Abg dennn~!

Kowang nak sangat bukti kan aku kono sakit mato kan? Nia haah! hamikkk! ngk pic nih! haha.





Harap maklum yo kawan2...Mata den makin hari makin sepet! sbb mgu nih den memang lah kono sakit mato! virus komain laie meghebak2 kek satu family den, seb baik x teruk sgt den kono!..Anak2 buah dah kono,benjal and benjoy dah kono, aku dah kono,kawan2 benjoy dah jugak,
then Who's next the lucky person?haha

bangun titon > mandi > siap2 > on9 > update blog > check email > breafkfast ocinai (roti canai ) + air milo yg dah tak bape nak panas dan sejuk >carik BenLoy,ngk dia watpe, Ohh!! depan lappy dia rupenye> on9+borak+facebook+blog+ym+tunggu email (sampai malam) > titon > mimpi ngigau2 lagi.apakah?habit rr..tp aku basuh kaki segala bagai before tito,baca ayat2 sume.hurrmm..

Yo, itulah kojo den sojak boboghapo bulan molangok kek ghumah ni..Sotolah boboghapo minggu den molangok kek ghumah, baghu den sodar yang den ni nOn ado kojo. Yola, den mano ado kojo, tanam anggur yo kek blakang ghumah tu hah. Tu pon bolun yo idop2 laei.
Montang- montang lah den dah tamek SPM.Den ghaso tak seghonok bonar time cuti segala nih! Tak torhibur jiwo den ni hah!HUHU

*ini perancangan hidup aku untuk hari ini..bukan hari ni je..esok, lusa, tulat, tunjing..
kalau ada perubahan, akan ku update di sebelah malamnya. hehehe


Camno skalipon, den gaso cuti den kali nih komain sebukk laiee..
Iyolaahhh..den dah koba kat pesbook yg abg sulung den masuk spital. X kuar2 laiee smpai arinih. Den harap abg den tuh copek la sombuh yoww.
Pastu, nnt kito g exorcisee samo2.hahah..ape aku cakap nih.
DAh laa..aku pon x paham ape yg aku type nih. Ok, dis week kesibukan melanda r jgk.
Weekend nih full aku n abg2 n mak ayah g lawat abg aku kek spital.
KEsian plak dio.Dapatlah ngk mak n ayah aku gisau bona pasal abg sulung aku tuh hahh..Anak manjo gOpenyewww!~ pocah tombolang~!!haha.

YOlaa..mano tak nyyoo..pagi2 laiee mak aku dah poie pasau.beli ikan2 n daging2 segala bagai sbb nak bawak kek spital.Terharuu botol aku ngk pengorbanan mak aku. Teghasa ghindu yg membuak2 pulok kat abg sulung aku tuh.Yolah, kalo abg2 aku benjal n benloy n akk aku NoN adO kek gumah, dio lah yg jadi tOman mengadu aku! Walopon aku tau kenkadang dio nye responds agak negatif and menyakitkan hati~! hahah.Copek2 sombuhh yowww abgQuh :D




Iyowww kitowang rr owang2 kuekk yg jago ulang aling2 abg den kek spital~!
( handSoMmmm x yg sobolah tuh?haha..si kurus keding tuh)
Time nih mato aku dah makin sihat la jugakk~! tuh yg dah x seteruk cam atas tuh!


Cop2..
ok guys~
x sabau deb nak toghobang kek Sydney,AUstogolia
InysyaAllah awal bulan Feb 2010.
Rasanya 2 Feb 2010 until 23 Feb 2010.
3 minggu kek sano.Ticket pon dah booked.

ADa pape nak pesan?
(sambil usap2 dagu)

HAHA!

Try Click this banner babe~!


MashuMarcello ke...ke Marshmallow...


Assalamualaikum kalian para2 blogger yg tegar. Irine Nadia Marcello menghadap semula ke alam blog untk mengaktifkan diri! yeahh! (nada semangat tahap gabanzz nih). Wokeyh semua, seperti yg kowang2 ngk skang nih, dah x de daaa blog pink yg sarat marat tuh lagi...dah x de 3 ekor budak perempuan pink yg bgerak2 kat atas blog nih...HEHE! ingt x?gaga :D Sekarang yg ada...blog yg berheaderkan muka nerd yg x bape nak senonoh sgt.Isi2 blog nih pon x lengkap lagi..ada lagi yg irine kene tacap2 smpai cun melecun! Thanx to my BenLoy yg tolon irine siapkan blog nih..heheheh..

Tema blog irine yg baru skang nih,

Saya bukan MARSHMALLOW yang lembik-lembik tue...

Tapi saya MASHUMARCELLO yang lembut-lembut tue...



wa betol.Sesuai laa ngn emosi irine semingu dua nih..Eyhh takk..tak..emosi irine x menentu dalam sebulan dua nih kot.Pastu ok laa kot.Tilik sepatah2 lirik lagu blog irine nih.Background baru nih sebagai tanda irine memulakan kehidupan baru irine...yeah!betoiii..betooiiii...
Terjemahannya : Irine bukanlah seorang perempuan dan wanita yg lembik2 cam marshmallow tue..tp irine ialah perempuan dan wanita yg lembut2 tuh.hahaha..Ape aku cakap nih..padahal same je maksud...terbalik2kan je ayat yg asal tuh?aggagaga...Ada yg x tau marshmallow tuh ape kan? Senang citoo...kowang search kat google..ngk image skali..hehe. Mashu Marcello tuh plak salah satu nama irine gak..Nama anak buah irine panggil irine "Mashu" :)








Eyhh kowang..kowang tau x, irine x save langsung and x hengat langsung link2 blog kawan2 irine.HAHHA! So, irine sediakan "LINK FORM" ni, kowang boleh isi, and nnt irine link blog korang balik ok.AMARAN KERAS NIH!! Sape yg isi form nih utk irine link, tp bila irine ngk blog dia, link blog irine NON-ADO and tak ado, x dapek john irine nak link! haha.Mana aci!hehe. So, siap2 la link kan blog irine sebelum irine link blog korang!







Name:





Your Blog URL:




Ok tata! Tgu entry irine yg baru! Aktif nih lepas nih!!
Guys..click this banner =)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in