Update laa kejap!~

Salam! Aku akui, buat masa skang mmg laa aku mempunyai kekangan masa untuk menghupdate blog..Jarang laa jugak aku bukak blog skang. Teruknye aku laaa aaiiii..Tapi tape, bukannya slalu aku buat camtuh kan.Skali skale ajewww :D
Minggu nih terasa cam sekejap je pon skolah..Sbb start skolah on Tuesday.Macam pagi td pon, tengah2 enak n syiok tido, tetibe tsedar..
" Eyhh..arinih hari ape ek..Hari Khamis ke..Jumaat ek..Kalo hari nih hari khamis x semangat rrr ,kalo hari Jumaat semangat laa skit sbb hari last skolah tuk dis week!"HAHA!
Sempat lagi aku berdialog2 bagai bersendirian awal2 pagi buta tuh.Padahal mak dah bising dahh sbb dah nak pukul 7 a.m.Untuk mengelakkan kena marah x tentu pasal, copek2 aku masuk toilet tanpa membawa towel! haha.Sengalnye laaa haiii..



Kat skull skang pon, we all lebih kpda wat hal sendiri je pon.Sbb form5 kan..masing2 dah ada kesedarann.Aku lak..gamai je yg nengok pelik..ye rr..Mana x nya, dah pukul 12 tgahari,hari jumaat, boleh lagi aku stay lama2 kat skull tuh wat sesi revision.Kalo x, masa awal2 tahun dulu, aku laa yg paling cepat Ca Alif Bot..Cabut dulu nak balik umah.



TEMA : SAYANGILAH INSAN2 YG NERD!
sESungguhnya mereka pon manusia jugak..HAHA
Ok guys..x de motif sgt pon aku nak update blog nih.Cukup rr sekadar aku coretkan sedikit sebanyak perkembangan aku skang nih.See..see..see! INM Irine Nadia Marcello makin nerd skang sperti yg anda lihat pic di atas sekarang!
Ok..babai!

Botchi..Botchi..Botchi =)




Hello.
saya belum mati.
hidup. sihat.
bahagia.
Alhamdulillah.
Sekarang tengah mabuk.
Dah 3 tahun tak minum soda, sejak menjak ni, ada la beberapa kali minum.

So rasa pelik aneh dan... aneh.

Wokehh kalian..entry kali nih, irine show pic anak kucing irine..ngeh3:D hasil perkongsian hidup Cik Chatty bersama Cik Pong Jantan mana tah..haha.Ape laaa kucing irine Si Chatty nih..nak kata x chantek n x hot..x jugak.Tp Chatty nih suka beno nak carik pakwe2 yg x sama tarap..agaga.Kejamnye tuan dia.lalala~ Dis time, Si Chatty beranak kat tempat yg boleh buat irine gelak guleng2.Kat belakang langsir.ngeh3:D Irine dah sediakan tempat beranak, x nak pulak.

Skang nih, Si Chatty dah 2 bulan beranak.Anak dia pon dah pndai daa main2.Dah boleh berinteraksi ngn irine.keh3.Tp berjaya laa jugak Si Chatty nih menghasilkan 4 ekor anak jantan..sume2nye colour oren :D Yelaa..kalo dulu, sume anak dia colour kelabu.Ibu dia colour oren,Sah2 laa ikut colour si Bapak jantan tuh.Meh..irine tunjuk salah sekor anak Si Chatty :D

Kecik je lagi :D 2 bulan :D

Manja gileww anak dia yg sekor nih.and dia sgt2 manja okeh ngn irine:D
* naK tau x..ngn anak2 kucing nih pon,irine bahasakan diri panggil Mashu! haha.

Okeh guys, sila click kat video nih. *Click 2x untuk video berjalan dengan cepat dan lancar!
videoua
Actually, irine tercarik2 gak nak letak nama ape kat anak Si Chatty nih. Irine nak letak nama anak kucing irine nih kan..kann..kan.. "Botchi"
ngeh33 :p
Eyyyy...comel laaa bile dapat panggil Botchi..Botchi..Itchi..Itchi...Itchi..ngeee:D

Aloooo..sedeynyer..sbb Botchi nih abg ipar irine nak bela kat rumah dia.Uwarrgghhh..sodeyhh.. CPM!! jaga Si Botchi nih baik2..Jgn tuka nama dia!haha.

*Eyhh..nak tau x..ada kawan irine kan, dia ada kucing taww..Sgt2 hitam laa jugak.gaga.Nama kucing dia tuh kan " DANISH" Perrghhhh...nama bandar sungguh!gaga

Time to Photoshoot! LOkasi : Banglo Qasehku Honey





Alollololololo..budakk bucuk..huhu.
Damia jgn muntah kat Mashu..ngeee



X dpt dinafikan, Irine Nadia mmg penyayang orangnye..hahah


Ok dahh..nih je kot buat entry kali nih :)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in