http://irinenadia.blogspot.com/

Chatty The Persian Cat

EllooOooo eblibadi..
Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..
Ketibaan Cik Irine Nadia MarceLLO untuk mengadap..
Aiayakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! lama sungguh tak mecorat coret kan.. Korang sehat? harap2 gitu la hendaknye. Lagi berapa hari je lagi kan,weekend kita semua dah nk abis..Uwarrghh!!Mama..mama..mamma..tolonglah aku yg sedang bingunggg.~hi3..

Nih..nih..nih..ada skit pic kucing aku utk tontonan umum.ngee~Bukan sengaja utk ditayang2kan,tp HARUS laa kucing aku nih dpt fofulariti jugeekk dlm dunia blogger nih.Bagi dia terkenal skit..hi3..Commell..:) Actually,entry nih nk tya kat uOls semua, ada x kucing parsi jantan?Sbb aku nk jodohkan ngn kucing betina aku nih.Bukan jodoh ngn aku yew..jgn gocip2..ngeee~ X kisah la kucing tuh campur2 sikit..asalkan boleh buat baka.Nnt kalo kucing aku dah dpt anak, kita kongci laa came2..hu3. Dah byk dah aku & abg2 aku g survey kucing jantan parsi kat kedai.Ada yg lawa,ada gak yg selebet.Sabo2..kumpul fulus mania dulu. Sapa2 ada kucing parsi jantan,meh2 laa kacuk ngn kucing gue..:)



Nama kucing nih, "Chatty"...bukan Khattijah yew...hoho..

Aktiviti ngendap mengendap..huhu..Commel..Dah laa idung dia ada bentuk love..hi3;p
Puas gak aku dok nyental hidung dia nih time mandi..x ilang2 jugak.Biakan jew laa kot camtuh..kang x pasal2 tetanggal idung kucing nih..
Bulu die pendek sket dari bulu biri2 and panjang sket dari bulu kanggaroo.

Bak kata abg aku BenLoy,
kepada kucing baru aku nih, jgn nakal2, jaga akhlak, jaga tatabahasa, jaga budaya kite..jgn terpengaruh dgn budaya luar tuh ok..semoga panjang umor n cepat2 lahirkan zuriat yg shantek2 k..:)

p/s : X sabo nk g ngk wayang esok Cite Histeria.Aku berlakon howkkeyhhh!
MURNI berlakon..hu3..Liyana Jasmay lakonkan watak aku..Aiiyakkk..haha
So,check it out~!

 
Copyright © Irine Nadia | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in