Pasal aku Cik Irine Nadia~

Pasal aku yg UolS x penah tau n x penah nk amik tau..haha

1-Aku suka bawa nset dlm toilet time nk mandi..Ituh SEMESTINYA bg aku..ho3
2-Aku suke bukak mp3 nset kuwat2 time nk mndi..layannn..meriah satu toilet..satu taman boley denga aku nyanyi skali.
3-Aku suke main2 kan budak2 tecik laki yg comel hensem n sewaktu dengannya dengan kecit2 mata..wat2 takcle dowang..supaya dowang cepat perasan..agagag;p
4-Aku suka golek2 kat ats katil after da mangun tido..<--ituh tndanya aku mogok sbb x cukup tito
5-Aku x shuke owang calling2 aku n msg2 aku time aku nga tito..Sure2 aku off kan nset tuh..
6-Dlm family..aku sowang jew yg panggil mak aku "mama"...yg len sume pggil mak..X caye tya mama aku..haha
7-Aku pernah mgintai abg aku mndi...Yeahh..aku amat bangga! :P tp tuh mase aku tecik2 ..x tau pape n belum baligh lg..HAHA..
8-MAse tecik2..aku pernah cakar muka abg aku (BenlOy)...n smpai skang kesan cakaran tuh ader lg kat muka die..haishh...lame tuhh..
9-Aku suka Mohamed Nabil
10-Aku pernah geget tinge anak buah aku dak ipan smpai nk putus time mama die x de..nangis2 gak ank buah aku.. lapar punye pasal mase tuh.
11-Mase aku tadika...Aku pernah berry( beraks) dlm klas..tp aku x ngaku..wat muke slambew..
12-Aku pernah kena chicken pop2..haha
13-Aku x suke makan ikan bawal..! Haishh..apew nih~!haha
14-Aku suke jerit2 dalam klas bile sume owang nga concentrate selesaikan soklan Add Math..
15-Size kaki aku besar..size 7..haha..
16-Aku adew bela byk kucing..smpai kucing2 ituh sume mnjadi mangsa abg aku tuk dihantar ke pasar..hoho..
17-Aku suke gelak sakan time tension gilew.
18-AKu x suke naik kete kancil merah abg aku..sbb meloncat2 keta die..gase cam nk tcabut jew engine.
19-Aku suka bangun awal nk g skola...tp pas2 aku tido balik..last2 smpai lambat kat skola.
20-Aku ada 3 abg n 1 akk..kowang mst x tau kan?haha..
21-Aku x suka owang pndang aku..sbb aku gase cam owang bodo jew mase tuh..
22-Aku pernah nangis 3 hari sbb sedey punye pasal..
23-Aku pernah baling pemadam besar yg 50 sen tuh kt ustazah aku..sbb ustazah aku tido dlm klas! tuh bukan salah aku..
24-Aku x suke minum air nescafe n kopi sbb bile aku minum..scara automatik air tuh akan kluar balik ikut idung aku..cacat tol..
25-Aku x suka Fasha Sanda..sbb die macam ?????? ntah ape tah,,
26-Aku punye muka akn jd merah n pink bile tengah gelak2..
27-Aku x suke colour HIJAU.. X SUKE SGt,,ANTI~!
28-Aku suka minum pakai bekas besar.Bekas tuh aku dapat free masa beli MILO..
Minum milo anda jadi sihat dan kuwat! HAHA..
29-Aku suka makan pakai mangkuk bukan pinggan..Nasi cinnneeewwww...huhu..
30-Aku x suke ngk owang cina kowek idong pkai jari kelingking..Len kali pkai laa sudu or garpu!
31-Aku x suke budak2 kat taman sebelah aku..TAman Cahaya MAs..
(aku hope dowang bace post aku nih) haha
32- Aku x suke bile orang puji aku x ikhlas.sbb aku slalu buwat macam tuh ????@@#


cukup la smpai di sini..nnt kalo adew lg..aku gtau...
dadaaaaaaaaaa..~

14 comments:

[z@ck] said...

rs2nya dlm byk2 psal irine ni..
plg pelik skali is..
1.ggt telinga anak buah dia
2.makan ns guna mangkuk..

nyusahkan idup je bdak sorg ni..heheheh

princess elya said...

ustazah irine tau x irine yg baling pemadam 2..??

:: Cikgu Wiween :: said...

uihhh cakar muke abg?? ganas gak irine.ingat kak ween jek ganas. huhueheu

kak ween jugak x suke itu fasha sandha :p

Irine Nadia MaRceLLo said...

zack-haha..geget tinge tuh normal bg iirne...ho3

princess-haishhh.die x tau..tuh mase skull rendah..skang dah besar..irine dah jd budak baek yg bertauliah..haha

cikgu wiween-hehehe...same laa kitew ganas2 tuk kebaikan..ho3..
fasha sanda tuh kan,,kan,,kan..haishhh...menci i tawww~!

aizul said...

benjoy pon suka makan nasik dm mangkiok gak!~ ngee3x

NabiL aTtaBoY said...

no.9 ... yeyeye...thanx sgt2 tnPutri b (^__^)

emm...ngintai abg yg mn tu nga mndi tnPutri...pastu nmpk ape yer....hmmm....lalalala...hihi... :P

akma....L said...

den pn x suko fasha sandha tu sbb...tut....... ngeh3 =p

aizul said...

sah2 laa aku yg mangsa kene intai tuh kannn..kannn kann..

ekceli aku pon penah gak intai ko tyme kencing..boleh?? hahaha

aRieF said...

7-Aku pernah mgintai abg aku mndi...Yeahh..aku amat bangga! :P tp tuh mase aku tecik2 ..x tau pape n belum baligh lg..HAHA..

p/s:nakal gler r..;p

curseshadow said...

salam irine.. abg dah pindah ke www.zulhatfi.com .. sebelum nih http://curseshadow.blogspot.com

Irine Nadia MaRceLLo said...

aizul-haha...bukan ko jew yg jd mangsa intai aku...benjal n benloy pon same..gaga..

nabil--haha..irine x tau laa nmpk apew..mase tuh x de akal lg..mentah2 gitew....treeetttttt..tettttt..haha

akma-taw x pew...fasha sanda itew kan...tretttt..teeetttt..teettt..hoho

arief-irine mmg nakal...haha

curseshadow-ok2:D

liyana aziz said...

suka sangat yg nombor satu, mcm aye jugak,,, weeeee

!!~miss kawaii~!! said...

sy pun x suke budak2 taman sebelah. huhu.

✿Gucciey Lavender✿ said...

tgok abg mandi ? wakaka .. xD btw , gucy follow sini ^^.

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in