Shaye! Shaye! Shaye! Shaye!!

hahahaha..sape bace ni dye mereng n busuk..hahaha..

sibok jew nk bace

Shaye Irine Nadia Marcello! Shaye Irine Nadia Marcello ! Shaye! Baik lah, lama dah tidak berceloteh dengan anda semua yang irine sayangi..Apa2 pun.. marilah kita menarik nafas yang panjanggggg…Angkat Tangan Kanan Anda… (Cepat buat.. tak buat siap ye..)Dan Letak tangan dilubang hidung anda.. Adakah anda rasa nafas anda dihembus keluaR?Jika Ya.. ”Syukur Alhamdulillah..ngeeee:P

Otak dah agak jem nenas skang.. so irine amek kesempatan nak tulis entri baru.. Soweyyy kowang.. lambat bebenor teman hapdet entri baru.. ceq tak menang tangannn la ni.. asyik kalah tangan je.. Isk.. harap anda paham La yer..Okeh, teman2,tanter2,om2, dan sekaliannya, entry nih irine crite skit about irine.Maybe ramai yg dah tau pasal irine,latar belakang irine,but saje nak market2 lagi..ekeke..:p

Nama artis saya,Irine Nadia Marcello :)haha.Sya merupakan puteri bongsu.Saya merupakan Pencinta Lagu2 Band Indon.Sgt Fanatik!~Tanyalah apa2 sahaja yg berkenaan dengan lagu2 band Indon,pasti saya dpt mnjawabnye dengan pantas!Dan anda semua boleh lihat di mana blog saya hanya memutarkan lagu2 Indon sahaja. Sbb kite kann..panatik sgt2..Mak kite pon suke...ekekeke..


pada bulan 11 akan dtg,,skolah sy akan mnganjurkan pperiksaan SPM dan sy juge turut myertai nye..hampir 100 lebih org peserta mlibatkan dri dlm ppriksaan tsebot,plbagai subject tlah sy sertai antara subjek2 y mmerlukan kkuatan mental yg tinggi n boleh myebabkan para peserta tcirit pedas juge bleh mnybbkn calon mabuk laut ktika mjawabnye ialah subjek addmath,account,fizik,kimia,EST,Bahasa Arab Tinggi,Kesusasteraan Cina, Kesusasteraan Tamil, Pendidikan Seni Visual, Ekonomi Rumah Tangga,Pendidikan Muzik n byk lg...Walaupun,saya tau,saya x amik semua subjek.agagaga..Saya x lah seterrer Nik Nor Mardiah yg mencapai 20A itu, tp Tuah ayam nampak di’kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu.Jadi,andalah ayam2 itu! (nada x serba salah) .
Saya makin mengecut kan,kan,kan?Nak tau rahsianye ape?SPM punye pasal~!!haha
pprksaan ini x tau lah bile nak berakhir.tp syukurlah ke hadrat illahi krn tahun ini saya bakal mnmtknnye tnpa tkene snjatn otak yg leh meakibtkn sy hlg pdoman n kpribdian yg tnggi yg sy ade slame ni..hbtkn sayer... tidak lame lagi jga sy akan bbas drpd utk mlakukn ape yg bdk skolah x leh wat..kpd anda suma yg msih skolah, g la blk bace bukoo..pjlnn anda suma msih pnjng..HAHAHAHAHAHAHA(gelak dgn nada jahat

Dan..dan..dan anda semua dah tauu..saya dikelilingi dengan 5 orang adik beradik trmasuk saya yg agak happy go lucky..kenkadang cam betol..kenkadang cam x betol.sehingga menyebabkan saya tersungkur maut bjangkit dengan perangai gile2 diowang..ekekeke;p Tp,saya bersyukur sbb saya ada 3 orang abg yg badannya yg cukup sasa dan tidak berbulu,dan seorang akk yg sgt chantikk ala2 primadona.haha.Saya bukan nk show-off tp saya mensyukuri nikmat Allah.Salahkah?sape baca entry nih dengan muke penuh kekerutan di dahi dan bibirnya yg senget,bermakna anda semua dosa sbb saya kan hanya bersyukur sahaja..haha..Apakah?
Ok..itu je lahh..kang kowang maki2 aku lak kan..haha..Dah laa otak ngah jem nenas..bye2..

37 comments:

Shairazi Saidin said...

cutenyer awakkkkk.......sape snap ixas tue?? smooth argh.....besh banget!!! ~ittekimasu~

Irine Nadia MaRceLLo said...

apakah?haha..ittekimasu cam nama donut laa..hihihihi:P:PP:P maceyhh:)

rizz said...

hehehh jem nenasss hahahh...gd luck 4 spm dekk:)

Irine Nadia MaRceLLo said...

maceyhhh:) jem stoberyy laa pulekk..

aizul said...

cutenyer awak kan!!

muahahaha

Shairazi Saidin said...

hihi...abg awak perli awak ekk...aiizulz marcell00zzz,jgn l0r marah..ittekimasu tu byep..byep...hihi!!! nape donut lak??? muka awak la macam donut..manis jew!!! gagaga...t0mei2!!~

aizul said...

wahai adikku..

jgn terpengaruh dgn anasir2 luar ya..

ramai sungguh yang bermulut manis skrg nih..

kdg kala lebih manis dr gula prai yang 1kg rm1.80 mungkin..haha

Fakrul Radzi said...

dah tuh..x reti2 nak study..
cube lah jadik mcm benjoy ko tuh..
siap tinggalkan blog lagi..
ko bile lg?haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

aizul-hahaa...cute nye aku..haha;p masuk kali nih dah 1050 kali ko puji aku tawww...hehe

shairazi-aiyyakkk..mukekuhh macam donut?hihih;p adoiii..:))

aizul-i x mudah mengalah benjOy~!!hhee

benLOy-mane ko tau benJoy dah tglkan dunia blogging?buktinye die masih comment2 blog aku n blog owang2 lain...muahahaha;p

Irine Nadia MaRceLLo said...
This comment has been removed by the author.
Irine Nadia MaRceLLo said...
This comment has been removed by the author.
aku, myself, I, wo, saya said...

huhu
gud luck laa utk spm!!!
caiyo caiyo!!

nur fadhilah said...

syudy ghajin ghajin...
hehe
gud luck~~~

*jem nenas macam tak besh jer bunyi nye..hahaha

:P

Irine Nadia MaRceLLo said...

aku..yeahhh..maceyhh2:):):) chaiiyokk~!!

dhilahh..sape kata besh jem nenas??ehehehe

Shairazi Saidin said...

manyak la si marcell0z tu study...aku tg0k kate nk st0p blogging...last skalik commnt dia pling byk kt sini..gagaga!!! aiz0lz..makz nk k0z berjayaz..huhuu!! hi irene.....!! kite baik auu..huhuhu!!!

naDia~ said...

lame ta comment2..
hee.
comeyy laa..
haha ;p

Irine Nadia MaRceLLo said...

shai-yeahhh..ada penyokongQuhh..agagaa;p Uittss..sape kata die jahat..kite cakap die baikkk jeww..hik3;p

nadia-aahh...mane mghilang nih???huhu

NabiL aTtaBoY said...

baby...AnaUhibbuki♥♥

"its ok, its orait, come on my princess irine b, fight3x..." ♥♥

:)

Irine Nadia MaRceLLo said...

nabil-huhu..yew2 jeww kan nk cakap bahsa jePon ngn irine..hek3..nk lawan ngn sape tuh b?huhu

bB sYasYa said...

sis ade kat melaka ni..
nth ble dpt jumpe kamu ^_^

::ainbutterfly~ said...

ya ya chayuk2 irine nutk spm kamoo..ade beberapa bulan saje lg..tolak mandi tolak tido tolak makan ade brape jam je...ayoookkk...

Shairazi Saidin said...

~aizolz ngah stdy skunx~ dats why la dia dh x commnt kt shini..~aman~..gaga..lawak jew....irene~~~!! wassup???? ~irene..awak dh kena penyakit 'gagaga'..hahaha..yaayy!!!!...
~ittekimas~

Irine Nadia MaRceLLo said...

bb-yeaahh..really ada kat melaka skang?kalo irine ader kete,skang jugak kuh bawak menjemputmuh di melaka..haha:)

ain-irine dh tolak2 daa...tgl lagi 150 lebeyh ari camtuh laaa..huuuuuuuu:(

shai-haha..penyakit gagaa...tuh namanye pyakit gagap..:)) nmpknye dah de owang bjangkit yeww...ishh..viruss..ekekee

Shairazi Saidin said...

~gagaga~ GAGAP???? wiwiwiwi..shukernyer~~~!!!! pe2 p0wn tahniah la terjangkit penyakit neyh~!!! sem0ga x sembowh2~~!!! gagagagagagagaga......comel cam awak!!~~~gagaga~

NabiL aTtaBoY said...

baby b, tu bkn bhs jepOn la syg, tp bhs al-Quran...cuba cek kat gOogle mksud pkataan b kasi kat myLovely princess irine ni... :)

nnt dh dpt bgtau k putri :)

p/s : nk tgk owang comel jd pink2...hiii...AnaUhibbuki princess♥

Irine Nadia MaRceLLo said...

shai-adeyhh..smoga x semboh ka?betol2 irine x semboh nnt kang.ngeh33x;p..cepat2~! tarik balik pkataan tuh..hik3

nabil-uwaarrgghhhh..malunyewww i...hheeheh..sowy2 yeww :) thanxxxx 4 da present bILY :):):):):):):):)

Tajul said...

kenapa nama 'artis' kamu ada nama marcelo?
hehe.anway gudluck exam :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

yeahhh..itu nama ketuwunan kami yeahh:)

aizul said...

adoyaai kene ke perlu bgtau yg pasal marcello tuh??

admit je sudah..toksah nak pertikaikan..hahaha


btw..saya bukan aizul..saya P.A dia..Hencek Aizul Marcello yang ensem meletup2 tuh sedang study..

harap maklum..

kita kembali ke angkasapuri..ngee43x

Irine Nadia MaRceLLo said...

aizul-hua333...bengOng bin mereng...mmg laa aku admit..x yah laa ko nak menipu ko tuh p.A die..aku tau ayat2 ko tuh camne...nak2 "kite kembali ke pangsapuri"hua33...

mazidol akmal sidek 999..huaa333

Shairazi Saidin said...

~keShengalan mElandakkk~....hi irene!!1 x de p0st baru kew???

Irine Nadia MaRceLLo said...

shai-ada2..coming soon howkeyh..time cuti jew irine hapdatee...ngee..skang mggu skull..x smpat..:)

Shairazi Saidin said...

~h0keih jugahkzz.....IRENE...awak ditagg!!!!~~~~ hahahahaaa......

NabiL aTtaBoY said...

babe...jgn lyn si bajingan ni k syg...huh............

Irine Nadia MaRceLLo said...

x layan pon yang oiii:)

r.e.d.s.y.a said...

EH AIRIN,TU GAMBA U AMEK FROM NABILA KAN?HEHE..

shakinah said...

picture tu kan awat punya?

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in