1,2,3,4,5,6,7 days!

Hye babe!
Hari nih aku dah cipta rekod! dengan teroverrrr limit tido.Aku bangun pukul  2pm. Terrerr x? Terrerr x? Bayangkan, daripada smlam aku dah start jadi x betol.Naik train..naik bus lah..jalan kaki lah..hape lahh..sume dengan muka masam n muka bengis.haha.Aku penat woOOo..kaki aku dah makin longgau.Kalo gerak2kan skit dah boleh dengO bunyi urat2 kaki meletop. Mmg sgt2 pening kepala nih..  Pagi td pon, pas mndi, aku duduk sowang2 kat blakang umah abg aku nih, lepak sowang2..nak katakan pmndangan cantik.x de rr sgt..sbbnye ada ampaian baju je pon..tp besh rr sejuk..baru nak tangkap jiwang, dah hujan..terus aku tkedek2 larik masuk dalam.Panggil abg aku, suruh bawak naik panadol..Then terus tido smpai petang!

Howyeehh..aku pening maybe sbb Smalam satu hari aku n family pegi kluar Bondi Beach kot..Wow! Sgt2 chantek howkeyh! aku jadi jakun..kalah pantai2 lain.Yg penting, air pantai diorang bukan datang dari sumber Paya Mengkuang.hoho. Kat sni aku suggestkan korang pkai sunglasses..HAHA. diorang kat sni slumber skit..ada yg bersidai kat tepi pantai seksi meksi.Ada yg x de sehelai urat benang pon ada.So, pandai2 rr korang kawal pgerakan mata korang.haha. 

Spnjang kat sni, aku dah pegi Harbour Bridge, Bondi Beach,Paddys,Opera House, Luna Park...and hape tah lagi..Next week, mau pegi peluk Koala n kanggaroo..hihihi..X sabo.

1,2,3,4,5,6,7 days!!
ada 16 hari lagi!

Nah! Hamik! Pic yg aku peram2 nih! 

 yeahhhh!!! Muncung mari!

HarBour Bridge kat belakang tuhh..hehe :)


In front Of SydNey Opera House

Bondi Beach! :) Air biru watercolour katanyewww..!


Belambak mat salleh and minah salleh bersidai kat sni..ada yg sampai terjunam2kan diri dalam pasir pon ada..punyelah taksub.huhuhu



Suke time malam2 nih!! Besh!! kaki aku kuat time nih! sanggup jalan kaki jauh2..hehe

Ok! sekian :)

29 comments:

aizul said...

ada org jahat!!!!!!!

eh btw..cpt2 makan ubat..nih laa natijahnya kalau ko penin..tak dapek poie mana2..ahahah

sha85 said...

best nye irine dpt g sydney...
take care okehhh...

Amir Rayyan said...

irine..mkn ubt k..take care...ti update lg..hehehe...:)

-aTie- said...

best jln2 sane...hmbr sume cantek2...

Khaizarien @ atie Blog

adeQ said...

irine... seronoknye g jalan2..
wish to go there...
tapi tak mampu.. hahhah..
g endon pon blom tontu den sampei...

btw.. tke care taw.. kat sne sejuk~ katenyewwww

~kuyam~ said...

haha...sgt best nmpknya
enjoy ur vacation ya irene! :)

waheeda119445 said...

salam cik adeq manis..so gorgeous olls ur pices sis...heppy 2 read ur story here..

btwy, u hve to tke cre urself keh n smile2 owez..

kimslm kat aunty norna n other fmily members...

tadaaaa...

Hazzy Ishak said...

spoil sikit bila sakit datang menyerang ...

ardinihumaira said...

irene nampak iras muka mak irene laaa ! ^_^ sejibik... santek pemandangan kat sana...

Zahidah said...

irine, bestnya u jalan2. gambar2 sume cantek! cepat2 sihat. :)

HIZAMI said...

ahha.
comel.

deqyalalink said...

ololoo bestnye bestnye ~ nak g gakk uhukk~

Emora Valeria said...

siblings yg smarties!

myra anne said...

siannye irine...kan dah xley jalan mane2 arini...makan ubat keyh!

sara said...

wohaaa..
best2!
tc irine =)

saya_arief said...

pergh...smpai sydney doh..
aku nk smpai KL pon skali lam 4 tahon..adoi...jelez2..er

Najib Hassan said...

fuh fuh fuh bestnya!!!!!!!! mesti penat kan tokang ambik gambar tu? kesian kat dia takde gambar ahahaha...

sikitnya gambar kat pantai tu ehehehe...

Najib Hassan said...

fuh fuh fuh bestnya!!!!!!!! mesti penat kan tokang ambik gambar tu? kesian kat dia takde gambar ahahaha...

sikitnya gambar kat pantai tu ehehehe...

wAnIe said...

bestnye pegi sydney..;)

nisa90 said...

salam adik comel..

syoknya irine dpt pi sna..

suka tgk gmbar irine..pndai posing..

tentu ramai jejaka yg cair nie,.

by da way..hepi holiday..

xsbr tgk pic kat sna lg..subhanaAllah..sungguh indah ciptaan Allah..

Fatin Liyana said...

hello comel :)

akk suke gmbar2 irine di aussie
the smile u wore on ur face is very honest & sgt sgt exciting!

comel lak tu! gwam taw hehe. keep it up dear!

DILA is AZIE said...

beshnye. lawa la beach tu. hehe. :)

Qarl said...

keseronokan kan?

njoy ye

& take care

ini blog wirdah said...

gile best kalo dpt bercuti time2 cegini.huhu. tgh stress dgn segala bagai test,assignment,sekarang.wuuuu~

naseb baik irine upload pics cantik2 ni,terasa gak la tgh terbang g bercuti sekali.hiks ;)

Hezesuze said...

nice picta....huhu

Sna La La said...

WAH!!! Irine, awak sungguh best!
Malah sangat cantik juga! (^_^)
Family awak kelihatan sgt bahagia!
Happy for you my dear!

<3 Husna.

gda majidah said...

best! irine! membe akak cakap muka irine macam suki ;)

iera said...

wa.....best2,tpi cian irine sakit..mmg cm2..x bese..culture shock kte org ptih..lala..irine..iera nk keychain dr sydney..huhu.. smoga epy2 kat sne.. ^_^

az_zaitun said...

untungkan jidi orang berada,sya tumpang dengan ksronokan awak.namum begitu.btlah apa yg tbaik dlm hdup.kta jibril pada nbi,,,,buatlah apa yang kamu inginkan ,tapi ingat kamu akan dibalas apa yang kamu lakukan.cintailah siapa yang kamu hendak cintai,tapi ingat kamu akan berpisah dengan nya,,,cukuplah sekdar muslim ingin berpesan

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in