Cik Bit n Dak Bit

Cik Bit n Dak Bit saya :) Yg mata macam pakai celak mekah tuh...betina yeww..
Yg lagi sekor tuh..colour coklat..jantan.. :)

Nih bukti eyhh..yg aku slalu bg makan kat rabbit2 aku..HAHA...aku x penah buli dowang taww...rabbit2 nih yg slalu BULI aku..HOHO

Rabbit I gune jari pOn boley tawww....Anda boleyhh????agagaga ;p

Cik Bit n Dak Bit irine nih gemok2 seyhhh.... nak kata ikut tuan...Eyhhh..x der2...tipu2..haha


Cik Bit saya buwat aksi menggoda..HEHe..
(badan dia boleyh buwat bantal seyhh..sedap tido atas tuh..imagine jappp...ermmmm)

Rabbit jantan nih..ganas seyhh..slalu sgt2 kena gigit ngn dia..
tp tape tape..nnt aku gigit dia balik..HAHA...puuutuuiihhh..

Kalo uols suma ada kucing parsi...i pon ada jgk taw rabbit parsi...HOHOHOHO...gelak bersepahh..


Cik Bit n Dak Bit :) Tuh nama rabbit aku..huhu,,,Nama komersial beb..
Kalo x..nk letak nama manusia..kan sedap kalo letak nama rabbit aku Mohamed Daniel kew..Nur Alia kew..agagaga;p Jahat laa pulekk aku...OOoopss..sowy2..kalo ader manusia2 yg same nama yg aku selitkan kat atas tuh..hehe..X sengaja tuh..x de kene mengena antara yg idup n yg mati..

Rabbit aku nih..bukan jenis rabbit kampung @ biasa...Tah hape tah nama jenis rabbit nihh..tp yg pasti..habis gak laa duit abg2 aku beli..haha..Aku gase kan..rabbit aku nihh daa nk dekat setahun dah abg2 aku beli tuk aku..X silap aku laa kan..25/11/07.....tp yg aku felik2 tuh...dr dulu smpai skang..x der pulekk rabbit2 nih mghasilkan zuriat...haishhh...nih yg geram nihh..nak kata jantina dia...mmg sepasang jantan n betina..Dah sah dah tuh jantan betina..aku pernah check dowang.ngeeeee~

Bila 1st time aku dengar rabbit2 nih menjerit2 x tentu pasal macam histeria laa katanyeeww..,cepat2 aku g ngk...gupe2nya,dowang mengawan...HAHA...menggerunkan betol aku ngk dowang mase tuh..seram pon ader gak..tp seram2 tuh aku skodeng...huhu..Yelaa kan..aku boley bantu kalo ader yg cedera...HOHO.. :P

Ngadew2 taww...smpai skang cik bit betina tuh x pregnant2...Aku gase kan...cik bit tuh mandul laaa.....Eyh..yekew...Yerr..!Yerrr..!yerrr...! aku pasti ngn ramalan aku..wawa..
Yelaaa..kalo x...dah lame daa aku timang cucu cik bit tawww....Ishh..jeleznye ngk rabbit owang lain dah beranak pinak..

Rabbit2 nih elok bg pil or kene inject nihhh..bg senang skit pregnant..(pahal aku gase cam aku nih pakar sgt ek citew pasal bab2 cmni..haha..)...aku kesian pulekk ngk kat cik bit betina tuh...dahh cam krepot jeww...layu jew mata die..huhu..Aku pon x tau..rabbit jangka idup dia berapa tahun..

Tp yg pasti..tuk pengetahuan abg2 aku...expecially BenLoy yg kat Sydney tuhh..."murni dah bg makan minum cik bit n dak bit yewww"...dowang sume sihat2 belaka..dah gemok2 n montel2 daa...just aku nk report nihh...dak ipan anak buah kita tuh, slalu buli cik bit n dak bit..hahah...dak ipan suke jirus air paip kat rabbit..naik lemas aku ngk rabbit tuh..ngeeeeee~

QuenN Of Da Award??

Quenn Of Da Award???Haishhh..apew tuhhh??? Mst Uolss tertanya2 kan??ngeeeee~
Ekceli...arinih kat skolah aku ader wat Hari Anugerah Pelajar.
So...aku x sangka pulekkk..nama aku tercalon amik hadiah n sijil yg ala2 tulisannye yg kehabisan ink printer..haha..Sungguhhhh menyakitkan ati aku..Haiiyaaa~

X pew2..anyway..Aku dapat Anugerah utk "Sahsiah Terpuji" (muahhaa...terpuji kewww aku nih..ngee~) And lagi satu aku dapat "Anugerah Kecemerlangan Mata Pelajaran for English,Sejarah,& B.Melayu bahasa kebangsaanQuh..agagaa:P
AiiiiyOOoo..berjaya aku merangkul anugerah itewwwww...Mula2, cikgu cakap yg aku dapat anugerah berinovasi..dats mean anugerah utk peningkatan dlm pelajaran laa..
tuh yg aku pelik tuh..mase bile laa pulekk yg aku makin meningkat in pelajaran nih.Setahu aku..aku meningkat umO n berat addaaa rrr.....hoho:D

Last2..gupenye..cikgu itu bg info sesat kat aku..Ekceli..aku dapat anugerah sahsiah terpuji<--cakap smbil kelip2 mata...muahaha..Sowang lg partner aku in class yg dpt anugerah tuh ialah Cik Izzat Asnawi a.k.a Vendetta :) Congrats2 Ijat..x sangke aku ko dpt gak...tp bukan kew ko slalu tido dlm klas???agagaga;p aku dah kantoiikan ko kat sini...lalala ^_^
Nyway..sayang banget2 dehh class teacher aku, Teacher Rojah Malar cuz owez ajar aku jd pelajar yg bersahsiah..(eyhhh yekew aku bersahsiah trpuji nih..haha..) x pew2...iteww sume cikgu2 jew yg boley nilaikan aku:)
ThanX jgk aku nk ucapkan thanx kat mama n ayah aku,abg2 aku,akk aku,maktok,tokyah,puan,opah,tok nyang..hahahahaa..mepek2 jeww aku..agagaggaa:P
Ok laa..dah2..kang kowang sume pengsan lak bace blog aku nih..ngehh22x..



Malam nih..sure2 i nak bawak masuk 2 trofi nih tido ngn i...muahaha..
nak bawak mandi skali pon boley gak laa..Agaga (padahal x lame lg trofi itewww akan bersawang riang akibat sang labah2 yg gintangnyee mmbuwaatt sarang di sitewwww) ngeeee~

Dengan ini...saya mengihstiharkan Anugerah Pelajaran Sahsiah Terpuji & Anugerah Kecemerlangan bagi Mata Pelajaran English,Sejarah, & B.Melayu diberikan kepada.................

Jeng..jeng..jeng........!!

Fakhrine Nadia Ab.Rahim
x pOn..nama glamournye..Cik Irine Nadia MarceLLo...
agagaggaga.. yo yo orrrr aku nih..ngeee~WhutEva~!!! dis is my blog...muahahah..

Anak dara paling tuaa??aiiiyakkkk~~

RAHSIA umur panjang slalu dikaitkan dengan pemakanan yang baik, menjaga kesihatan badan serta faktor genetik. Nyway, seorang wanita Britain mendakwa rahsia usianya mampu mencecah 105 tahun disebabkan dirinya yang masih perawan! aiyakkkk...hoho
Inilah kisah pelik tapi benar mengenai status diri Clara Meadmore yang diisytiharkan sebagai anak dara paling tua di Britain setakat ini. Malah, Meadmore yang berasal dari Truro, Cornwall dan baru menyambut hari jadinya yang ke 105 tahun Sabtu lalu, mendakwa tindakannya menjauhi hubungan seks sebagai punca utama usia lanjutnya..Astaga.....huhu

Clara Meadmore sememangnya seorang gadis yang cantik.. :)

Haaa...tpikat laaa tuh sang laki2 di luar sana bile ngk gurl cantik camni kan,kan,kan???haha sabO2..yg nih pic dia masa muda2 dulu...hot gitewww...Jap2..sabo2.. skang camne lakkk rupa Clara nih????mst lg cHantekk nih...Ciss..cis..cis...x saba nk ngk nih..agagaga..


Jeng..jeng...jenggg~!!! :D

Tadaaaaaaaaaaaa~!!! Nih laa Clara MeadMore td... :) Tuk sang laki2 yg bkenan ngn dis girl..boleh2 masuk line..x de owang marah sbb Clara nih masih single :)

Alasan Clara Meadmore kenapa dia x nak kawen n sanggup single???

- jadual dirinya yang terlalu sibuk selain menganggap hubungan intim dan seterusnya berasmara sebagai sesuatu yang 'melecehkan.' hahaha....alasan yg bernas..:)

-Lebih pelik, Meadmore yang pernah beberapa kali menolak lamaran, juga tidak pernah menyesal, sebaliknya berbangga menjadi perawan biarpun dirinya kini di ambang hari-hari terakhir kehidupannya.

-Ramai yang bertanya sebab. Tidak kurang menuduh saya tidak siuman atau sukakan teman sejantina. Tapi itu cuma tuduhan liar semata-mata. Hakikatnya, dia x minat dengan hubungan2 teman tapi mesra n berkasih ngn laki nih....hehe :D
Beliau terpaksa menyara kehidupannya dengan bekerja sebagai setiausaha dan pembantu rumah. Ketika inilah, Meadmore menerima beberapa lamaran perkahwinan yang ditolaknya secara baik.
-"Bagi saya, mungkin zaman saya membesar menyebabkan saya melihat kehidupan daripada perspektif berbeza. Ketika itu, rama gadis pingitan dan sukar dilihat sedangkan saya lebih berminat bekerja. Ini menyebabkan lelaki tidak sukakan wanita berani seperti saya. Masa berlalu dan saya terbukti sudah terlalu tua untuk berkahwin!" katanya berseloroh.
-Apakah yang dilakukan bagi mengisi masa terluangnya? "Saya membaca, berkebun, beriadah, memasak dan mendengar radio."

-Beliau tidak pernah menyesal tidak bersuami, beranak dan bercucu biarpun terpaksa menghabiskan sisa-sisa hidupnya di Rumah Orang Tua Perran Bay, dengan status perawan paling tua di Britain setakat ini.


Tanyalah apa saja dengan wanita yang masih kuat daya ingatannya biarpun sudah lanjut usia. Tragedi Titanic dan tercetusnya Perang Dunia Pertama adalah antara perkara yang masih melekat dalam pemikirannya. Kuat ingatan betol dia nih..Penghafaz yg baik..Boleh digelar Al-Hafizah nih...ekekekkeke :D

Info yg menarik nihhh :D Camne laa plak kalo aku yg still single smpai umur 105 cam dia nih? Ciss..cisss..cisss...haha..Hope dijauhkan sejauh2 nyaa...huhu

Nak ilangkan tensiOn x???.

Tuk Uolsss sume yg gase2 cam tension jew kan..aku alu2kan laa kowang sume itot cara aku camne nk ilangkan tension tuh..
Cara die senang n mudah jeww..Haha. Gelak tuh laa penyelesaian tuk ilangkan tension..Tp ader gak kan yg x shuke gelak..haishhh..sah~! x der perasaan n nafsu..Agagagaga:P:P
Meh2 laa gelak2 bagai ngn aku ngk pic2 yg aku jumpe kat ternet nih :)

Make sure uOls gelak camni.."Hahaha",huhuhu,Agagagagaga,hikhikhik,hohoho,
ngeh33x,ngeeeee~"

InsyaAllah tension kowang ilang~!Agaga:P
Gelak2 bawu boley badan jd sihatttt,,,hik3





Haa...nih laa yg dinamakan "natural-handsfree"..
Sonang jeww..x yah dok mubazir2 duit beli handsfree..gune handsfree anugerah tuhan sudaahhhh...hohoho ( aku pelik nih..camne nset tuh boley tlekat ngn rapi kat tinge cun die tuh??)

Haaaii cat owhhh caattt....ngantok sgt keww smpai nk makan ponn tido..huhuhu
(yekew tido tuh...nmpk dr segi struktur badan die tuh..cam daa Innalillah jeww..)huhuhuhu

Nih nk bg cadagan n idea yg bernas nih tuk uols yang owez ilang sandal kat masjid kew..kat mane2 laahh..Gune mangga nih sudahh..Manggakan kat sandal kowang tuh..x yah gado2..sure2 sandal anda selamat :)
Cuba jgn x cuba :) Samat Berjaya..Agagaga;p

hohoho..aku nk gelak dulu ngk pic nih..huhuhu..Haishhhh..kot yew pon profesional snap pic..check2 laa dulu mane depan n mane belakang..hoho..Nih mesti excited nih jumpe camera..huhu

Kannnnntoooooiiiii~!! curi baju yeww kak..nmpak ader tag kat blakang baju tuh..huhuhu..mane curi nihhh??:P
( gaya prempuan tuh duduk cam yakinn jeww yg owang x tau die curik baju tuh.ngeh3)

heee...gigih nyeeww pakcik nih kutip smpah kat area2 sini..Eyh pakcik kew...silap2..abang nih..
Bagush2...gajin tol..boley wat jd calon suami nih..ngehhh3x...:D


Kreatif toll cikgu nihh...kerusi pon boley dijadikan pembaris,,Agagaga:P
patotlaa smangat jeww ank murid tuh stdy...hik3

Makk aishhhh..tingginyewww gurl men besketball nih..yg tengah2 tuh taww..
Besar macam "badang" beb...hohoho..Bak kata abg aku lak..cam "badang betina"..hik3
Besh tuhhh jd tinggi cam die tuhh:) Syukur..syukur ngn ketinggian aku skang:)

hohoh..pembaca berita nihhh mase nihh nga wat liputan tntang rapist search..
Errmmm...yg peliknyeww..pic tuhhh cam gaya2 muka diew laaa...hhhoho..
Sahh2 kene masuk jail after da bis baca berita nih...:D


ABISHHHH~ :)

Pasal aku Cik Irine Nadia~

Pasal aku yg UolS x penah tau n x penah nk amik tau..haha

1-Aku suka bawa nset dlm toilet time nk mandi..Ituh SEMESTINYA bg aku..ho3
2-Aku suke bukak mp3 nset kuwat2 time nk mndi..layannn..meriah satu toilet..satu taman boley denga aku nyanyi skali.
3-Aku suke main2 kan budak2 tecik laki yg comel hensem n sewaktu dengannya dengan kecit2 mata..wat2 takcle dowang..supaya dowang cepat perasan..agagag;p
4-Aku suka golek2 kat ats katil after da mangun tido..<--ituh tndanya aku mogok sbb x cukup tito
5-Aku x shuke owang calling2 aku n msg2 aku time aku nga tito..Sure2 aku off kan nset tuh..
6-Dlm family..aku sowang jew yg panggil mak aku "mama"...yg len sume pggil mak..X caye tya mama aku..haha
7-Aku pernah mgintai abg aku mndi...Yeahh..aku amat bangga! :P tp tuh mase aku tecik2 ..x tau pape n belum baligh lg..HAHA..
8-MAse tecik2..aku pernah cakar muka abg aku (BenlOy)...n smpai skang kesan cakaran tuh ader lg kat muka die..haishh...lame tuhh..
9-Aku suka Mohamed Nabil
10-Aku pernah geget tinge anak buah aku dak ipan smpai nk putus time mama die x de..nangis2 gak ank buah aku.. lapar punye pasal mase tuh.
11-Mase aku tadika...Aku pernah berry( beraks) dlm klas..tp aku x ngaku..wat muke slambew..
12-Aku pernah kena chicken pop2..haha
13-Aku x suke makan ikan bawal..! Haishh..apew nih~!haha
14-Aku suke jerit2 dalam klas bile sume owang nga concentrate selesaikan soklan Add Math..
15-Size kaki aku besar..size 7..haha..
16-Aku adew bela byk kucing..smpai kucing2 ituh sume mnjadi mangsa abg aku tuk dihantar ke pasar..hoho..
17-Aku suke gelak sakan time tension gilew.
18-AKu x suke naik kete kancil merah abg aku..sbb meloncat2 keta die..gase cam nk tcabut jew engine.
19-Aku suka bangun awal nk g skola...tp pas2 aku tido balik..last2 smpai lambat kat skola.
20-Aku ada 3 abg n 1 akk..kowang mst x tau kan?haha..
21-Aku x suka owang pndang aku..sbb aku gase cam owang bodo jew mase tuh..
22-Aku pernah nangis 3 hari sbb sedey punye pasal..
23-Aku pernah baling pemadam besar yg 50 sen tuh kt ustazah aku..sbb ustazah aku tido dlm klas! tuh bukan salah aku..
24-Aku x suke minum air nescafe n kopi sbb bile aku minum..scara automatik air tuh akan kluar balik ikut idung aku..cacat tol..
25-Aku x suka Fasha Sanda..sbb die macam ?????? ntah ape tah,,
26-Aku punye muka akn jd merah n pink bile tengah gelak2..
27-Aku x suke colour HIJAU.. X SUKE SGt,,ANTI~!
28-Aku suka minum pakai bekas besar.Bekas tuh aku dapat free masa beli MILO..
Minum milo anda jadi sihat dan kuwat! HAHA..
29-Aku suka makan pakai mangkuk bukan pinggan..Nasi cinnneeewwww...huhu..
30-Aku x suke ngk owang cina kowek idong pkai jari kelingking..Len kali pkai laa sudu or garpu!
31-Aku x suke budak2 kat taman sebelah aku..TAman Cahaya MAs..
(aku hope dowang bace post aku nih) haha
32- Aku x suke bile orang puji aku x ikhlas.sbb aku slalu buwat macam tuh ????@@#


cukup la smpai di sini..nnt kalo adew lg..aku gtau...
dadaaaaaaaaaa..~

Raya belunnnn abis lg laaa..


Party Hari Layeww n Class:) Nih classmate gurl aku.. Ader cam gaya2 "cikgu" kan kitowang nih??HAHA...Yg purple dok tepi tuh yg betol2 menyerlah cam "cikgu"...agagaga:P
(nape muke aku senyum cam nak tahan berry (berak) jeww tuh..haishhhhh!!!)


Men posing2 jap b4 start party tuhh.. Meh2 laa aku nk glamourkan kawan2 aku nihh...Yg dok tengah tuh..nama dia Faz..Bendahari class aku..keje dia tiap2 ari dok myamar jd ceti dok kejar2 aku mntak duit party...huhuhu..Yg hujung sblah kanan tuh lak,Syazlin..tp nickname die "Awie"
Awie Wings tuhhhhhh...hahaha..Yg hujung belah kiri tuhh..X yah la aku nk citeww..ngeh3xx
Tuk pengetahuan uOls...kitowang 3 owang nih..dalam class dok sebelah2..hehe..Kira 3 kawan kamceng laa..Agak laaa..hu3

Inilaahhh..Cik Photograferwomen Irine Nadia MarceLLo....ngeeeeeee~~~

Rehat bersama Kit Kat~


Samat Ari Layewww yg ke-10 :):):):) Rase cam cepat jeww raya taun nih..padahal bawu seminggu...tp suasana dia macam dah abis sebulan jew..
Aku ngk..owang india lak yg excited nk smbut deepavali time2 raya aidilfitri nih..HAHA..salah konsep tol..huhu

Okeh2..meh2 laa bukak citeww..Pic2 yg aku show kat atas tuh..ekceli..ari nih adew Jamuan Raya n Jamuan Class..Dats y baju kitowang len colourful cam colour2 ranggoli..huhu..
ermm..x nyesal gak datang skull arinih..kalo nk diikutkan x nk pegi..tp dsebabkan aku nih owang penting..aku kena uwuskan makanan n minuman tuk jamuan nih..Lastly..aku pasrah..tpkasa gak pegi..Tp ok whut~!! hehe...aku shuke kok pgi skola arinih.
Yg beshnyew sbb dapat mamam byk..huhu..Yg aku geramnye..ada plak classmate aku yg x bayar duit jamuan..Haishhh..gewwaammm nih..men hutang2 lak yeww ngn aku..x pew2...whuteva la~!dah lepas dah pon jamuan tuh..

X mo tulis panjang2 laa new entry nihh..Fenat rr..jap lg classmate aku nk men serbu2 umah aku tuk raya..huhu..
Makan jew laa ape yg ader ek...mama aku x der...so x dpt laa uOls merasa air tgn mama aku masak sedap2..makan kueh jeww laa nmpknye..tuh pon da tggl sikit...aku gase dlm balang kueh raya tuh tggl habuk jeww kot..Agagagaga :P

HidupQuh bergantung.......



HidupQuh skang bgantung kat benda alah nih jeww.."Scaboma"..
Uols mst x tau kan ape benda alah nih??huhuh..Scaboma nih tuk cream kecantikan..Sapu jew kat muke..Sok pagi mangun tito jew..ngk laa hasil die....huhu..Agaga.. X der rr...tipu jewww..Nihh Scaboma tuk pyakit gatal2 aku yg smakin menggatal ari2 tuhh...Kan ari2 aku tulis kat blog cakap yg kna inject ngn doc ..sbb doc cakap aku kena elergic makanan..haishhhh..gupe2 nyerr x..Kot yew pon elergic makanan..x kan laa aku gatal2 lame sgt smpai nk dekat sebulan..Haaaaa...kan daa menyusahkan idup aku sbb bg info2 sesat..Gupenyeww..aku kene gatal2 sbb lain punye hal..
Aku kene gatal2 nih sbb aku bela hamster tuhhh..Haaa...menyampah n menyesalnyerr beli hamster tuhh...!!!

Hai cik hamsterr...kot yew pon nk mati..mati jew laa...x yah laa nk tapau2 penyakit kat aku...Harrgghh!! kan aku daaa sengsara skang nihhh..Sebagai balas dendam...mama aku dah campak jauh2 sangkar hamster tuhh dlm tong smpah besO yg "harum" tuh....Hahah..biO jew laa.. Tuk kshatan aku gakk..

So...macam2 cara aku nk sembuhkan gatal2 sengal nihhh..Gigih uOls aku g beli barang2 "Dettol"..haha..skali ngn bedak dettol lg tuh..jgn men2...huhuhu...
Nih sume tuk ilangkan gatal2 nih laaa...nak jewww aku sembelih hamsterr tuhhh!
Then..Doc kawan ayah aku..sarankan suh beli benda alah nih laa..Scaboma..
Errmm..thanXx doc!:) Alhamdulilah...skang gatal2 tuh da kuwang daa..dalam pemprosesan nk sembuhhh..Yesss!!!! Yihaaaaaaaaaaa~~~




p/s : Jgn beli n bela HAMSTER!!! Nnt kowang nyesal x sudahh!!
Bela binatang lainn yg x der bulu..Agagagaggaga :P



Duet bawUuuuu..jgn jelez bah..


Weee...tuk pengetahuan kowang sume...skang duit 50 hengget kita dah diperbaharui..Ni laa duitnya nnt...huhu..Bukan calang2 owang dapat duit nih woOo...huhu..yg btuah2 jeww..hehe..Lawa gilew..sO aku dengan gintangnya mntak kat ayah aku..sbb ayah yg dapat duit nih..tp aku bg kat abg aku BenJoy :):):) BenjOy jgn gune yewww duit 50 hengget bawu nih..hik3:P Adikmuh sowang nih baik taw nk bg nafkah zahir kat ko sempena ko nk balik uTm balik..huhu..
Ingat nak guna...tp duit nih belum boley laku lg..sbb belum dikeluarkan lg..nnt akan dikeluarkan..COMING SOOONnnnnnNNn~!




p/s : UNTUK TONTONAN UMUM, SESUAI UNTUK SEMUA LAPISAN MASYARAKAT..hoho

Anak buah Mama Ushu Irine :)


"IRFAN BUDAK KETAT" <---ipan skang dah suka cakap pkataan nih..haha..Babah die laa nih yg ajar.. :)

LOkasi penggambaraN : Tanah Perkuburan Padang Sebang,Alor Gajah,Melaka


HUhuhu...lawa laa plak pic dak ipan anak buah aku mase nihhh...Hehe..
Mase nih we all sume pegi ziarah kubur Nenek,atok,pak long,pak ngah,n mak teh..Sebelah menyebelah jew kubur dowang..dekat jeww.. We all sume sedekahkan doa tuk arwah2 trsebut..aku pon join gak laa...Tp aku gase cam aku x khusuk tol bile bace doa tuh sbb aku ngn Benjoy dok tgelak2 ngk gelagat dak ipan mase nihhh..hehe..Dia ngk we all angkat tgn..die angkat tgn gak..dia ngk we all abis bace tutup tgn..die pon tutup tgn...huhu..Clever boY dear~!:)
Then aku ngk dak ipan nih kOmain excited lg tuhh pegi satu2 kubur kat sini..hehe..Kubur owang lain yg x de kene mengena pon dia ziarah skali..Bagushh2...hehe..Camtuh laa anak akk aku..pndai tol..baik lak tuh..ho3:P

Time we all dah abis ziarah kubur2 nih...dak ipan plak gatai2 nak stay kat kubur tuh..hoho..klakarnye..siap main batu2 lg tuh kat kubur owang tuh...( ekceli dlm pic tuh kubur owang lain)huhuhuhu..X pew laa..dia jd model kat situ...tgelak2 we all ngk dak ipan nih..comel sgt..:):):):):)

Mama ushu x tanggung... malam kang sure2 dak ipan mengigau..HAHAHa~!




p/s : Sapa2 nk berkenalan dengan Irfan..boley call Mama Ushu dia..haha


Nk tau x ipan panggil kubur ape??? dia panggil kubur "bobo"..haha..pelat anak buah mama ushu irine nih :)


 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in