Citew pasal kembar..

Kitew bejumpe lg tuk berdiskusi secara alam maya yewk ngn Cik Irine Nadia Marcello..cendol2...ngee~
Tonite...tetibe jew aku dapat idea tuk mengepost laju new entry about "twin"..hehe...Sememangnye..aku mmg minat n suke kalo tjumpe pasangan kembar nih taww..comel sgt..sbb tuh laa tnda kebesaran tuhan rite?:)


Tuk pengetahuan kowang sume...dalam family aku pon..ader sejarah n keturunan kembar..iaitu mama aku sendiri yg terchinta! Mama aku ader kembar die sndiri..serupa mmg serupa..sejibik mmg sejibik..muke same jeww..suara pon same..aaaa...sume laa sme..jantina pon same..ekekekeke:P But mama aku nihh die kuar lmbat dr perut mak tok aku a.k.a nenek aku..Kan slalu kalo kembar kluar dr perut secara serentak kan..tp mama aku nih pulekk lain kesnyew..haha..Kembar mama aku nih kuar dulu 31 0gos 1955...pas2...dua hari selepasnye..baru mama aku kluar:) Mama aku kluar 2 September 1955...dekat sehari jew ngn besday aku 3 September tuhh..dats y aku manje ngn mama aku..agagaga:P Yg len sume dianak tirikan...huik3..x der laa..:D


So..x hairan laa kan..kalo keturunan kembar nih..turun kat anak2 dia pulekk...heheh..So..ader jugekk laa pernah trdetik kat hati aku nih nak ader anak kembar.Phewwiitssss...muahaha...
Sbb bg aku kembar teww comel sgt2 laa...mane2 jew boley pegi same2...ekeke...:D
So..doakan2 laa yerwkk..irine dapat anak kembar nnt...muahahahhaa:D

tp...
tp..
tp..
tp...
tp...
tp..
tp...tp..

skrang pon saya dah jumpe dahh kembar saye...hehehe...kembar saya nih x sama jantina ngn saya..Dia seorang yg amat2 saya sayang..Perangai saya pon byk terikut2 dengan perangai dia..gilerss2...hehe..Nak tau sape???Jeng..jeng..jeng...:D

...
......
........
...........
..........
...........
.............


Sila lihat gaya kami...ngeeee~ Kami mempunyai gaya yang same..Muka yg sama..bibir yg sama...tp dia nye bibir lg mongel laa drpd saya..haha...mata yg sama...Eyt..cop..cop..tp tuh dululaaa...skang mata saya dah x sepet..Die jew yg sepet..Perangai kami sama seakan2..tp dia lg hebatss..Pwahhh!! tahaP boros yg sama..So..kami mmg kembar..Boleyh dikatakan..kenkadang..muka saya macam dia pkai tudung..muahahahhaa...klaka2...:D
Dia laahhh...abg saya:) benjoy:) Aizul MArcello:)



p/s : Ari2..saya gadO2 ngn benjoy..muahaha...sbb ader owang ketiga..Chewaahh..hahahah:D
Dah ok dahh:)

7 comments:

nur said...

ye...ye..
muka kak irine sama macam abg akak...
kelakar la rasa entry kali ni..
cepat dan tangkas tak saya buka blog akak...??
rasa2 nyer saya org pertama baca selepas bercakap secara maya dengan akak...
hahhahah...

[z@ck] said...

hahaha..
tang mulut 2 plg mahai..
mulut itik..
ngee~

Irine Nadia MaRceLLo said...

nur-hoho...irine mmg kembar ngn abg irine tuh...muahhaha...:D
maceh2..jd owang 1st..ekekke..

Irine Nadia MaRceLLo said...

zack-muahha..aahhh...mulut itik..kui3

NabiL aTtaBoY said...

patoot la smlm ckp psl kembar yer dak comel...hikhik...tggu ye cyg... :)

aizul said...

hahahahhahahahahaha aku gelak dgn mega hebatnya..dik, lupakan org ketiga itew..benjoy syg kamu sorg jew..sumpah taw..tak caya, amik kapak, belahlah buah dada..eh silap, dada..hahahaha

aku bg 9.734 bintang kat entry ko kali nih!~ ngee3x

Irine Nadia MaRceLLo said...

nabil--hohoho...smalam saje jew nk pncing cik nabil ckp pasal kembar...hoho...

aizul-ngeeee~yesshhh!!! akhirnye aku bjaya mmbuatkan ko gelak dengan mega hebatnye....jom2..aku belah tuutt dada ko...agagaga;p mengong seyhh lawak ko nih..hahaha

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in