Alkisah aku Ngn Si YAhOO mesengger~

Beberapa sebab aku mengambil tindakan untuk invisible di YM ataupun tak sign in YM.
  • aku malas nak chat.
  • mengantuk. takut nnt layan orang cam gitu gitu je.
  • Takut yang teramat[manelah tahu tibetibe ade alien dr planet pluto dok tegur aku ke]
  • Tengah maen Friendster or Myspace
  • Tak suka chat ramairamai. cukuplah seorang due. BAGI FOCUS beb.
  • Line sangat lambat. dan susah mahu access YM
  • Ade kes yang tidak diingini berlaku.
  • Seram nak tengok offline msg.
  • Tengah sibuk menelaah.
  • Ada waktu tertentu. telinga ni tak boleh dengar bunyi BUZZ!!
  • Tak sangap nak chat [mungkin sama dengan yang atas sekali]
  • Malas nak cari gaduh.
  • Trauma dengan YM. -ade kes sebelum ini .....sobs
  • Orang-orang best, xde yang online. aduh siapalah yang best tuh. haha
  • Tibe-tibe rasa mual tengok YM.
  • Nak privacy.
  • Tengah layan VVVIP
  • Tengah chat dengan Siti Nurhaliza
  • Malas nak layan pertanyaan² yang agak2 boring tuh.
  • Mak aku dekat sebelah.
  • Ayah aku kat sebelah
  • Ternampak beberapa makhluk yang tidak diingini sedang online.
  • Takde line internet.
  • Aku tengah tidur.
Beberapa sebab aku avalaible pulak
  • Aku boring. SUMPAH boring.
  • Tak maen Friendster or Myspace.
  • Nak mntak lagu kt sape2..bowing nih
  • Aku terpakse avalaible
  • Nak promote blog
  • Nak orang BUZZ aku sampai lebam
  • Nak orang tegur dan bersembang dengan aku. :P
  • Line bapak laju
  • Nak menunjuknunjuk. "wey gua pun bole online ar,ingat lu sorg je ke bley online???"
  • Nak hafaz namanama yang ada dalam list YM aku.
  • Nak tengok siapa yang masih ingat dekat aku.
  • Aku sorangsorang dalam bilik, tengahtengah malam pulak tu.
  • YM cacat, tibetibe je die buat aku available
  • Ade orang lain pakai YM aku.
p/s:ape ko cakap? aku bajet? yeeee. AAH. terima kasih!!

2 comments:

Hotsuma Shinobi said...

Hurm.. ada kes?? Mesti ada ramai sgt peminat nih kan?? haha~!

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahah...bukan peminat...tp stranger...hhaha

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in