Esok 21st MARCH (^_^)

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh dan salam sejahtera buat semua pembaca2 blog ini tidakkira lah sama ada menggunakan komputer riba ke,komputer atas meja ke, komputer atas kerusi ke,komputer atas tilam ke, menggunakan PDA, guna handphone dan sebagainya ye.

Waaaahhhh...dah seminggu irine x hupdate blog nih.Melampau2 die punye bersawang riang.Ishk,ishk,ishk..Nak clean n clear kan balik blog nih laa..huhu.Irine ngk, blog2 kawan irine pon dalam sehari 2-3 entry.Phewwiitt..Irine nih nama je cuti skull seminggu,tp harrraaammm..As u ols know..irine memaaaaang teramat-amat-amat-amat-ahmad-ahmad albab lah bz ckang ni.. Kowang sihat?? irine Alhamdulillah..sihat..

Hurrmmmm...smalam 19hb,arinih 20hb,arituh punye tarikh 5 hari lepas kowang ingt x??.Lu pikirrr laa sndiri~! Ngee.Esok lak 21st March :) As u ols know, byk2 bulan,bulan 3 laa slalunye bulan paling mmbuatkan irine kuat memborosss~! Perrrghhh...x baikkk kann itot amalan cik syaitonn nirrajimmm tuh.Yewww rr...mana x nya, dalam bulan 3 nih, birthday siblings irine.BenJoy n Akk Honey(CPM). Tambah2 lagi ngn Anniversary akk irine tuh.Dis year masuk rr yg ke 5 tahun.Lama beb...untung diowang tawen awal..muahaha:D

Yawww...yawww..saya di sini, anak bongsu Pak HJ. Rahim & Mak Nornajirah, adik bongsu kepada Benjal,Akk Honey,Benjoy n BenLoy, cucu yg ke berapa ratos tah kepada Mak Tok irine,dan cicit yg ke brapa gibuu tah kepada moyang irine, ingin wishhh
HAPPY BIRTHDAY to MY DEAR n LOVELY SYS,
CPM HONEY NURHALIZA:)
Yeaahh..sesungguhnya, tuk pengetahuan uOls semua, irine x der byk akk macam kowang2 tuh.Irine just ada DIA only.Satu2 nye akk irine dalam dunia nih.Dunia lain irine x kira lagi..muahaha:p AkakQuh oohh AkakQuh, Murni doakan akk slalu bjya di dunia n akhirat.Moga akk bertambah2 heppy dengan Abg Rafi and irfan+damia.Tahun depan,uols tambah anak lagi.Ada branni?ho3.

Pejam celik,pejam celik, dah 17 tahun akk jaga Murni kan?Yew rr..beza umor kite 10 tahun.Pandai2 laa lu pikir sndiri brape umor akk irine.ngeh44x;pTapi..tapi..yg feliknya, tambah laa umo camne skalipon, muka akk always maintainnn jeww..ManttoooppPPp~! Esok kite g celebrate sama2 k.Hope birthday akk tahun nih,lebih bermakna lagi.Emmm..kat entry nih, murni nak cakap thanx sgt2 sbb dalam jangka masa 10 tahun tuh, akk dah jaga murni ngn baek, didik murni jadi adik yg baik dan sopan santun..muahaha;p poyo jewkk..Pastuh, akk slalu jadi share partner murni nak gelak2 bagai kat umah, slalu jd tmpat luahan murni yg secreto de amor tuh( jgn bongkarkan sudaaaahhh),ajar murni macam2,limpahkan kemewahan kat murni.hahaha..nympah pulekk bile baca balik,ekceli bese2 je..ngee:P Tp, murni nak cakap yg Murni SYG SGT2 ngn Akk!! Kalo uols nak tau, tiap2 malam, kalo akk irine balik je umah,mesti n wajib we all tido lambat.lepak2 borak2 bagai smpai kul 3 lebeyh.haha.dah sure2 laa kan gelak sakan.Perrghhh..pecah pewott.
Syukurr sbb irine dilahirkan sbgai adikk akk..:)
Wuittt...ader gupe x Irine ngn Akk irine nih,CPM HONEY NURHALIZA:) Kowang jgn tsalah pndang lakk kat pic atas nih.Combine2 je pic irine ngn akk irine tuh:).Japp2..akk irine nih skang ngah tangkap lentok ngn lagu abg imran ajmain tuh,Slamat Ulang Tahun Syg.Ho3..Felik tolll..lagu tuhhh daa lame irine tgglkan..ngeh33x;p

X sabo nak wat surprise tuk akk malam kang..lalala~
Nak baling tepunggg gandum 1kg yg mak dah ikat ngn getah pasar tuh.

Nak baling telorr gred AA yg ayah beli kat Family Store smalam..

Nak pasang lilin yg owang2 pmpuan slalu tenyeh2 tonyoh2 kat tudung kasi kerass tuh..

Nak bawak minyak tanah kasi miah skit suasana membara2..


Ngeeeeee~!

x der rrr...Aku kan ADIK!!
hehhee..X kannn laa nk wat camtuh kan?:)
HappY bIrthday My dear Sys CPM HONEY NURHALIZA!! :)

i
orang pertama yg wish selain drpd ur Husband...ngeh3x;p
malam2 kang irine curik2 masuk bilik akk..nak wat adegan kissing-mengissing..muahaha

27 comments:

~honey_nurhaliza~ said...

yuhuuuuuuuuu org 1st mengomen thiz entry...uwaaa i terharu ader entry khas laaa...btw,tq my dear...i akan jaga u dgn lebih baik lg pasni...:)

p/s: mlm ni korang nk wat surprise apa ek?? x sngka usia dh bertambah...:)

Irine Nadia MaRceLLo said...

haha..bagush2..jaga dengan lebih baik pasni dengan membeli scooterrr yg lagi baruu~!yihhaaa~!haha

Aahhh..nak wat surprise..jaga2..minyak tanah bawu beli tuh..haha:P

Fakrul Radzi said...

10 tahun pebende...17tahun lah..
matematik ko..hadoiii~
haha..
tolong smpikan wish aku skali ek..huhu

Irine Nadia MaRceLLo said...
This comment has been removed by the author.
Irine Nadia MaRceLLo said...

mengong ko..umo aku 17..umo akk 27..
bukan ke bezanye 10 taun?umbokkk kang..haha.kan da terkantoii umo akk kat sini..ko suke wat spoil tawww

Fakrul Radzi said...

xla..aku maksudkan akak dah jaga ko 17tahun lah..bukan 10tahun..
pikir2 kan..haha
aku mmg suke carik kesalahan org..hoho

Irine Nadia MaRceLLo said...

x der..aku maksudkan lainnn...10 tahuhn akk jaga aku,lagi 7 tahun kan acik yg jaga aku..muahaha

nur fadhilah said...

klaka la pulak baca komen2 kat sini..
haha

:P

Irine Nadia MaRceLLo said...

dhilah-haha

aKu NaKaL said...

wahh mata tu bolatt .. dan sgt besarr x)~

Irine Nadia MaRceLLo said...

wahhh.mata itu sepet..dan sgt kecik..hua3

~honey_nurhaliza~ said...

tq yanggg surprise mlm td..huhu..:)

Irine Nadia MaRceLLo said...

hehehe...:) welcome~!

♥Shawls~2u♥ said...
This comment has been removed by the author.
frahynx rose said...

wah2..meriah tol adek bradek neh..

pst//erk..salah id td..hehe

♥Shawls~2u♥ said...
This comment has been removed by the author.
NabiL aTtaBoY said...

slmt hari lahir kak hOney yaNg cantik...epi2 slalooo k kak hOney...if nk adiah dr nabil mnta je kat cik irine nadia kitew tu...kakak korek2 lbh2 ckit kat dak comel tu....hikhik... :P

my baby princess irine, b dh amik dh pic ikan tu k syg, den b dh ilangkn kode jg blog putri cantik ni...nnt b da wktu b wat cpt2 ikan tu k mylove... :)

again, Selamat ulang Tahun aKak hOney...agak2 ape ye my irine bg kat akak hOney diz year,hikhik....ngeee...

Irine Nadia MaRceLLo said...

farah-huhuh..meriah2 bagai kann..ngee

nabil-hoho..addaaa rrr kannn hadiahnyeeee kat akk..:)
okeyh2..nnt if free,bawu wat k lukisan tuhh..:):) kalo FREE jeee tawww:)

aKu NaKaL said...

sepet? kecik? saper tu? hahaha

Irine Nadia MaRceLLo said...

haha...addaaa rrr..renung2kan laa dan slamat beramal yeww..ekekeke:P

naDia~ said...

haihh..
cam best jeww
jadi anak bongsuu..

irene meyhh laa
jadi along
kepade adik2..

haha

=D

dianna :) said...

happy belated bufday kakak irene.
korang cantik :D

zam said...

belated suda....
haha...

xpe2....
mlm ni smbug lg suprise okeh...
mau jd supplier bahan bakar...hahaha....

*kak CPM....waaa taniah2....=P

aizul said...

ko cabar akak tmbah anak kan..nih aku plak cabar ko..ada brani nak ada anak?? hahahaha

happy bufday cpm!! moga pnjang umor n murah rezki!~ sony vio satu!!

~honey_nurhaliza~ said...

ujng thn ni cpm akn tunaikn sgl permintaan siblings2 die...:)

Irine Nadia MaRceLLo said...

nadia-hua33...aiseyhhh..suh irine jadi kak long kaa??ngee...kang x terjalan tanggungjawab as akk yg mithali..muahah :D

nadia-akk irine menjawab "maceyhh2 sbb wish"...ekekeke:P

zam-nk jd supplier eyhh bahan bakar??haaa..bagush2..irine nak order byk2 skit bhn bakar tuh..bawu meriah..wakaka:P

aizul-ko jgn cabar aku Dek Non..aku genetic yg suburrr..muahahhaha:P

CPm-Yeyeaahhhhh...x sabo nk tguu.Murni amik lesen kete after Spm.! Akk n abg rafi dah janji nak belikan kete Honda Jazz Pink tuk murni..yessh!! x sabo!

~honey_nurhaliza~ said...

yup nnt cpm blikan utk irine..:)

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in