Aiyaakkkkk ! Tag lg!

Assalamualaikum kowang. apa khabareee? Hope sihat hendaknya.. kalau tidak sihat, silalah orang2 yang sihat bagi nasihat kepada orang yg tidak sehat supaya org yang tidak sehat pergi kepada klinik kesihatan.. hik3;p

Actually,aku create blog nih dlm keadaan yg lemah2 skit kot..maklumlah aku ngah x sihat sgt.Nih pon baru bangun tido. Bangun lmbat2 bak kata ayah aku mcm anak PM.Biasa laa tuh kan, kata dah irine nadia,mestilah bangun lmbat.Eyhhh...aku x mndi lg nih.Sgt berbau harummmm deyhh..hi3.Tp yg feliknya kan,ada plak kekuatan zahir n batin aku utk create new entry nih.Ooppss..bukan batin yerk!~ Sbnrnya,entry kali nih,aku nak menyelesaikan hutang tagged aku yg telah ditagged oleh seorang hamba yg bernama MYRA UTTIKA. Even saya kenal budak amoy nih x smpai setahun lg..but kami memang macam dah kenal 100 TAHUN howkeyhhh..Agagaga. Sgt sekepala n sgt seanggota. Sgt memahami n sgt rajin mendengar semua luahan saya termasuklah hal peribadi saya sndiri :>
Kalau saya nk sayang dia ketat2 smpai mati,vooollllleyhhhh??

Nk jawab tagged nih..

Do you think you are hot ?

Eyhh..mana tau nih???saya bukan HOT sahaja..but selalu SPICY!ngeh33x

Upload a favourite picture of you.


Why do you like that picture ?
Actually,aku x der lah suka dengan pic nih.Aku letak pon sbb HARUS semua orang tau yg saya GIGIH menjawab tagged ini dengan keadaan yg lemah longlaii jari gemalaii howwkkeeyhhh..hu3. Muka pon agak sembab skit kan..asik uOls semua ngk muka aku segar je ari2.Dis time,meh aku showkan pic aku yg lain drpd lain skit.Siap ada tampal CoolFever lg kat dahi tuh.Itu BUKTI gue mmg demam..ho3..Cian kat aku.Kan aku dah ckp yg aku tengah cecema,lemam,batuk,cecema,fening2 lalat.Siapa suruh x nak caya khannnnnnn??? Aku just selibung muke aku dengan comforter sahaja...he2..klaka la plak :>

What name you prefer besides yours ?
MURNI ! dis name my BAPAK yg kasi masa irine tecik2.Gamai yg x tau nama nih.hu3.Kat rumah,nama "irine" cam x wujud dipanggil.Nama "murni" sahaja yg wujud howkeyhh.Sedara2 bagai pon x mmg x tau langsung my full name Fakhrine Nadia @ Irine Nadia nih.Murni jugekkk jd pilihan.Gunalah minyak masak CAP MURNi..ekekekeke ;p
Even kawan2 yg rapat dengan irine pon x tau dis name:)

People to tag ? 5 enough oke ;

  • Fakhrul Radzi
  • benjOy marcello n sys honey
  • Adalicious hectic life
  • Sys ZAtul Nani
  • Adik Fadhilah

Who is number one ?
My sayang..ekeke;p My bro lah. SGT SAYANG dengan die,volleyhh? Sgt sekepala dengan saya. n dia skang telah menjadi geng bas skolah saya..hi3.Slalu mengajar saya benda2 yg baik n jgn berDUSTA!hehe..Suka melaburkan duit kepada saya tanpa membalas balik.DIA VANYAKK DUITT !! Saya SUKE!! Pikiran dia sangat2 masuk dengan pikiran saya iaitu adik dia sndiri.X pernah nk melukakan hati saya n pndai menjaga hati saya.ILY bro BenLoy:)


Number three is having a relationship with ?
Sys rabiatul..Oww my God..malangnye..dia x pernah memperkenalkan kepada saya buah hati pengarang jantung dia iteww..heee


Say something about number five,
Adik fadhilah.kenal by ALAM mAYA sahaja.but gase cam dah kenal sgt2 macam alam reality..:) Maccamm jeww..haha;p Sgt baik dekat saya:)


How about number four ?
sys ZatulNani:) Kenal by blog jeww..kenal secara x sengaja..but sgt baik bg saya:)

And who is number two ?
My Marcello Siblings..heheh..HARUS DIBERI pENGiktirafan kepada mereka,kerana menjaga saya dengan baik2..hehe..Saje jeww tuh..hak3zx

34 comments:

NabiL aTtaBoY said...

b suka tnPutri...b suka pic tnPutri...b suka suma yg ada pd tnPutri... :)

aishiteru princesss...huhu...lam pnt2 br balik match futsal ni,b kangen tnPutri...uhuhu.........

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuhu..cepatnye anta comment..bawu jew publish nih..ho3..
Macehh2 dear:)malu nih..hak3 :>

~`nAnie~ said...

irine ttp chantek wlupun dmam...
irine,mudah sakit eh??
sian la irine..

Irine Nadia MaRceLLo said...

aiiyakkk...muke demam pon dpt pujian kaa...adeyhhh..

mane der slalu..huhu..nih bawu 1st time sakit spanjang 16 taun irine idup..agagaga

Din said...

gmba tu..hehehe..

Irine Nadia MaRceLLo said...

apakah??haha,,

kritykal said...

wui aku tak tag ker......

~`nAnie~ said...

wah spanjang 16 taon ni 1st tyme
dmam???

irine mmg org yg kuat antibody nyer =)

Nad.Cyd0t said...

wa....
kiut ouh gmba tu!
gewam2....
hukhuk :P

Irine Nadia MaRceLLo said...

krytical-nama tuk tag tuh dah terlebey laa...hu3

nanie-taww tak pew..agagaga


nad-ya ampunn..tuh pic irine demam pon kiut ka??muke sembab seyhh..

MIRRAH ATIKA said...

ehh kawann mirrah ;

muka kawan mirrah nih tetap lawa even demam panas sekalipun.
patutlah kawan mirrah punya abang nih suka sangat cium kawan mirrah nih.

ehh kawann mirrah ;
cepat cepat sembuh tau.nanti saya suruh kawan irine yang mirrah tuh hantarkan bidadari jaga dia hari hari boleh.

ehh kawann mirrah ;
tak pun,kawan irine yang mirrah tuh akan hantar encik nabil dia terus jaga kawan mirrah.

;DD

MIRRAH ATIKA said...

eh eh,bukan " encik nabil dia " tapi encik nabil irine xD

Irine Nadia MaRceLLo said...

eyhh kawan irine,
mane bidadarinye??x smpai2 pon??

eyhh kawan irine,
irine nk suh myra anta bidadara jew laa..cepat irine sembuh nnt:)

eyh kawan irine,
macehh2 seyhh atas keprihatinan anda..sgt SHAYANG howwwkeyhh sama ANDA!

eyhh kawan irine,
thanx 4 everything sygs:)

rizz said...

ala comeinya irine ni kan eh silap murni hehehek

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuhu...adeyhhh..pggil murni kew..hiihi

~honey_nurhaliza~ said...

mana nama i yang yanggg oiii "HONEY MARCELLO" yg terbongkok2 membelanjakan segala harta2 guwe kpd mu?? hahahah lupe daratan ek??

Irine Nadia MaRceLLo said...

haha..kan aderr name kat bawah skali tuhhh...:) besokan mata deyhh:)

AdAm n FaMiLy said...

Shian die demam ek? Tu ar...budak kecik kene slalu mkn ubat. Geh..geh..geh..
Irine, pesanan utk Honey tu, invite le kite skali msuk blog die. Slalu jd silent reader je.. Hikhikhik...

Irine Nadia MaRceLLo said...

adam-irine budak kecik ek?bangganyew..ho3..ok2..nnt irine gtau kat akk honey:)

~`nAnie~ said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

wow...
pic tu sungguh kiut..
aku malas puji lebey2
kang riak plak ko kena puji dgn dato SRK nih..
hahaha

MiSs AyANG said...

demam kew?moga cpt sembuh key :)

cendawanintim said...

walopon tak sihat, tapi tetap chumell..

Irine Nadia MaRceLLo said...

Hans-hahhaa...tuh laa kan..jangan dok puji2 levey2..dah la DATO SRK tuh fevret artis gue..haha;p

miss ayang-maceehhh2 kak...:)

cendawanintim-adushhh..gue muke sembab..x ngak comey sihh..hu3

~`nAnie~ said...

irine,r u ok???

kritykal said...

banyaknyer peminat...huhu...

MIRRAH ATIKA said...

haha.
betol betol !
even tak kenal sampai setahunn pon but kitee dah kenall mcm 100 00 tahunn kannn.haha.

hhaa,
mira dah checkk da first cmmnt kite berdua kt fs mira.
tarikh first cmmnt kite berdua is 11 Ogos 2008 bersamaan 11.08.2008.
so,dah 5 bulann kite kwn bertittle kan BestFriendForever ;DD

&& mira harap,kitee dpt kwn sampai bile bilaa aitee.
i need u & of coz u need me.ngeee~

LOTS of love;
mirrah atika /myra uttika / mira uttika /

LOVE u DARLING.
aishiteru!

Irine Nadia MaRceLLo said...

nanie-irine ok jew kak..:)

krytical-peminat apenyeww...adeyhhhhh...hehehe

mirrah-wahhh...bio betik 100,000 tahun??ngeh33x;p
really 11.8.08??tarikh keramat tuh..ngeee~!yup2..irine really need u my dear frenz..owezz JANJI same2 kawan smpai bebilew k..:)

MIRRAH ATIKA said...

heeh.10000 tahunn tuh.jgn men mennn.
FRIENDS FOREVER k.
ILYSM la irinee oi ;DD
blaja rajin rajin,then meh dtg KL.
duk same sameee.hoho.

Irine Nadia MaRceLLo said...

jom2 kite same2 menetap kat kL..bawu masyukk..kite beli kondo same2 weyhh~!haha

misseen:: said...

pic demam pon comey..hehe
sy sudah mengetaged kamu..sila jawab ya (;

Irine Nadia MaRceLLo said...

hak3...kenapa gue harus di taggeddd~!tidekkkkk..ho3

Sha-na.Szied said...

Irine,,, huhuhnape gmbar demam irine ni sbijik sejibon ngan pelaon nurkasih tuh.. UMMI NAZIRAH siyes x tipu.. masa awl tgk blog irine tyme kt dara tuh pon muke same.. huk3 ^^

tp skng muke da matang.. :)

skng da kenal abg2 irine n kakak :)


erm kalau rajin datang lah SINI

HanaMizuki ℒℴνℯ 花 美月 said...

kamu sangat cantik time ni! gerammm tgok. comel sgtt

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in