MeOoowww Chukk,chukkk,chukkk !

Assalamualaikum anda cemua!
hee.. caje nak ngepos sket..
Now, aku dah balik umah daaa..after lebih 2 weeks menumpang kasih kat umah akk aku,Akk Honey Marcello:) Ohh yeww,lupee pulekk nk wish kat blogger yg baca blog aku nih, kesempatan ni nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA HAJI

kepada muslimin dan muslimat..
:)
Best x laye???

mesti best kan..
ye La..
gendang gendut tali kecapi..
kenyang peyot.. senang hati
senang hati .. berat hati..

berat hati.. berat badannNnN

wakakakka!


Kowang..kowang..nk tau x,saya ada KUCING PARSI BARUuuuu..ngeeee~



  • Ada sepasang nyantan n betino
  • Colour kucing saya owen2..
  • Bulu kucing2 saya teww mudah tercabut n mudah melekat kat baju.
  • Baju saya dah manyakkkk jd mangsa keguguran bulu dia! Baju saya dah serupa macam BAJU SEJUK BERBULU dahh..
  • Saya dah bg nama kat dia..huhu..Wat sementara nih,nama dirahsiakan dulu..ngee~!
  • Kucing2 saya skang dalam proses MENGAWAN.Sebarang aktiviti ngorat-mengorat kucing parsi betina saya,tidak akan dilayan.ngehh3x,


20 comments:

zatul.hernani said...

yeah! kucintan dan betino yg sgt cute.. ;)

~`nAnie~ said...

cute r irine..mcmner dgn kucing irine yg di jdkn bhn niaga oleh ur dad's fren??

Irine Nadia MaRceLLo said...

zatul-yihhaa...sgt cute kan?ngeee

nanie-nih kucing bawuu..kucing yg kat kawan ayah irine tuh,x tau dah ape citewww..

Fakrul Radzi said...

haha

Irine Nadia MaRceLLo said...

hohohoh...ko gelak ader maknaa kan?

Din said...

nk culik kucing ni..hehehe..gurau jew. cute.. :-P

Irine Nadia MaRceLLo said...

nk culik kaa??waahhhh..dosheww seyhh...ngeh3x

nur fadhilah said...

besh nyer dapat kucing baru....
chumel lak tue...
kih3~
:D

Irine Nadia MaRceLLo said...

hehehe....itu hadiah drpd kucing yg byk kali kene anta kat pasar..hoho

aizul said...

ahhahahahahahahah..aku pon nak gelak gak..

amad kasan owh amad kasan..hahah

Irine Nadia MaRceLLo said...
This comment has been removed by the author.
Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuhu...ahmad khasan jugakk jd pilihan nama...

~honey_nurhaliza~ said...

akak pon stuju nama ahmad khasan...wakakaka...nnt leh pandai menari n kalahkan peserta2 sehati berdansa...heeheh..:)

bestnyaa nk berblog2 cam dulu2...blog akak nk delete arrr...menciiii..:(

Irine Nadia MaRceLLo said...

akk...pedulikan jewww ckp owang kak...owang tuh sume dengki ngn akk..
murni pon sma gak rr nk delete blog..gamai laa dengki..:(

~`nAnie~ said...

eeh u all..nape nk delete ni??rmi org dengki eh??siannyer korg org dengki xabes2..sabar lah.allah sntiase brader dipihak yg bnar

Irine Nadia MaRceLLo said...

ermm...yup2..kenkadang owang nih x leyh nk ngk owang lain sng..ader masalah hati betol laa dowang yg dengki2 nih..

NabiL aTtaBoY said...

putri b syg...wat ckit bunyi 'chuk chuk chukkk' tu...b nk dengar laa cyg...hihi...comel ayg wat kat b hr tu...hikhik... :P

wok ai ni princess..ngee :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

hhehehe...boleyhhh...meowwww chuk,chuk,chuk,chuk..ngeee~comel x???kikikik

NabiL aTtaBoY said...

meeeoooww...ngee...comel sgt2 my tnPutri ni... :)

Irine Nadia MaRceLLo said...

hik3hik3..adeyhhhh :>

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in