Suka suki suku kau je!


Hollaa guys..

ryte now, aku baru je pas cuci muka..bawu je balik dr lepaking bersama2 abg yg terchinta.

yeahh! owryte..agak berpinar dan berpusing2 yew kepala aku skang..sbbnye aku ngan abg aku pusing2 satu malaysia ( *ok fine! aku tipu,bg ajinomoto skit ayat tuh).

We all naik scooter aje okeh!! ..sib baik ader abg aku sebagai eskot..hauhauahu..takder laa gelabah aku nak naik scooter semata2 nak jalan jauh..yang penting siap berhenti tepi jalan semmata-mata nak beli kopok super ring.ala..kopok oren bentuk cincin yg bisa membuatkan gigi korang kuning x hengat dunia tuh. fuh! penat!! berkuah lodeh ketiak! Naik kematu punggung nih..kurus jadinya! ngohohoho!

Yeahh guys..kat sini aku just nak habaq kat hampa semua social network yg aku ada kat alam maya nih.yelah..makin hari makin bahaya betol aku ngk..ramai sgt yg dok menyamar and ciplak2 gambar orang lain.haish..! terasakah kalian semua?

Okeh! Ini adalah senarai social network yg aku ada.

Friendster; Yang ni mmg paling aku suke la. Tapi, dulu lah. Sekarang? x dapek johnn! Dulu aku suka kenapa? sebab ni je la yg bf aku layan. haha. lagipun kat sini je aku rase kalau nak buat group untuk sekolah ke, universiti ke, ape ke agak efektif la. aku mmg cepat sikit bertindak kat sini. Friendster nih jgk la tempat 1st aku cari makan..cari kawan..jumpe teman..jumpa musuh pon ada gak.haha. Skang friendster aku nih dah delete sume pic.tinggal 1 je as primary.
BYE2 FRIENDSTER!

Myspace : Ni aku rase macam nak tutup je tapi sayang pulak sebab kawan kawan sekolah aku ramai yang aktif kat sini. so aku biarkan je la. lagipun adik adik aku sedara sedara aku yg kecik kecik sekolah lagi tu suke sgt main ni. tak pandang pun friendster. takpe la. budak sekolah.Lagipon, myspace nih BEBAS sgt lah.Gerun i..seremmm pon ada ngk pic2 mereka!

Cop2..kat myspace nih ada satu account yg banyak pic2 ciplak.bukan pic irine je,,tp berpuluh2 wanita punye gambar ada..
KAT SINI

Facebook : Aku taktau kenapa aku buat facebook. aku dgr org kate best, aku pun try. dulu aku tak jumpa lak ape yg best tu.. Smpai dulu aku pernah cakap sape sape yang suke sangat dengan facebook ni sila la terangkan dekat aku apa yg seronok sgt tu. aku mmg malas nak explore2 ni.Tapi, last2 lain pulak jadinye. Saya SAYANGKAN MUKA BUKU saya tuh. Kat situ, aku dapat perkembangkan lagi jualan2 dress n shawls aku. :) Tapi..tapi..tapi..tapi..saya x suke dengan chat kat facebook.sbbnye, kalo korang anta chat kat fb, mmg hang,stuck, lembab gilew lah fb aku.Dats y aku jarang reply chat kat FB.Mohon ampun ye:D

Tagged; Yang ni mmg aku X DE and memang aku TAK PERNAH WUJUDKAN.Tapi, ada plak klon irine nadia marcello yg mewujudkan tagged nih.Guna pic aku segala bagai.Jgn tertipu yew rakan2 sekalian.Irine mmg xde TAGGED nih..kalo ada pon nak tutup. HAHA.
Ok..jgn tertipu dengan KLON ini yew..
http://www.tagged.com/naughty_fiza.

Owhhh...mungkin aku patut tukar identiti aku lepas nih. X mo letak pic yg boleh nmpk satu raut wajah muka aku. Kita ikut gaya ala2 amuk! yeahhh.. tutup muka kita. Barulah x de sape nak ciplak gambar2 kita and menyamar kat mana2 network social.





(* buruk gak pic atas nih.haha..tp ape salahnya..nyiahahah)

Yahoo Messenger; : Ok! ym aku nia haaa..aku mmg jarang laa bukak..dulu2 laa jarang bukak..sbb form5 busy kan.bila dah ada masa nih, gajin jgk aku bukak.kenkadang aku invisible.ngeh33. Kalo nak tau, dulu masa aku form3, aku pernah tayangkan ym id aku kat shoutout friendster. Sampailah ada satu hari nih, ada makhluk Allah yg baik, dia cakap ngn aku, suruh delete shoutout tuh.sbbnye...nnt rmai yg akan add.add bukan niat untuk berkawan..tp sebaliknya. Dats y lah aku bg ym id aku utk yg penting2 je :D

OK>TAMAT> tuh je yg ada:)

Kalian-kalian sekalian! budak dahi jendul luas hidung kempis muke pucat cakap dia nak pi mandi sekarang.Dia x mandi lagi..dah nak pukul 12 tengahari dahh. will be actively update her blog hari2..haha.. sila lah rindu beramai-ramai blog dia nih. sekian thank you.


57 comments:

ezam said...

mcm comel2 aje blog nie...btw mmg kena be careful dgn insan2 alam maya nieh...bukan semuanya ori namun tak semuanya palesu..bulu mata je kot...

nice blog btw ^.^

fyka said...

ha'a tu irine..
jga2 sama..
mmg byk yg suka cilok pic xtntu pasal..
pastu kena plak yg pndai ubah itu ini..
xkenaya kan..

ardinihumaira said...

Takotla pulok..uhuhu... Cmana nak trace org guna gambo kita ek, irine...

I memang tak pemes tp I seram gak kalo ada yang guna2 gambo wat aniaya kita. Adeh...entry2 yang ada gambo kne dlete le kot ke cmana...hua..gerun..

harishah halim said...

assalamualaikum irine
maybe u should DISABLE RIGHT CLICK for this blog.
so, x de la org boleh copy paste ur pictures.
seram gak jadi org famous ni.

"wanita dalam bekas kaca itu lebih cantik"

syifasya said...

seram,tp ada klaka jgk hal ni kan..pling klaka yg KLON kt TAGGEd tuh..huhu rilex die je ucap "thank ye awk" hahaha pdhal bkn die..ape la mkhluk tu rse kn..btw irine n sy n yg len hati2 ye..

kodokhijau said...

aku rasa kau masuk semua ruang kenalan tu kau nak cari member lama.. apa kata kau masuk surat khabar lak kau beli satu muka surat baru 30k jer.. kau tulis sapa ingat ngan aku hahahahahha..

Khaleeza said...

ehh..btol 2 irine.
psl 2 la private kn blog 2.
nti ada plak yg pndai ngaku 2 blog dia. aha. btw. tq. shawl bla smpai. :))

Khaleeza said...

ehh..btol 2 irine.
ssh la kalau org pndai2 ngaku 2 muka dia. x tau malu lgsg. isk. isk.

fazemy said...

Psl chat dkt FB tu Irine-klik right g kat option. Setting offline. so takde la org menyemak nak chat dgn kita. akak pun ada mslh mcm tu gak. hu

hami asraff said...

assalamualaikum. dah try klik kat ym kamu. tapi tak keluar apa pun. oh nevermind!

Didi Nadhirah said...

ade adik jiran kate friendster ni untuk budak2 kecik...hehe dah la mase tu tgh aktif main fs

Rye said...

irine, u ni comel sgt sbb tu rmai nk jd u. huhu...

btol 2, disable right klik, br xde org copy photo kite pnt2 edit n upload.

sy pnh tgk photo u kt blog dak laki ni..n i think u hv 2 do with him. sbb die xknl pn name u. tp da lupe da link die...xpe, die just bg cth bdk comel je ms 2. ngee~~

nxt time kna la hati2 ye. ;)

Farah said...

kak irine,
nak request satu gambar bolehh?
gambar kak irine pkai baju sekolah.
nak sgt2 tgk kak irine pkai baju skolah.
bole? bloe? bole?

nabil said...

bahaya tu bagi id ym...
hehehe
tapi ape id irine?hehee..
lawak jew..

ardinihumaira said...

:-) I nak adakan 1 contest. Siapa berminat, click sini.. Thanx..


http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/01/siapa-nak-hadiah-saya-nak-bagi.html

zahidahazman said...

takotnye tgk org yg gune gmbr kte nih. nasib la i x famous. u sabar jela tau. kalau dorg wt lg teruk, u take action or smthng, ajar sket dorg ni.
btw irine, i add u kat fb sbb nak tgk u punye shawls and dresses ape sume tapi tak dpt la dear. teringin gak nak beli.

merahjamboo said...

lawa sangat2 gambar ni!!tak nampak muka pun still gorgeous..eheh,boleyke...

suka sgt bukak blog irine:)

xoxo
pja

Rie said...

Sungguh bergaya sekali topeng yg dipakai..cam penyelamat la..
Err Cik Super Heroin..sila tolong banteras jenayah ye pasni.. =)

deena awanis said...

hi adik irene cutie..
while reading ur blog, x sangka lak umur baru 18..
anyway, keep blogging..
mmg best la baca ur blog.
kalo rajin ,jemput la bertandang ke "teratak baru nak bina" i tu..

n kalau x malu, follow ler!!hehehehe

nurul sakinah md zulfakar said...

hahaha.. nak tergelak tengok tagged bdk tue.. kesian kat orang macam tue..

SyaLala said...

eh, lawa la gamba tu :D
yeah yeah, ramai yg tak jadi diri sndiri. grrr -.-'

aDIBAh said...

irine. ade jgk bdak myspace yg gne name cam irine Mashhmellow ape sume tuh..rasenye org same dgn dlm tagged tuh. huhu

bunga said...

irine, tutup muka pun gorgeous! :P

miss_eliana said...

mcm cat women da dik bertopeng bagai tu..huhu.. :P

btol2..hati2 nga laman sosial ni.. mcm2 org ley wat..

ahmad said...

aku ada member yang dulu suma gambar dia letak lam fs tuk....cek2 gambar dia orang pakai letak gambar lam youtube....kesian ow...terus dia delete fs tu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

better tak yah letak pic kat mane2 social networking kot. takut kang da abes ciplak, kena santau. haa.. time tu susah la.

yusofdaughter said...

hmmm, tapi kan kan,
kenape org tu ciplak kbanyakn nye
gmba pempuan pakai tudung?

apesal ntah dye..
takutnye, kan..
hermmmm. -_-
manusia mcm2 hal.

Qarl said...

d last pic tu

reminds me of catherine zeta jones

ZORRO!

Izz said...

ish..
cam seram jerw yg kt myspace uwh..
sumer pic pmpuan jep..

farwalis said...

myspace oh myspace

lieya orange M.I. said...

...hi irene...
...thankz singgah blog buruk tu...hehee...
...owhh, facebook la paling popular sekarang...
...by the age 20 above, kawan2 semua dah mula berfagebook...

=p

siti fathiyah said...

salam singgah!!!

nabihah said...

airin.. yang myspace 2 giler ah.. gbr truk2...
abesla.. blaja2 x lekat dah.. ternampak.. haiyakk

cik yaya said...

huahuahua.. en farwalis kantoi lahhhh

btw, tuan rumah cantik lahhh

Jay said...

hye..... sll bace ur blog..tapi xpenah comment...nice blog..ske!!

Raihan said...

seram la plak dgr rentetan irine kali nie..mcm ne la kiter nk elakan yer?? akak harap irine x la private kan blog irine nie sbb akak suke tgk irine n baca entry irine nie...

Afeeqa said...

berbangga saja dik. itu menunjukkan yg irine glamour. :P

Wawa Takizawa said...

patut ltk disabled right-click
so xleh lar org nk curik gmbr

Anayzi Lurun said...

HAHAH comel seyy kalau u letak gamba u ala2 zorro tuhh! hahaha still lawaa!

BERRA said...

sys irine sya nmpk muka sys dlm surat khabar berita hrian ,hri sabtu,8.1.10.dlm bhgian xy.cntik gmbr sys irine.pkai tudung purple!hehe.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

Just want to say :-)

Adachadisini said...

eh! comel pic topeng tu.

:D

Anayzi Lurun said...

irine! i nampakk u dalam newspaper! phewitttt! irine nadia ab rahim tuuu! :DD

FaTin GemiNi said...

irine..
hahaha..klakor arr yg tagged tuh..
owg puji2 die,siap say thanx lg..pdhal owg puji iyin..

irine lak lah say thanx kat die sbb tlg femes kanlg irine..hehe

neway,take care dear..:))

eiraEPY said...

hye si chantek!!
chantek cgt blog nih n pic pon comeycomey..
so cute lorh!!
bout MS tuh!!
datz true..
many people at MS cangat terok..
datz why ramai y close account tuh!!
memang damn larh..
neway..
be careful okeh!!
*_*

cik EPAL said...

siapa la yang mencurik tuu :D

fyka said...

irine..
akk sarankan irine disable right click or enlarge image irine kat blog ni..

http://c33ram00n.blogspot.com/

bkk link tuh,mcm2 tutorial ade..

DRosmieyatie said...

hai dik..huhu...dh tgk dh profile2 dak tu...ermm..be careful ok dik...adik ni comel sgt2...tu yg dia pakai pic adik tu..konon2 nak tarik org ramai...anyway, adik mmg cute sgt!

farish H said...

wah kai topeng g hehe

awek_utara said...

hai sys..akak senang sgt join blog adek neh..well..mane pegi ni..lame x hapdet..nyway...ohyer..suker gak enter blog benjoy n CPM..send my regards to them k :)

psst..tanye sket dik..CPM kawin kerabat mane?..akak ade kwn baik kerabt gk, kerabat perak, name dia pn mule ngn Y.M Raja....

have a great life yeah !..tke cre :)

Jantan Terhangat said...

kakaka..

eh e-kawan.com xde..nak add..haha

hm..nice blog first time dtg cnie..

wow zorro! hotness

miss aida said...

hi irine..
akak ni silent reader n admire irine n siblings..akak ada add irine kat fb tp irine da remove akak dlm friend list,nape ye?
akak minta maaf klu ada slh n silap..takpela,klu tak dpt tgok irine kat fb,kat blog pun jdla..
neway thanx 4 being my fwen :)

SENORITA ZATY said...

siape la magkok ayun tue , hoho

merahitujambu said...

cantik gambar tu..guna ape wt gambar cmtu...
sekrang facebook di gilai ramai..

L.Lawlett said...

yelah,skrang friendster,myspace ngan tagged tak best langsung,kenapa ye.mcam myspace tu bebas sngat.fs plak boring sama la ngan tagged tak tau ade tak orang masih men benda tu.anyway ,twitter pun tak best.tak reti guna

syue said...

ramai haa yg kaker skrg.entah pape tah. tkde muke sndr kot, tu yg die pnjm pic irine..ahaha.. tkde life btol la bdk tuu!

anak pak hasim... said...

curt cobain once said:(cewah) hehehe..i cont care if i ugly coz so are u..hahaha

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in