tetnetnettenetenett..TGu laa kemunculan INM !



Assalamualaikum para pembaca blog INM sekalian:) Lma kan x hu[p]date?
Setelah 90 tahun hilang tanpa berita , akhirnya Irine sudah kembali menulis ke dalam blog pink yg agak luntur colournye nih. Nak bukak laman sesawang kattanyeww~!


Byk benda Irine nak story morry dekat sini..
Tapi bila on je belog get ready mahu menaip,tetibe habes hilang sume idea.
Mood pon sekali terbabas.Ah..terus x jadi nak hupdate laaa pullakkk..

So,ringkas2 kan cerita..irine amik masa setengah jam nih utk on9 belog and create entry.Actually irine ada komitmen lagi nia haaa.Tp ayah cakap, kalo nak on9 buleyyy tp ngn niat nak release tension.HAHA! and jgn lelama sembah internet tuh.TAder2...irine amik masa kojap je yah..

Ryte now, irine dah abis 3 paper.Mgu depan ada 3 paper lagi.Mgu depan punye depan tinggal yg selebihnya.Mgu depan punye lagi laa depan, kosong laa meja belajau irine..hahaha..Skang nih, buku2 BM yg sajak2 bagai,prosa2 klasik yg ayat begitu mendalam bagai tuh, buku2 BI and kitab2 Sejarah sudah selamat dikebumikan dalam kotak2 pengasingan.NGk rr nnt..after dah bis exam..irine show kat korang sume bilik irine before SPM, masa SPM, and after SPM..hehehe..bselerak2 ngn buku2. Mau kosong jadinye bilik irine nnt tanpa buku2.Kalo jerit dlm bilik nnt, mau berdengung bilik tuh ngn sore irine.

Owh..lupa nak cakap TAHNIAH kat budak2 skull sume yg dah cti skolah.Besh la kan?tp tape..Sobarrr..x lame je lagi nia haaa..Pastu, hamik laa cuti yg berbulan2 lamenye.Ada owg cakap cuti after abis SPM,mmg menyeronokkan....tp ada lagi org mane tah cakap cuti lame2 x besh.Emmm..bg irine, yg penting, pengisian cuti tuh kot yg perlu dimanfaatkan ngn sebaik2nya.So, tgk je la ape yg irine nak buat SPM nnt.Maybe mau tolong2 akk irine,CPM HONEY NURHALIZA. And then, musti jugak amik lesen before taun depan.

Sebentar ya, Irine perlu kemaskini otak yang dah berhabuk ni. Minta izin untuk blah sebentar, irine nak pergi baca buku tambah ilmu dan membuka minda.
Sekian.

Nih ada sedikit pic..pic mgu lepas punye lepas ngn A.M:) bg chance kat A.M update awal2 dulu.huhu



kelihatan gitar buwok kepunyaan Abg Sydney kita yg diwariskan kat adiknya..
Benloy..ngk..ngk..adik ko jaga gitar nih elok2 taw.Bekillaaattttt...siap polish bagai.Ok!Aku tipu!



Skang dah x suke dah amik gmbar nmpk muke.Caya x?haha



Haiyaaa...mukaa atak senyummm........

Cop2...adik2 junior sekalian, sila2 rindukan "Kak Irine" yew.Kowang x kan jumpa lagi pengawas berbaju biru nih. BAJET. Kak Irine dah nak keluar sekolah daaa..Kak Irine dah x de lagi daa nak pakai baju2 skola bagai nih.hihihi.Ape2pon, doakan laa:)


p/s; oops! lagi satu Cik Irine cakap kalau ada orang nak ajak belanja big apple dia ok je. tak busy dah nnt. :DD
 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in