Lupe plak nk bayar hutang..

Ehem2...aku lupa pulekk yg aku ada hutang tagged ngn Curseshadow a.k.a abg zul..Sowy yeww.. late post kan...ngeee~ Bukan salah irine late post..tp internet nihh dengki mengki ngn irine...hoho:D

Aku kena Tagged 7 perkara pelik tentang diri aku ??
Apakah iteww maksud felik??Ada ke pkara felik dalam diri aku..

Errmm..check it Out~!
1- Bila aku tido..aku x pernah tido dalam position yg betol.,Sepatutnya..bila kita tido kat katil, kepala kita mesti kat kepala katil kan??? But..siyessly...aku x pernah tido kat tmpat kepala katil tuh. Sure2 kepala aku letak kat tengah2 katil, kaki katil, menyerong sblah kanan n kiri secara 90 darjah...ngeeee~ So..mmg nahas laa sapa yg tido kat aku nih..muhahaha:P




2-Aku jarang makan dalam pinggan..Sbb aku biasa makan dlm "mangkuk"..bak kata owang putih "bowl",,,ngeh33x..X tau laa napa aku suke makan dlm mangkuk..tp yg pastinya..bila aku makan dalam mangkuk..aku dapat feel betol2 nikmat nk makan tuh...heeeee:)


3-Emmm...kalo nk diikutkan..aku bukanlah jenis yg cerewet dalam pemilihan makanan..semua makanan aku boleyh telan...Tp..aku x boleyh makan nasi beriani & nasi minyak..Mmg laa bg kowang sume..nasi beriani n myk tuh sedap kan..tp bg aku..aku x leyh laa...Aku lg rela makan nasi putih semata..X pon..aku rela lg makan beras jeww drpd aku makan nasi2 itewww...ngee~
So..nnt bila aku kawen nnt...aku x nk buwat nasi minYak..Aku ingt nk bg kowang sume makan ROTI CANAI sudaaahhhh..Jimat budget skit...HOHO..



4-Aku x ley minum air nescafe yeww..sbb aku elergic ngn air teww...Nk tau sbb apew??
Sbbnya ialah...drpd aku kecik smpai laa besar gedavak nih..bila aku minum jew air nescafe tuh..automatic air nescafe tuh akan kluar balik ikut hidung aku..Pelik kan?? Ini bukan citew rekaan yewk..:) So, utk mengelakkan kowang drpd nengok aksi menggelikan yg aku minum air ikut mulut..then keluar balik ikut idung, aku sarankan kowang jgn bg aku minum air NESCAFE :)
5-Errmm..sesungguhnya..kulit aku mmg sensitip betoll bila mandi kat laut..Aku mmg X BOLEYH mandi laut..sbb bila aku mandi laut jew..automatic kulit muka aku akan mengulupas..Kalo kejap tuh..boleyh lg aku maapkan..tp nk elok balik..komain lamO lg...haishhh..HAHA..


6-Aku ada 3 orang abg..tapi uOls suma pernah ngk abg ke-2 ( Aizul Marcello) n abg ke-3 ( Fakhrul RAdzi ) aku jew..Abg sulung aku ( faizatul ikram) mst uols x pernah ngk kan..dalam friendster pon gmbar dia satu pon x der..Sbb apa?sbb dia x suka amik gmbar..ngeeee~
Eyhh..cam x pelik jeww...wawa..Arghh..ape aku kisahh..agagaga:p


7-Aku kalo nk pegang pensil or pen utk menulis..aku pegang pensil or pen itewww antara tengah2 jari telunjuk n jari hantu..Mmg laa nmpak x pelik kan..tp cuba uOls try cuba test cam aku tulis nih..sure2 nmpk cam lain macam.. :)Dah2...pegi amik pensil or pen try cara aku nih..ngeh3..

( gmbar di atas hanya hiasan smata2..ekceli bukan camni cara irine pegang pensil or pen...saje jew nk wat gaya ngn pic nih..hehe)

8-Eyhh..dah abis ek...bawu nk citew2 lg perkara pelik dalm idup aku..HAHA...

11 comments:

♥nur fadhilah㋡ said...

hahahhahahahhaha...
klaka la kak irine,,,
sayer org petama baca ini post kowt...
perkara feliq no 2 yang makan dalam mangkuk tu sama lar ngan kitew..
tp kat rumah je la..
kalau g rumah org len xde plak nak mkn camtu...
:D

Irine Nadia MaRceLLo said...

nur-hohoho...jom2..kite gimme me 5 n 10...ekekekke....unik btol kitew kan..hHAHA

Duke Luce Dell'amore said...

hakhakhak!so cute!mmg perkara pelik bin ajaib yg funny!ngeeee..

Irine Nadia MaRceLLo said...

duke-huhuhuhhu:D
lawak kew..ngehh3

syakirin said...

wah.. hebatnya.. peliks betul
(www.jimatstore.com)

Fakrul Radzi said...

lorh..ingt entry pasal hutang aku..baru nak excited

aizul said...

hahahah klaka gak entry nih!~ makanlah dlm mangkionk!~

Irine Nadia MaRceLLo said...

syakirin-ngeeee~tuh bukan felik...tp
ajaib...ekekeke...

fakrul-eyhh..bukan kew hutang kitew dah langsai???ngeh33x..

benJoy-akhirnya...aku bjaya wat ko golak lg skali...hehehehhe

[z@ck] said...

cm ne ley tersembur kt idung blik air nescafe tuh..hehehe..
agak2 nya ur sistem bdn x ok kot..
hahaha.
klaka

Irine Nadia MaRceLLo said...

zack-eyhh..bukan psal system badan..tp tah hape system tah yg dah kiok...heheh

syu said...

Hi cik irine... akak tertarik ngan kisah air kopi tu. and FYI, akak de buat entry tentang cik Irine kat blog akak ni :

http://skuterlady.blogspot.com/2011/12/bw-blog-pilihan-aku-minggu-ni.html

sebab perkara yang sama akak pernah lihat depan mata akak...he3.. kesian budak tu... habis hitam lobang hidung dia.

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in