K E H A N T U A N !


Salam guys :)
Woooww..aku dapat rasakan betapa addictnye aku dengan blog and pesbook skang.ngohohoh.Mane taknye...satu hari je kalo x de klas driving, aku akn n musti n wajibun menghadap ternet..daripada awal pagi bgun tido tuh..saaaaaaammmmmmmmmpaiiiiilaah pukul 1 or 2 pagi.hebatkan aku? Abg aku lak mendoakan agar aku rabun teruk satu hari nnt.ehhh!kejamnye dia!! baiknye adik dia!

Ok fine! aku mengaku, saat aku menaip entry nih, aku baru bangun tido, rambut tercacak-cacak, x yah pakai gel rmbut segala bagai pon takpe, gigi dah gosok rrr,mata plak still sepet2 bagai pagi2 nih.asik gosok2 mata je aku nih..tanda2 nak sambung tido la hagaknye..hurmm..x pon,nak qada' balik x cukup tido masa nak SPM arituh.ngohohoho!

Guys!
Smalam aku and abg aku selaku eskot aku, selaku PA aku, selaku kawan2 gelak aku,selaku photographer aku pegi satu tempat nih.Al-maklumlah hari ahad arituh apa punya mimpi Benjoy nak balik gumah pon tak tau..So, tidak hairanlah adiknya mengambil kesempatan utk menggoda abgnya utk pegi lepaking.HEHEHE!

Cerita pertama : Memang dah menjadi perancangan kitowang nak carik satu site rumah banglo yg dah kena tinggal kan berpuluh2 tahun lamanya.Baru skang dapat realisasikan.




.Mmg superb lah banglo yg kitorang jumpe nih.Kat dalam hutan! semak samun yg x hengat dunia! Dipenuhi rumput-rumput panjang yg aku rasa dah hagak lama x diracun.Bekas2 and serpihan kaca2 bertaburan kat dalam rumah and luar rumah.Hermm..apa yg kitorang dapati, wahhh..dah macam ketua kampung JKKK melawat kawasan la pulak! haha.




Waahhh!!! aku suka pic nih! pokok dia komain subur gemok2 lagi.sape yg baja siram pon tak tau.padahal x de penghuni!




Rina Rini AF katanye! <--mak aku yg cakap smalam.x sukenye laa aiii!



hehe..aku x boleh blah time nih, muka cool je, padahal Sang BenJoy selaku photographer tak tau hagaknya muka2 aku dah gatal kena lalang2 segala tewww~!





Owhh..tetibe Aksi and emosi rock dah masuk jiwa aku time nih!! <---Sang BenjOy yg suruh buat camni..nak nampak ganaszzz katanyewwww~! Padahal aku kan marshmellow yg lembut2 teww~~ Background pic nih cantik bukan? Haaa..sgt2 kreatif para2 pencongteng itew~!




Yeayyy!! muka slumber dah datang yeayyy~!




Aku suka bangetttt pic ini donggg!!!!





Ada orang cakap dahi luas nih orang bijak..lalalalaa~~


more pic? see at aizulmarcello.blogspot.com

Benjoy cakap ngn aku...
" dik..malam kang ko jgn ngigau2 kena sampuk santau plak bila dah balik shoot nih!"
HAHAA!

aku menjawab..
" ahahah..ok2..kita tengok sape yg menendang2 atas katil malam nih"

Cerita kedua pula : Haaa..aku ingtkan Benjoy nak bawak aku p
banglo B E R H A N TU nih je! after dat, benjoy bawak pi mamam n karok jap.Aku tau Benjoy sgt2 rindukan suara lunak aku, dats y dia ajak aku p karok.ngeh33 :D

Then, dah abis tuh, kitowang tnmpk satu beLon bessssaaaarrrrr punyeeewww kat atas DP.benjoy and irine yg terkesima terrusss berlari2 keanak-anakan melintas jalan menuju ke ats DP.Wowww!! haha.belon udara panas rupa2nya..ngeh3:D
Suke..suke..suke!! Benjoy tewos beli 2 ticket! Skali naik boleh 6 kepala je ok! kang lebih2 x de yg naik belooonnn udara panas tuh kang!




Besh sgt ok!!! Paling besh n myakitkan hati time pekerja tuh nak hidupkan api.Sgt2 panas okeh!!! bayangkanlahhh..space yg we all diri tuh sgt2 kecik..bila pandang atas kepala je, ada semerbak api. X ke cair make up ko? hahaha.
( nmpak x aku and Benjoy kat atas tewww~??carik2)


Last but not least!!
Thanx BenJoy!!! Aku suka bangettt dengan kerjak kamu yeahh dong!!
Ya iya la sih, kamu mmg berbakat!! Nggak usang aku join2 contest2 segala tuk dapatkan photoshoot gratis dan percumak! ngeh333!

59 comments:

qieqieaqilah oke ? said...

pics semua awesome la irine :)

Rye said...

very nice!!!

suke3!

NuR Pu3 said...

nice photo!... dik, nk tnya, pe lagu background blog ni ek? cedap loh uhuuu

merahitujambu said...

WAH..SGT LAA CANTIK BACKGROUND DIE..KAMO PON SAME COMEL SGT..LIKE IT..EHEHEH..

full of love,keyna said...

wah irine mmg sesuai gilerla jad model,harap irine jd model muslimah yang terkenal nanti.yeah,gudluck!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ade antu peluk time tido tak dik? hehehe

ardinihumaira said...

Dik irene! Cun... Best o00oo gi banglo gtu. Boleh get ready basuh kaki b4 tdo. Ihiks...cun cun

[[ Sakura ]] said...

yeah.....

cantek bangat si irine nie..
serius kamu cantek!!!
ada x benjoy kem kan salam akak kat kamu..huhuh

naik x belon panat tu?
akak baru nek malam tadi..

Hazzy Ishak said...

six...

itsuki said...

wah.sgt2 superb la irine!
i give 100star to u
hihi :)

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

alololo..tomeynya..ada bakat jd model nie..heheh

Lya Colours said...

hah x pasan langsung ada belon kat dp
eh di manakah letaknya banglo usang tuh
mcm kat area klebang. klebang kah??
uish bersemak samun bagai
sumpah x sanggup pegi
tatootttt

She is a Bubble Machine said...

awesome place!!

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said...

5 bintang blink2 tuk irine..hehe..so beauty much2..hehe

~CPM honey_nurhaliza~ said...

cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

miss_eliana said...

bestnye dpt nek belon tuh.. huhu~

smart la dik pic2 tu..
benjoy mmg berbakat..
=)

bdw, u always look awesome n sweet dear.. ;)

shea said...

lovely images irine :)

Atiqah Adnan said...

cantiknye gambar besar-besar..
dear.. ajar akak macamne irine upload pic besar gini... hee~

Clara Emily Cancer said...

love ur pic..
cantik2 suma nye..
nice pose..

iera said...

oh..teruja tgk gmbar2 irine ni smue..lawa banget..huhuirine dah amik lesen ea..jelez ni,iera lum..ngah keje cri wet dlu..huhu..

p:s irine comel,mmg btl ckp mak irine,cm rini af tu..huhu

adeQ said...

irine nie macam pakej....
cantik n pandai bergaye...
ur bro pon same...
sporting jewww..

seronoknyeeee

AeNa Helaena said...

cantik ah sayang!!!
untung oooh dpt abg sporting wat photoshoot.huhu
irine xnak join fashion show on stage ke??

Farah said...

kak irine lawalawalawa :)
kak, farah sudah link kak irine di Dar-link sidebar :)

M O N I C A said...

AWESOME..:)

LoRd oF eYD said...

irine,pashmina eh tu?sangat santek laaaa..huhuuhuhuhu....nak jugak..btw, gambar2 ini adalah sangat superb!

deqyalalink said...

awesome lahh !!!! :)

Fatin Liyana said...

dear,

cantek sgt i loikeee :)
nice make up, clothes & setting !
kim slm benjoy die pndai snap gmba la hehe

miss zeila said...

irine...
pic semua chantek2....
kredit to ur bro..

~`nAnie~ said...

irine
lawa sgt lah
geram ni
model tau u ni

nabil said...

cantik pic irine...hehehe...

Anayzi Lurun said...

irine,nampak awk lagi dlm newspaper!ahaha.dah dua kali masuk newspaper sehh.nak jeles neii.haha.ehh by the way,suke gile kot labuh tuu..nampak cool ouhh bile pakaiii :D mcm korean!

aizul said...

irine awak comey laaa..saya nak berkenalan buley??

a/s/l plzzzzz hahahahaha

Afeeqa said...

more tu yuna la dik. ihihi. bukan rina rini.

belon tu lawa pula time malam. masa akk dtg melaka tu siang, so nampak biasa2 je belon tu. :)

hami asraff said...

salam kunjungan. ni hen piaoliang ( bahasa mandarin ). maksudnya "awak sangat cantik" :-)

cik EPAL said...

orang cantik..tangkap kat tempat berhantu ke tak berhantu ke memang cantik :)

cik nurulain said...

irene. bila nak hantar penyertaan untuk trendy shawl contest.. kata nak join contest akak.. tak sbr mau tgk gambar kamu. pasti superb. hehe. :)

-aTie- said...

tingin nk nek belon udara tu

Khaizarien Blog @ atie

awek_utara said...

dik..akak dh isi form link tu n dh link pn blog irin kt blog akak..so..bile akak nk tgk link blog akak kt blog irin yg vouge neh?..

well..u r so sweet dear...look gorgeous in all of the picas!.. :))

natashacherahim said...

wahhhh sis!
cantekkk gilosss picca2 potoshoot tu..

belon tu pn cam bes,,,nk naekk gakkkk

natashacherahim said...

cantek la picca u...
cun sggttt

SyaLala said...

yeahh, kak murni sweet :)

aiemmalya said...

cantek nyer kamo..
very3 nice pic..hehe
n no wonder if irine akan jadi model yg top 1 day..
nanti amik gambar cantek2 lagi tau..
seronok tengok..cantek+comel

keep it up k!
CHAIYOOK!! =)

vexedprob said...

eherm... photobucket dah limit... haha... rugi tak dapat tengok gamba2 tuh... huhuhu

ezam said...

dari kakak yg iras2 siti nurhalija....habang yang iras2 mcm..ntah sape ntah dan hadek manisss yg mcm pengacara majalah 3 sume kesukanan dan kechumelan...

kewl~

Rosli Arof / Foto Republic said...

salam irine...

very nice photo & blog here...
maybe 1 day awak blh jadi model fotografi saya plak, insyallah...

♥cutebabygirl♥ said...

salam singgah~
cantik pic.. :)

Wahidah said...

cantek sgt pix...pandai posing..n benjoy pun pandai la amik gmbr

Wawa Takizawa said...

sume gmbr2 cntek....
woah..bez nye dpt nek belooon besssaaar tuuu

LaLaLovy said...

irine! i won the contest!=) mane pegi ni.. lame tak update?

GuanoDemoDotNet said...

oh tidak! sangat cantik edisi kehantuan posting! dgr2 ada orang terbawak2 dalam mimpi? ahahah

p/s: comment identify tu bole tak kalau openkan lagi? mcm nak letak nama and blog sendiri..susahnyee pakai open id and google acct tu!~

Budak Pipi Tembam said...

dik, akak suka banget dengan wajah adik irine ni tau...very2 the cute...ala2 korean girl...kawaii...:))

myra anne said...

haish!jeles tol...aritu gi melaka x sempat naek belon tuh.huhu~nice pic la irine...xtau irine yg comei or pic yg cantik.kompius!haha

dak eina said...

c0mel lah adik irine nie....

alynn said...

irene..cntek aa irene pkai pashmina tuh..hee.bole x tnjuk cemane pkainye??kte pkai trkembang sne,trkembang cni..heheh.tgk irene pkai ok je:)

Dak Wan said...

Macam seram jewr kan rumah tu? Malam tu semua balik ok ke? Takder mimpi yg bukan2?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

budak aussie yg shantek =)



nak ole ole. ngeeee

Muniey said...

cantek gila gmba2 tu semua :)

lalalalalalalalala . . said...

siblings aidid marcello kew?

Nurul Adzmeera said...

fotogenik la muka akak ...
pndai akak amik gmbr....

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in