Akhirnyew....Alhamdulilah :)


Contoh design thirt (depan) tuk club aku ( Clutural n drama cLuB )

Contoh design thirt (back) tuk club aku ( Clutural n drama cLuB )
Contoh design thirt (depan) tuk class aku..( account student)

Contoh design thirt (back) tuk class aku..( account student)


Alhamdulilah...lastly aku dapat gak siapkan sume design2 baju nihh...n yg PALIING PENTING, aku dah anta daa design2 baju nih tuk printing..Yess~! Shuke nyeww...sbb nih dkire kejayaan aku kot tuk bebakti kat skolah tuh (yo yo orr jew) haha...lgpon..next year aku pon dah nk blah from skolah tuh, at least adew gak laa budak2 junior aku yg pkai baju yg aku design nih..:):)
Aku daahh g survey tempat tuk print 2 baju nih...Satu tuk Club tshirt (clutural n drama club) n satu lg tuk Class tshirt (account student). Banyak gakk laa tempat yg aku pegi tuk print baju nihh...Smpai kat tengah2 bandar melaka tuh pon aku pegi..mahal lak tuh...hehe..Owang tuh kata baju nih print mahal sbb design die agak banyak n penuh..dats y mahal..
Seb bek..aku jumpe satu tempat nih....X nyesal aku tempah kat situh..

Harga yg aku dapat tuk due2 baju nih kan..amat2 laa muwahh..sbb aku dok goda2 owang tuh..haha..x der laa...aku bodek2 skit laa kat owang tuh suh kuwang kan skit harga....Yeyyeye...heheh..Aku suh budak2 nih bayar Rm32...tp disebabkan aku baik..aku pulangkan balik duwet dowang..Aku amik untung skit jew...ader laa dalam beberapa hengget...hohoh..tuh tuk upah aku bsusah payah tuk buwat baju nih...huhu...
Baju nih siap after ghayer nih..10 Oktober 2008..yeyeyey,,x lame lg...x sabau toll..budak2 nih pon x sabau gak nk dok menayang2 baju nih..huhu..Yg PENTING, baju we all lg smart from class sebelah...Agagagagaga...kejammnyer aku...:P

Yg aku banngenyerr..cikgu club aku, banyak puji aku...hoho..die kate shannnnnteeeekkkk sgt2...malu tol aku kene puji kat dpn budak2 club nih...Aku x ley watpew rr mase tuh..Just dok tsengihhh ngn menayang gigi aku yg putih tuh....ngehhh33xx...

Baju tuk class aku plak...Alhamdulilah..sume kawan2 aku shukew:) thanxX wehh..pasni boley bg upah..hik3...HOpe baju2 nihhh bile dah siap nnt...jd macam apew yg aku nakk...x nak laa..design jew ok..tp bilew dah print..x ok plak...tuh yg aku tatot tuhh..x pew2.. Ermm..thanNXx to BenJoy,cuz byk tolongg n ajar aku :) Tocey2 SiFuk~!haha





p/s : AMARAN~! HAK CIPTA TERPELIHARA~! hoho

5 comments:

NabiL aTtaBoY said...

shantekk tnPutri saya wat design baju ni...gigih tnPutri kitew siapkan design2...

siap la sape yg bg komen x membangun tu...kene blasah dgn beta nnt...

great Job princess... (^__~)

an.wardrobe said...

malu ke suka dipuji ni? keke.

Fakrul Radzi said...

bagoz2..x sngka darah creativity aku ade sket kat ko..haha

EZARD® ツ said...

hahahaha~nubah jelez weyh!!!~ =P

Irine Nadia MaRceLLo said...

nabil-tocey2 cik nabiL...sokong laa saye cik naBil..yeyeahhhhhh..haha..
An-aahh..malu2 bile kene puji..:D
Fakrul-ader sikit jeww??banyak laa weyhh...haha..
izzat-sebOk laa ko~

 
Copyright © Irine Nadia Marcello | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in