sponser..tudung semua sponser..make up MAC sponser..semua sponser..besh kan? =) Thanx a lot kat semua krew-krew production yang sgt2 sporting and sgt2 besh!!! Suka sgt2 ngn cara diorang :) Lama giler kot kat sana tadi.Pagi2 je dah menepek kat sana daripada pukul 8.30 a.m - 2 p.m.
owryte..agak berpinar dan berpusing2 kepala aku ye sbb aku ngah sakit perut time tuh..tp aku tetap gigih nih semangat..bukan sng nak dapat peluang macam nih kan....
 
Actually, aku memang nak show kan korang gmbar aku kat studio tadi.Tapi, aku kena la hormat diorang kan..magazine belum keluar lagi..nnt tak saspens.mane aci..korang dapat ngk aku free2 cenggitu je kan..beli rr nnt :P
Ingat ok? Edisi Julai :)


gara-gara sakit perut..aku memang dah tak boleh nak berdiri tegak dah time nak balik nih.hahah..kaki n badan dah x centre..kaki tuh dah serupa macam tak bedung je nampak.korang x tau..aku menanggung azab sakit perut time nk balik nih.haha.

Muka penat terserlah time nih. Mulut dah beku time nih gara2 kira-kira 5 jam berturut2 asik senyum :)

Ok la babe...
mau chawww dulu.
Yang penting,
jgn lupe dapatkan Magazine Dara.com Edisi Julai ok?

sbbnya..pic2 yg aku show nih sume  x brape nak gempak..pic time aku nak balik rumah je pon..ngaaa~~
bye2:D

72 comments:

lieya orange M.I. said...

tahnia irine, tercapai nak jadi model..cantik lahhh...

asfz lily said...

chantek nya..

http://asfzlily.blogspot.com

ardinihumaira said...

^___^ bestnya dik...

pssst... dni sukasangat mekap avon.. tak mampu guna MAC ;p

liyana aziz said...

wah.. seronoknyaaaa... nway congrates, x sabar nak beli ni... ;)
p/s : whatever it is anda sgt comel, no worry

a R t _ z L y i n D said...

irine...
pic irine ni nmpk matang!!
sangat cantik..

tahniah sbb dpt kuar majalah..
tmbh2 bulan julai plak tu..
my birtday... hadiah la tu kot kan..hehehe

nway..tahniah skali lg ye dik..
dulu k.lin penah bercita2 nk jadi model utk dara.com nie.. dh isi borang dh...tp.. bf x galakkan..huhu..keciwak... :(

FaTin GemiNi said...

congrtaz dear!! sbb tercapai sudahh cita2..
kompem will buy dara.com this july! :)
support u dear!!
cantek arr adek manes nihhh...

ZhAriF!!!! said...

huhu...
mmg pengalaman yg leh dilupekan..
ade kenangan pahit n manis arie nie..huhu..kan3..
tp pape hal..
god jobb..congrat dpt jd make over mgazine dara.com edisi julai..
hehehe..finally,hajat tercapai juga eaa..
caaaiyaa laa!!

BONITA SHAWLS ♫ said...

congrats!!! msti bestkn bila impian trcapai..:)

wirdawahid said...

wah..make up MAC...bestnyer klu dpt tepet kat muka tue dgn make up jenama tue..hahha
irine...julai dah start blaja..
hot la kat uitm lendu tue..
sure!
ngee~~

kembatolo™ said...

eyt iyin~..naek saham nampak..?haha..btw, tahniah oke!hehe

full of love,keyna said...

tahniah babe !:) lawa la you!:) tak saba tunggu edisi dara,huhu.muke irine pn da mcm cpm da :D

Alya Farhana said...

cantik2!!! kelihatan matured ketika itu......hi3!!!

Qarl said...

congratz

tgk cover depan je kwn2 oii

kakakaka

oleen said...

WAhh congrates..Pas fatin suhana kamu lak..Sume cam terdiri drpad blogger2..hikhik=]

wirdawahid said...
This comment has been removed by the author.
honey amour said...

ermm..kaki...?

~Qiela~ said...

salam....irine
hehehe...congrate ya dear koz dpt luar mgazine....nak beli lah ney,,hehee..nak tgok irine je,,,
eniwei,,,best of luck k,,,
smoga smua cita2 n impian irine tercapai,,,amin..

.EryanisCouple020209. said...

tahniah irine, kamu seorang bertuah sngat, bukan calang2 org leh jadik model. tahniah skali lagi yerk, kamu cantik sangat taw :)

sweet maniac said...

congratz Irine .. you deserve it :)

yan said...

congrate irine ^__*

feel free,go here :)
izyan's

e m y said...

memang cantik la irene ni :)

nabil_potter said...

wa...dah jadi artis ni...tahniah!!

udacun said...

congrate dear... bestnyee.. model yg cntik..nnt kene beli nii

Wahidah said...

lin dara eik..she is so shweet..wai pun pernah masuk gk artikel salah satu kat dara.com ne..hahaha..

tp kat riyadh ne mn nak dpt majalah dara irine oiii

Hizami Rahim said...

u r gojes beb!
;)

miss_eliana said...

alhamdulillah..
senyum nmpak gg.. jarang dpt tgk! :P

Sizuka said...

bestnyerr! congratz irine! ^_^

alinac lover said...

sudah follow kamu sweeeti..
haiya..i peminat dara.com aww..
msti nmpk muka u nnti kan~

Ryan Valentine said...

so beautiful!!
i like it^^

~NURUL~ said...

salam.. wah tahniah dik :) semoga sukses selalu dan menjadi muslimah terbilang.. chewah!


entry terbaru linkwithin berserta thumbnails

joegrimjow said...

wawahh
lepas ni meletop la die
;)

cube intai2 esok
kot2 ade nama dalam blog
;)

amer_hoosynie said...

terbaek lah!! =D

AriFrukAi!! said...

woah tahniah k.

nyway td mesti perut trase mcm mesin basuh tga spin,kan2?ekeke.

Iryani Noor said...

wahhhh congratsss dear...
tak sabar nk beli mag bln july...
btw u look luvly as always =p...

aimi said...

congrates irine! mesti hepi cangat2 ni kan. em minum la air banyak2 insya Allah hilang sakit perut istimewa tu. wee~

Amir Rayyan said...

All the very best dik....:) x sbr nk tggu julai..hehehe

akuskandel said...

chantekkkkkk!!

♥CIK SHA♥ said...

tahniah dik..u deserve it..cantik sangat..

EzrA MiErA said...

congratz irine...

ta sabar na 2ggu dara.com this july

anyway,u l0ok s0 g0rge0us...

keep up the gud w0rk...

Hazzy Ishak said...

tak sabar nak tengok hasilnya...

eNaSaN said...

comEy......

ChiLaBaey's said...

Insya-Allah papa akan beli nanti... tahniah sekali lagi.... :)

Wan Perlis said...

steadyy
teruna dot com ada tak

Si Kenit said...

tahniah dear irene ;)

fizz fauri said...

Salam Irine....
awak bruntung tau.....
Tahniah yekk......

Carl Samsudin said...

hebat la ko ni! hhahaha. bagus2!

mysara said...

bestnyer...;)

farah said...

tahniah dik irine...
adik memang chantek...
t kite beli majalah dara 2 yek:)

umiZue said...

wah.. tahniah... bestnye jadi org cantik ni.. =)

[z@ck] said...

irine..
minat heels kan..

check this out..

http://neelofa.blogspot.com/

akma@kema said...

adeq mmg comel..akak dpt blog ni dr mak adeq..jgn marre....

encikputra said...

anda cantik...serius tidak tipu...
si teruna ni xkn kna beli mjalah dara kot??
awk punye psal xkesalar.....
^_^

Nisa A. said...

tahniah sis, nnt nisa beli Dara.com
=)

izzy_hazwanie said...

Cantik =)

aurora itu cahaya said...

anda sangat comel =)

unagurlzz said...

sis , congrats yaww !
how lucky u !!!
i love you ~

cik eykameow :) said...

hehe. crew2 diorang memang sporting. eyka pun ada pengalaman berurusan ngan crew2 karangkraf,tapi bukan as a model lah kan..

eee.tak sabar nk tggu dara julai ni.ngee

Nur -al- Ain said...

tahniah tahniah ;)

Encik Tikus said...

saya lelaki boleh ke beli dara.com ? hhehe

Dyna Yvonne said...

irine congratz~
^_* chumillnye~

pisces_lurve93 said...

comel3....

meowwmania said...

waaa...cantik blog ni, adik irine pon cantik gak ;)

pirst time dtg sini, dr blog joegrimjow

smoga sukses!

syahira ariff said...

nanti aii bel idara dotcom
ske gile magazine tu
u pun cantik sayangs
=]
komen my blog ok
hit me back
;D

heart~ said...

alaaa nak jugak! nak jugak!

heeee tapi aii x layak nk masuk majalah sbb penddek sobsobsob =(

SuFy said...

tahniah adik irene..:)

ElyaElmo said...

ok..nnt elya beli mag remaja k!! walaupun tak remaja lagi dah...ha3

Cik Rara said...

Irine..thniah..pe y irine nak dh hampir2 tcapai..best of luck oke.. :)

noor said...

tahniah irine...awak memang cantik..
xsabar rasa nak beli majalah dara.com..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pergh... cantek la ko ni dik oii..

fatin hanani said...

kamu sgt cntik :D suka tgk :D

soffya cik bulan said...

sm mcm blogger fatin liyana...dia pun dpt masuk dara.com..
sm cantik korang ni dik...
thniah..ok

dieyna_forta said...

kamoo sgt n sgt2lah bertuah....

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in